Újra itt!
Anha!
Majdnem én is a 2-esben szültem a Bánhidynél csak először ide a battaihoz jártam majd váltottam de akkor nem tudtam őt elérni (hozzá jártam évekig míg pesti voltam) így kerültem a máv-oshoz. Milyen a korház, mert igazándiból nekem rossz emlékeim vannak, bár régen voltam ott, akkor még nem volt bababarát, ez közel 7 évi távlatot jelent, szóval már bizti változott?!
Ma megnéztük a lakást és nagyon tetszik
Már csak egy van eladó így sietnünk kell, már minden a banki ajánlaton múlik. 53 m2 kis erkéllyel, egy normál szobával meg egy kisebb szobával. Van egy nagy nappali meg amerikai konyha, de azt néztük hogy leválasztható a konyha egy gipszkartonfallal és akkor már lesz +1 szoba
A ház mögött van egy 120 m2 -es közös kert, az emeleti szomszéddal közös. Plusz közös a padlás, kocsibeállót adnak ajándékba. röviden ennyi, úgy néz ki hogy ha megfelelő törlesztőrészletet ajánlanak akkor belevágunk.
Gabó!
Tojd le anyóst
Még van rajtad +10 kiló
hol? nekem nem tűnt fel
Mondta a dokinénink hogy fogzunk, jó mi, erre magamtól is rájöttem
Remélem beválik majd a járássegítő, majd mesélj róla!
Anikó!
Igen, ült azon a képen a Ricsi de csak támasztással ült még akkor. Most már elég ha az egyik kezét fogom
bár még imbolyog egy kicsit de ügyesen megoldja, nagyon élvezi
mellfeszülés: nekem akkor feszül ha tele van tejcsivel, én akkor vagy fejek vagy adok a Ricsinek belőle. A krumplis megoldásról még nem is hallottam. Amúgy miért nem tudsz fejni, nem indúl meg a tejleadó reflexed? Nem görcsölsz nagyon rá? Akkor nekem sem megy ha nagyon akarok fejni, akkor épp hogy 20 ml lejön. Védőnőd nem tud segíteni ebben? Az gáz ha teli van tejcsivel, azt ki kell onnan varázsolni mert a pangó tejtől begyulladhat. Ez persze saját tapasztalat, mindenki más. Megint párom nővérét tudom felhozni hogy ő sosem fejt és nem volt semmi gondja.
Nem akarok okoskodni de a tornával ovatosan, nekem a dokim azt mondta hogy ne tornázzak majd csak szopi után mert van akinél apadást okoz. Nekem 40 kilót kéne fogynom de várok még egy kicsit nehogy tejcsi gond legyen. Ne haragudj, tényleg nem akartam észt osztani, csak leírtam mit gondolok
Remélem nem hari
Csilla!
9 hetes
most aggódtál hogy nem jön össze a baba és már 9 hetes
hihetetlen
nem sokára szülsz
Várjuk az infókat hogy mi volt a dokinál, uh képet ha kapsz nem teszel fel ide hogy mi is láthassuk a pocilakódat? Persze nem muszály ám
Képzeljétek el, éjjel akkora vihar volt hogy a teraszunkat átrendezte. A hintaágyunkat felborította, elfordította, elfújta a terasz közepéig és egy helyen meghorpasztotta a szél
nem beszélve a virágokról, stb. Csináltam fényképet olyan romos volt hogy gondoltam megörökítem. Majd felteszem hogy lássátok , nagyon brutál.
Hú de sok lettem, bocsi