Új privát üzeneted érkezett!

Ja, ha alaposan nézem a cicut, csak az jut az eszembe, kis dilis... Lehet, hogy Zizi lesz a neve. Nem is, most névadok. Legyen a macskakezdemény Zizi!

Tudom, hogy nem volt mérges anya a malackodásunkra. Ő is nevetett jókat....

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Csak most tudtam jönni, mert az őrült meleg miatt Ágotával már jó korán lementünk a játszira. Feljöttünk, első dolgom az volt, hogy a gyereket letusoljam, ugy élvezte :lol: Ebédelt, most meg alszik.

Ilona!
A "sikeres inszemek" címet azért adtam, mert ugy gondoltam, hogy aki ilyen beavatkozás előtt áll, ide fog jönni, és reménykedtem abban, hogy utána is be-be néz ide. Ugye jól gondoltam!Örülök, hogy sokan látogatnak el ide, de bár ne lenne ilyenre szüksége senkinek rá.Az elején képzeld, még egy apuka is írt nekünk ide, olyan édi volt! :lol:

Odry!
Szép nagy a pocid, és még lesz nagyobb is. A súlygyarapodás most fog beindulni a babódnál. :lol: Én, amikor Ágotát vártam, már az utolsó napokban azt hittem csak gurulva fogok tudni közlekedni, akkora volt a hasam. :lol: Kitartás! Pihenj, amennyit tudsz!

Reni!
Édi a bébid! A képeket várjuk! :lol:

Lányok!
Akartam már kérdezni, készül valaki a babanetes találkozóra? Sajna mi nem tudunk menni!

Kép
sapé

reni, ez meg marha jó, hogy képet nem tudnk adni...nincs egy nyomtatójuk? na szép, mondhatom...nekem meg elfelejteni szokták, most már jó ideje nem kaptam uh képet a ki picurkáról...
de akkor ti ügyik voltatok és lesz kisfilmetek is :lol: :lol:

zel, akkor jót alukáltál, nálunk nagyon meleg van mindenhol, pedig becsukakozunk reggel szellőztetés után....úgy tudunk csak aludni, hogy ezerrel megy a ventillátor..
jujjjjjjjjj dinnye, én is veszek egyet, nagyon megkívántam :wink:

lányok segítenétek egy kicsit, köszi.
szóval, jövő szerdán megyünk 4D-re és azt mondták többen, hogy a 15-16. héten nem biztos, hogy jó képeket tudnak készíteni a babáról....ez tényleg így van? mert a könyvben ami tele va ilyen képekkel még 10 hetes babu is van 4-d-ben..ja és azért nem szeretném kidobni az ablakon a pénzt..

[color=darkblue]pandi, nagyon rég nem jelentkeztél, mi van veled?

Kép
kicsiboris

sapé, én pécsről nem tudok sajnos felmenni, pedig mennék...

zel, annyira igazad van (már megint:o), hogy nagyon jó érzés, hogy ott 'szuszog egy babó a pocakban, és ami még érdekesebb, hogy szinte azonnal kialakult a felelősségérzésem iránta, tegnap vendégeink voltak, kértem én is egy gyűszűnyi bort, aztán a felét odaadtam a páromnak, mert eszembe jutott, hogy mi van ha megárt neki ez a nagyon kevés is. szóval megváltoztam, a lépéseimre is figyelek (mindenen át szoktam esni), arra, hogyan ülök le, állok fel...de muszály is szerintem, mert kicsit szétszórt vagyok.

Kép
kicsiboris

Pandi mellett Sonjus is elveszett????

Kép
Kép
Kép
zel

Biztos nyaralnak. Jó nekik.

Zel. Lehetek Zizi keresztanyja? Én a papagájaimat még mindig nem hívom sehogy. Esténként mindig lespriccelem őket vízzel, de nem tudok rájönni, hogy szeretik-e vagy sem.

Zel! Nekem már csak 14 days until utolsó mensi!!! Egyszerre fogunk szülni. nagyjából.

(Tök ciki volt, beszéltünk a párommal telefonon és mondta, hogy most szól előre, hogy ma este nyugit akar....szegényke, tényleg sok voltam neki a héten. Úgyhogy ma a Fűrész 3-at nézzük DVD-n. :) ) hi-hi.

Kép

Kép
kamilla306

kicsiboris:
Én 4D-re a 28. héten mentem, akkor már nagyon szuperül ki lehetett venni mindent, imádom azokat a képeket! A 14-15. héten is lehet látni dolgokat, de szerintem akkor még nem annyira karakteres az arcocska, és nem is annyira baba formájú. Ha meg tudjátok magatoknak engedni, hogy többször is elmenjetek 4d-re, akkor hajrá, de ha egyszer tudsz ennyi pénzt kiadni, akkor javaslom , hogy várj kicsit. :) Hová mész 4d-re?

Kép
Kép
Kép
mágnes

kamilla:
nyugalom gyanánt a Fűrész 3???? :D Igazi nyugis este lesz..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

kamilla ez vicces :P

csajok???? merre vagytok??

Kép
kicsiboris

reni, klassz lehetett az az uh. Nem sír ilyenkor az ember örömében? Pókhasú?? már most, de jóóóóóóóó :D és már 48mm, azért már Babszem Jankónak nem nevezném, most talán Hüvelyk Matyi, vagy Panna.

Cégünknél tavaly 9 gyermek született, olyan aranyosak, nem győzzük nézegetni a fotókat, videókat, be-behozott bébiket. Tetszik.

katata, én is reménykedem, hogy majd legalább a most felnövő keresztgyerekeinkkel kialakul valami jobb viszony. Sajnos a 17 éves nagyfiú, nem volt kapható semmiféle közös programra annakidején, pedig nagyon szüksége lett volna rá. Nagyon bánt is, hogy nem tudtam, tudok neki segíteni hogy most jobb legyen az élete.

Zizi, jó név (egy barátunkat is így hívják) mert hogy ez egy igazi név.
bbilona

Ja, Mágnes, gondolj bele milyen lehetek az ágyban, ha a Fűrész 3 jelenti neki a nyugalmat! :)

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, szerintem vegyetek valami nyugtatót is ...a film mellé, nekem ezek a filmek nagyon átizgulósak, most nem mernék ilyet nézni 8)

mágnes, mégegyszer elmegyünk a huszonvalahányadikai héten,
de már nagyon szeretnénk látni és pláne neki szánjuk majd ha nagyobb lesz :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Boris! Azért nézzük meg most, mert egy hónap múlva már nekem sem lesz szabad ilyeneket nézegetni.

Olyan kár, hogy régebben nem voltak ilyen UH-k. Tök vicces lenne látni magamat anya pocakjában. Rólam még egyperces fotó sincs.
:(

Kép

Kép
kamilla306

Zel,
Zizi!! :lol: Tök jó név egy cicusnak! Nagyon tetszik!!!! 8)
katata

Keresztanyu! Zizi halat ebédelt, velem....
A papagájok szeretnek fürdeni. Az itatóban. Sanyi így van a kérdéssel.
Rendben! Szüljünk együtt!!!! Pár nap csúszás engedélyezett ugye???
Ha nem szex, akkor horror? Ez ám a nyugi!

jaj, menek a másik adag járólapért!!!
De ma nem megyek csavarogni este! Még visszatérek.

Kép
Kép
Kép
zel

Kata,

Igen, mar 12. het azaz a keddi uh szerint ma mar 12+4 vagyok. De par nap csuszas belefer. :D

Zel,

Ismerem a varakozassal teli erzest, nagyon örülök, hogy hamarosan kezdhetsz! :D

Reni,

Orülök, hogy tisztaban vagy a dolgokkal csak segiteni akartam. De akkor ezek szerint megis mesz genetikai uh-ra mert 10 nap mulva pont az lesz esedekes... 8)

Szep nagy mar a babad örülök, hogy minden rendben veletek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Ilona, már régen mondta a húgom, hogy én leszek a keresztmama, ha babájuk lesz. És most se gondolt másra :lol:
A sorból én kilógok: mi nem gondolkodunk keresztszülőkön, mert nem szeretnénk keresztelőt.

Kép
domo

kicsiboris:
akkor mindenképpen jó elmenni, ha tudtok többször is. A 30. hét után viszont ne húzzátok majd, mert már akkora a baba, hogy nem látjátok "egészben". :)
Én is félreraktam neki az összes uh-s képet, a gépen is fent van az összes :)

kamilla: a fűrásználé is durvább? :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

kamilla:nem tudok írni.... szóval a fűrésznél is durvább? :wink: [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jucmuc!

Köszi az infót ! Tudom,hogy segíteni akartál drága vagy. :lol:
Igen 10-nap múlva genetikai uh.
Te tdudom,hogy úgy is minden rendben lessz .

Ma elbúcsúztam a kaálitól.Mondta a doki,hogy szeretné ha megszüök.és a babát bevinném megmutatni.
Olyan jó lesik az embernek.
A kaális csajok is nagyon kedvesek,az egyikük kezen fogott ,és azt mondta, hogy soron kívül bevisz a genetikai uh-ra.Kiderült úgy van mint jucmucmál,/egy kis csúszás/10hetes+6napos,a gép szerint.Így hát vissza 10nap múlva.A férjem már egy kicsit féltékeny volt a dokira,mert mindig áradóztam róla.GEORGE CLONNEY ÉS
VÉSZHELYZETESkovács doki keveréke,ráadásul nagyon kedves.
De hát a férjek már csak ilyenek nem lehet mást dícsérni. :wink:

Kamilla!

Én imádom a horrórt! a fűrész nagyon jó film,Egy időben gyilkossági helyszinelő akartam lenni.

Zel!
Drágaságom készül a bolt?

BBilona!
Hogy bírod a meleget??
Nekem a búgyógom is vizes. :lol: :lol: Kép

Sajna nem valami jó a fotó,de azért látszik! :oops:
Legközelebb,már fotót is adnak!
m. reni

Kicsiboris!
Én a 20. héten voltam a Petykánál és a 23. héten most a Gergőnél. Mondjuk én elsősorban azért mentem, mert ott jobban látják az esetleges problémákat és engem az érdekelt a fotó nem nagyon izgatott, igaz mind a kettő medence végű így tudtam, hogy az arcárol úgy sem lesz sztárfotó. Mellesleg mind a kettő oda tette a kezét! :D Én a helyedben várnék egy két hetet, hiszen a 16. hétig alakulnak ki a fontosabb szervek, így orvosilag is megnyugtató eredményt kaphatsz és te is gyönyörködhetsz a babádban.

Odry!
Hasonlóan érzem magam! Ráadásul ebben a melegben Petyka egyáltalán nem hajlandó aludni.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Reni!
Azt hiszem a lényeg kivehető! :lol: :lol: Szép pókhasúd van! Hol szeretnél szülni?Dokit szeretnél választani, vagy van már?

Kép
sapé

Reni,
nekem asszem segítség kell. Ez van, gyakorlatlan a szemem, de én nem látom a pókhasát! :oops:
A férjed meg a féltékenységével nagyon drága. :lol:
katata

Reni! Ugye az ujj felett van a kis feje, és ami attól jobbra felfelé van az a pókhasika! Mintha az ujjhegynél a fehérebb rész a kis pofi lenne profilból.
Nekem is a seggem vágányában folyik a víz!

Én nem bírom a horrort. Csak olvasni. Stephen King....

Bolt!! Kééééészül ám! Meghoztam a járólapot, meg a ragasztót, és ma este még 2 dobozzal le is raktam. Ez 22 db. Párom keverte a ragit, meg jött egy burkoló, aki kicsit tanácsot adott, de megjegyezte hogy nagyon szép munka, amit eddig csináltam. Hát ez van. Nekem mindent ki kell próbálnom! Drágám akarta volna csinálni, de nem engedtem. Jaj, nagyon élveztem. Holnap folytatom...

Jó éjt, puszika mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Jó reggelt!

Kata,
További drukk már bizti megtalálták a helyüket :wink:

Zel,
Köszi hogy hiányoltál :D nővéremnél voltam.

Reni,
Édes a babád :D hogy vagy? Én két napja megint baromi rosszul :?

Jucmuc,
Örülök hogy nálatok is minden rendben :D majd megírom amit kértél!!

10re megyünk erre a kombinált tesztre majd jelentkezem ha végeztünk!
Mindenkinek szép napot és hóesést :lol:
Vendég

sziasztok,

reni, köszi naná nekem is melegem van, a képhez nekem is segítség kell :? Akirmit is látni, klassz dolog, hogy abból a "pacából" egy büdös lábú fiatalember, vagy egy szép leányzó lesz. Mindig az jut eszembe a kisfiúk lábacskájáról, hogy hú milyen büdös lesz az edzőcipője, pár év múlva. Ez valami aberráció nálam, bocsi reni, a te gyerekednek lehet nem ilyen lesz. :wink:

Képzeljétek, jövő héten amíg ilyen meleg van 10-12.30-ig fürdőbe mennek cégünk női dolgozói. A Gazdasági igazgatónk a vezetők közül egyedüli nő, az ötlete volt, mi meg marhára örülünk nek. Hallottatok már ilyet? Jó kis munkahelyem van, mindig is tudtam, de hogy ezt még fokozni lehet :D

zel, te aztán :shock: Amikor jössz addigra megvesszük a járólapokat az új lépcsőre, még úgysincs tippünk ki is burkolja :wink: (tegnap mi is cserepeztünk, ketten a hites urammal, hú de milyen nehéz is volt rávenni, most meg tetszik neki hogy mindjárt kész a kocsibeálló, tudjátok a bomba helyé).

sonjus, pihis hónapon van biztosan jelentkezik ha elkezdődik a következőre a felkészülés.
bbilona

Ilona! De jó! Hol dolgozol? Nincs munkaerő felvétel?

Pandácska! Gratulálok a betöltött 12 héthez!!!

Reni! Cuki a babád. Azért nem vagy semmi a gyilkossági helyszineléssel.

Hát ez a fűrész egy katasztrófa!

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, neked nincs most szükséges új munkahelyre, hiszen mindjárt gyermekeid lesznek. 27-én indul nálatok is a nagy projekt, nagyon drukkolok!

pandácska, remélem nem hagysz minket kétségek között :wink:

domo, hogy vagy?
bbilona

Reni, édi a baba,de a segítség nekem se ártana :lol:

Ilona, izgulosan vagyok. Görcsölget a pocim, így néha feladom, aztán megint beleélem magam...És a meleg miatt olyan lassan is mennek a napok
De neked nagyon jó munkahelye van, ilyet még nem is hallottam :lol:

Kép
domo

Kata, és te hogy vagy???

Kép
domo

Csajszik!

Igen a férjecském se látta,teljesen nem volt képpben.Ahol a csajszi keze van ott van a fejecskéje,arább ahol az a nagy dúdor ott pedig a pókhasa.Igen a drágám még csak egy kis paca. :lol:

Zel!
Nem vagy semmi!
Hozzánk is jöhetnél tatarózi,valamit átrendeznénk. :lol:

Pandácsaka!

Én két napig egyfolytában rókáztam.de mostmár kicsit jobban vagyok,Ja 3kor arra ébrettem,hogy iszonyatós görcs húzza a lábamat! Már elmúltál 12hetes úgyhogy mostmár jobban leszel. :lol:
Várunk a teszt eredményével! :lol:

Bbilona!
Tök jó munkahelyed van. :lol: Én már úgy szeretném ha a kis büdöslábúm itt szúszogna mellettem.

Kamilla!

Hát igen aki nincs hozzá szokva az ilyen filmekhez annak elég dúrva. :lol:

DOMO!
Állás ügyben mizu?

Katata!
Hogy vagy?
m. reni

Pandácska,
én is úgy gondolom! :wink: :lol:
Lehet, hogy az őrült meleg miatt vagy rosszul?? Szegényke...
Várjuk majd a híreket a tesztről!!!

Ilona,
szuper munkahelyed van!! És még fizetnek is??? 8) :lol:

Domo,
görcsölget??? Ez mit jelent? Nekem néha érzem a pocim ott lent, néha nem. De görcsölésnek nem nevezném. Szóval nekem semmi extra! Te mikor tesztelsz? Vagy mikor mész vérvételre?
katata

Sapé!

Egyenlőre nincs fogadott dokim,majd még ráérek! :lol:
m. reni

Reni,
milyen volt a film? Megnéztétek?
Köszi az útbaigazítást az Uh-hoz. :lol:
katata

Reni!
Rutinos lévén én kiveszem a babót! Szuper érzés igaz?

Lányok én meghülyülök ettől a melegtől, Petyka meg egyfolytában kint van, alíg bírom berángatni.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

reni szedsz magne B6-ot? az jó a méh-görcseire és a lábikragörcsökre is, lehet, hogy van egy kis magnézium vagy B6 hiányod. nagyoön édike a babád, és olyan cukik ilyenkor a nagy pocival és fejecskével :lol: :lol:

domo, ne gyötörd magad, tudod a beágyazódáshoz a nyugi kell, meg a pozitív energiák, na csak szépen nyugodtan :lol: :lol: :lol: :lol:

pandi, kitartást remélem lassan elmúlik nálad a rosszullét!! majd mesélj mi volt a teszten!

ilona....hát ez szupi! de jó nektek, úgy utálom már ezt a dög meleget, tervezzük is, hogy holnap fürcsizünk valahol, mert nem lehet ezt elviselni...csak hát ugye napon nem szerencsés űdögélni, árnyékban meg minek???

andi, már nem bírom ki két hétig...úgyis megyünk mégegyszer :lol:

Kép
kicsiboris

Én ma délután megyek a Balcsira, hétfőn jutok legközelebb netközelbe. Remélem két zebra is lesz addigra!!!!!!

Egy hét múlva kezdem a Decapeptylt!
Csináljak vonalzót? 7 days until first szuri.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok! :D

Reni :D

Hat persze, hogy minden rendben lesz! Sugarzik belöled az optimizmus es ez nagyon jo! :D Nagyon szep a kep ! :D

Zel :D

Te rakod le a jarolapot??? Nagyon ügyes vagy! :D

Pandacska :D

Köszi szepen! :D Szoritok nagyon a vuizsgalathoz de ugyis minden rendben lesz! :D

Ilonka :D

Tenyleg jo kis munkahelyed van! :D Jo fej a fönöknö! :lol:

Kép
Kép
jucmuc

Sziasz!!!

Reni! Akkor én is simán láttam a babókádat!!!!
Jövök, tatarozzunk, csak legyen sok bubis szőlőlé!!!!

Igen, drágáim, nem akarok kimaradni semmi jóból. Járólapozok is. Nemrég csempét raktam a nyaralóban, gondoltam, vízszintesen csak könnyebb. Kicsivel... Drágám ott téblábolt, de gondolom nem nagyon bánja, hogy én raktam, mert fogtechnikus szemmel még a vízszintmérő sem kell folyamatosan.

Ilona! Vedd meg a járólapot, a ragasztót, mindent, majd megtanítalak téged is burkolni!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Irigykedtek mi? Ilyen még soha nem volt, de tudjátok a nagyfőnökök nincsenek mi meg cincogunk.

kamilla, várjuk azt a vonalzót!!

kicsiboriska, aki kíváncsi az hamar megöregszik, de tökéletesen megértem hogy nem bírsz magaddal. Már én is nagyon kíváncsi vagyok legkisebb boriskára.

andi, hm :shock: te veszed ki a babót??? Nem értem.

reni, nemsokára ott szuszog már. A Sejtjeink című filmben is olyan aranyos volt, amikor az a nagydarab szakállas apuka a vállán tartotta a pockot, és ott szuszogott neki.
bbilona

zel, csak vicceltem, de lehet addigra mikor jöttök nem lesz még kész. Azért megmutathatod.
bbilona

Kamilla,
jó Balcsizást!!! És persze, csinálj vonalzót, így mindig képben leszünk mi is.
Nem is tudom mi lesz velem, mikor elmegyünk vakációzni haza, majdnem 4 hétig. Nem fogok tudni jönni, csak talán egy párszor ha sikerül. Remélem ti is nyaraltok majd kicsit és akkor nem maradok le nagyon a hírekről!!!
katata

Kata, hát lehet, hogy ez nem rendes görcs, inkább csak érzem a pocimat. Főleg tegnap este, ma sokkal jobb. De az emésztésemmel sem stimmel valami, lehet ez okozza.
Kicsiborisnak van igaza, nem kellene ezzel tőrödnöm, de a meleg miatt semmihez nincs kedvem, így marad az unalom, és a folyamatos figyelgetés.
Csak csütörtökön kell menni vizeletvizsgáltra, ha addig nem jönne meg. De azt biztos nem fogom megvárni, mert az utro visszatarthatja, és semmi kedvem a 28 napos ciklus helyet 35 naposat csinálni. Így tesztelni fogok 2-3 nap múlva, akkor már biztos kimutatja.

Kép
domo

Jaj Domo,
én is figyelgetem magam folyton,szóval ez normális. Vagy mégsem? :lol: Szóval akkor vasárnap, vagy hétfőn tesztelsz? Nem lesz az korán? Én már nem merek, mert már annyi egycsíkosat láttam.... Inkább vérvétel és az pontosabb is.
katata

Hát mégse merek addig vonalzót csinálni, míg nem tudom a vérvétel eredményét. Lehet, el sem tudjuk kezdeni. Nem akarom elkiabálni. Majd ha már beadtam az első szurit, akkor csinálok lombikosat.

Kép

Kép
kamilla306

Kata, hétfőn már két hete lesz, hogy megcsinálták az inszemet! Nem vagyok egy tesztelős típus, eddig alig teszteltem, most csak azért szeretnék, mert nem szeretnék feleslegesen utrot használni.A vérvétel a biztos, de itt nem azt csinálják.
és azonkívül, hogy érzed a pocid néha, más nincs? Cici nem érzékeny, vagy nagyobb?

Reni, állást folyamatosan keresek, pár hét pihi után, ma újra jópár helyre elküldtem.

Kép
domo

Kamilla, és lehet, hogy nem is lesz szükséged lombikos vonalzóra! Sokat tettetek a spontán hónap sikeréért :lol:

Kép
domo

Hát ja, az meg a másik. A végén még szegény spontán-bébikém azt gondolja, hogy őt nem is várom! Hát nem lesz lombikos vonalzóm!

Nagyon drukkolok neked! És Katának is! +++++++++ Egész hétvégén csak drukkolni fogok a Balcsiban!!!! :)

Hétfőn reggel teszteljetek mint a ketten!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Domo,
de van ciciérzékenység, meg nagyobb is, de ez minden ciklusomban így van, szóval ez nem extra.

Kamilla,
én nem tesztelek hétfőn,kedden megyek reggel vérvételre. Remélem kibírom addig!!! 8)
Köszi a drukkot! Neked mikor derül ki, hogy sikeresek voltatok-e??? :wink:
katata

Ilona!
Úgy értettem, hogy látom! Számomra jól kirajzolódik az UH-s képen. :lol:

Mondja már valaki, hogy valahol esik az eső!!!! oda megyek!!!!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?