Sziasztok!
Bocsi,hogy így eltűntem (na nem lettük még kész még)de zajlik az élet nálunk is
ma éppen doki látógatóban voltunk a Dózsa György úton. (Gyerekek,én le vagyok hidalva,hogy ez a doki milyen jó fej)hétfőn strandon voltunk Cserkeszőlőn és sikeresen benyaltunk egy vírust,ami magas lázzal jár és hólyagok jönnek ki a szájban.Nem is gyanakodtam egészen máig,mikor is hajnalban Réka belázasodott.(hőemelkedés)
(Dávid is nyűgi volt két napig,meg kicsit izélt,hogy fáj a füle,de nem vettem komolyan,gondoltam belement a víz,azért adtam neki egy fél Nurofent.Nem nagyon akart enni,de nem egy nagy evő,ez nem is tűnt fel, csak ma hogy mondta a doktor úr,hogy azzal jár meg hogy járvány van,és a melegvízes strandokon és közösségekben terjed.)
És semmi antibigyó
Septofort és chorsodyl.
Rékának még nincs hólyag,és csak lázat kell csillapítani Nurofennel.
Így jártunk....
Andi,úgy örülök,hogy raktál fel képet Rebekáról és Lőriről.Olyan édesek. És pelenkázni is akar segíteni Lőri? Mert látom fogni nagyon tudja már.
Dávid nem akart semmit csinálni,hiába mondtam neki,hogy gyere tegyük tisztába,vagy fürdessük meg. Ő csak simogatta,kicsit később jött rá az is,hogy ő akarja megfogni.
Már 4 hetes a leányzó....
Gyöngyi,jöhetsz pakolni
csakhogy ne legyen olyan egyhangú az életed
szegény Sára,anyád itt éheztet?na majd feljelentjük a családvédelmiseknél.
Szandra,nagyon megijesztetted a lányokat,mert azóta egy képet se raktak fel a játszóházról.
Mennyi volt a játszóház? Vagy nem publikus?
Kiscsibéid?
Nóra,mostmár szavadon foglak.
Mit szólsz Kiminkhez?
Érezzétek jól magatokat a Balatonon,kérünk képeket!!!Sokat!
Jutka,örülök,hogy minden rendben volt a dokinál.Hát....lehet,hogy felesleges pénzkidobás a szülésznő,nem?Én meggondolnám.
Meglátod sikerül rendbe tenni a dolgaidat ne aggodj.Légy optimistább,tök ügyi vagy!
Hisztik még csak most jönnek,ne aggódalmaskodjál,ez csak a kezdet. Lányok nyugtassátok meg anyóspajtit!
Most képekkel nem traktállak benneteket,majd hooooonap.
Puszi:Ildikó