Új privát üzeneted érkezett!

Gabi:küldj priviben egy e-mail címet.
Vendég

Nóri,
Drukkolok holnapra!

Remélem mindenki bebabásodik!!!!!!!! :D
Hajrá!
gabi82

Gabi:elment a mail! :wink:
Vendég

Nóri,
Még nem kaptam meg...:(
gabi82

Nóri!

Megkaptam!!!!!!!!!!

KÖSZI Köszi KÖszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
gabi82

Andinak köszönd, én is tőle kaptam! :wink:
És ő vállalta mindegyikőnk babójának keresztanyaságát.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Puszi Mindenkinek!

Vége a napnak! Megyek haza!:)

Kellemes délutánt Mindenkinek!!!!
gabi82

Sziasztok!

Üdvözletemet küldöm Gyuláról!!! :lol: :lol:
Nóri! Remélem, h csuklottál, mert gondoltam rád.
Ma reggel 8ra értünk haza.
Elmentünk bejelentkezni az anyakönyvvezetőhöz, de csak jan-ban fogadják el a jövő évit.... a hülyék! :evil:

Nóri!
A lényeg, h nagyon sok vizet igyál!!!! De tényleg! Nekem a closti nagyon szétcseszte a mnyh-mat, de mikor ittam napi 2 üveg ásványvizet, látható javulás volt.

Andi!
Tessék nem tesztelni, hiszen nem a negatívat várjuk, hanem a pozitívat :wink:

Krisztinka!
Szerencsére most pihi van az építkezésen. Csak szombaton kezdik a falazást.

Gabi!
Üdv itt nálunk! Mielőbbi babásodást!!!!!

babszika

Szia Babsziiii!!!!!
Igenis értettem,úgy lesz...hidd el megteszek mindent....már be is fűtöttem magamnak :wink:
vedresandi

Dógozó'? :lol: :lol:

babszika

Most értem haza,de mindenemen folyik a víz vazz,elviselhetetlen!!!
vedresandi

Ne is mond!
Mi 5kor indultunk haza pontban, de mire hazartünk (8 órára), addigra már a lábam között is víz folyt.... :oops: :lol:
Olyan qrva meleg van, h aludni is alig bírtunk B-tal. Kicsit paráztam is a hajnali keléstől, mert még 1kor ébren voltunk.... De szerencsére nem történt semmi gond.
A gyerek is jól elvan az itthoni kutyámmal.
Mi meg holnap strandra megyünk - csak ott lehet kibírni :roll:

babszika

Hát ezt az időt strandon,de azért vigyázzatok a napon magatokra!!!! :idea: :!: :!:
vedresandi

Ok, rendben! Vigyázunk magunkra.... Bár, már olyan szép barnák vagyunk, h nem valószínű, h leégünk :lol:

Na, most megyek.Már a gép is befűtött a szobába... Jobb lesz kikapcsolni.

Sok puszi neked Andi!

babszika

Ne gizdáskodj azzal a barnasággal.Remélem be tudom hozni a lemaradásom. :wink: :lol:
vedresandi

Szép fülledt összeizzadós nyári estét Lányok! :lol:

Csak annyit akartam írni, hogy érdemes elolvasni az Andi féle könyvet, valóban elgondolkoztató, s úgy tűnik, hasznos is :wink:

Ja, közben úgy döntöttem, én meg 2 napos terhes vagyok
:twisted:

Na csók! :lol:
Vendég

Pályinkásat!!! :wink: :lol:

na így állok ma meginT:
vedresandi

Kép
vedresandi

Jó reggelt!

Hát Andi,
én nem értem a negativ tesztet, hisz gyönyörű a görbéd, a hőd az egekben, szóval, mostmár csak várni tudunk, mert ez hihetetlen... :shock:

Egyébként valaki tudja, hogy olyan kis csöpp fehér valami izé, mintha fehér folyás lenne a ciklus 7. napján lehet az a valami, amit egyik programom úgy ir le, hogy white, vagy nem? Szóval van olyan, hogy white, cloudy, meg transparent (ez a cervical mucus color). Remélem érthető voltam... :oops: Szóval, érdekel, hogy bejelöljem-é vagy sem, mert most én ezt nem értem...
sirkici

Jó reggelt!

Andi:két dolog van:
1.veled álmodtam.
2.a teszt, amit vettél, hibás volt.

:lol:
Vendég

Sziasztok!

Éjjel görcsöltem, pedig nem szoktam.
Ma vagyok a 23 .napon, ez most vagy a beágyazódástól lehet, vagy meg fog jönni.
Vagy ki tudja??
Andi a görbéd szerint is szuper, kiváncsi vagyok mi lesz Veled?
Remélem a teszt volt hibás :wink:
k.vanda

Nóri: Köszike,szép álom volt :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Andi:a kettő nem ugyanaz....azért írtam külön :oops:
Veled álmodtam,(egy autószalonba dolgoztál és bementem egy kávéra hozzád... :shock: ) az igaz, de a tesz szerintem hibás, a ma reggeli görbédet látva!
De tényleg hibás!!!
Ja, a könyv felénél járok, de még nem mondk semmit.... :wink:

Babszi:de jó, legalább kikapcsolódtatok itthon!És most újult erővel építitek a fészket!Próbálok sokat inni, Panda-mami is javasolta nekem és jelentem iszok sokat!!

Sirkici:tegnap kihasználtam a 14.napomat ügyesen!Még tojcsim is volt, na ez a nem semmi! :wink:
Szerintem 1 körül már mondom is az eredményeket!
Vendég

Babszika,
de jó nektek, jó pihenést, strandolást, aztán meg újúlt erővel vethetitek bele magatokat az épitkezésbe meg a babaprojectbe.

Nóri,
elméletileg küldtem privit, remélem meg is érkezik, mert nem értem miért teszi a kimenő fiókba nem pedig az elküldöttbe?! :?
Kiváncsian várjuk a jó hireket egy órakor. Miért mondod, hogy nem semmi a tojcsi, nem szokott lenni?
sirkici

Sirkici:ha most megnézed, akkor már átkerült...mert elolvastam! :lol:
Tojcsim volt már, de hol így-hol úgy és nem is mindig ugyanakkor a ciklusban és nem is minden hónapban.De most tudom, hogy jól működök, mert az UH nem hazudik és így biztos a pé-m miatt van és nemcsak "szívat" a testem!
Annyira jó érzés volt, hogy először ebben a hónapban, hogy mindkét petefészkem szurkált...még nem volt ilyen a closty előtt és lám lám, tényleg mindkettőben vannak csodatüszők.

Többiek merre járnak???Mindenki nyaral-hűsöl...Nemsoká én is, még 3 hét!!!
Vendég

Nóri,
megnéztem, tényleg átment már. Jó, hogy ilyen jól reagálsz a kezelésre, és ki tudja, talán 3 hét múlva már nem csak ketten mentek nyaralni, meg nem lesz olyan a nyaralás mint régen... :D
sirkici

Na hahó!

Nóri:egy kávéra mindig kapható vagyok.A tesze nem hibás,mert 2félét csináltam,és atombiztos nega volt mindkettő.DÉlután siess az eredményekkel!!!
A könyvről meg majd nyalatkozol,ha kiolvastad...

Sirkici:sztem jelöld be,mert érzésem szerint ebből lesz majd tojcsi PÉ környékén.Melyik táblázatban vezeted a hődet?????
vedresandi

Andi,
bejelöltem, de nem tudom mennyire jelent valamit éppen egy centis átmérőjű környi fehér valami? Vagy szerinted, ha nekem nem szokott sok tojcsim lenni, akkor már ez is jelent valamit? Meg a hetedik napon? Na, szóval a fertyn vezetem meg a hormonal forecaster programban a neten is, meg otthon is a gépen fent van maga a program. És a hormonal forecasterben vannak ezek az opciók...
sirkici

Sirkici:ha megnézed az én görbémet,nekem már a 9 napon volt a creamy...viszont nekem mindig 15 nap a PÉ.Ha neked korábban lenne PÉ-d,előbb is jelentkezhetnek a nyálkák fokozatai.
vedresandi

Andi,
értem, végül is bejelöltem, aztán majd figyelgetem magam, és meglátom mi lesz...
sirkici

Sirkici:a ferti a nyálka és a hő alapján teszi be a PÉ-t.Szerintem max 1 hét,és kiderül,de majd rakd fel a görbuszod.
vedresandi

Andi, csak egy vélemény: de szerintem ez már tuti megvan... :)
De persze még továbbra is +++++++++++++++!!!
Vendég

Andi,
ok, majd felteszem pár nap múlva, akkor ha már látszani is fog valami belőle. Meg kösz a segitséget!
Éppen most olvasgattam a neten egy nődoki irásait, és ő azt irja, hogy a hcg hormon a 10-12. nap körül kezd el termelődni, te meg még csak ma vagy a 12. napon, és a tesztek nagyon nagy százalékban téves eredményt mutatnak... Ha nem jön meg három napon belül meg a hőd is fent marad, akkor tuti, de ha most nem vagy terhes, akkor én nem tudom mit gondoljak a görbékről, mert a tied...
sirkici

Andi:ha már egyeütt kávéztunk az "éjjel", legalább tudd, hogy kivel...bejelöltelek az iwiw-en. :wink:
Vendég

Nóri:futok szaladok,megnézlek :wink:

Sirkici:hát igen,ha ez most nem,lőjetek le,ha valaha megint hőmérőhöz nyúlok :wink: :lol:
vedresandi

Andi:ne fuss, lehet csalódás lesz... :wink:
Vendég

Jóóóóóóóó reggelt Vietnám!!!

Nem tudom, kit érint a tea kérdés, de most írta Leo, teljesen szarul ittam eddig, helyesen málnalevél pe-előtt, cickafark+ palástfű pe után.
Nincs is jobb, mint forró teát kortyolgatni ebben az időben! :twisted:
Vendég

Ja, majd elfelejtettem mondani, hogy 3 napos terhes vagyok ma!!! :lol:
Vendég

Andi,
az lesz, ezek után a hőmérő betiltva, főleg, hogy már nem először produkálsz szép görbéket, de eddig ez a legszebb, ez a tuti, reméljük!!!
sirkici

Bíborlány:te diló vagy! :wink: :lol: :lol: :lol:
(megsütött a nap rendesen!)
Vendég

Szia Biborlány!
Értem én ezeket a teákat, de más szerint meg nem szabad cickát inni a ciklus második felében, mert ösztrogén hatású gyógynövény, a palástfű meg progreszteron, ezért kell az olyankor. A két tea együtt meg csak petefészek gyulladásnál javasolt. Na, most akkor kinek higgyen az ember? :( Ez az én gondom is, hogy most akkor ki mond igazat, mert valakinek segitett, de van akinek meg nem, ezért én arra jöttem rá, hogy meg kell(ene) találni mindenkinek a megfelelőt. De Leo is ezt irja, ha jól tudom, hogy nem minden nőnek hat egy-egy kombináció. Én azt is olvastam, hogy együtt kell inni végig az egész ciklusban, hogy rendszerezze a ciklust, főleg a luteális szakaszt. Én erre ittam is, de abbahagytam a 19. nap körül, mert ha lehet még csak roszabb lett a görbém, meg a peteérésemet is elcsúsztatta, sőt alig emelkedett a hőm... Nem tudom, hogy ez a tea hatása volt-e, de ha igen, akkor...
sirkici

Sirkici, hát akkor passz. Leo szerint mind a cicka, mind a palástfű gestagen hatású ( ennek most nézek utána, eddig fogamzásgátlás gestagen alapú készítményekkel-t találtam csak :shock: ) Én magamtól cickáztam pár hónapig egész cikluson át, s szerintem rendbe is jöttem, előtte voltak köztes pecsételőim, azóta semmi. Azért ezt mindig is imádtam, mikor saját magunkon kell kísérletezgetni...
Vendég

Biborlány,
bocs, nem akartalak letörni, de sajnos ez van, én is azt hittem, hogy hú, errefel semmi javulás, sőt. Na, de neked kivánom, hogy bejöjjön az egész, és sikerüljön ebben a hónapban teherbe esned a teáktól! Majd én is mindjárt utánanézek ennek a gestagennek, meg a málnalevélnek is...
sirkici

Sziasztok Lányok!

Ti hogy bírjátok ezt az iszonyatos meleget??

Mindenkinek megy a drukk ezerrel, hogy szép ++++++tesztek legyenek!! :)

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Én is vagyok!
Csak mostanában reggel járunk játszóterezni, mert ilyenkor van árnyékban.
Meg készülődök a nyaralásra, még mosni kell, vasalni, takarítani iss kéne egy kicsit, meg egy kis sós valamit is sütni, na meg vásárolni. Mindezt holnap és vasárnap tesszük, mert akkor apa is izzhon lesz, aztán hétfőn hajnalban start Horvátországba és aug 1-ig haza se jövünk!!!

Babsz! Jó pihenést!!!!

Bíborlány! Te már olvasod a könyvet? _Vagy a meleg ment az agyadra? :roll:

Vanda! REméljük sikeresen akcióztatok és az ért szurkál!

Nóri! Nektek is hajrááá!

Mire visszajövök pozitív tesztek tömkelegét szeretném látni!!!! Ez parancs!!! :lol: :lol: :lol:

Andi! Nem értem most mi van nálad! Remélem nem Krisz szindrómát játszol(gyönyörű hő, mint még eddig soha aztán zuhanás és stuka)! Az nem lehet!

Sirkici! Ti is gyakorlohattok már, hogy a pé-kor jól menjen a dolog!!! :roll:

Gabi! Tessék vonalzót csinálni!!! Ha nem megy segítünk!!!

Chris! Kamilla! Hanna! És a többiek! Hol vagytok!??? :shock:

Puszika mindenkinek!
Vendég

Sirkici, én a szerelmemtől fogok teherbe esni, és nem a teáktól :lol:
Dehogy törtél le, jó, ha mindenki megossza a tapasztalatait másokkal.

Jaj, Nóri, most látom, mit írtál...még jó, hogy diló vagyok, normálisan nem tudnám elviselni magam:)

Szia Heni! Hát látod, megzakkantam! :) Remélem, Ti jobban vagytok! :
Vendég

Szia Heni!

Mi jól bírjuk, mert van itthon klíma. De te hogy bírod? Jól vagytok???
Vendég

Krisztinka, elolvastam, de nem ment az agyamra semmi, csak megerősítést nyertem, hogy ezek szerint jól gondolkodom...

Ja, van egy alapfilozófiám, ami nagyon az enyém: Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállás minden problémádon segít, viszont bosszant annyira másokat, hogy érdemes gyakorolni. :lol: :lol: :lol: :twisted:
Vendég

Bíborlány:én meg apától fogok teherbe esni! :lol:

Krisz:nektek nagyon nagyon nagyon jó nyaralást-pihenést és eredményes akciókat kívánok a tengerparton!Azért gondolj ránk is!

Heni:én sem panaszkodom, klímás az irodám és az otthonom is, de azért nehéz így is.Amúgy a helyedben én sem vállaltam volna be a görög utat, se kocsival, se repcsivel!
Vendég

Krisztinka, Nóri: akkor jó! Szerencsére nálunk is van itthon klíma, egyébként helyben megfőnék...Redőnyök lehúzva és meztelenkedés, per pillanat ezek segítenek...Az a baj, hogy kezdek nagyon vizesedni, de nem akarok panaszkodni.. A többi ok (kop.kop.kop)

Bíborlány: nekem tetszik, ha valaki bolondos :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?