Ildi, te nem is voltál "túlsúlyos" kismama
Úúúcceretem, amikor vékony nők panaszkodnak a súlyukra
Zenehallgatás nálunk szinte csak a kocsiban megy. Úgyis utazunk másfél-két órát, belefér pár nóta
Illetve itthon is muzsikálgatunk néha...
Kati, még mindig szép kismami vagy, nemsokára meg szép anyuka
Engem is érdekelne, miért szeretnél császárt. Pontosabban, hogy miért nem természetes szülést, ha tökéletesen rendben vagytok, és a dokinak sincs kifogása ellene.
Én még az ortopéd dokimhoz is felmentem Pöstre, hogy vizsgálatot/igazolást kérjek a derekam miatt: szülhetek normál módon
Szülhettem. Nem bántam meg.
Kati, hát nemtom... anno nekünk is gondot okozott - Judas Priest pólót akartunk venni az Emberemnek, végül csak a Karácsonyi faluban sikerült
A Baross úton van egy ilyesmi üzlet...ejjhdeszar, hogy nem vagyok szolnoki, még nem ismerek mindent
... szal valami középsuli van majdnem vele szemben, meg táskaüzlet, illetve hangszerbót a környezetében... Meg a UPC mellett árultak még ilyen pólókat, de asszem az már megszűnt...
Úristen, szaglik szegény gyerekem
Az előbb felébredt, láttam rajta kaka lesz, nem zargattam, addig kiteregettem a ruhákat...mire befejeztem, elalutta gyermek
Tele pelussal...de nincs szívem felébreszteni Bogyómat
Csakhát ilyen melegben tök kellemes ebben a szagban létezni...
Ha tudunk menni Ildiékhez, akkor kocsival...csak még asztnemtom, hogy én vezetek, vagy párom fuvarozgat