Hello lányok!
Bocs az eltűnésemért, de Olivér csak éjszaka engedne netezni, akkor meg már hullafáradtan alszom inkább. Már a gyerekorvost is felhívtuk, hogy normális-e, hogy ilyen keveset alszik a gyerek, de azt mondta, hogy normális, és hogy szokjunk hozzá, meg hogy tutira elkényeztettük! De én akkor se hagyom sírni! Csak így meg még zuhanyozni se nagyon tudok elmenni, csak ha addig foglalkozik vele vki! Úgy irigyellek titekeket, hogy rendszeresen tudtok jönni, én is jönnék többet, ha ez a kismaszat hagyná!
Annyi mindenről írtatok, hogy azt se tudom, hol kezdjem!
Először is gratulálok Potyka Szilárdjának, gyönyörűséges, csakúgy, mint Kismóki hajasbabája! Pompi, az ikrekről nagyon tuti képeket készítettél, gyönyörűek!
Anikó, Ágoston milyen kis cuki pufók! Mintha az én Olivéremet látnám! Mik a paraméterei? Te írtad ugye, hogy már 68-as ruhákat veszel neki? Lassan nekünk is az kell.
Kata, örülök, hogy jó utazóágyat találtál! Mi is 2 hete vettünk egy Graco-t. Ami nagyon tuti benne, hogy van rajta pelenkázó, így a kaki és a pisi, általában ott marad, és nem kerül máshova pelenkázáskor!:-) A légzésfigyelővel viszont nem túl kompatibilis, mert van az emelőke alján egy doboz, ami zenél és az ágyat is rezegteti, és így nem érzékel rendesen az Angelcare!
Ráadásul apa eltüntette vhova a használati utasítást, így nem tudjuk kitalálni milyen elem való bele, úgyhogy még ki se tudtuk próbálni, hogy jó-e ez a rezgés, meg a zene!:-(
Wish, plagizáltam tőled a fekve cicizést! Olivérnek bejött!:-)
Orsi, az én gyerekem is pöttyös, bár már múlóban vannak a kis pattanásai. Alig bírom megállni, hogy ne nyomkodjam!:-)
Melcsi, akkor lassan már nálatok is kezd beállni a rend? Pöri hogy bírja, hogy kevesebb időd van rá?
Zsebi, már alig várom, hogy akkora legyen Olivér is, mint az ikreid! Így kicsit idiótának érzem magam, hogy mutogatom neki a játékait, beszélek neki nagyon tudálékos dolgokról, hogy okos legyen, ő meg csak bambán nézi a falat!:-(
Mi pedig már, képzeljétek, 2 hete nyaralunk anyuék nyaralójában H.szoboszlón, meg még kb. 2 hetet itt is leszünk. Olivér tök jól viseli, szerintem neki aztán tök mindegy, hogy hol van! Ha vmelyikőtök erre jár, összefuthatnánk! (Mintha Melcsi te írtad volna, hogy jöttök errefelé...) Tejcsi téren úgy tűnik beállt a kereslet-kínálat, most minden ok!
Éjszaka tök jókat alszunk, csak vmi álombogyót nappalra is kitalálhatnának az én Olivéremnek!:-)Azért remélem, kicsit többet tudok majd jönni közétek!