Sziasztok!
Bocs, hogy belevau, csak kicsit olvasgattam itt nálatok, és lenne egy-két hozzáfűznivalóm!
Én Máv-os vagyok, és már az is maradok mert több babát nem szeretnénk, és 3 hete nagyon örülök, hogy még tudtam a Mávban szülni, így engem már szerencsére nem érint ez a felfordulás!
Csk,
Nagyon csatlakoznék ahhoz amit írtál Keresztiről!A feleségét nem ismerem, így róla nem nyilatkoznék!
Én régen Keresztihez jártam a magánba, és egész addig nem derült ki, hogy rossz orvos amíg problémám nem volt.Évekig csak rákszűrésre jártam, azt megcsinálta rendesen.Aztán lett egy méhenkívüli terhességem amit 8 hetesen sem vett észre, és meghazúdtolt, hogy nem mutathat +-at a tesztem, mert nem vagyok terhes!Persze 5000ft-ot minden alakalommal elkérte, a hozzáNEMértésére!Majdnem belehaltam, de végül a Máv kórházba mentem ahol egy szuper orvosnak köszönhetően megműtöttek, és szerencsére azóta lett két egészséges, gyönyörű gyermekem.
Ezt csak azért írtam, hogy senki NE menjen hozzá, mert egyáltalán NEM jó orvos!!!!És mogorva!!!!
Csikken,
A Máv kórházban is van állandóan gyerekorvos!
Ha én a helyedben lettem volna tuti nem a Szabolcsba megyek, hanem az I. sz Női Klinikára ami legalább olyan felszerelt a gyerekintenzivvel együtt, ha nem jobb mint a Szabolcs, és sokkal kulturáltabb!
A két kórház közti körülményeket meg inkább ne firtassuk!
Én voltam mindkettőben, láttam, és az egyikben ugye 2x meg is tapasztaltam, hogy milyen!Hát hidd el nekem ég és föld, ugyhogy nemhogy a gyereked jobb helyen lesz, de te sem háborús körülmények közt fogod a világra hozni!
A felfordulás közepette is mindenkinek jó babavárást, és jó szülést kívánok!
/
Ildi,megya drukk ezerrel
/