Poppilau!:)
én végig fiút éreztem...ennyit a megérzésekről.A hízás kinek hogy jön, sokan mondják figyelni kell rá...de hogyan?amikor megvonok magamtól valami finomat olyan mintha a picitől vonnám meg.....
Te hogy viseled ezt a nagy meleget????
Csibe!:)
szeptember???az nagyon jó hónap,tuti a siker! A clamidiát a nődoki vette le nekem, én véradó voltam így a többire már tesztelve voltam. Nem tudok ebben segíteni, de ahogy látom a lányok leíták amit tudtak.Sok sikert!
Ani!
Ezek a ciszták mostmár valóban eltünhetnének!!!! a 10mm méhnyálkahárty nagyon jó nekem beültinél sem volt ennyi.... bármi lehetséges!!!!
Kincs!!!:)
Drága kicsi Kincs! egy teszt nem teszt!bár tudom,itt mindenki rutinos tesztelő,és nem hiszünk a csodákban,de hátha.Sosem lehet tudni!elég ha később ágyazódott be vagy később találkoztak 2 nappal....érdemes várni!!!Én még mindig nagyon szorítok!!!
nem akarsz ma locsolni egy kicsit...ez a nagy meleg...jöhetne egy kis eső
Mi tegnap voltunk 4d-s UH-on nagy élmény volt az biztos,könnycseppek csak jöttek.... Smile nagyon firgonc volt,olyan figurákat levágott, hogy csak ámultunk,keze itt-lába ott,nyelt egyet,majd rugott,fogta a homlokát,majd a lábújjait vizsgálta...szóval fantasztikus volt. 21,5hetes voltam tegnap és méretei és súlya 23 hetesnek felel meg.Olyan büszke vagyok rá