Kataó!
Én nagy kávés vagyok, de a filteres kávét nem szeretem. Sztem, aki a "sima" dupla feketéhez van szokva, annak furcsa lehet a másik. Párod szereti a McDonalds kávét? Hasonló a filteres is. De lehet kapni olyan kávéfőzőt, ami mindkettőt el tudja készítni.
Mi a Cora pontokon kiváltottunk egy Delonghi(?) kávéfőzőt, hááát... Az én Karancshoz szokott mancsaimnak olyan gagyinak tűnik. Pl a szép tetejét, ami félgömb alakú, nem tudom letekerni, ha a párom rácsavarta, mert valahogy nincs rajta fogás, elcsúszik a kezem. A bekapcsolója is tekerős, nem kapcsolós, és folyamatosan azt hiszem, hogy egyszer a kezemben marad. Az tény viszont, hogy nagyon szép
Még valami: én nem szeretem a Nescafe-t sem, csak a "presszókávét". Ha a párod sem szereti igazán, akkor neki csalódás lesz a bödönös-filteres kávé.
Legalábbis nekem az.
És jó olyan márkát választani, amihez van utánpótlás-csésze is. nekünk volt egy nagyon jó Burg, de a teafőző eltört benne, és nem kaptunk. A kávéspixist törötten használtuk egy ideig, mert nem passzolt hozzá semelyik forgalomban lévő üveg. Ez is fontos lehet.
Csi