Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,

nemsokára neked is lesz ilyen képed. :lol: :lol:

Sirkici,

Hát igazából azt a világos maszatot kell nézni a petezsákban. Elvileg az a baba, csak még nagyon kicsi. Pár hét mulva már babaformája lesz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi!
Nagyon szép a görbéd!
Én sajnos éjjel többször is felébredek és így állítólag nem jó értékeket ad..

Nóri!
Együttérzek veled a meleg és a bogarak miatt. Itt nálunk is rengeteg van. Ráadásul sokszor a lámpáról esnek rá az asztalra... :?

Hajrá mindenkinek!!!!!!

Magamról egy két infó:

2. napja késik :)

De az is lehet, hogy a petefészek cisztáim miatt nem jön meg. Eddig fogamzásgátlóval tartottak kordában. A doki mondta, hogy ha abbahagyom a diane-35-öt akkor azonnal éleslövészet. Az első ciklusom 21 napos volt :(
Most már a 29. nap van. 3 -4 napja iszonyú hányinger fog el reggel. És a hasam is fájdogál néha-néha.
Vajon ez jelenthet valamit?......

Üdv Mindenkinek!
gabi82

Judy! Tök jó, hogy neked van már ilyen képed! A 12. hetesen már nagyon sok minden látszik majd!

Gabi! Üdv közöttünk! Mihamarabbi babásodást! És írj magadról!
Vendég

Gabi:ha késik,és nincs piri,az mindig jó jel lehet :wink: :lol: Reméljük baba miat vannak a reggeli rosszullétek!!!!
Mit jelent,hogy többször felkelsz éjjel? Sztem 4-5óra alvásmár elég a reggeli méréshet.
Lányok!Szerintetek is????
vedresandi

Gabi,

Andinak igaza van, az a lényeg, hogy min 4-5 órát aludj, és mielőtt felkelnél mérj hőt.

2 napja késik, és még nem teszteltél???
Nagy türelmed lehet.

Krisz,

Hát tényleg jó érzés a képet szorongatni, de egyszer te is megtetted,most is sikerülni fog.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Türelmem az nincs. Csak eddig mindig negatív lett. De ugyebár valszeg túl korán teszteltem....
Amúgy tesóm 6 hetes volt és egyértelmű negatív volt neki....
De ha péntekig nem jön meg, akkor azért tesztelek.
Neked voltak előjelek?

Andi,
Hát ez az, hogy nem alszom 4-5 órát egy huzamban.....
10kor fekvés, és 2-3-4 óránként vagy melegem van,vagy fázom, vagy wc-re kwll menni.

Amúgy neked napközben is magasabb a hőd, vagy csak ébredéskor?

Egy ideig mértem a hőm, de aztán abbahagytam. Elvileg hol lesett, aztán normális, aztán felugrott, aztán lesett. Tiszta cikk cakk.
Félek, hogyha jól mértem, akkor nincs is peteérésem...:(
Inkább nem akarom tudni. Szerdán ugyis megyek dokihoz. Akkor minden kiderül.

DE NAGYON IZGULOK!!!!!!!!
gabi82

Gabi:üdv!!! :wink:
Vendég

Andi:ha a hőmérőzéssel kapcsolatos kérdésed rám is vonatkozik, akkor tudod mi a válaszom....Szakértő vagyok, tudod. :wink:
Basszus, ilyen még nem volt, ma olyan balhét vágtunk, hogy még bőgtem is.Minden hülyeséget felveszek, ő is és mindent félreértünk, egymás fejéhez vágunk...még kiabált is.Húúú, nagyon gáz volt. :oops:
Tiszta ideg vagyok, szerencsére lesz vagy 8 mire hazaérek, de biztos lesz folytatás....merthogy nem hagyom annyiban, meg kell beszélni a dolgokat és punk tum.
Vendég

Gabi:én csak az ébredési hőmet mérem,és nagy ritkán elalvás előtt,de olyankor mindig 2-4 tizeddel több,mint reggel.
Sztem ezt a linket olvasd el,hogy értsd a hőmérőzés szabályait.

http://www.babanet.mindenkilapja.hu/
vedresandi

Gabi,

Nem volt semmi jele, nem éreztem semmit, ráadásul el is könyveltem a hónapot sikertelennek. Aztán tessék, mégsem az. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó regg!
Ma reggel 8 tól forgatok,de ott van kóbor net,be tudok nézni hozzátok.
Ma reggel teszteltem az elsőt,de atombiztos ngatív.

Kép
vedresandi

Szisztok!

Ma sikeresen teszteltem egy tuti negítívat. Megmértem reggel a hőmet:36,8 (átlagosan 36,3 szokott lenni, legalábbis ciklus elején)

Kezdem azt hinni, hogy ez csak a melegnek tudható be...:(

Kinyomtattam a jónás naptárat. Nekem úgy tűnik, mintha egy kicsit el lenne csúszva... Na mindegy.

Tulajdonképpen azt sem tudom milyen hoszú a ciklusom. Gyógyszerszünetben amíg megjött mindig tuti pontos volt.28 nap. De most végül is a múlt hónapban is csak 21 nap volt. Lehet, hogy ez a hónap meg 42 napos lesz?

De ciki. Nekem általában soha nincs lázam, hanem helyette forog velem a világ. Lehet, hogy azért émelygek, mert bekaptam egy cuki kis vírust?
gabi82

Jó reggelt!

Úgy látom ez eddig a negatív tesztek napja...de semmi baj, mert amíg nincs piri, addig van remény!
Andikám, az a görbicsek pedig igen jól néz ki, úgyhogy no para. :wink:

Gabi:ilyen összevissza ciklus mellett ne parázz, bármi lehet!
Vendég

Jó reggelt!

Gabi,
üdv közöttünk, és amig nincs piri nem kell annyira parázni, hátha még lesz egy pozitiv is pár nap múlva...
Egyébként nekem azt irta Leo (nem tudom, tudod-e, de ő szokta kiértékelni a görbéket), hogy nem baj, ha felkelek éjjel (mert én is fel szoktam kelni wc-re), csak az a lényeg, hogy a mérés előtti 1 órában aludj, előtte ha felkelsz, az nem gáz!!!

Judy,
igy ahogy mondod, hogy mit kell nézni... De olyan jó, hogy van már ilyen képet, sőt már harmadszor... :D

Andi,
sajnálom a negativat, de végül is még korai volt szerintem, meg ahogy elnézem a hődet, akár lehet pozitiv is, tudod, sokaknak először negativ a teszt, meg az a lényeg, hogy fent maradjon a hőd!!! Küldöm a hőfenntartó energiákat!!!

Nóri,
nem szép balhézni apával, főleg, hogy ma vagy a 14. napon... :wink:
sirkici

Szép forró napot Mindenkinek! ( ...és ha tényleg forró lesz, tessék örülni, hogy bejött, amit kívántam :twisted: )

Szóval megjöttem, meg piri is, de esküszöm, most utoljára, egy ideig legalábbis:)

Még visszaolvasok, de ami elsőre is feltűnt, az Andi meg a Varázsgörbe....most melyik is az a könyv, amelyiktől ilyen grafikonokat lehet produkálni? AKAROM ÉN IS!!!
Vendég

Szia Biborlány!

Ugye milyen szép görbét lehet produkálni egy könyvtől? Én is elkezdtem tegnap olvasni, ha akarod elküldöm neked e-mailbe, ha Andit nem zavarja. :roll:
sirkici

Andi,
gondolok itt a szerzői jogok megsértésére... :oops: :D
sirkici

Sirkici:szia, tegnap éjszakába nyúlóan megbeszéltünk mindent, úgyhogy szent a béke.Gyors meg is ünnepeltük!!! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megint találtam kóbor netet,és itt :lol:

Gabi:ugyan már tegnap írtam,bemásoltam neked egy linket,mert az az érzésem össze-vissza méricskélsz :lol: olvasd el,mert érdemes.

Bíborlány:Sirkici is elküdheti,de én is eltudom.Nem titkos...ajánlom meleg szívvel mindnekinek!!!! :wink: :lol:
vedresandi

Sziasztok!
Druszám még korai volt az a tesz, pár nap és kiderül valójában mia helyzet! Nagyon drukkolok!!!!!

Bíborlány, az igéret szép szó, úgyhogy no piri!

jaj, Üdv. Gabi!

Kép
mercure

Nóri,
akkor minden rendben van... :D

Andi,
ez a könyv tényleg érdekes, tegnap elolvastam több mint felét délután, és olyan hihetetlen, ahogy Jackie szült, de biztos igaz. Meg valószinű, hogy nem eléggé hittem el, mert közben mostam két géppel is, és amikor ki akartam terigetni a második géppel, feldőlt a száritó és az összes ruha tiszta piszok lett, igy aztán moshattam újra mind a két géppel, utána meg még net sem volt otthon... Arra gondoltam, talán ez valami próbatétel a hitemben (mert már épp kezdtem elgondolkozni az egész Isten dolgon), vagy ilyesmi, de lehet, hogy nem, csak épp igy jött össze minden!
sirkici

Hát köszönöm. Akkor megkérem mindkettőtöket :lol: Mindjárt megy a privi...
Vendég

Sirkici, tudod, nekem mi a véleményem a véletlenekről? A legjelentőségteljesebb dolgok egyike.
Vendég

Biborlány,
van benne valami, sőt lehet, hogy tényleg minden okkal történik...
sirkici

Sirkici:nincsenek véletlenek :wink: :lol:
A popsidon kellett volna maradnod könyvet olvasni :lol:

Bíborlány:én most egy kollégiumban ülök,és egy vezeték nélküki hálózaton csüngök,de küldeni nem tudok mélt,csak fogadni.Este otthonról elküldöm,ha addig Sirkici nem küldené át.
vedresandi

Biborlány,
mail elküldve!

Andi,
hallod lehet, hogy tényleg többet ért volna tovább olvasni, valószinűleg jobban jártam volna, meg éppen ott tartok, amikor leirja a megvallásokat.
sirkici

Csak lenne már egy este, hogy 8-9 előtt hazaérjek és neki ülhetnék a könyvnek...hátha majd hétvégén sikerül!!!
Szerintem sincsenek véletlenek! :wink:
Sirkici:lehet, hogy tényleg a fenekeden kellett volna ülnöd, ahelyett, hogy "dűtessz-borítassz"! :wink:
Vendég

Andi és Sirkici köszi, megjött :lol:

Sirkici, igen, a jelekből tudni kell olvasni is :)
Vendég

Sziasztok!

Andi: még nincs veszve semmi! A hőd nagyon jó...Remélem pár nap múlva már pozitív tesztet látsz!! :)

Gabi: üdv a topikban! Mielőbbi babásodást!

Bíborlány: azt hiszem a forró napod tutira bejön :wink:

Mindenkinek nagyon szép napot és vigyázzatok ebben a hőségben!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Biborlány,
szivesen, igen a jelekből tudni kell ill. sokszor kellene olvasni...

Nóri,
minél előbb találj alkalmat meg időt az olvasásra, mert hihetetlen, amit leir, és pont itt kezdődnek a problémák, hogy annyira hihetetlen nekem. De már pozitivabban állok a babaproject témához, és tudom, hogy terhes leszek hamarosan, és lányom lesz, meg minden, amit akarok. "Véletlen" pont tegnap akadtam rá egy cikkre a teremtésről. Én nem mondom, hogy Isten nincs, mert valamilyen felsőbb hatalom van, aki segit, de az embernek a saját gondolatai félelmetes dolgokat képesek művelni... Tehát mindenféleképpen hinni és bizni kell abban a babóban, és nagyon akarni, hogy jöjjön! Na, ez az én hosszú véleményem, ha érdekel valakit!
sirkici

Szia Heni,
igen bejött a jóslat, meleg lett, de gondolom te még rosszabbul viseled mint mi, de azért remélem jól vagytok!
sirkici

(Sirkici, nekem is kislányom lesz :) )
Vendég

Biborlány,
:wink:
sirkici

Csajok, nekem is lányom lesz, csak a drágámnak nem tetszik a 4 éve kiválasztot lánynév...és szerintem ő fiúpárti titkon!

Sirkici:ígérem a hétvégén elkezdem!Én nem vagyok hívő, erről már dumáltunk, de valami erő van, ami irányít.Na én abban hiszek.De biblia meg ilyenek kizárva, elnézést mindenkitől.Ezt meg tudnám indokolni két mondatban, de nem teszem, nem ezért van ez a fórum. :wink:
Vendég

Most meg megyek és kiolvasom, hogy hogyan...
Szép napot Nektek!
Vendég

Biborlány,
sok sikert hozzá!!! :D
sirkici

Nóri, az én páromnak sem tetszik a lánynév,amit szeretnék. Bár én a saját nevem szeretném neki adni.
Miért természetesebb az, hogy ha a férfi saját nevét adja a fiának?
:) Azzal vígasztaltam, hogy ha a 2. is lány lesz, majd annak ő választhat nevet. :D
gabi82

Mindenkinek kitartást a mai előrejelzett 40 fokhoz!!!!!

Amúgy milyen könyvet olvasgattok, ha szabad érdekődnöm?
gabi82

Gabi:"gyermekszületés természetfeletti módon"
Átküldöm, ha gondolod.De ha babás leszel, Andira vess! :lol:
Vendég

Nóri,
küldtem privit!
sirkici

Hej, itt mindenki babás lesz!!!! :idea:
vedresandi

Andi:ezért Te leszel a "hibás"!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Hőfenntartó enerdzsi indul a koleszba!Én meg holnapra kérek drukkokat, mert délbe megyek 15.napi tüsző kukucsra!

Sirkici:nemsoká megy a válasz, csak van egy kis melóm.
Vendég

Nóri:leszek a keresztanyja mindnek :lol: :lol: :lol:
Óriástűsző hegyeket holnapra,de majd drukkolok!!! :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Nóri és akkor utána ,ha látnak holnap jó tüszőket fogsz kapni Choragon injekciót?
Én a 14.napon kaptam.
Nekem akkor 3 tüszőm volt, 12.napi Uh alapján egy 16mm , egy 12mm és egy 9mm.
Orvos szerint napont 1.5-2 mm is nőhetnek ,tehát akciós napokra akár még a 9mm is jó lehetett.
k.vanda

Andi,
remélem, hogy igazad lesz, és mindenki babás lesz hamarosan! :D

Nóri,
ok, meg drukkolok a holnapi széééép nagy tüszőidhez!!!
sirkici

Vanda:hát ezt nem tudom, ,majd a dokibácsim mondja, hogy mi lesz.Én vállalom, hogy tűpárna lesz a hátsómból! :wink:
Remélem, hogy a legnagyobb 10mm-es megnőtt szépen a többiekkel együtt.
Nekem mindkét oladlon 3-4 darabot látott.
Vendég

Sziasztok!

Eddig minden rendben ment, most viszont van egy kis problémám.
Van egy kis viszketésem a hüvelynél. Tetran kenőcsöt használtam.
Most azon parázok ,hogy ha esetleg terhes vagyok ,nem okozok-e ezzel a kenőccsel problémát?

Szerintetek?
k.vanda

Vanda:nem!
Vendég

Vanda,
szerintem sem okozol gondot, hisz külsőleg használtad a kenőcsöt.

Nóri,
lassan megyek haza, majd ha van kedved irj privit, és holnap elolvasom!

Üdv. mindenkinek, és birjátok ki ezt a nagy meleget valahogy, szombattól enyhülés várható...
sirkici

Nóri!

Átküldhetnéd. Megköszönném!!!!
gabi82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?