Jó reggelt,
Hát, én nem ígérem, hogy annyira aktív leszek itt a fórumon, mint Ti, de igyekszem felvenni a ritmust
.
Valóban sokat autózok, de már kezdem megszokni, sőt többször már élvezem is. Döntés kérdése az egész, szeretem a munkámat, s tavaly építkeztünk, így addig én is 20 percre laktam a mhelyemtől...
Este készítettünk vonalzót a párommal, aki jól megdorgált, hogy minden adatunkat kiadom
, nemhiába férfi
bár egy kicsit nekem is furcsa, hogy ennyi mindent tudtok egymásról. De gondolom, ez egy jó kis csapat, van közös cél és megértés
.
No, még egy kis adat, had teljen az a táblicsku:
szül.: 1977.04.08
gyerkőcök száma: még nincs
de hamarosan remélem, hogy lesz. (Ha most teherbe estem, akkor a szülinapomkor kellene megszületnie
Ez lenne csak igazán egy csodálatos ajándék)
Ciklus hossza: általában 26, most a clostiltól nem tudom változott-e???
Tesztelés: háááát, megmondom őszintén, leszokóban vagyok... Az elején már a mensi előtt is csináltam, aztán aznap, aztán mindig csak nagyokat csalódtam.... Most már inkább kivárok, illetve elég jól jelez a testem, megérzem a tüszőrepedést, mensis előfájásokat... De elvileg 29-én kellene megjönnie, meglátjuk....
A hőmérőzést rettenetesen utálom... Nekem nem megy fel azonnal a tüszőrepedés után, s soha nem tudom, hogy mennyire számít, hogy ha nem azonos időben mérem reggel (hétközben 5 körül kelek, hétvégén egy "kicsit" később
), vagy meleg van a szobában, és melegem van, mikor felébredek.... Az elején hol felmegy, hol le, nekem nem mond túl sokat. Tudtok ehhez valami frappáns magyarázatot? Én BB honlapján található táblázatot szoktam tölteni, de látom, a tietek nagyon profi
. Szinte egy új nyelvet kell elsajátítanom, hogy megértsem a rövidítéseket, hieroglifákat
.
Vicuska, Te ebben a hónapban már babás leszel, hisz én csak utánad következhetek
s látod a szülinapi ajándék, az csak szülinapi ajándék
.
Lányok van még valaki előttem??
Csak hogy ismerjem a protokollt
Jeges Maci? Sajnos még a neveket, annyira nem ismerem és most nem látok több üzit....
Kata, lenne hozzád pár kérdésem, írhatnék az e-mail címedre?
Kitartás a kimamáknak a meleghez és extrém reménysugarak a visszaszámlálóknak