Norka!
Olyan aranyos vagy,hogy hiányoltál
. Minden nap elolvasom a termést, de annyi idõm már nincs, hogy bepötyögjek egy pár sort...és nem mindíg a gyerekek mosolygása gátol ebben
Nálunk Zsebi hasfájása még makacsuk kitart, este már a szopi elején elkezd tekeregni és sírni
. Ilyenkor beletömöm a Sab Simplexet, aztán még lefolyik a torkán egy kis tejcsi
. Viszont javul az alvókája, este 9-kor leteszem és utána már csak hajnali 2-kor és 5-kor ébred, félálomban feltankol és már durmizik is tovább
Remélem ez már így is marad!
Beu,
nekem karikás kendõm van, de a gyerek nem tudja, hogy neki ezt szeretni kéne
Vagy én vagyok béna, vagy az én gyerekem tényleg nem szereti. Viszont a babazsák (snugli) jól bevált és újszülött kortól 15 kg-ig használható. Ha korábban rátaláltam volna, tuti nem veszek Timinek se kengurut 10.000-ért.
Cumi: az én Timi lányom is nagy ívben köpte a nagyira, amikor az ordibálás ellen rá akarta beszélni
Viszont az ujját 3 hónaposan megtalálta és azóta is hódol ennek a szenvedélyének
Norka,
lemaradtam, miért is kell Jazinak pisivadászatot tartani?
Kangi,
irííígy a kis hortyi Julcsiért
Nálunk napközben alig tud aludni a kicsi, mert jópofi nagylányom azonnal riadót fúj, ahogy Zsebi szeme lecsukódik (visítozás, hisztizés, a leghangosabb zenélõ ketyerék bevetése..stb
)
Timi is nagyon tejkiütéses volt anno, neki Clorocid-H-t kellett használni a pofijára naponta 2x, aztán ahogy javult, már csak gyógyszertárban kevert testápolót. Kb 3 hónapos korára múlt el teljesen.
Mariann,
azért még megúszhatod a beöntést, ha úgy reagál a szervezeted a vajúdásra, mint az enyém. Nekem olyan hasmarsom volt...bocsi
Virág,
üdv köreinkben
Szegény Levi, tényleg, hogy tört el a keze?
Gombóc,
hol lehet ilyen babát beszerezni
?
Myssnia,
kísérletezni kell a pelusokkal. Nálunk Timinek a Huggies vált be az elsõ 3 hónapban, utána már mindegy volt, azóta Liberón él. Zsebinek viszont az újszülött Pampers volt a nyerõ, abból csak 1x folyt ki egy kis pisi. Most már Liberó minit (3-6 kg-ig) használunk, mert hízik, mint a malac
, és eddig még minden benne maradt, pedig anya bizony feledékeny néha
Franyó,
ne izgulj a zöldes kaki miatt, nekem mindkét lányom produkált ilyet
. Ugyanis sok a tejem, és csak úgy dõl Zsebi szájába, gyakorlatilag 10 perc alatt fullra kajálja magát a kis mohó
Viszont ezért nálunk még mindíg napi 3-4 kakis pelus van elég híg sárgás-zöldes emésztetlen tejdarabos produkttal, ami nagyobbik lányomból kiindulva még kb 2 hónapig így is lesz. Ja és a gyerekdoki is csak annyit mondott, hogy próbáljam meg kevesebbet etetni
Na most szaladok, mert megjött a párom és az õ lelkivilágát is ápolnom kell
pusssz
Momo és a csajok