Új privát üzeneted érkezett!

Vanda:remélem nálam is ilyen szép nagy tüszőket látnak majd! :wink:
Kíváncsi vagyok a szerdai eredményekre!
Most lehet, hogy hülyét kérdezek, de az a tüsző tényleg majdnem 2 centi??? :shock:
Vendég

Chris:lecsekkoltalak ai iwiw-en!!! :wink:
Nálunk csk fehér kesztyű volt a kosztümhöz.Semmi más... :cry:
De azért nagyon boldog voltam én is!
Vendég

Vanda,
Ezek szép eredmények! Drukkolok!

Nóri,
Van 3 centis tüsző is :wink: Nekem lombiknál 22 db volt kb 15-18mm mindegyik nem is tudom hogy fértek bennem :roll:
Vendég

Sziasztok!
Van itt vki?

Krisztinka!
Az építkezés "zűrjei"... járjuk a boltokat csempe, padlólap, ajtó, ablak.... miegymás.
Ma pedig kirúgtunk a hámból :arrow: elmentünk Velencére fürcsizni.Tök jó volt, de a bőröm megérezte. :roll:

babszika

Pájinkás jó reggelt!!!

Ki hol vészeli át ezt a meleget????

Chris:gratulálok a diploma átvételéhez!!!! :!: Gondolom Hamarosan Ti is belefogtok az építkezésbe :!:

Babszika:biztos vagyok benne,hogy megéri a rohangálás,és csodaszép otthonotok lesz hamarosan.
:lol:
Vanda:remélem ügyesek lesztek,de azért hagyjatok időt a ksikatonáknak.Értem ezalatt,hogy 1-2 nap maradjon kis,hogy sok és jó minőségűek legyenek. :wink:

Nóri:extraszuper óriás tüszőket kívánok Neked.Mennek a tüszőnövelő enerdzsik :lol:

én még mindig melegen:
Kép
vedresandi

Szia Andi!

Még mindig nagyon csini a görbéééééd! :lol:
(készülj Dani, jön a tesó.... :wink: )
Köszi az enedzsiket, tiszta izgalomba vagyok már, pedig csak 18.30-ra van időpontom, ami azt jelenti, hogy plusz egy óra, mire bekerülök.

Babszi:hajrá pénzköltés, majd meglátod milyen kis szép lesz.Majd a bébi találkozót már nálad rendezzük! :wink:

A meleget én nem bírom, de ne dumáljak, mert itt is van klíma meg otthon is...úgyhogy bekussoltam.
Jaaa és tele vagyunk aratóbogarakkal!Ami pont úgy néz ki, mint a csótány, csak repül!Cuki pofák, sikítozok meg szaladgálok, hogy valaki vigye el inne ezeket...persze, jót röhög mindneki rajtam kívül, főleg ezek a fekabogarak.Szerencsére otthon még (!) nincs.
Vendég

Nóri:nagyon drukkolok Neked estére!
Mitől van felétek ennyi bogár???
Elég undi lehet,én tuti hazamennék :wink: :lol:
vedresandi

Andi:Az aratás miatt....tudod, én vidéki jjjány vagyok! :lol:
Az aratás most kezdődött és felkavarják a benne lakó bogarakat, azok meg ellepik a várost és a hűvösre jönnek.Kb két hétig tart.Csak addig kifordul a belem... :oops:
Vendég

Andi:itt vidéken a helyi kölköknek kapa meg kombájn, szalonna vagy gumicsizma a jelük az oviban! :lol:
Vendég

Andi:És milyen volt az éjszakai forgatás?Meglett a létszám végül?
Vendég

Sziasztok lányok!
ma már talán lesz energiám visszaolvasni.
Jelentem elkészültek a leleteim, 2 nap hajtóvadászat után elértem a dokit, behívott ma ultrahangra, mentem... a helyzet hogy minden ok, a hormonok rendben, a tüsző megint megrepedt kiszabadult... Így ő azt tanácsolta, hogy ne h úzzam az időt, menjünk meddőségibe. Hát így állunk...

Kép
mercure

Nóri:meg lett a létszám,de a tököm ki van,hogy csak én dolgozom hétvégén!
vedresandi

Sziasztok!

Igen ebben igazad van Andi, bár itt van egy kis ellentmondás.
Hiszen a doki is mondja, hogy a legjobb kétnaponta, viszont amikor tüszőrepesztő injekciót kap az ember akkor csak annyit ,hogy akkor most mindent bele :wink:

Én szerdán reggel kilenckor kaptam, akkor azt mondta, hogy 36-40 óra múlva lesz tüszőrepedés.
Javasolta a szerda estét és csütörtök estét.
Aztán mi még rátettünk pénteken reggel, és szombat este. :oops:

Hát nagyon kiváncsi vagyok mi lesz:)
Utána gyertyáztam is és hosszan fekve maradtam.
:wink:
k.vanda

Andi:nemcsak Te, hanem én is dolgoztam hétvégén.Még vasárnap is... :cry:
Küldtem neked egy jó kis képet a sima online-s mail-edre!Vicces. :wink:
Vendég

Nóri:ja hát persze,hétvégén beszéltünk itt....megkaptam a képet,k--va jóóó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Vanda,
drukkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!

Mercure,
miért mész meddősségibe, ha minden rendben? Nem tudja a doki az okok, vagy mi? Most lehet, hogy egy kicsit hülyeségeket kérdezek, de siettem visszaolvasni, meg irni, mert mindjárt indulok haza. De akkor sem értem, ha jók az eredmények, akkor mi van? Mióta is próbálkoztok?

Andi,
mennek a hőfenntartó energiák... nagyon meleg lettél... :D

Na, akkor elköszönök, holnap reggel jövök, ha lesz net, mert ma nem volt, azért jöttem most.

Üdv. mindenkinek!
sirkici

Na újra itt... Chris elhiszem hogy örülsz, életem egyik legszebb napja volt amikor megkaptam a diplomát, azaz az államvizsga napja, utána rettentően megkönnyebbültem :D

Vanda nagyon dukkolok!!!!!! Nem ártana egy újabb sikerélmény a fórumon.

Drusza nem igazság ha mindig te vagy az ügyeletes, más nem vállalja vagy neked kötelező csinálni?

Sirkici, azért mondta a meddőségit mert már 38 vagyok és februárban volt 1 éve hogy volt az elhalt terhesség, azóta semmi... apa rendben, hormonok rendben, pé van... tehát passsz...az idő meg sürget, mármint "korilag"...

Kép
mercure

amúgy szerintem stressz, agybaj... főleg a páromnál, a nagyon akarás aminek nyögés a vége.

Kép
mercure

Druszám: ne is mond.Most üvöltöttem a főnökömmel,az egyik kolléganőm bejött délben,kitette a sminkkészletét az asztalra,kikerázta magát,és elment!!!!!a FA...om tele van
Kép
vedresandi

Sziasztok!

Chris!
Annyira bunkó vagyok.... Kép
Még nem is gratuláltam neked!!! Szóval, akkor így utólag: nagyon gratulálok!!!
Kép

Nóri!
Nálam vmit nagyon elrontottak anno, mert nekem boríték volt a jelem :wink: :lol:

babszika

Jóóóó reggelt!

Én kidöglöttem reggelre.Nem tudom mikor aludtam ilyen rosszul!Általában bírom a meleget (ezt a görbém is alátámasztja :wink: :lol: ),és az alvókámmal sinc baj,de ez meghaladta a képességeimet.Hol van mindenki???

hőjelentés:
Kép
vedresandi

Jó reggelt,

Ha nem baj, akkor megmutatom "maszatka" első sztárfotóját.
Jól érzi magát, és már 19 mm hosszú. Szépen növöget.
Szülés várható ideje február 23-ra módosult.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt Judy!

Sztem lemaradt maszatka fotója!!! :idea:
vedresandi

Mercure,
értem...

Andi,
húha ez a hő nem semmi! Nem akarok mondani semmit, de ez a görbe... akkor is! Nincs semmi más tüneted? Gondolok itt például arra a két vérfoltos napra 19 és 20 napokon?
A munkán meg ne idegeskedj, nemsokára mehetsz szabadságra... :wink: Egyébként te mikor olvastad ezt a könyvet? Rég?
sirkici

Jó reggelt!
Belemerültem a meddőségikről szóló véleményekbe... A párom viszont már "elintézte" Van egy ismerős pár, akik a SOTE-ra jártak és most is szeretnének babót, a lánynak nem lehet másképp csak "mesterségesen". Szóval kiderült hogy megy csütörtökön, csak szeptemberben van hely, állítólag bejelent.
Őszinte legyek? Nem hiszem hogy ha minden ok nálunk akkor a meddőségi megoldja... na mindegy, lehet már szkeptikus vagyok

Druszám nagyon jó a hőmérsékleted, tartsad szépen ott ahol van! Szegénykém nem aludtál? Akkor bent kell pihenni, vedd elő te is a sminket és pihenj!

Kép
mercure

Andi,

Átküldhetem neked a képet mailben, mert béna vagyok, és nekem nem engedi feltenni, hátha te tudsz vele valamit mókolni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
szia! Kicsinyitsd le a képet a webes small felbontásra, és akkor meg fogja engedni!
sirkici

Sirkici,

Azt hogy kell???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Melyik képnézegető programot használod?
sirkici

Judy:lekicsinyítem,és visszaküldöm Neked!!!!!! :wink: :lol:

Sirkici:vannak tünetek,de csak hasi.Feszül,szúr,fáj,és néha a derekam.Egyik nap üsszentettem,és azt hittem szétszakadok.A könyvet ennek a ciklusomnak az elején olvastam.

Druszám:igazad van,snimkelnem kellene nekem is,de olyan meleg van,hogy lefolyik a képemről a vakolat :lol: :lol:
vedresandi

Andi,

Elküldtem, remélem boldogulsz, én ehhez annyit értek mint tyuk az abc-hez.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi,
végül is, meglátjuk mi lesz, de szerintem..., na majd meglátjuk pár nap múlva, akkor majd leirom amit gondolok...
Az igaz, hogy ilyen melegben lefolyik a vakolat az arcunkról, de a vizálló sminkekkel mi van?

Na, akkor tedd fel Judynak a képet, én meg eltűnök egy kis időre, el kell mennem a munkaközvetitőbe jelentkezni, meg akkor már kóválygok egyet, ha már legálisan kint lehetek a házból... :D

Judy,
egyébként valamiféle resize parancsot kellene keresned...

Na, majd még jövök!

Pusszantás!
sirkici

Andi,

Sajna visszadobta a képet a mailed, mert tul nagy.

Délután megpróbálok valamit kiügyeskedni, aztán valahogy felteszem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Szóval:mindkét petefészkemben 3-4 tüsző, a legnagyobb 10 mm, pénteken még egy UH, hogy menniyt nőttek.Merthogy szépen reagálok a clostira, múlt hónapban például jele nem volt PÉ-nek.A méhnyálkahártyám lehetne vastagabb, de semmi baj nincs vele.
A mióma műtétet pedig jegeljük!!!Mert nem domborodik be a méhürbe, nem deformálja azt.Igaz nincs jó helyen, de azt mondta a dokim, hogy ennél sokkal nagyobb miomával vezetett le terhességet-szülést.Megnézünk így gyógyszeresen 3 ciklust, ha nem jön össze, akkor visszatérünk a műtétre.Nem akar "megpiszkálni"...Szóval most azért örülök, de majd látjuk mennyit nőnek péntek délig!!!
Vendég

Na, megjöttem! Ku...va meleg van kint! De gondolom ti is észrevettétek. :oops:

Nóri,
akkor ezek jó hirnek számitanak, nem? Hátha összejön ez a 3 hónap alatt, és akkor az a mioma meg vessen magára! :lol: Csak pozitivan, és akkor össze fog jönni. Én is nemtudom, miért nem hiszek jobban ebben a teremtésben magunknak, pedig lehetnék optimistább, mert már többször idéztem elő magamnak dolgokat pusztán gondolattal, habár a legtöbbször negativakat, sajnos, de akkor is...
sirkici

Sirkici:igen, ez nagyon jó hír. :lol:
Próbálok pozitív lenni, csak az elmúlt két hét olyan idegben telt (munkhelyi ügy mindkettőnknek), hogy állandóan feszült és negatív voltam, még kissebb balhék is voltak és alig voltunk együtt.
Majd odafigyelek.De muszájból sosem bújok oda, csak, ha igazán akarom, úgyhogy...ez az időszak nem nagyon kedvez nekem.
A miómám meg vessen magára, igazad van! :wink:
Vendég

Nóri:ezek nagyon klassz hírek.Sztem elég nektek az a 3 hónap.Szeretetből próbáld jól belőni a PÉ környéki időszakot,szerintem tuti sikerülni fog!!!! :wink:

Én is most jöttem vissza,de ez a meleg embertelen....... :evil:
vedresandi

Sziasztok!

Andi! Nagyon szép a hőd még mindig!!!! +++++++++++++++++++++

Nóri! Ezek nagyon jó hírek! Akkor mostmár csak apára koncentrálj!!!

Sirkici! Még te is nagyon a ciklus elején tartasz én most már a közepén szeretnék lenni!
Most hozta a postás a homeos bogyómat!

Mercure! Hát nagyon kíváncsi vagyok mit mondanak majd neked a meddőségibe. Nem értem, ha minden oké, akkor még is miért nem megy? Egyébként magamnál sem értem!

Babszi! Ti hogy bírjátok az építkezést ebben a melegben?

Szép Napocskát Mindenkinek!
Vendég

Judy:elküldtem neked kicsinyítve :wink:
vedresandi

Krisz,
igen, még az elején, majd ma kezdem el inni a cickát...
sirkici

Akkor Andi segítségét ismételten igénybe véve felteszem maszatka képét.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judi:de jó,én is én is én is szeretnék ilyet :lol: :lol:
Ha képet kell kicsinyíteni,csak küld,mert már külön mappád van a laptopomon :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fogok, az tuti, mert ehhez én hülye vagyok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Nóri milyen a méhnyálkahártya?
Hányadik napi UH-án voltál?
Nekem a 12.napin 6mm volt a méhny. , mondjuk az sem a legjobb, bár az orvos szerint 6-7 mm már jó lehet a tapadáshoz , és naponta nőhet is kicsit.
Én ma voltam 21.napi Choragon injekción.
Mondjuk ezt teljesen nem értem, hiszen a choragon injekció alapvetően tüszőrepesztésre van.
Amikor a 14.napon egy hete szintén kaptam azt értettem.
Hiszen utána kellett ezerrel szexelni.
De ez most nem tüszőrepesztésre van , hiszen a 21.napon már milyen tüsző repedjen????(lehet ,hogy ez is a tapadásért van??)

Közben napi 3 utrogeston kúpot is használok, ezt értem ez a tapadást segíti.

Most nincs mit tennem, várnom kell, ha megjönne a vérzés akkor sikertelen és újabb clostil kúra, 12.napi UH, 14.napi Choragon , majd szex és szex:)hogy legalább valami jó is legyen benne :wink:

Ha nem jön meg......
Szerintetek mikor érdemes tesztelni?
Egyáltalán milyen ciklusom lesz, hiszen clostil előtt, 32-38 volt az átlag, de becsúszot egy -két 50 napos is.

Szép napot mindenkinek:)
k.vanda

Judy, örülök hogy Te is már itt tartasz... 3gyerekes mami :D

Nóri tök jó, hogy így reagálsz, drukkolok hogy mihamarabb összejöjjön!

Krisztinka! Én is nagyon kíváncsi vagyok... el sem tudom képzelni mit találnak ki

Kép
mercure

Vanda:azt nem tudom hány milis volt, de azt mondta, hogy lehetne vasatgabb.Az injekcióról nálunk szó sem volt, de úgy tudom, hogy a 21.napi a "biztos ami biztos" alapon megy, hiszen, van akinek később van pé-je.Inkább 2-őt kapj, mint egyet sem! :wink:
Én is 12.napin voltam.
nekem Leo azt mondta, ha szépen szemmel tartja a cilkusomat a doki, (lásd 12.+15.napi UH) akkor jó kezekben vagyok!
Szóval te se izgulj, a dokibácsi tudja, hogy miből lesz a cserebogár...vagyis csodabébi.

Judy:gratula!!!Szépek vagytok! :wink:
Vendég

Köszi Nóri, Mercure. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
én is akarok ilyen képet, bár nem igazán tudok belőle kinézni semmit sem. :oops:

Vanda,
biztos jó kezekben vagy, igaza van Nórinak, jobb ha biztos ami biztos alapon megy, minthogy semmit sem csináljanak veled.

Lassan 2 óra lesz, hál Istennek megyek mindjárt haza! :lol:

Holnap jövök!

Sziasztok!
sirkici

Sziasztok!

Lehet még csatlakozni hozzátok lányok?
Mi nemrég határoztuk el, hogy indul a babaprojekt. Persze senki nem tud semmit. Így elég rossz, mert senkivel nem tudok erről beszélni.

Judy!
Tök jó, hogy neked már van ilyen képed!!!!
Lehet kicsit irigykedni érte? :)
gabi82

Szia Gabi!

Persze,hogy lehet csatlakozni.
Ha lesz időd,akkor mesélj magadról :wink: :lol:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?