Sziasztok!
Bocs, hogy csak most tudjátok meg, de Mea esetéből okulva addig nem akartam ide megírni, amíg nem voltunk túl a 12. hetes uh-n. (és látva Megann "kedves" ismerősét, lehet jól is tettem. Jelentem túlvagyunk rajta, minden ok-s, crl: 60,7mm nyaki redő 1,2mm, lepény hátsó fali, tehát az is okés!
Még valami, ami miatt a legelején nem írtam meg, az Megann, nagyrészt Te vagy, de ezt ne rossznéven vedd, mert két nappal előtted teszteltem, és nekem aznap, mikor feltetted a tesztedet barnás vérzésem lett, meg fáj a pocim, stb, elmentünk dokihoz, aki azt mondta, hogy méhen belül nem lát semmit, viszont a hasüregben van majd 1 dl szabad folyadék, így méhenkívüli terhesnek lettem nyilvánítva! 2 naponta uh-oztak, majd láttak egy petezsákot, de az állítólag álpetezsák volt, viszont a folyadék tűnni kezdett a hasamból, a tesztem, meg erősebb lett a kontrollcsíknál, na akkor kaptam még haladékot, hogy hátha van ott még valami. És igen, egy hét múlva volt egy 5mm és egy 7mm -s petezsákom, majd a 8. héten már csak 1 szívhang. Azóta sokat vagyok rosszul, denem baj, mert Picurka úgytűnik jól van. Szóval Megann, csak azért nem akartam írni, nehogy elkezdj parázni, mert ugye még akkor Neked is asszem jó egy hét volt a dokilátogatásig. Utána meg gondoltam megvárom a mai uh. eredményt. Még egyszer ne haragudjatok, hogy nem írtam meg korábban, de a melóhelyemen sem tudja még senki, és még a saját nagyanyám sem tudja, egyik sem.!
Röviden most ennyi, majd jövök még!
Viki&Peti