Új privát üzeneted érkezett!

Bibike!
Tényleg mi van afotókkal?Csak nem?Jövőhét csütire hidegfrontot mondanak!Ha kihúzod addig!
Vendég

Hú csajok
Nem mondanám, hogy pörög a topik. :)
Remélem mindenki hűti magát valahogy!!!

Bibike
Közeleg a Ti napotok! Ügyesek legyetek és gyorsak. Nagyon izgi!!!! Nagyon strapabíró és fronttűrő kisbabád van. :)
Vendég

sziasztok
megjöttünk a balcsiról.hát valami isteni volt :lol: :lol: annyira szuper volt hogy alig akartunk hazajönni :lol: majd Lukrécia valamikor rak fel képet rólunk :lol:

Nyaraloknak nagyon jó nyaralást kivánok :lol:

Bibike
egyben vagy még?????

Benszi
hogy vagytok?én ma ki sem fogok mozdulni ebben a melegben :oops: :oops:

bibar

Bibar!
Várjuk a képet!!!
Nekem ma ki kell mozdulni,de ezt örömmel teszem,mert UH-ra megyek és látom a drágáimat!

Tegnap apa érezte a fiát!
Mi szombaton vagy vasárnap megyünk le a Balcsira Földvárra,mert apuék ott pihiznek!De egész héten megyek strandolni,mert a lakásban szétunom az agyam és csak kajálnék!
Most megyek egy cukrászdába reggelizni egy barinémmal,utána C&A shopping itt Érden,oszt haza pici pihire,majd 3-ra apáért utána uccu az UH-ra!
Vendég

Benszike, nagyon pörögsz :lol:

Ezentúl mindig a véradóba szeretnék menni vérvételre, úgy megszúrt a kiscsaj, észre sem vettem és még kedvesek is voltak :D :D

Bibar, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, várjuk a képeket!

Bibike?

Ma este én is megyek bálnázni, már alig várom, jól fog esni ebben a melegben.
Szerdán mi is megyünk nőgyogyihoz, remélem még zárt vagyok, majd megpróbálok képet kérni, ha tud csinálni valami normálisat.

Igyatok sokat!

Judit

jucicuki

Sziasztok! :lol:

Hát nem nagyon pörgött a topik!!!!

Bibike??????Kitől kapunk hírt felőle,hiszen Zsókuci és Chesti is nyaral!!!Viszont pár napja nem jelentkezett,nem lehet,hogy már túl is van rajta??????

Juci

Hú de bálnáznék én iiis!!!!!

Benszi

látom még dög melegben is pörögsz! :lol: :lol:

Lexi,Sharon??

Hogy vagytok??????

Rakok fel balcsifotót. :D

Kép

Kép
lukrécia

Lukrécia és Bibar!
Van ám hasszerkezet rendesen csajok!Nagyon szépek vagytok!Egy babáshoz képest jó nagy pocótok van!Csinik vagytok!Víz minőség milyen volt?

Pörgök-pörgök,mert itt dögre unom magam a lakásban!Strandon jobb!Kicsi uszika,kicsi bundika a parton,kicsi hekkecske,majd délutánra kicsi sült kolbi!!!!!Huhhhhhhh,de várom már!
Juci!
Neked is kétszer van egy héten bálnabalett?Annyira jó!Reméljük zárt lesz a méhszájad!
Vendég

Benszi
köszi :D :D tudod mi parapirik vagyunk,igy csak álldogáltunk a vizben :oops: :oops: de nagyon jo volt,tiszta volt,a fiukat ki sem lehetett szedni :D :D mi sokat hüsöltünk Lukréciával és sokat ettünk :lol: :lol: ja és ping-pongoztunk.szoval szuper volt

bibar

Bibar, Lukrécia, nagyon kis csinik vagytok!

Benszi, nálunk csak egyszer van :cry: kedden rendes tornára járok.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Egyben vagyunk még! Ahogy Lexi is irta nagyon kis fronttürö az én babám, szerintem ha esne most a ho az se nagyon hatná meg!

Lukrécia, Bibar
Nagyon csinik vagytok ám :lol:
Lukrécia irtam neked mailt!!!

Pusz mindenkinek , most megprobálom kicsalogatni valahogy a drágám! :lol:

Kép
bibike27

Pirilányok!
Én nem bírtam volna ki,hogy csak kinn álljak a parton!
A pinyong az nagyon jó,mi is szoktunk itthon,de csak módjával,mert bekeményedik a hasam.kb.20perc és elég is!
Juci!
Én is gondolkodom a sima tornán is!
Vendég

Lukrécia,Bibar nagyon szépek vagytok,nagyon szépen gömbölyödik a pocakotok :wink: !

Benszi várunk nagyon az Uh-s fejleményekkel!Sült kolbi és hekk nyami-nyami jó strandolást holnapra :D :wink:

Nekem is eszembe jutott,hogy kitől fogunk hírt kapni Bibikéről :,lehet hogy már meg is van a Babácska :roll: ?

Vigyázzatok Magatokra és a Babákra ebben a nagy melegben!

Puszi Mindenkinek!
Lippa

lippa

bibike!
Hát hol az a fénykép?Azért jó,hogy jelentkeztél ám!Izgultunk!

Na csajok nyomok egy lájtos szőrmentesítést,bár csak vakon tapogatózom már,mert nem látok alulra :oops: :lol: :oops: :lol: és már tipli van a dokihoz fél 4-re!
Vendég

Bibike láttom,míg én klimpíroztam írtál :D .Jó és eredményes csalogatást kívánok :wink: .Ha a héten meglesz a Baba,tudsz v.kivel üzenni aki gépközelben van?
Ja és még ígértél egy pocakfotót :wink: !

Puszi
Lippa

lippa

láttom=látom
lippa

Sziasztok!

Megjött az elveszett. Hiába kicsi lányom kikövetel minden perc figyelmet. Most perpillanat alszik, na ennek is meglesz a böjtje éjszaka tudom jól, de mindegy....

Bibike!
Még látom 2in1 :D
Nagyon rendes kislányod van, megvárja az idejét.

Zsókuci, Chesti!
Kicsit megkésve de jó nyaralást Nektek!

Sharon!
Mi Újság Veled? Már régen meg akartam kérdezni, hogy hol fogsz szülni?

Benszi!
Te aztán pörögsz ezerrel :D

Lukrécia!
Gratulálok a kiscsajhoz!Nagyon szép nevet választottatok!
Milyen poén lenne ha Bibaréknál fiú lenne, aztán kb. 25 év múlva a gyerkőcök összeházasodnának és ők folytatnák azt a helyes kis civódást amin annyit szoktunk derülni :D
Nagyon helyes kismamik vagytok!

Na eddigtartott az alvás, nem vitte túlzásba. Még egy csomó mindenkinek szerettem volna írni, de sajna a kisfőnök közbeszólt ...
Hihetetlen hogy már 2 hónapos a kis drágám! Mintha tegnap lett volna....
Jaj képzeljétek, tegnap csinálta előszöra kicsi lányom hogy a mellkasomon feküdt vízszintesen , felnyomta a kis kezeit, a fejecskéjét meg felemelte és 2-3 percig kiváncsian nézte az arcomat. Én úgy elkezdtem bőgni, csak annyit tudtam neki mondani hogy nagyon ügyes vagy, és igen látod? Én vagyok az anyukád.
És ma is csinálta már 2-3-zor. Eddig is megtartotta a kis fejét, de hogy így felemelje és rámnézzem ez egy hatalmas élmény volt.

Ja és a ki alultáplált drágaságom 4710 gr. (2860-al született)

Sok puszi mindenkinek!
Pocakosok nagyon vigyázzatok magatokra ebben a fránya időben.

lanett

Csajok!!!
Minden ok volt az UH-n,annyit mocorogtak,hogy a doki azt mondta reménykedjünk benne kinn majd nem lesznek ilyen virgoncok!Uram erre,nem baj van már gyerek póráz!!!!Hát ha ilyenek lesznek akkor kapnak!Fotónk nincs,de nagyon szar a gép,így nem is bánom,marad majd a 4D!kicsit húzós lesz,de én már többször nem akarok szülni,így ez van!Szóval,zárt méhszáj,koruknak megfelelőek!kb.16-17cm-esek és 20-25gr/darab gyerök!Most fej-fej mellett vannak kicsit harántba!
Vendég

Benszi, gratulálok az uh-hoz :lol:
Akkor pöröghetsz tovább kedvedre, nem kell visszafogni magad!
Azért vigyázz magatokra :wink:

Bibike :roll:
Nem semmi, hogy nem zavartatja magát a lánykád. Nagyon jól érezheti magát odabenn :wink:

Lanett :D
Már két hónapja? Te jó ég! Hogy repül az idő!
Remélem, hamarosan jössz még, és leírod azt a sok mindent, amit szerettél volna még! :wink:

Lippa, a csajszik pancsiznak ebben a jó időben?
Jöhetnek ám az újabb fürcsis képek nyugodtan :wink:

Lukrécia, és Bibarci! :lol: :lol:
Nagyon szépen gömbölyödtök :lol: És nagyon csini kismamik vagytok együtt is, meg külön is :wink:

Akik még estleg előtte állnak lakásfelújításnak, vagy ilyesmi a babuka miatt: hát csajok, hallgassatok rám,és ne halasszátok az utcsó trimeszterre.
Bennem most fogalmazódott meg, hogy pár héttel korábban sokkal jobban bírtam volna :oops: :roll:
Nem azért, mintha akezemben malteros kanál lenne, vagy ilyesmi, de akkor is.
Nem szakadok meg, de jobb lenne, ha kész lenne már, és már csak a dekorálással kéne foglalkoznom.
No mindegy, már elhatároztam, hogy a hétvégén meglepem magam egy kis csavargással, és veszek valamit Nórinak a szobája falára :lol:
Szóval felújításra, átalakításra a legjobb a középső trimeszter :!:
Persze lehet, hogy ezt rajtam kívül mindenki tudta :?:
Én meg osztom itt az észt :?: :oops: :roll:

Juuuujjjj, holnap megyek fogorvoshoz....BRRRRRRRRRR

KépKép
naposoldal

Lanett!
Nagyon édes lehet Réka!Hányszor fogsz mg sírva fakadni,amiket csinál majd!
Napcsi!
Tényleg kell a lájtos pörgés nekem mert ikrek jegyű lévén halálra lennék ítélve a szobafogsággal!Én is holnap hívom a fogdokimat!
Vendég

Lukrécia,Bibarci csini kismamik :D

Naposoldal
te is az vagy ám!Rólad mikor kapunk újabb képet??

Benszi
Csodálkozol a gyerkőcökön?Nekem úgy tűnik anyukájukra ütöttek :lol:
gabicsibe

Gabicsibe!
Hát szerintem is,de a fiúban van minden reményem,ő nyugodtabb egy picit mint az apja!A kislány meg egy igazi cserfes rozi lesz!Titokban így is akartam!!!!Te jól vagy lélek ügyileg?Ugye jössz a talira?
Vendég

Helló mindenkinek!

Bibike kitartás!!!! nagyon szorítok!

Benszi szuper hírek!!!

Bibar, Lukrécia bombázó csajok vagytok!!!!

Lukrécia, nekem is nagyon tetszik a Lili név és én is azon gondolkoztam, hogy már sok van belőle. viszont van egy köztes megoldás. Lilien!!!! és így tudod Lilinek becézni, és ebből sokkal kevesebb van!
málna79

Lanett

Szuper,hogy volt időd írni!Hihetetlen hogy megy az idő,már 2 hónapja szültél!!!! :D

Benszi

Nagyon jó hírek,akkor további kellemes pörgést! :lol:

Napcsi

Jaj,ezt a fogorvost nem irigylem tőled!Már be is rendeztétek Nóri szobáját?

Gabi

de jó,hogy írtál!Mikor kezded a stimut????

Kép
lukrécia

Málna

Egyszerre írtunk! :lol:
Nekem is tetszik a Lilien meg a Liliána is,de a párom azt mondta,szerinte az olyan,mintha kb Dzsennifernek hívnák.(bocs ha bárkinek ez lesz)Nem értem,szerintem gyönyörű nevek és ritkább.Hát ez van. :? Nekem még nagyon tetszik a Lola meg a Liza is pl.Ezek az "L" betűs rövid nevek jönnek be.Phúúú...micsoda gondok! :lol:
Veled mi van,olyan ritkán írsz??????????????

Kép
lukrécia

Na Sziasztok Csajok!

Bocsi, hogy tegnap nem jelentkeztem, de kivoltam nagyon.
Nos, mától betegállományba vett a doki, szóval most egy darabig nem megyek dolgozni valószínűleg. Tegnap ugyanis elkezdtem vérezni. A baba jól van szerencsére, de pihennem kell. Már szóltam a főnökömnek is, tök aranyos volt, mondtam hogy most egy darabig nem megyek melózni, keressen valakit a munkatársam mellé.
Szóval ez történt tegnap, ami eléggé megviselt. Semmi olyan megerőltető dolgot nem csináltam ami miatt vérezhetnék, szóval értetlenül álltam a dolog előtt. Kisbaba meg tiszta virgonc volt, izgett-mozgott, korának megfelelő méretű, teljesen jó magzatmozgások, nincs hematoma sem.
A doki annyit mondott csak, hogy lehet hormonális változás miatt, vagy esetleg kettő babának indult, de csak egy maradt...szóval bármi miatt lehet, ezt sajnos ők sem tudják. Csak a pihenés segíthet.
Szóval most fekszem, bár a párom mondja, hogy sétálgassak mert az biztos jó, de 40 fokban nincs kedvem sétálgatni. :?

Bibar, Lukrécia:
Tuti a fotótok, édesek a pocik. :)
Vigyázzatok magatokra!
Puszi mindenkinek:
Estrella
Vendég

Málna és Lukrécia!
Köszönöm!
A Léna az nekem nagyon tetszik!No a Lilla is csak én nem érzem magamévá őket!Lizáról egy édes cserfes,nagyon huncut csaj jut eszembe,ha elképzelem!Az jó!
Vendég

Estrella, sajnálom az ijedtséget!
Szerintem pár napig ne sétálgass, csak feküdj :!:
Kaptál valami gyógyszert?
Mikor kell visszamenned?

Pihizz sokat és beszélgess a babóval, nekem bejött anno :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Lukrécia néni lesz a hirhozom! :lol: Bár már ö irna és nem én! :wink:
Hát tegnap se tudtam kicsalogatni, igaz este fájdogáltam , de csak vaklárma volt! :roll:
Most megyünk dokihoz, ctg -re meg ultrahangra kiváncsi leszek hogy mi lesz!
Majd doki után jelentkezem!

Lanett,
Tényleg hogy megy az idö , már 2 hónaposak vagytok! :shock:
Nem semmi!
Puszi nektek

Benszi,
Örülök hogy minden rendben volt a dokinál!

Estrella,
Vigyázz magatokra, és szerintem se sétálgass, inkább feküdj és pihenj!
Szoritok hogy minden rendben legyen!

Csajok mindenki vigyázzon magára igyatok sokat! :D
Puszi mindenkinek!

Kép
bibike27

Bibike!
Drukkolok!De azért egy képpel még adós vagy ám!!!!!!
Vendég

Estrella!

Szerintem semmiképp ne sétálgass,hanem feküdj!Meg azt szokták mondani,hogy többszöri zuhany "ott",meg viszonylag sűrű betétcsere,mert ugye így könnyebb fertőzést elkapni ha a vérben ücsörögsz.Mikor kell visszamenned a dokihoz???Nem csodálom,hogy megijedtél!

Bibike!

Öööö....megtiszteltetés.... :lol: :lol: :lol:

Benszi

Te mindig tudsz vmi okosat mondani,szerinted mi lehetett,az éjjel marhára nyilallt az oldalam meg a pocakom,nem csak egyszerű szúrás volt,hanem rendesen erősen nyilallt.Ülve aludtam,mert úgy nem volt semmi.Olyan ilyesztő volt! :roll:

Mi van Lexivel és Sharonnal????

Kép
lukrécia

Sziasztok Lányok!

Megsülök! Hogy viselitek ezt a hőséget? Nem vizesedtek? Nekem a mlt hét közepe óta elkezdett dagadni a kezem, lábam... :roll: Elballagtam a védőnénihez, ő itt van kb 2 percre tőlünk, aki egyelőre megnyugtatott, h. nincs gáz, súly, vizelet, vérnyomás rendben, de méregessem itthon is a vérnyomásom, és ha 140 fölé emelkedne irány a doki...
Pénteken viszont végre uh! Végre láthatom a mocorgókat! :)

Naposoldal!
Örülnék, ha csatlakoznál hozzám(nk) a tornában! Jövő héten fel is kerekedhetünk! Ezt a hetet én is kihagyom a meleg miatt, bár annyira vágyom...( Lehet,h. holnap mégis bevállalok egy jógát, majd meglátom...) Egyébként a szerdánként 10 órakor kezdődő jóga, ami biztos, hogy lesz. Ha jössz,akár a jövő héten, megdumcsizzuk a többi napot! :)

Teljesen megértem, hogy már eleged van a felújításból és inkább már a dekorálással foglalkoznál! Mi sem állunk még a pakolással sehogy, de már valami elkezdődött. Apa elkezdte a dolgait kipakolni a gyerekek szobájából! Hétvégén talá már üres is lesz és akkor jön az anyukám, segít nagytakarítást csinálni. MÁr alig várom, hogy benn legyenek a kiságyak, bepakolhassam a rucikat a szekrénykéjükbe. Akkor megnyugodnék és nyugodtan várnám az őszt, amikoris végre megérkeznek :)

Lippa!
Már két hónapos a kicsi! Hogy szalad az idő! Még csak most született!

Bibike!
Ami késik, nem múlik! Előbb utóbb kénytelen lesz előbújni az a picur, benn nem maradhat, bármennyire is jó! :) Várjuk, mi volt a dokinál!

Benszi!
Gratula az aktív gyerkőcökhöz! Ha annyit mocorogtak, nem is csodálom, hogy képet nem tudtak készíteni róluk.

Lukrécia, Bibar!
Nagyon csini kismamik vagytok! Ti már régóta barátnők vagytok, vagy a BMC hozott össze Titeket? De azért milyen jó, hogy együtt lehettek kismamik!

Estrella!
Pihengess sokat! Jobb is, hogy nem dolgozol! Most csak a kicsivel törődj!

Puszi Mindenkinek!
Gica

Kép
gica1

Lanett, Lippa!
Bocsánat! Ez a meleg elvette az eszem. :oops:
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!!

Nagyon elhanyagoltalak vbenneteket, de már mi is belejöttünk ebbe a strandolós dologba, és nem nagyon bírok utána itt ülni a gép előtt, mert teljesen kidöglök mikjor hazaérünk!!
Pici fiunk már naponta bejelentkezik, és édesen mocorog, a víyzben meg fenemód nyugton van, mintha nem is lenne a pocakomban!!! Imádni való!! Mindenkinek nagy pussszantás, és jó pihenést!!

Bariném megyünk a talira!!! Alig várom, hogy dumcsizzunk, és megismerjek másokat is személyesen!!!

Sok puszi, és minden jót nektek!! Vigyázzatok ebben a melegben!!! Pá!

Kép
tini75

Lanett,de jó hallani Rólatok :D .Milyen ügyes Nagylányod van már :wink: .

Napcsi sajnos nem kertesben lakunk,úgyhogy pancsi csak hétvégén van a Nagyiéknál :( .Nem irigyellek a fogorvos miatt.Elhiszem,hogy már várod a felújítás végét.Amikor jöttek a Tündérkék mi is a legnagyobb melegben festettünk :shock: ,szörnyű volt.

Benszi örülök,hogy minden rendben volt a 2 kis izgő-mozgóval.Én is mindig virgonc gyerekeket szerettem volna,hát meg is kaptam Őket :shock: ,de még így is azt mondom,hogy inkább ilyenek legyenek.

Gabi hova mentek nyaralni,találtál már v.mi klassz helyet?

Estrella vigyázz nagyon Magatokra örülök,hogy a Baba jól van!

Bibike kíváncsian várjuk,hogy mi volt az orvosnál :wink: .

Gica :D ,ebben a melegben semmin nem csodálkozom.

Tinike szia Te elveszett bárányka :D Örülök,hogy jól vagytok!
Jó strandolást Nektek :wink: !

Az én két kis Hisztikirálynőm :D !

Kép

Kép

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok
Ma voltam a védőnőnél, hátha nála van már a hepatitisz eredményem. Persze nem volt, de ha már arra jártam rendes volt, mert gyorsan mindent megnézett. 1 kg-ot híztam május óta, fehérje nincs, vérnyomás jó. Felhívta az ÁNTSZ-t és ott volt az eredményem, úgyhogy bementem érte, tehát ez kipipálva. Már csak az AFP eredményemet kellene megszereznem.

Sharon
Ma este megyünk, de csak holnap tudunk talizni, mert elég későn indulunk. Holnap hívlak és megbeszéljük. Remélem jó így és minden rendben van, mert elég régen írtál.

Lukrécia és Bibar
Hogy Ti mennyire jól mutattok együtt. Bárcsak én is "együtt gurulhatnék" valakivel. Én is erről álmodoztam, de asszem ez is csak álom marad. Nagyon szerencsések vagytok.

Estrella
Este halálra aggódtam magam. Este 10-kor majdnem felhívtalak, de a párom nem engedte. Addig 5 percenként néztem jött-e üzenet. Úgy érzem hiába igyekszem. Nem értem, de elfogadom.

Kriszti
Nemsokára megyek. :) Remélem már nem az erkélyen vagy!
Vendég

Sziasztok!

Mostanra gyűjtöttem elég bátorságot, hogy ebbe a topicba is írjak. Sokszor még mindig olyan nehéz elhinni, hogy sikerült és minden rendben lesz. Állandóan parázok. Ja, és nem tudom pl, hogy meddig szedhetem a Bromocriptint? Van, aki tudja? Esetleg szintén szedte/szedi?
Ti mikor mentetek először fogorvoshoz? Én holnap akarom felhívni a dokit, remélem, még nem lesz késő!
ballagyo

Vonalzópróba Kriszti segítségével
Vendég

Kép
Vendég

újból
Vendég

És igeeeeen!!! Már nyugodt szívvel megyek a Balcsira
Vendég

Sziasztok!

Ballagyo,
Már nem tudom pontosan meddig szedtem a Bromót de a 8. hét körül már biztos, hogy nem mert elfogyott és a dokim azt mondta már nem ír fel többet nem kell tovább szednem. Azért kérdezd meg a dokidat. Vagy már "kitettek" a BMC-ből? A fogidoki nem olyan sürgős főleg ha rosszul vagy. Én ilyen idősen még a gondolatától is rosszul voltam. Most már nagyon mennem kellene, csak most szabin van! :wink:
Lexi,
Nagyon ügyik vagytok Krisztivel. :D
Lippa,
Én is akarok már ilyen édes kis hisztikirálynőket! :D
Vagy királyfik lesznek? Még ezt sem tudom.

Lányok, ma megyek a dokimhoz. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen!

Kismoni
kismoni

Túl vagyok a fogorvoson :D Ez is kipipálva :D "csak" egy tízessel lett könnyebb a pénztárcám :roll: :shock:
De olyan jó ez a fogdoki, és nagyon ritkán kell mennem szerencsére.

Gica, akkor a jövő héten majd egyeztetünk :wink:
Nem állunk még készen a babaszobával, de a festés, és a parkettázás kész van, és már ez is valami.
Az a baj, hogy nálunk most nemcsak a babaszoba felújítása folyik, hanem az egész felső szintté, ami nem kis meló.
Van, ahol még a festés sem fejeződött be.
De nem is érdekel már, csak a gyerekszoba legyen kész, aztán a többi majd csak alakul.

Gabi :lol:
De jó, hogy írtál :D
Rendeződött már a lelkecskéd?
El tudod már fogadni a lombikot?
Lesz majd pocifotó :D

Estrella, szerintem se sétálgass, amíg vérzés van, csak pihizz szépen. Minden rendben lesz :wink: Sokunkkal előfordul a vérzés, az a lényeg, hogy a baba közben jól van!

Lexi :lol: Hurrá! Jó kikapcsolódást neked a Balcsin!
Rád fér már!

Ballagyó, ha nincs gond a fogaddal, akkor semmi gond. Akkor mész, amikor gondolod.
Én a kismamakönyv kitöltése miatt mentem, illetve a védőnő küldött, de akkor még minden rendben volt a fogaimmal.

Lippa :lol:
Mit szóltak a hisztihercegnők, amikor fotóztadőket hiszti közben?
Tök jó fotók :wink:
Ilyen is kell a családi albumba :wink:

Tini, rég láttunk.
Te is strandolgatsz :roll: :D
Akkor te sem vagy parapiri :wink:

Málna, tényleg, mizujs veled? Olyan ritkán jössz. Írj magatokról is :wink:

Lukrécia, elmúlt a nyilallás?
Elhiszem, hogy ijesztő lehetett, de ha elmúlt, akkor már csak nem kell aggódni, nem?
lehet, hogy csak rossz pózba feküdtél, és jól beszorult a levegő.

KépKép
naposoldal

Ja, az L - betűs nevekhez: Nekem volt egyszer egy Lizám, ( tudjátok, óvónéni ), hát én nagyon bírtam a fejét, pedig nem volt az a simulékony típus, igazi kis egyéniség volt, göndör fürtökkel :lol:

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Minden rendben volt a dokinál , mondta ö is meg az ultrahangos is hogy már ki kéne jönni ennek a babának. :wink:
A ctg-n a drágám aludt mondták hogy jo lenne ha felkelteném , de nem nagyon foglalkozott velem. Persze amint kijöttünk onnantol kezdve kirugta a ház oldalát, rafkos a kiscsaj!
Hálistennek a dokim azt mondta hogy holnap nem kell mennem csak csütörtökön, nehezen viseltem igy a mai napot hogy ki kellett mozdulni itthonrol, a lábam is elkezdett dagadni , amig várakoztam kezdett eltünni a bokám, az ujjaimat meg már nagyon mozditani se birom!Ja hivott a szülésznöm is nagyon aranyos volt, mondta hogy menne strandra hogy állunk? Mondtam neki menjen nyugottan! 8)

Fénykép :oops: Probálok majd csinálni a mobilommal , mert a fényképezö , már a koházi cuccom között van , azt meg apa már levitte a kocsiba és ott hagyta , mert ugy gondolta hogy hátha nem engednek el ma.
Na pusz mindenkinek ! Kép ennyire kivoltam ma!!

Kép
bibike27

Köszönjük a dicséreteket :P :P

Gica
tavaly nyáron ismerkedtünk meg egy lombikon Lukréciával,és hát egymásra találtunk nagyon :oops: :oops: ritka az olyan nap mikor nem csevegünk,és hát ez egy hihetetlen csoda hogy egyszerre jött össze :oops: :oops:

Bibike
kitartás :lol: :lol:

Estrella
fekvés!!!!!!!!!!!!!no séta,vigyázni a babára nagyon :oops: :oops:

Lukréciám
hát remélem elmult a fránya nyilalás,holnap itthon vagyok,hivjál majd :P :P

Lanett
ezt már mi is számitásba vettük,de csak akkor ha Lukrécia Lilijének nagy hozománya lesz :P :P

Málna
mi ujság veled?tényleg miért nem irsz soha?????????????

bibar

Sziasztok!

Hát, csak felhívtam a dokimat,aki persze pont mától két hétig szabin van :lol: 8) :lol: de nagyon cuki volt,mondta,hogy menjek be az ügyeletre és azért nézessem meg magam,bizti ami bizti.Az ügyeleten egy nagyon kedves(bár kb 12 éves)doki volt,zárt méhszáj,jó szívhang,UH nem volt.Jobb így,megnyugodtam.Azért még néha belenyilall,de az éjszakától kicsit félek.... :shock:
Mocorog meg minden a kis pöttöm,szerintem vígan elvan.... :D

Bibarci

holnap hívlak,kár hogy nem hűsölsz már a barinédnál!

Napcsi

szerintem is legalább a babaszoba legyen kész,a többi ráér!

Napcsi,Benszi

Édesek vagytok az L betűs sztorikkal,hát,már annyit hívtuk Lilinek,hogy szerintem marad.... :P Mondtam is ma az uramnak,hű,de virult a feje :lol:

Bibike

Milyen ragaszkodó ez a kislány! :lol:

Lexi

Érezd nagyon jól magad a balcsin!!!!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
lukrécia

Lukrécia
Ha minden igaz augusztus 20.-a körül a 20.napon :D kezdek szúrni.
Örülök,hogy nincs baj vigyázz nagyon magatokra csini kismami!

Naposoldal
Már jól van a lelkecském,megbarátkoztam a gondolattal és bátran :? neki vágok!Ha aktuális lesz sok-sok képet fogok küldeni,unni is fogtok :D

Lexi
Pihenj sokat ott a Balcsin!ha Sharonnal találkoztokhétvégén szóljatok,mert én is a szomszédban leszek :D

Gica
Vigyázz azzal a vérnyomival,pihenj sokat!!

Bibike
Nem irigyellek ebben a nagy melegben!!Kitartás!!
gabicsibe

Lukrécia!
Nem tudom mi lehetett!Nekem olyat szoktak csinálni,hogy begyűlik a hasam egy helyre és nagyon bekeményedik,azt mondta erre a doki,hogy akkor dobbantózik a hasamban!Szerintem húzódika méhszalagod oldalt,mert kemény terhelés alatt van!Nekem azt mondta mindig a doki,minden addig jó,amíg nem görcsöl,a többi le van szarva!Nyilal,szúr,lesz ez még sokkal rosszabb is szerinte!Nyugtattó faszi nem?Szerintem csak tényleg a méhed nő vagy hisztizik benn LILI!Ha ráfekszem oldalt a z én kis csajomra azonnal éles szúró fájdalommal jelzi,hogy forduljak meg!Már most utasít benn!Mi lesz velem ha kibújik????
Lippa!
Én is virgonc kölköt vártam,hát szerintem bejött,ráadásnak bedupláztam!Hát ezek a csajok,mennyire jófejek!Az a két kis hisztismirtill fej nagyon helyes!Köszi a gratut!
Lexi!
1kg?Nem viszed túlzásba!Szép a vonalzód!
Bibike!
Azért drukk ezerrel!!!!!!
Kismoni!
Mi volt a dokinál?
Bariném!
Akkor majd dumcsizunk ott!Örülök,hogy minden ok!
Gica!
Drukk a pénteki UH-hoz és köszi a gratut!
Juci!
Szépen megnőtt a pocakod!
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!!

Gabcsikám mindent bele!!!! Annyira szorítunk ám neked, nektek, hidd el!! Pussszantás!

Lippa szívem meg kell hagyni, hogy a hercegnők hisztisen is imádnivalóak, akarathivatalként is édesek!!! Vigyázz rájuk ebben a melegben!!! Puszi!

Ballagyó , nagyon gratulálunk nektek, és jó pocakosodást! Mi a beülti előtt jártunk fogdokinál, és azt mondta, hogy a 26. héten kell menjünk!! Utánna is néztem, és igen, ezt írják a szakkönyvek!

Lexi már nagyon vártuk mikor lesz már végre vonalzód! De jobb nem elkiabálni a dolgokat igez? Én beszélek, akinek pár hetesen megvolt! :D Nagyon édesre sikerült ám, gratula hozzá!

Naposka 10 ezer a fogorvos? :shock: Nekünk annó a beülti előtt csak vizitdíjjat kellett fizetni! Csak néztünk okosan apácskával, majd meglátjuk, még nekünk nem kell menni, majd a 26. hétre rendeltek be! Mi már végeztünk az átalakításokkal, és a festéssel, most pihi, decemberig meg majd ki lesz még takarítva! :D Bár a naggya megvan, de a pihi is hiányzott már!
Most kezdtük a strandolást, anyukámék jelezték, hogy rengeteg kismami van a strandokon, mert ők körbejárják most a szabi alatt azokat, és már végre elmentem velük, és pénteken ismét indulás, mert szupi volt, és babókánk is élvezte, teljesen le volt nyugodva amíg a vízben voltunk!!
Hidd el nálam kevés parázósabb csajszi van, ezt a lányok tudnák innen és a másik topikból helyeselni! :D

Bibike minden jót kívánunk neked, és kitartást ezekben a meleg napokban, ügyesek legyetek ám!

Pá lányok, sok puszika!!

Kép
tini75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?