dóri, ez aztán az izgalom, kívánom, hogy erősödjön az a csík!++++
andi, no akkor örülök. Sajnálom, hogy ilyen nehéz, gondolom te csak igazán. Mindjárt megszületik a kis manó és biztosan lesz segítséged, hogy az elején pihenhess egy kicsit, és majd ők megcsinálják ami most elmarad. Egy kis por itt-ott nem szólhat meg érte senki sem, pláne nagy pocakkal ebben a hőségben nem lehet könnyű.
mágnes, foggal - fog nélkül ez a kislány mindenképpen csodaszép. Büszke lehetsz rá.
pandácska, szuper hogy múlóban a hányinger most jön a felhőtlen boldogság időszaka
Igen, igen ezek a huncutkodás napjai nálunk
reni, hú voltam kertész valaha, de orchidea ügyben
Biztosan tudod a pangó vizet nem szereti, az átültetés nem árthat spéci orchidea földbe,de szerintem az orchidea tápoldat is tökéletes lehet. Barátainknál az északi fekvésű konyhaablakban van, ők az átlátszó cserépre (gyümölcsös műa. doboz), esküsznek, szó mi szó állandóan virágzik náluk. Örülök, hogy jobban vagy.
kicsiboris, én is szeretnék ilyen pocit, de nem is nagyon merem mondani mit tudtam meg a hétvégén az örökbebabával kapcsolatban. Barátnőnk édesanyja védőnő, ő pedig barátosnéja egy örökbeadós Alapívány vezetőjének. Most hol sírni támad kedvem, hol szédelgek mert el sem merem hinni, hogy esetleg protekcióval hamarosan babánk lehetne. Persze ez még csak fantáziálgatás, és tudom hogy nem túl etikus azokkal szemben akik kivárják a hosszú évekig tartó sort. Mindenesetre talán ez sem véletlen, férjecském már mondta is hogy akkor 3 néger kisfiú rendel. Szóval örülök, félek, remélek. És nem akarom elkiabálni sem.
Úgyhogy ez most titok.