Új privát üzeneted érkezett!

Bariném szióó! egyzserre írhattunk, millió puszi, Chestinek még nem írtam, hogy megyek, de megteszem! Cupppp!

Kép
tini75

Lippa

Olyan tündérek a hisztis képek!!!!!!!!!!! :lol:

Ballagyó

én is nehezen jöttem át,de aztán rájöttem,ugyis végig izgul az ember hogy minden ok legyen.Én fogorvoshoz csak egy hete mentem el,szerintem még bőven ok vagy.

Gabi

jaj de jó,nemsokára kezdesz!!!!!!Néha egy kis helyzetjelentésre ugorj át,mert olyan gyorsan pörög a másik topik,hogy így nyáron néha nehéz követni...... :oops: Azért próbálkozom!

Benszike

köszi,tudtam,hogy majd Te megnyugtatsz.Szerencsére ma éjjel semmi nem volt,még nagyon ritkán nyilall egyet,de ez már nem foglalkoztat.

Sharon

Rég nem írtál,remélem minden ok!!!!!

Kép
lukrécia

Lukrécia!
Örülök,ha segítettem!Minden ok lesz!Vannak ám pszihés fájások is,mert mivel még nem éltük át a terhességet ilyen sok ideig vagy egyáltalán,így ráérünk foglalkozni magunkkal!Sajna,de szarni rá,fő,hoigy jobban vagy már!

Bariném!Mi csak most fogunk majd nekiállni a festésnek éls a gyerekszoba tapétázásnak!Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjj!Büdös,pakolás,takarítás!
Vendég

Sziasztok!

Háát úgy néz ki mi is a lányos tábort fogjuk erősíteni. :D
Az egyik picúrra azt mondta a doki, hogy 99% kislány a másikat nem látta jól ( elég rossz az UH gépe) de kislányra tippelte. Jövöhét kedden kiderül. :D
Ikres csajok nektek ilyen idősen mennyi volt a méhszáj? 3000-es vagy már csak 2000-es. Az enyém 2000-es de kemény a méhszáj szóval a dokim szerint nem kell megijednem. Viszont minden héten mennem kell méhszáj ellenőrzésre. A méhszájzáró műtétet egyenlőre ennek ellenére sem vállaltam. Remélem nem lesz gond!
Bibike,
Kitartás, biztos nem könnyű Neked ebben a hőségben.

Kismoni
kismoni

Kismoni!

Nekem négy hete még 3000 volt, de ma megyünk, kicsit félek is, hogy nehogy nyitva legyen, mert akkor vége az uszinak :cry:

Hány hetes vagy most? Nem csinálsz vonalzót?

Judit

jucicuki

Lányok!

Nagyon jó hírrel jövök!!!!!!

Bibike kicsi Bettije megszületett az éjjel,2 óra 33 perckor 3000 grammal,53 cm-el!

Annyira éreztem,amikor bekapcsoltam a telcsim!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok Lányok!

Hát nem semmi ez a hőség. Tegnap kimerészkedtem 6 után a gyógyszertárba a napi betevő magne b6-omért és vasamért, ami kb 300 m-re van tőlünk és majd kidőltem. Mintha egy katlanban gyalogoltam volna, pedig szinte végig árnyékban mentem... Még jó, hogy a patikában volt légkondi. Na mindenesetre ez a próbamenet meggyőzött arról, hogy ma ne induljak el tömegközlekedve jógázni. :( Pedig annyira vágytam. Na, majd jövő héten... :wink:

Napocska!
Remélem jövő héten már "csak" 30 °C lesz és akkor eljutunk egy kicsit mozogni! :) Addig marad a hűsölés a meleg szobában.

Gabi!
Jól olvastam, aug-ban kezdtek a lombikkal? Ha kérdésed van, tedd fel majd nyugodtan, segítünk!
Igyekszem vigyázni a vérnyomival. Jobbára csak pihengetek. Azért ma csináltam egy kis fincsi meggylevest magunknak. Már hűl, nemsokára meg lehet kóstolni. Nyam-nyam.. :)

Lukrécia!
Örülök, hogy minden rendben és a doki is megnyugtatott. Nekem is szokott fájni néha bal oldalt lenn a pocak, úgy, hogy lépni sem bírok, de néhány nap múlva elmúlik. Valszínű igaza van a dokiknak, hogy ilyenkor nyúlik a méhszalag... Hát higgyünk nekik... :wink:

Lexi!
Kellemes Balcsizást! Ezek szerint már elmúlt a szigorú fekvés időszaka? Üdv Sharonnak, ha találkoztok!

Lippa!
Tündériek a hisztikirálynők. Annyira jópofák a képeken. Bár gondolom, ha a hangjukat is hallanánk ilyenkor, úgy még izgalmasabb lenne... :lol:

Kismoni!
Gratula a csajokhoz! Nekem is 3000 volt a méhszáj, amikor legutóbb nézte a doki. Ez kb a 25 hét körül volt. Azóta nem nézte, mert ha nem görcsölök, akkor szerinte nincs gond és nem bolygat. :roll: De ha szép erős a dokid szerin a 2000 méhszáj is, nincs miért aggódnod.

Tini!
Kellemes pancsizást! :)

Ballagyó!
Üdv itt! GYere gyakran! A fogdoki nem olyan sürgős szerintem sem. Ebben a melegben meg pláne ne rohanj hozzá. :wink:

Bibike!
Hát nem semmi a ragaszkodása hozzád a kislányodnak. :) Lehet, hogy csak a hétvégi lehülés fogja előcsalogatni. Végülis minek izzadjon idekinn :wink:

Tegnap kimostam a meglévő babarucikat. Jó idő volt szépen száradtak... :)

Kellemes hűsölést, vigyázzatok magatokra!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Bibike!

Szívből gratulálok! Jó egészséget, sok boldogságot kívánok! :lol: :lol: :lol:

Puszi!

Kép
Kép
share

Bibike!
Gratulálok!!! Sok-sok tejcsit és nagyon jó egészséget kívánok a mamának és a babának is!

manda

Bibike

Isten hozta közöttünk a kis Bettikét,nagyon jó egészséget,sok-sok tejecskét kívánok Nektek!

lippa

Bibike és Betti nagyon jó egészséget kívánok Nektek :!: :!: :!:

Puszi!

Judit

jucicuki

Bibike:
Örülök, hogy végre kibújt a kiscsaj, gratulálok és vigyázzatok egymásra, ja és persze várjuk a fotókat! :)
Vendég

Bibar:
Hogy mi mindig együtt írunk? Ez hihetetlen. :D
Vendég

Bibike,
Hatalmas gratula a pici lányhoz!
:D :D :D

Kismoni
kismoni

Köszönjük szépen,a Hisztikirálynők nevében :D !

Lexi nagyon jó pihenést kívánok Nektek!Nagyon szép a vonalzód :wink: !

Kismoni akkor úgytűnik Neked is Hisztikirálynőid lesznek :D :wink: ?
Gratulálok!Neveket választottatok már?Megnéztem a 24.héten nekem is 3000-es volt,a következő bejegyzés a méhszájat illetően pedig a 34.héten volt,akkor már megrövidült.

Ballagyo üdv ebben a topikban :D !

Napcsi akkor hisztiztek csak igazán :lol: !

Lukrécia örülök,hogy minden rendben volt a dokinál.Nekem is nyilallt a hasam főleg olyankor,ha nem tetszett a Tündérkéknek ahogy feküdtem(mint Benszinek).

Tinike olyan jó,hogy újra itt vagy velünk.Vigyázok a Csajokra,csak reggel és este mozdulunk ki a lakásból.Na meg tegnap du-n is,mert Apa korábban hazajött és mentünk strandolni :D .Akkor ezek szerint jössz a talira?Szupeeer!

Juci várunk a hírekkel,hogy mi volt az orvosnál :wink: !

Gica hát igen,hanggal még izgalmasabb az biztos :D :roll: !Drukkolok a pénteki uh-hoz,hogy a kis szégyenlőske is megmutassa magát :wink: .Most nézem a vonalzódon,hogy már a 30.hétben jársz :shock: ?!

Képzeljétek tegnap a Lilla lapozott egy mesekönyvet és egyszercsak úgyhallom,mintha azt mondta volna,hogy béka és cica.Megnéztem a könyvet és tényleg egy béka és egy cica volt a képen,sőt amikor rákérdeztem,mégegyszer elismételte :D :D :D !
Annyira örültem,hogy még a könnyeim is potyogtak a meghatottságtól!

Mindenkinek puszi és jó hűsölést!

lippa

Juci,
Még csak most kezdtem a 20.hetet. Ezért is félek egy "picit". Amióta elkezdtem a stimulációt feljött rám 8 kg és ezt majdnem mind a pocimon látom. A doki szerint a méhnek a hirtelen növekedése miatt simul egy kicsit a méhszáj. A lényeg, hogy egyenlőre kemény és teljesen zárt; csak maradjon is így még legalább 3-4 hónapig. Remélem Nálad minden rendben lesz ma. Írj, ha hazaértél.
Gica,
Köszönöm a gratulációt a kiscsaj(ok) nevében is.
Majd megpróbálok nem aggódni. :wink: :wink:

Kismoni
kismoni

Kismoni

Akkor mi egy idősek vagyunk?Nem csinálsz vonalzót?

Juci

mi volt a dokinál?

Kép
lukrécia

Bibike!

Micsoda hírek! Csak előbújt az a leányzó! SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK A BABÁNAK ÉS A MAMÁNAK!!!! :)

Lippa!
Bizony, bizony, közeledünk mi is lassan a végéhez... :) De azért még van idő... :wink:

Gica

Kép
gica1

Csak 16:50-re megyünk a dokihoz, így még csak az igzulásnál tartok :oops:

Judit

jucicuki

Bibike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szívből gratulálok a kis családnak!
És várunk a szüléstörivel mihamarabb :lol:

Kismoni, neked is gartulálok a kiscsajszi(k)hoz :lol:

Gica, bizony, én is várom az enyhülést :wink:

Lukrécia, az a lényeg, hogy minden okés volt a dokinál :wink:
Az én dokim is szabin lesz most, jó sokáig :roll: :shock:
Olyan ilyesztő :oops: :evil:

Én ma rakott padlizsánt csináltam, ami nagyon finom lett, de én nem nagyon vagyok normális, ebben az időben még másfél órát fűteni a sütővel :roll: :shock: :shock:

Este megnézzük Harry Pottert :D

Juci, drukk a dokihoz!

KépKép
naposoldal

hűha, megcsapott a meleg: ilyesztő=ijesztő . Vagy mi a szösz.

Ja, és még Lippának is gratulálni akartam a megható szavakhoz :lol:

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Bibike írt sms-t,épp mellette fekszik a bébi.Valószínű pénteken engedik ki őket!Nagy boldogságosság van!
:lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Csajok!

Köszi az infót a fogdokiról, megnyugtattatok, hogy még van időm. Egyelőre nem is hívom. Főleg, hogy rókakoma minden este tiszteletét teszi nálam. Akármit eszem, akármikor, minden kijön belőlem.

Kismoni!

Egy kicsis megijesztettél a Bromoval, mert holnap kezdem a 9. hetet és még mindig szedem. Azt hiszem, az lesz a legjobb, ha holnap reggel felhívom a BMC-t. Konc nincs ugyan, de valaki biztosan tud segíteni.

Bibike!

ŐSZINTÉN GRATULÁLOK! Vigyázz magatokra!
ballagyo

Bocs, a vonalzóm szerint már elkezdtem a 9. hetet. Most már végképp nem tudom, mit csináljak a Bromocriptinnel?
ballagyo

Estrella
ugy látszik egyszerre idözitünk :P :P :P vérzés van még?

Bibike
jaj de irigy -birigy vagyok most :lol: :lol: ott fekszik a picurkád,ez hihetetlen :oops: :oops:

Napcsi
jo mozizást.hát a sütést illetöen nem vagy semmi,én még a gázt is ovatosan használom,de sütni :shock: :shock: na azt nem :P :P

Jucicuki
drukkolok :P :P :P

Lukréciám
:P :P :P :P

bibar

Sziasztok!!!
Lukrécia köszönjük az infókat!! Minden jót nektek is!

Bibikénk drága millió puszit küldünk nektek, és jó egészséget kívánunk!!! Sok örömet a családnak !!! Fogadjátok szeretettel ezt a virágot!!
Kép

Bariném igen ott leszünk, várjuk nagyon! Remélem pihizel is néha, de képzeld már mi is pancsizunk, és élvezzük rendesen!! :D Tudod a takarítást nem kell elkapkodni ráérsz decemberig! :D :D

Gica nagyon nehéz ez a melegfront átvészelése, de ki kell bírnunk! Vigyázzatok magatokra ti is, és sok folyadék!!!!
Mi még ráérünk öblögetni a rucikat, bár elvagyunk már látva rendesen, főleg amióta tudjuk picifiú a pocaklakó!

Lippa már alig várom ezt a talit!! Csak közvetlenebb lesz személyesen! Bár már sokan vagytok akiket úgyis a szívembe zártam!!! :oops:
Remélem hozod a csajokat! Már van ötletem egy kis meglepire nekik! :D

Kismoni én is szedtem fel a stimuval pár kilót, de ezt nem számították bele a pocakosodásomhoz! A beülti előtt megmértek itthon, és attól nézik mi a helyzet a kilókkal! :)

Kép
tini75

Lippa,
Neveken még nem gondolkodtunk; igazából én régen mindig azt mondtam, ha lányom lesz Krisztina lesz. Még a babámat is így hívták. De lesz még időnk gondolkodni.
Lukrécia,
Már nem emlékszel rám, majdnem egy napon volt a beültetésünk? :)
Naposoldal,
Köszi Neked is a gratulációt a csajokhoz! :)
Ballagyo,
Nem akartalak megijeszteni! Hívd fel Őket holnap az a biztos.
Tini,
A kilók miatt nem nem is aggódnék egyenlőre, mivel elég vékony voltam, csak a méhszájam bírja ki ezt a terhelést!

Kismoni
kismoni

Kismoni

neeeeem emlékszem... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

De ezt ne vedd magadra,egy barátnőm mindig ezen röhög,néha tényleg mintha amnéziás lennék. :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Itt vagyok, csak úgy el vagyok keseredve, írni sem volt kedvem.
A lányokkal hála az égnek minden OK, méhszáj C3000.
Csak felkaptam hat kilót a múltkori mérlegelés óta :oops: vagyis összesen már tíznél tartok, ami nagyon sok :shock: :shock: :shock:
És még hol van a vége :cry: :cry: :cry:

Képet kaptunk, de nem az igazi, de ha Ati bejön a locsolásból, majd felvarázsoljuk.

Puszi!

Judit

jucicuki

Judit!
Ne keseredj el, az a fontos, hogy a csajokkal minden ok, egészségesek! Ne félj, le fogod adni szülés után simán!!!!!!!
Szuper, hogy a csajok jól vannak!!!!!!!

manda

Juci

jaj ne ijesztgess,már azt hittem baj van a babákkal!!!!
Ok,ez sem jó hír,hogy feljöttek a kilók,de azért nem tragikus!Majd leadod!Persze senki nem örül ha gyorsan hízik.Lényeg,hogy a csajokkal minden ok!

Kép
lukrécia

Fent a két buksi, pillanatnyilag farosak vagyunk :cry:

Alul balról Lili, jobbról Dorka

Kép

jucicuki

Csajok, Szétröhögtem a fejem :D :D

Az első 6 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű cicid miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben. - kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között-
- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet
visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel.
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal.na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után-
-még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból.
- rájössz, hogy finom a pötidanon
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi."
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá.
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.......

lanett

Bibike!
Gratulálok!!!!Nagyon sok boldogságot Nektek!!!!

Jucicuki!
Ne keseredj el! A 10 kg ikreknél szerintem egyátalán nem sok. Az meg hogy perpillanat farosak, bármelyik pillanatban fordulhatnak.

Kismoni!
Bocsi, én asszem még nem is gratuláltam Neked! :oops:
Ez nagyszerű hogy ikreket vársz! Gratulálok!

Ballagyo!
Gratula Neked is! Jó hogy ittvagy már te is!
Örülök, hogy mostanában ennyi az új kismami!!!!

Lippa!
Olyan zabálnivaló a kis hisztis képen :D
Hihetetlen, hogy nemsokára mit össze nem fognak csiripelni Neked :D

Estrella!
Nagyon vigyázz magadra! Pihenj sokat!

lanett

Sziasztok!
Gratulálok Bibikének!!! Sok-sok tejecskét kívánok!

Juci, nem szomorkodni a + kilók miatt! Az elején az volt a baj, hogy nem hízol... Lényeg, hogy a hercegnőkkel minden rendben. Majd leadod a felesleget a szimultán szoptatással, pelenkázással, rohangálással :wink:

Kitartás mindenkinek ebben a hőkatlanban!

Puszi
süni76

Sziasztok LÁnyok!
Csodálatosak a babák, és a Bibar és Lukrécia pocisképe!!!!!!!!!Csodaszép kismamik vagytok!!!!!!

Én tettem fel Brigiről a másik topikra! Bocsi, h nem ide, elnéztem....

Bibike!
Szívből gratulálok!!!Sok sok boldogságot!!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csak olvasó üzemmódban vagyok, mostanság nem sok időm van írni.

Így külön csak Bibikének írnok. Gratulálok! Sok Boldogságot kívánok! :D Várunk a képekkel és a születéstörténettel.

A nyaralóknak kívánok szép időt továbbra is, a kismamiknak kellemes babavárást, pocinövesztést, a babásoknak kellemes babázást.

Aki teheti menjen hűvösre, vízközelbe, ja és igyatok sokat! Nálunk van vagy 30 fok, szegény Milán izzad rendesen...

Kép

Kép
agnese

Lanett:
Nagyon jó volt ez a kis összefoglaló a gyerekről. :D
Juci:
Édesek a lányok.
Bibar:
Vérzés tegnap nem volt, csak kis barnás dolog. Fekszem folyamatosan a hátam már teljesen kész van. Annyi, hogy leugrottam a boltba, ma meg leugrom a gyógyszertárba vitaminokért. Mindkettő 200 méteren belül van, szóval nem kell messzire menni. :)
Mindenki vigyázzon magára ebben a hőségben.
Vendég

Sziasztok!
BRIGIKE!ISTEN HOZOTT? SOK TEJCSIT ÉS SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!

Neharagudjatok, hogy eltűntem, de szinte állandóan Gárdonyban vsgxnk, jövő héten jön s beton az alapba, addig még csomó munka van.De este ma leszek, akkor visszaolvasok.
AFP, terheléses cuk. megvolt, eredmény és uh jövő szerdán. :shock:
puszi mindenkinek

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Juci!
TE előttem jársz pár héttel.Én most tartok 8-9kg-nál!Az teljesen normális!Nagyon helyesek a bébik!28-32.hétig megfordulhatnak még!De jó,hogy minden ok volt velük!
Kismoni!
Gratulálok a kiscsajokhoz!Nekem még nem mondott méretet doki méhszáj ügyileg!
Bibike!
Szívből gratulálok a lánykádhoz és hogy már pénteken hazajöhettek az nem semmi!Jobb otthon mint a meleg kórházban!
Lippa!
De jó lehetett hallani,hogy cica és béka!
Bariném!
Én november közepét beszéltem meg a gyerekeimmel!Akkor már van spontán légzésük is!Várom a talit!
Csajok!Ma is strand és este fél9-re fogorvos!
Vendég

Juci

ja még eszembe jutott-ha bíztat-én már 6 kg-ot felszedtem.A hétvégén olyan zabapartyt csaptunk,hogy azóta rá sem merek állni a mérlegre! :lol:
Ráadásul te ikreket vársz!Én sem örülök neki,de annyira nem is érdekel.Majd leadjuk! :roll: :lol:
Már ennyi idősen be kéne hogy forduljanak a babók????Nem is tudtam.

Estrella

de jó hogy már nem piros a vérzés,az jó jel!Pihizgess csak! :wink:

Kellemes gőzölést ma mindenkinek! 8) :roll:

Kép
lukrécia

Lukrécia!
Ikrek 28-32 hétig tudnak forgolódni,utána már hely hiány miatt semmit!6kg?Tojni rá!
Vendég

Köszi Lukrécia, aranyos vagy :lol:
Azt olvastam valahol, hogy a 25-26 héten már be szoktak fordulni a babák, de persze ez is gyerektől függ, mert van akinek az utolsó héten fordul be, csak hát az én rosszcsontjaimnak kevesebb a helyük...

Azt mondta egyébként a dokim, hogy csak akkor hagyja a hüvelyi szülést, ha mindkét lánykám befordul fejjel, különben csaszi, mert az a tuti, de gerincvelői bénítással csinálják, nem altatással, így Ati bent lehet és én is láthatom őket :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Juci

Hát akkor azért még lehet,hogy befordulnak!Főleg,amit Benszi írt,hogy 28-32 hét!
Olyan bátrak vagytok,én nem is tudom be mernék- e ikrekkel vállalni sima szülést....... :oops:

Kép
lukrécia

Benszi

írtam pü-t

Kép
lukrécia

Lukrécia!

Én meg jobban félek a császártól :? , hat óra mozdulatlanság a műtét után, nehezebben indul meg a tej, és hát a császáros sebbel mozogni, két gyerkőcöt emelgetni :roll: meg hát ez mégis csak egy nagyműtét, a szülés meg természetes folyamat.

Persze ha a lányoknak jobb akkor ez van :shock:

Judit

jucicuki

Bibike

Gratulálok és nagyon sok boldoságot kívánok a pici lányodhoz!!!

Lanett

Kép
gabicsibe

Sziasztok!!!

Lanett imádnivaló a sztori, tisztára megfájdult a pocim a nevetéstől, de már minden rendben!! Telcsibe apácskának a legjobb dolgokat elmondtam, hát jobb lett volna ha kihangosítóra állítom a telcsit! Ngayon tetszett neki is! Köszike! Remélem jól vagytok!

Juci! Szuper képek, nagyon édesek!!! Tetszetősek a neveitek is!!!

Estrella csak lassan azzal az ugrálással, minden rendben lesz bizti! :D

Réka sok sikert az eredményekhez!!! Bízunk a legjobbakban!! Várunk a hírekkel!

Bariném nem tudtam írni Chestinek, kapok priviket, amikre tudok is válaszolni, de küldeni valamiért nem enged ez a francos.........! :(

Nos pá csajok, pihit és enyhülést kívánunk az időjárással kapcsolatban!

Kép
tini75

Juci

igazad van,ebben is van vmi..... :?
Hát úgysem rajtad múlik.Lényeg hogy a csajoknak jó legyen. :shock:

Tini

jó hogy végre megint írogatsz :D

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X