Sziasztok!
Angel!
Bográcsgulyás az fini.
Reni!
Milyen volt a strandolás tegnap? Mert tegnpa ugye mentetek?
Beu!
Dehogy haragszom.
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz, de nem akarok itt nagyon áradozni Marciról, meg Szonjiról, mert ez a topik tényleg nem erről szól. És bár mondhatni régóta (többé kevésbé jelenlévő) tag vagyok, azért biztos rosszul esne a többieknek, akiknek egy sincs, hogy én itt sztorizgatnék a két gyerkőcömről. Persze én is megszenvedtem, mire sikerült összehozni őket, de az már a múlt és gondolom sokan nem is emlékeznek rá.Szóval érted mit akarok összehordani?!
De azért "röviden" annyi, hogy Szonji nagyon aranyos az öccsével, puszilgatja, simogatja. Idáig nem volt semmi gond, féltékenység, remélem így is marad. Marci is tündér pofa, csak nagyon szeret kézben lenni és emiatt nem tudok annyit foglalkozni Szonjival, amennyit igényli. A pelenkázások és a fürdetések kész katasztrófák, örökös üvöltés, néha már világgá akarok menni. De ettől függetlenül imádom őket. Köldökcsonkot szeretném már ha leesne végre és akkor legalább azzal nem kéne szegényt szekálnom. Szopizni szépen szopizik, ha tehetné mindig a cicin csüngne. Napközben van egy hosszú alvása kb. 5 óra, éjjel pedig egyszer ébred (eddig legalábbis ez a menetrend)
Képeket majd hozok, de egyelőre a kórházi képeken kívül a többi még a fényképezőben van.
Editke!
A munkahelyi védőital csúcsszuper! Nehogy csődközeli állapotba kerüljön a cég