Sziasztok!
Na,nálunk sem fog van a nyûgösség hátterében,hanem természetesen enyhe megfázás.Most kezd kijönni,már porszívózunk is ezerrel
Vmelyik nap meg torkára ment egy darab banán.Apja ölében szopogatta(mert ha mi eszünk,neki is muszáj) és egy nagyobb darab levált,ami leszaladt a torkára.Megijedt szegény,de én mégjobban.Akkorát ütöttem a hátára(amitõl persze a banán is kijött),hogy ijedtében elkezdett üvölteni.
Borzasztó volt.Na,azóta semmi darabos!!!!!
A fejlõdést tényleg hülyeség összehasonlítgatni,még a nagykönyvvel is.Épp a minap kérdezte egy ismerõsünk:"Na és felül már vagy vmi?"Csak mert amikor legutoljára látta,mégnem tette.És csak csodálkozott,hogy nem.Hiszen azt ált. 9 hónap körül teszik a babák(na,nem Hannáról van szó
)!!!!Úgyis akkor csinálja,ha már kész van rá.Nem csak ez méri a fejlõdést.Kicsit mérges is lettem.
Bulcsú húsvétra kapott egy hintát(még nem nagyon tudjuk használni,de egyszer már kiprószintottuk és tetszett neki) és egy xilofont.Na ez nagyon bejött!Akkorákat nevet,amikor játszok neki rajta
Elveszi az ütõt,aztán eldobja,mert úgy már nem szól és akkor már nem is érdekes..
Szilvi
akkor jól félreértettem
De azért így sem semmi.Ahova meg nem hívnak,tényleg nem kell menni.Ez egyébként is bizonyos fokú primitívség(bocsi
).
Ez a hívás-dologérdekes egyébként,mert nálunk párom nagymamája pl. azért nem jön megnézni a dédunokát,mert nem hívtuk
Mi voltunk már ott jópárszor és nem gondoltuk,hogy külön meghívó kell,hogy néha õ is eljöjjön.Hát ezután nem megyünk
kata nagyon belejött!
De szerintem is hagyd rá,mert ebben a korban csak ezt élvezik.Aztán próbáld arra rávenni,hogy együtt pakoljatok vissza.Vagy ez meddõ próbálkozás?Szét mindig könnyebb,mint össze..
Kati
Fel a fejjel!!!!!Tényleg kérdezz rá a jegyekre,mert lehet,hogy anyós már elfelejtette!Nem
Amúgy tényleg csak magatokra számítsatok.Így nem érnek csalódások.
Jó a transzformátorház!!
A szomszédunk kisfiának elsõ szava :"colostok"
Hozzáteszem,az apja ács...
Jó ötlet a szalonna sütés és piknik,majd mi is ki akarunk járni,ha Bulcsú már élvezni fogja.Gondolom még nem sokértelmét látná.
A kisautóról az jutott eszembe,hogy tesóm "fogadott fia" 4 évesen kapta az elsõt és az elsõ dolga az volt,hogy a kéznél levõ ollóval elvágta a zsinórt..
Vagyis talán soha nincs itt az ideje.Majd apa jókat játszik vele..
Igika
Olivér sok foggal
fáj neki
Lassan ilyen lesz:
Nálunk is nagyon ittvan a dolog,de most elnyomta a megfázás.De én soha nem tudom eldönteni.Én egyébként síma gyógyszertári löttyel kezeltem a fogakat és nagyon bejött.Jó az íze is és jól hûsít.Bulcsú imádta.Volt,hogycsak úgy adtam neki.Gyógynövényes,gondolom nem ártott neki.
Gratula az angolhoz!
A börze tök jó lehet,de sajna mi nem tudunk felmenni.
Ja,az összes szolgáltatóle akarja nyúlni a hasznot,én már semmin nem csodálkozom.Mert a 2500 nem lenne sok.Csak még a telefondíj...Kábeltv-n nem lehet nálatok?
Mindenkinek jó hetet elõre is!Sok-sok napsütit!!!!
Anyapoc és Bulcsú(már alvó...de nyügi...)