bocsi lányok,nem igazán voltam itthon...
Burlili én személyesen nem ismerem,de eddig jót még senkitől nem hallottam róla..Állitólag eléggé durva,arrogáns,a kismamák nem a szíve csücskei,és őt nem lehet felhívni bármikor,ha gondod-bajod van..nekem több kismama is ezt mesélte. Ja,és volt olyan,aki hiába fogadta fel,mégsem ment be a szülésre,dolga volt. Ezt többektől is hallottam.
Szerdán én is hozok majd új infókat,cukorgondozóba megyek
Ráadásul nem lesz a Kun. Nem is tudom,hogy lesz,kismamák és nem kismamák is a Tornóczkihoz állnak majd sorba??Mert akkor csak csütörtökön hozok infót,szerdán akkor nem érek haza
Egyébként nem izgat a dolog,csak kiváncsi vagyok ilyenkor mindig,mit mondanak megint. Mi lesz az,amit megint nem tartok be
30-án megyek első NST-m-re,arra is kiváncsi vagyok
áfonyaaa igazad van..nálunk most nagy lépcsőház-átalakítás van,gyakorlatilag a földszint használhatatlan,az emeletre meg elég érdekesen lehet feljutni-húzd be a hasad az állványoktól,ha bírod
Tudom,mondtam,de ha ez elkövetkezendő 2 hétben lenne,akkor itt nem okés a dolog,sajna. Így nem akarok senkit idehívni,inkább én is elmenekülnék legszívesebben.
Te ajánlottad fel,hogy lehetne nálatok is..áll még az ajánlat? Nem baj,ha nem,akkor választunk egy semleges helyet..-valahol egy erdőt-Sötétvölgy pl.,vagy bármi hasonlót. Van valami jó ötletetek?
Persze,havalakinél lenne,akkor osztoznánk a költségeken-mindenki vinne valamit,meg utána közös lenne a rendrakás is.
Na,vélemény?