Új privát üzeneted érkezett!

Reni, én még nem vagyok kismama, de ezzel orvoshoz mennék mindenképp vagy legalábbis felhívnám. Minek kockáztatnál, még akkor is ha 99% hogy semmi gondod nincs.
dóri797

Reni, nem kaptam hcg szurit, az uccso szurim az egy ovitrelle volt még inszem előtt két nappal. Duphastont szedek, gondolod, hogy az bekavarhat?
27. napomon vagyok ma.
A szinte alig lehetett látnit kifejted nekem? Mert az enyém tényleg kegyetlen halvány és ráadásul nem is jelent meg rögtön!

Én is nagyon örülnék neki, de még nem merek. :roll:
dóri797

Sziasztok!
dóri:
hanyadik napon is vagy most? Halvány 2 csík... hmm..csík nem kerül oda csak úgy..

reni:
Nekem a terhesség alatt végig volt folyásom, betét nélkül létezni sem tudtam... Utrot használsz ? Mert attól meg pláne lehet. :)

boriska:
Szép pocakod van!!! :)

Annám amióta rájött a forgolódásra, azóta meg sem áll.:) Úúúúgy élvezem! :)

Na mellékelek egy fogas képet :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Dóri!

Köszi! De tényleg nagyon enyhe,szinte nincs is.Egyébként két nap múlva magyek a dokihoz!
m. reni

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1184574461.06.jpg[/img] 2 fogacska!

[/img] Kép Add ide azt a villogó izét!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Dóri,
Az Ovitrelle hcg szuri amúgy de már kiürült a szervezetedből ennyi nap alatt. Tudod a halvány csík is csík majd szépen beerősödik :wink: Küldök privit neked az én halvány tesztemről.
Vendég

Mágnes,
Hu ez a lány... :lol: szóval nagyon szerencsés vagy :wink: :lol: Jól áll neki a fog :lol:
Vendég

Mágnes, 27. napomon vagyok. Gyönyörű a kislányod! Gondolom mindenki rajong érte! :lol:

Pandácska, azt nem tudtam hogy az hcg :o Kis tudatlan vagyok néha :oops: 15 napja szúrtuk be, akkor az nem okoz gondot, ugye? Köszi a képet, nagyon jó volt látni, az enyém sajnos még ennél is halványabb, de azért hasonlít.

Az az igazság, hogy nekem már ilyen halvány teszt után kétszer is volt mensim, úgyhogy nem könnyű :?

Megyek dolgozni, legalább eltereli a figyelmem ha már döglődöm majd a melegtől.

Szép napot mindenkinek! :D
dóri797

Dóri,
15 nap alatt teljesen kiürül szóval az nem zavarhat be. Én is Ovitrelle után 15. napon teszteltem. Nyugi majd beerősödik!!!
Vendég

Dóri,
Milyen tesztet csináltál? Mert az sem mindegy hogy 20, 25 vagy 50-es az érzékenysége...
Vendég

25-öset csináltam. Az jónak számít, ugye? Bár az 50-esnek jobban örültem volna ha zebrázik! :lol: , de nem tette.
dóri797

dóri, ez aztán az izgalom, kívánom, hogy erősödjön az a csík!++++

andi, no akkor örülök. Sajnálom, hogy ilyen nehéz, gondolom te csak igazán. Mindjárt megszületik a kis manó és biztosan lesz segítséged, hogy az elején pihenhess egy kicsit, és majd ők megcsinálják ami most elmarad. Egy kis por itt-ott nem szólhat meg érte senki sem, pláne nagy pocakkal ebben a hőségben nem lehet könnyű.

mágnes, foggal - fog nélkül ez a kislány mindenképpen csodaszép. Büszke lehetsz rá.

pandácska, szuper hogy múlóban a hányinger most jön a felhőtlen boldogság időszaka :wink: Igen, igen ezek a huncutkodás napjai nálunk :oops: :D

reni, hú voltam kertész valaha, de orchidea ügyben :oops: Biztosan tudod a pangó vizet nem szereti, az átültetés nem árthat spéci orchidea földbe,de szerintem az orchidea tápoldat is tökéletes lehet. Barátainknál az északi fekvésű konyhaablakban van, ők az átlátszó cserépre (gyümölcsös műa. doboz), esküsznek, szó mi szó állandóan virágzik náluk. Örülök, hogy jobban vagy.

kicsiboris, én is szeretnék ilyen pocit, de nem is nagyon merem mondani mit tudtam meg a hétvégén az örökbebabával kapcsolatban. Barátnőnk édesanyja védőnő, ő pedig barátosnéja egy örökbeadós Alapívány vezetőjének. Most hol sírni támad kedvem, hol szédelgek mert el sem merem hinni, hogy esetleg protekcióval hamarosan babánk lehetne. Persze ez még csak fantáziálgatás, és tudom hogy nem túl etikus azokkal szemben akik kivárják a hosszú évekig tartó sort. Mindenesetre talán ez sem véletlen, férjecském már mondta is hogy akkor 3 néger kisfiú rendel. Szóval örülök, félek, remélek. És nem akarom elkiabálni sem. Úgyhogy ez most titok.
bbilona

Sziasztok!

Kisboris!
Nagyon kis pocakod van,de szépen kezd kerekedni...
Örülök, hogy jobban vagytok. Én az Avon-nak a terhességi csíkok elleni krémmel kentem magam, sok ismerősőm arra esküszik. Na nekem kirepedt a hasam, így sima babatestápolóval kencézem magamat. A barátnőm olyan alkatú, mint én és ő neki nem repedt a hasa, csak a melle. Ez szerintem genetika és alkati dolog, kinek mi....

Ilona!
Remélem még a 37. hetet betöltjük, bár mint már írtam a férjem aug. 5-től van itthon és csak akkor lenne jó, ha ő is itthon van. Szóval a köv hó 7-8-9. re szeretnénk a nagy napot, azán majd a gyerkőc eldönti...

Mágnes!
Nagyon szép a lányotok!!!! Hogy telik az ídő, rettenetes gyorsasággal, leginkább ez rajtuk látszik... :P

Minden kismaminak!
Vigyázzatok a meleggel és sokat hűsőljetek, én is azt teszem, mert másként nem lehet ezt bírni!

Üdv: Odry

Kép

Kép
odry

bbilona:
jajj ez nagyon jó hír! Nem történnek véletlenül dolgok, és gha nektek most megadatik egy kis protekció, az sem véletlenül történik! Valószínűleg a ti babátok éppen most vár rátok!

kicsiboris:
Én Milupát használtam, ennek ellenére volt egy pár csíkom, még most is látszik sajnos... (de nem érdekel, maradhat a következőnél is, csak legyen következő.:) ) . Szóval a Milupát így nem ajánlom.

Odry:
nagyon a finishben vagy, vigyázz magatokra, bár szerencséd, mert most front nincs, de a meleg éppen elég!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ilona,
Etikus vagy nem én drukkolok :wink: Jó lenne ha hamar babázhatnál :D
Vendég

Sziasztok!

Boris,
szupi a pocakod!! :lol:

Pandácska,
:lol: Jól vagyunk! :lol: Legalábbis remélem, tele vagyok reményekkel!!! És beszélek a pocakomban lévő babáknak, meg simogatom a hasamat egyfolytában szinte. A napokban ágyazódnak be!! Lehet érezni esetleg??? Olyan jó lenne biztosan tudni, hogy jól fejlődnek!!

Reni,
nekem is van Orchideám, ha erre a szobára gondoltál. Én nem vágtam le semmti róla mikor kaptam tavaly ilyenkor kb. és most megint rengeteg virág van rajtam szinte ugyan akkor, mint tavaly. Gyönyörű. Nelkem is átlátcó műanyag cserépben van, ez arra jó, hogy lássam mennyire vizes gyökere. Speciális földben van, ami nem is igazi föld, olyan kéregszerű.

Ilonkám,
juhééééé!!! Ez nagyon jó hír. Csak a lehetőségre koncentrálj, nem véletlen történik semmi!! Szorítok!!!! :wink:
Nekem 26-án kéne vérvételre mennem ide a klinikára, de mi 25-én reggel elindulunk haza....
katata

Dóri,
én beülti után aznap feküdtem, másnap már nem. De kíméldetesen élek, szóval lazán... :lol:
A második csík erősödéséhez nagyon drukkolok!!!!! +++++++++++++++++++++++
katata

Dóri, ez remek :lol: Tesztelj két nap múlva, biztos erősebb lesz a csík! Szurkolok :lol: Nekem még halvány csíkom se volt soha (bár a 2 év alatt ha 4-t teszteltem :? )

Ilona, én megvagyok, és bár mindenfélét érzek, próbálok nem törödni semmivel!
Jó lenne, ha felgyorsulnának nálatok az események :lol: Jön az örökbebaba, és rögtön utána úgyis terhes leszel :lol:

Kicsiboris! Szép kis pocak, nekem alapból van ilyen :lol:

Odry, akkor neked azért szurkolunk, hogy maradjon bent a pici még három hetet :D

Kép
domo

Ezt az átlátszót jól leírtam.... :oops: Bocsi,nem tudom hogy hoztam össze.... 8)
katata

Odry,
ne izgulj, a babuci tudja mikor kell kibújnia és jókor fog!! :lol:
katata

Reni,
erre a virágra gondoltál?
Látod, ott van a tavalyi virágszár is, de azon nem hozott újból virágot, hanem új szárat hozott és az is látszik a fotón, hogy még nagyon sok bimbó van.

Kép
katata

dóri, szerintem most két napot hagyjál ki (ha kibírod szuper vagy :lol: ) és akkor maj eldől, én nagyon szorítok!!!!

köszi csajok a pocak dícséretet!!!

mágnes, nagyon szép lányotok van! csak úgy ragyognak azok a babaszemek :wink: a fiúk majd elepednek...

odry, biztosan időben jön dávidbaba, olyan bölcsek a babák :lol: :lol:

andika, akkor kitartást neked, pihizz sokat44

kata, már várom nagyon a jó hírecskéidet :lol: :lol:

jucmuccal mi lehet?? és babszinkkal?

Kép
kicsiboris

Sziasztok!!!

Kicsibé! Nagyon szép a kispocid.

Mágnes! Ez a lány egyre szebb! Apja már fűrészeli a puskacsövet? Szükség lesz rá pár év múlva!

Dóri! Az ovitrelle hcg tartalma kb 10 nap alatt el is tűnik. A halvány csíkodat a saját, illetve a babád okozta hcg csinálja! JUHÉJJJJJ!!!!

HOGY IS VOLT A SORRENDEM??????? Tessék betartani! Eddig jó!

Bbilona! Ne legyen lekiismeret furdalásod. Mit gondolsz, egy kis rásegítés nélkül mennénk mi augusztusban lombikra? Sajnos ilyen a világ, meg szemesnek áll!!!! Anyósom meg azt szokta mondani, amit adnak, el kell fogadni. Ha felajálották a segítséget, akkor nosza. A három néger kissrác tök jó!

A talátt kismacsek itt sír... Apa nincs itthon, így most kicsit sunyizunk és bejött a lakásba. De itt akar a billentyűzeten mászkálni!!!????!!!! Ez a hang?! Nem éhes, csak picike egyedül.

Kicsit visszaolvasok, mert szita az agyam....

Kép
Kép
Kép
zel

Kicsibé! Energia van még bőven. Raktam télire üvegbe is! :lol: Tudod én egy kicsit túlpörgök!

Ja, vasárnap megjött... De sebaj! Ez az örömjáték. Nemsokára kezdődik!!!!

Boltról majd rakok képet, ha kész lesz. hamarosan. Lassan kell kérnem valakitől egy kisbuszt, hogy az árut is hazahozhassuk. Sajnos a nagykerekből ( ezekből) nincs kiszállítás. De megoldjuk!

Voltam ma házidokimnál, mert kell még pár vizsgálat. Holnap egész délelőtt orvostól-orvosig kell mászkálnom. EKG, vér, tüdőszűrő, labor. És elfelejtettem megkérdezni, hogy a vérvételre éhgyomorral kell-e mennem, vagy ehetek. Szerintetek?

Kép
Kép
Kép
zel

Mágnes!

Köszi,szerintem is egy enyhe folyás normális!
De azért a dokit megkérdezem.
NAGYON SZÉP KISLÁNYOD VAN!
TESSÉK A BABAVILÁG OLDARA FELTENNI ÉS NYERNI FOG!

bbilona!
Szerintem is nyított szemmel kell járni!
És minden lehetőséget megragadni.
Lehet addig a spontán baba is össze jön. :lol:

Csajok Jucmucot láttam egy másik topikban jól van.

KATATA! :lol: :lol:

Ugyan ilyen virágom van, csak fehér és egy szálas.
Na most amikora virágait ledobta azt mondták,hogy vágjam vissza.
Én vissza vágtam,és azóta semmi.
Visszont mellete jön két új hajtás.De amúgy olyan béna vagyok a virágokhoz mindent kipuszítok.
:roll:

Zel!
Harmadjára ajánlom fel,hogy vannak injekcióm ha kell,szerintem ha ezt írja fel a dokid legalább spórolhatsz rajta,
Tamaranna is felajánlotta neked!/Vagyis aki lombikozik!
m. reni

Reni!!

Bocsibocsibocsi! Hogy nem reagáltam a szurikra.
Köszönöm szépen az ajánlatokat, ha tudok, élni fogok vele. Viszont azt még nem tudom, mit fog a doki felírni, meg mennyit. Majd csak aug.-ban, amikor kezdjük. De komolyan köszönöm, és ha aktuális lesz, jelentkezem is értük.
(Addig is nyugodtan hirdessétek meg!)

Tényleg, van valami hír a férjed levelével kapcsolatban???

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok Lanyok! :D

Bocsanat, hogy igy eltüntem! :oops: Sokminden közbejött mostanaban.

Boriska,

Lattam a szep kepet a pocakodrol! :D Nekem is kb. ilyen csak nekem meg sok haj is van rajta raadaskepp. 8)

Kata,

Olvastam, hogy megvolt a transzfered, nagyon szoritok, hogy sikerülüljön! :D

Reni,

Gyorsan olvastam az utolso oldalt, de ugy remlik mulnak a rosszulleteid! Orülök neki! :D Most latom irtal rolam! :D Köszi!

Agi,

Nagyon szep a kislanyod! :D

Ne haragudjatok de masra most nem emlekszem... :oops:

Magamrol:

Jol vagyunk, mar egyre kevesebbet emelygek de azert meg mindig vannak erdekes napok. Holnap este megyünk kombinalt tesztre es mar nagyon izgulok!

Puszilok mindenkit! Kép

Kép
Kép
jucmuc

jucmuc, végre jelentkeztél. A kombinált tesztek hetét éljük, csak semmi pánik minden rendben lesz!

zel, reni, domo, katata, pandácska, mágnes köszi a nyugtatgatást, egyenlőre ez csak álom, remélem valóra válik, olyan meseszerű.

katata, nagyon szép a virágod, szóval reni nem tőlem kell tanácsot kérni. (Az enyémnek aszottak a levelei és ogy fog-e újra virágozni, hááááááát erősen kételkedem benne) És mi lesz 26-án csinálsz egy tesztet?

domo, csak fel a fejjel, sokan szurkolunk neked, és talán új hely, új orvos, munkakeresés ezek mind rásegítenek és, jövő héten irigyíkedhetünk a zebrádra! :wink: Mi van azzal az állással, van valami hír, második forduló?

zel, ha éhgyomorra mész a vérvételre az biztosan nem árt, a többihez biztosan lehet enni, inni, na persze nem vagyok szakember.
bbilona

Jucmuc,
örülök, hogy minden rendben van! :lol: Az a kis émejgés pedig mindjárt elmúlik!!! Majd gyere, hogy mi volt a kombinált teszten!!
katata

Ilona,
és akkor mit jelentene ez a segítség? Mikor lehetne öribaba? A határozatot megkaptátok már?
Asszem még indulás előtt 25-én fogok egyet tesztelni, de nem tudom lesz-e merszem. :D
katata

jucmuc, helló :lol: már megijedtem, hogy nem is nézel be hozzánk..
nekem is tuti rakódik majd a zsírocskából, de próbálok figyelni azért, mert édesanyám két széken ült 7 hónapos terhesen :lol: :lol: nagyon örülök, hogy jól vagy! kombinált tesztre mész? az akkor uh és vérvétel?

zelem te nagyon pörögsz tényleg és szupi az optimizmusod, lombik előtt egy-két menzesz, mi az neked, igaz :lol: :P , hormonális vérvételre mész? nekem a genetikai vizsgálatnál nem kellett az éhgyomor, de szerintem még megkérdezheted a dokidat.

Kép
kicsiboris

Zel,
Éhgyomorra kell menni ha a lombikhoz kell nekem is volt ilyen.
Vendég

Ilona, köszi :lol:
Az állásnál volt második kör, vissza is hívtak, de visszautasítottam, miután megtudtam mit kell csinálni milyen kevés pénzért. remélem nem fogom megbánni. Szeptembertől azért már szeretnék dolgozni :? (de csak pár hónapot, mert utána már ithon a babá(k)val :lol:

Kata, ti most végleg hazajöttök? vagy csak nyaralni?
érzel valamit?

Sonjus, veled mi a helyzet?

Kép
domo

Pandus4 Általános labor, vagy mi, teljes vérképpel, cukorral stb... Jaj, gondoltam, hogy éheznem kell, de egy picit reménykedtem, azért. Le kell mondanom a holnapi reggeliről.....

Domo! Mi volt az a sok munka kevés pénzért? Ha nem vagyok túl kíváncsi. Vagyis elég, hogy milyen jellegű.

Kicsibé! Már csak ez a mesi, amiben vagyok, meg a következő, amivel a lombik indul. Már nem is kell vennem több tampont! Vagy betétet. Ami marad, azzal kihúzom a következőt, és utána jó darabig nem lesz rá szükség!!! Ugye?
Nem hormonokat néznek, hanem ilyen állapotfelmérés vagy izé... A hormonjaim rendben. Majd még a prolaktineredményemet kell megtudnom, de bízom benne, hogy beállt már normális szintre.

Kép
Kép
Kép
zel

zel, értem akkor tényleg éhgyomor kell, de majd bepótolod azt a reggelit, és YESSSSSSSSSSSSS!!!! már soha ne kelljen az a fránya t....on!!! én nagyon is bizakodó vagyok :lol:

ilonka, hát ez elég reménykeltő, talán így egyszerűbb és gyorsabb lesz a bababefogadás :lol: :lol: és végülis hállivúúdban is az egzotikus gyerkőcök a divatosak :P néger/kínai/afrikai :shock:
na jó csak viccelek............ja és azon meg nehogy idegeskedj, hogy mi az etikus és mi nem, lehet, hogy aki előttetek kap babát az meg még protekciósabb mint ti, szóval ne törődjetek ezzel szerintem, fel a fejjel, ezer szerencsét kívánok nektek!

dóri, még csak annyit, hogy az első tesztem nekem is iszonyúan halvány volt, szinte nem is látszott, és sokára 'bújt elő a 2. csík....de azért még legyél türelmes egy kicsit :wink:

Kép
kicsiboris

csajok köszi a krémes tippeket, asszem beszerzek valamit, mert anyukám elég csíkos lett... én nem szeretnék az lenni...de persze a gének..

zel holnap akkor pécsre jössz? vagy már meghülyültem és a labort is pesten csinálják már? azért kérdezem mert ebcsizni ki tudnék jönni az árkádba ha addigra végeznél dél körül :lol:

Kép
kicsiboris

Kicsibé! Nem kell mennem Pécsre. Múlt héten voltam, akkor levették a prolaktinra a vért. Ha tud, a férjem be is megy majd érte, mikor értekezletük lesz. Tehárt a közeljövőbe nem tervezek Pécsre utat. De ha mégis, szólok.
Aztán, ha gondolkodom, dehogynem, de az nem baba, hanem boltprojectes lesz. A telcsiszámod a régi, ami nekem is megvan? Mert ha megyek és lesz időm akkor természetesen nagyon szívesen árkádolok, ebédelek veled.

Ja csíkok. Egyik ismerősöm az Avonos krémet kente és neki az is jó volt.

Kép
Kép
Kép
zel

Domo,
nem találtunk házat még, így csak nyaralni megyünk.
Nem érzek semmi különöset. És te? :wink:
katata

Csajok,
tisztára mensisen fáj a pocim kora este óta. Ez jelent valamit?
katata

Biztos, nincs gond. Csak dolgozik a méhed. Éppen a Kiskatáidat kényezteti. Vagy ők fészkelik be magukat! A mensidet felejtsd el, ahhoz a fájdogálás még baromi korai lenne. Tehát, nekem van igazam!!!!! :lol: :lol:
Pihentél sokat???? Nem ám megtudom, hogy sokat tettél-vettél és azért fáj a pocid!!!

Kép
Kép
Kép
zel

A baromi korai annyit jelent, hogy legalább 15-20 hónap! A következő mensiig az időd!

Kép
Kép
Kép
zel

zel, de kár, már azt hittem dumcsizunk egy kicsit :lol: a számom a régi, hívj ha jössz :!: :!:

kata, ne izélj már itten velünk... :cry: tisztára ijesztegetősre vetted. nem jön meg és punktum! ha én aztat mondom úgy is lesz.
na de komolyan....én nem emlékszem, hogy a beágyazódás környékén miket éreztem, de tutira lehet enyhe hasfájás, az is belefér szerintem. nyugalom, kiskatáknak most az kell :!: :!: :!: :!: ha ideges az anyuka akkor nehezebben ágyazódnak be, kapcsolódj ki, nézz jó és vidám filmeket meg egyél sok-sok fehérjét, gyümölcsöt.

dóri, na bírod még? ma nem csináltál tesztet?

Kép
kicsiboris

Drága zel!

Persze,hogy nem haragszom.A levélnek még semmi eredménye :lol:

Katata!
A hasfájás,a beágyazódásnak a jele . :lol:

Csajok nagyon rossz éjszakám volt! Du3tól este 10ig rókáztam.
Meg ez a fránya meleg :roll:
Ti hogy bírjátok?
m. reni

Reni,
Tegnap én is sokat hánytam szerintem a meleg miatt :?

Kata,
Igen jelent valamit azt hogy keresik a helyüket a babák :wink:
Vendég

jaj reni, de sajnállak ezért a hányásért, igyál sokat, amennyit csak tudsz :lol:

pandi, te is rosszul voltál akkor tegnap? hát ez a hányinger nem hiányozna az életemből asszem...tartsatok ki csajok!!

tényleg pandi, te is voltál már genetikai vizsin?

Kép
kicsiboris

Boris,
Igen hánytam meg amúgy is hányok csak a hányinger kevesebb. Pénteken 10-re megyek a kombinált tesztre már nagyon várjuk mert 4d-vel is megnézzük a babát :lol: Neked mikor lesz uh? Mindjárt mehetsz Afp-re.
Vendég

Jó reggelt!

Kata! Mit kell csinálni az orchideával, ha elvirágzott? Nekem sose hoz új virágot.

Annyira drukkolok neked, hogy már begörcsölt a kezem. :) Szerintem jó jel a mensis fájás, mert biztos most ágyazódnak be.

Zel! Olyan cuki lehet a picicica! Imádom őket. Hozzánk meg bepofátlankodott egy nagy szürke kandúr, de olyan szenyó, hogy csak este jelenik meg kajaidőben, felzabálja a maradékot, amit az én cicáim otthagytak, aztán lelép.

Dóri! Csináltál újabb tesztet? Szerintem nem a tűszőrepesztő injekció kavar be, mert az már kiürült.

Én most elhatároztam, hogy azért is teherbe esek spontán ebben a hónapban. 6 cn-től nem kímélem apát egy este sem. Tegnap már-már majdnem egyforma erős volt a két LH csík, úgyhogy szerintem a ma este lesz a nyerő.

Zel! Én is olyan optimista vagyok, hogy mindig csak annyi tampont veszek, ami egy ciklusra elég. :)

Kép

Kép
kamilla306

Zel, Boris, Reni, Pandácska, Kamilla,
:D :D Olyan aranyosak vagytok, nagyon jólesik és már nem is izgulok annyira!!! :lol: Most fekszem amennyit csak tudok, segítek a Kiskatáimnak beágyazódni. 8)
katata

pandi, nekem múlt csütörtökön volt az integrált teszt első fele, vérvétellel uh-val, még várom a vérvétel eredményét, az uh rendben volt, van orrcsontja borsószemnek meg a tarkóredője is határ alatt van, legközelebb a 16. héten két hét múlva megyünk vérvételre, aztán megkapjuk az eredményt. a kombinált teszten ugyanígy vérvétel és uh lesz? kell mégegyszer menned, vagy csak egyszer?én is várom a 4d-t, mi jövő szerdán megyünk:o))és akkor ti is megtudhatjátok a nemét a babának (nekem azt mondták, hogy ha megmutatja a baba akkor már ki is derülhet a 15. héten)

kamilla, csak így tovább, mindent bele!!

Kép
kicsiboris

Reni, Pandácska.
kitartás a hányáshoz, hamarosan vége lesz és már csak az édes gyönyör marad! :wink:

Pandácska,
szuper lesz a 4D-s uh,majd várjuk a fotókat!!!! :wink:

Kamilla,
nekem azt mondták a klinikán, hogy az LH akkor pozitív, ha a tesztcsík vastagabb,mint a controll csík. És ha ez megvan, akkor erre 24-36 órán belül történik meg a tüszőrepedés. Szóval hajrá a mostani napokban!!!! :lol: Szorítok a spontános hónapnak!!! :wink:
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?