Új privát üzeneted érkezett!

Krisz:írtam neki, kb 5 perce ment el a levél, kíváncsi vagyok, mit javasol!Lehet, hogy mégjobban összezavar, de lehet, hogy segít...ki tudja, több szem többet lát. :wink:
Én azért bízok benne!
Vendég

MÁR VÁLASZOLT IS!!!! :shock:
Na ő se szarozott sokat :wink: ...
Vendég

és mit mondott? Publikus?
Vendég

Krisz:De az, szóval:hogy ő nem műttetné meg magát, ha nem okoz gondot a mioma és teherbe eshetek normálisan, mint bárki más.A closyt jó dolognak tartja és jó kezekben vagyok, ha 12.napi UH-ra is kell mennem!És így nagyobbak az esélyeink!Szóval hajrá, de a dokim ha műtétet javasol, akkor az ő a szava a döntő.
Vendég

Nóri:hogy érted?megnyugtatott a válasz?Mert az is nagyon fontos ám!
vedresandi

Nóri:érted=érzed akart lenni bocsi :oops:
vedresandi

Sziasztok Lányok!

Csak bekukkantottam, az utóbbi napokban nem nagyon volt időm netezni.

Andi: szupi a görbéd :wink:

Nóri, Krisz: én is írtam már Leonak, és nekem nagyon szimpi volt a segítőkészsége (nekem is nagyon hamar válaszolt), és úgy látom ő tényleg otthon van babaproject témában. Én most az ő javaslatára ciklus első felében ovaria comp-ot szedek (pé-t támogatja), második felében pedig bryophyllum-ot (beágyazódás).

Jövő héttől két hét szabi :D sok sok pihi, közben lesz pém is (ha minden igaz) ugyhogy szoríííttttsatok nekem!
mirci74

Andi:az az igazság, hogy a műtétet én azért vártam eddig, mert annyi rémsztorit hallottam már a myomás esetekről, (vetélés-vetélés-vetélés) hogy csak na.Gondoltam, ha kiszedik, tiszta lappal indulok és biztos egyből sikerül teherbe esnem.
DE.
Lehet, hogy eddig azért nem sikerült, mert nem volt PÉ-m.Szerintem ezért írta fel a dokim a clostyt.Lehet, hogy kis rásegítéssel összejön hamar és nem lesz semmi gond.
Igazából eddig ÉN magyaráztam saját MAGAMNAK, hogy emaitt nem sikerült eddig.Szóval a fejembe van a legnagyobb baj, ezért lesz jó nekem a könyv...és a kinezológus!
Vendég

Ja, a jósnőről meg ne is beszéljünk...félelmetes volt megint.(hétfőn voltam)
Döbbentes.
Jártam már többnél is, elég kajli volt az összes, de ez...beszarás.
Vendég

Nóri:én kicsit félek a jósnőtől,és ezért csak olyankor megyek,amikor nincs veszteni valóm :oops: :lol:
vedresandi

Krisz,
jó lesz, ha együtt babásodunk be, már alig várom...

Leónak a hozzáértése nekem is nagyon tetszik, szerintem is sok mindent tud, kiváncsi vagyok mit fog irni...

Nóri,
mi volt? Nagyon bejött, amit mondott, vagy éppen ellenkezőleg? Én is el szeretnék már menni, igaz, az asszony egy kicsit drága, de azt hiszem jól meg tudja mondani. De, most félek is egy kicsit attól, hogy mi van, ha nem jót mondd, de talán jobb tudni... Egyébként egy másik asszony fiút jósolt nekem, meg hogy júniusba leszek terhes, hát arról már lemaradtam, de nem is tettünk semmit az ügy érdekében, tehát a sorsot meg lehet változtatni...
sirkici

Andi,
most én is félek, pedig én mániákus jövő fürkésző, jósnőhöz járó vagyok, de most, amikor egy baba a legnagyobb kérdésem, én is úgy érzem, hogy van vesztenivalóm...
sirkici

Sirkici:anno amikor az előző mhelyemről kirúgtak,és épp kidoptam az aktuális pasim,akkor nem volt veszteni valóm,de valóban,egy babaprojectet nem "bíznék" jósnőre :lol:
vedresandi

Hát ez nem humbuk-jósnő....Én is féltem nagyon.De amit tavaly mondott, szórol szóra jött be, pedig olyan bután és irreálisan hangzott akkor.És így utólag minden úgy történt.
Nyilván, ez így hülyén hangzik és ismernetek kellene a sztorit, de én hiszek benne.
És a legdurvább, hogy egy kb időpontot is mondott egy témával kapcsolatban tavaly és direkt rákérdeztem, és most is ugyanazt mondta, csak 8 hónap különbséggel.( 8 hónapja voltam tavaly ott)
És nem ismerhet véletlenül sem, mert pécsi...én meg csabai.
Vendég

Nóri:azt nem mondtam,hogy nem igaz amit mond,mert anno nekem is megmondta a tutit,és az lett,de most nem mernék elmenni
vedresandi

Hú, Nóri, ez tényleg félelmetes, főlega azzal az időponttal kapcsolatban...
sirkici

Sikirci:Hééé, félelmetes, de nagyon jó ám!!!!
Ha bejön az a bizonyos időpont, mindneki a vendégem egy giga carte dor fagyira! :lol:
Vendég

Húha, talán rosszul sejtem, hogy itt babáról van szó??? :lol:
sirkici

Sirkici:nemcsak arról...magánélet, egészség.Nekem ez az ami kérdés volt.A munkám nem érdekel, szeretem imádom, de nem leszek kétségbe esve, ha ne adj isten nem lesz.
Viszont az egészségem és a párom a legfontosabb.Más nem érdekelt.
Nade majd kiderül, hogy igazat mondott e. :wink:
Vendég

Értem...
sirkici

ez tök jó! én csak egyszer voltam, nem jósnőnél, az egyik volt kolleganőm mindig foglalkozott vele, de miután nyugdíjas lett eben élte ki magát. Elmentünk meglátogatni, akkor éppen magánéleti válságban voltam, direkt nem meséltünk neki, jósolt... bejött!

Kép
mercure

Na, én lassan elköszönök, szerintem jönni fogok még a hétvégén, gondolom, de legkésőbb hétfőn. Már alig várom, hogy kettő legyen, fáj a hasam, derekam, stb. :twisted:
Pusszantás mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
sirkici

Sziasztok!

Eddig még nem sikerült visszaolvasnom, mert most is csak villámlátogatok... így azt sem tudom, h hiányoltatok-e :wink: :roll: :lol:

De azért szólok, h élek, bár minden időmet és energiámat leköti a ház.
Már van lábazatunk és le van betonozva.... Így végre megvehetjük a burkolóanyagokat.... döbbenet, h mibe fog kerülni.... na mindegy. :D

Ma voltam vérvételen.... És 26-án mehetek a Tűű dokihoz (a PCOS lányok "istenkéjéhez") :arrow: szóval, egyenesben vagyok, azt hiszem.

Ezerszer puszillak benneteket és sokat gondolok rátok, de remélem, nem haraxotok, h most ennyire nem vagyok. :? Kép

babszika

Én is csak gyorsan benézek...

Babszika,
hiányoltunk, igen!!!!!!!!! Örülök, hogy haladtok a házzal, meg a babaprojectel is, szabadságon vagy, ennél jobb mi kell még? :D

Én tegnap elküldtem Leonak a görbémet, eddig még nem válaszolt, pedig már nagyon várom, állandóan az nézem az e-mail-jeimet! Na, de rendes ő, majdcsak válaszol a hétvége alatt...

Na, akkor hétfőn reggel jövök, addig is ÜDV.
sirkici

Sziasztok!!!

Pangás,nyár ezerrel????? 8) Kép

Babszika:tökjóóóóótökjóóóóóó!!!!Épül a ház!Nem aprózzátok el :wink: Karácsonykor már a saját nappalitokba masnival átkötve! :lol:

Sirkici:Leo fog neked válaszolni...türelem!!! :wink: :lol:

Én még mindig csendben melegen:
Kép
vedresandi

Sziasztok!
Megkaptam a diplomámat! :lol: :lol: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Babszi:szupi, gratulálok...halad ez, majd csak kapkodod a fejed, hogy mindjárt kész.... :lol:

Christell:neked is gratula, mostmár bizonyítékod is van, hogy milyen kis okos vagy!Volt fehér kesztyű meg minden?Én is repkedtem a föld felett, aztán elkaktam és azóta sem vettem elő... :lol:

Andi:nehogymár igazad legyen...én szerinted hol vagyok?!Igen igen, jól gondoldod, az irodában.És azt is jól gondolod, hogy nem vagyok normális!Igen igen, Nóri nem normális. :shock: :lol: :lol:
Vendég

Nóri:ha ez vígasztal, én Velencén anyósnál,de dolgozom.Hétfőre nincs meg a létszámom :evil:
vedresandi

Andi:ha pl:barom kell, vagy marha, vagy bohóc....megyek!!! :lol:
Vendég

de bármilyen űrlénynek is megfelelek jelen állapotomban...
Vendég

Nóri: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jó reggelt!

Mindneki alszik?
Vendég

mindneki=mindenki

(ezek szerint még én is) :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Én felkeltem,aztán visszaaludtam,most megint vissza fogok,mert leragad a szemem.Déltől éjfélig forgatok ma,kell az enerdzsíííí!
Kép
vedresandi

Andi:ez mintagörbe, nagyon szíííp!Jó pihit!
Vendég

Szerintem ez szebb mint egy mintagörbe :lol: :lol:

Amúgy sziasztok!
Vendég

Szai Panda!!!!Jól vagytok???????
Vendég

Nóri,
Jól vagyunk köszi :D pénteken megyünk uh-ra lesz 4D is már nagyon várom :D veled mizujs? Nem követem a topicot...
Vendég

Panda:holnap megyek 12.napi UH-ra, túl vagyok az első closty-s adagon...
Vendég

Panda:rókakoma távozott már?
Vendég

Sziasztok!

Eddig nem volt net, valamit bekavart az uraság, na de mindegy...

Először is Christell,
GRATULÁLOK A DIPLOMÁDHOZ! Emigy mi újság veletek, nagyon csöndben vagy...

Andi,
Hát, ez a görbe szerintem is jobb mint ami a nagykönyvben meg van irva! :D Csak maradjon is igy. Beleolvastam a könyvbe, csak nagyjából átfutottam rajta, hát, mit mondjak, vannak benne érdekes dolgok, már alig várom, hogy komolyabban le tudjak ülni olvasni...

Szia Pandácska!
Rég hallottunk már felőled, de örülök, hogy minden okés veletek!
sirkici

Sziasztok!

Chris! Hatalmas gratula a diplomádhoz!!! Mostmár csak a baba kell a pociba!!!

Andi! Fantasztikus a görbéd!!!

Pandus! Ugye teszel fel majd képet a kis pandáról??? Azta mindjárt 12 hetes leszel!!!

Babszi! Hogy vagy??? Hol vagy elbújva?

Nóri! Remlhetőleg hplnap szép nagy tüszőt látnak az uh-on!! Drukk!!!
Vendég

Sziasztok Lányok,

Muszáj volt beleszólnom Andi görbéjét látván.

Andi,

Nagyon szép, ez a hónap tuti lesz, de ezt te is tudod. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Köszi a gratulációkat! Nagyon nagy élmény volt a diploma átadó. Ez tette fel számomra az i-re a pontot. Akkor éreztem igazán, hogy vége, és leesett egy kő a szívemről. Azt hiszem emellett azért hiányozni is fog. A helyén egy kis űr keletkezett. De sebaj, majd találok valami elfoglaltságot, ami betölti ezt az űrt. Mondjuk jó lenne egy pocaklakó! :lol:

Sirkici!
Megkaptuk az engedélyünket! :lol: Most már csak a régészekkel kell egyeztetni, mikor jönnek ásni. :lol: Remélem semmikor! :wink:
Babaproject folytatódik. Általában 2 naponta szeretjük egymást. Kivéve, amikor nem bírunk olyan sokáig várni. :oops: :lol:

Andi!
Nagyon szép a görbéd! Csak így tovább! :wink:

Pandus!
Nagyon várjuk a képeket az Uh-ról. Örülök, hogy jól vagytok!

Nori!
Szorítok holnap! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,

Gratulálok a diplomához, piszok jó érzés lehet, hogy annyi év tanulás meghozta a gyümölcsét.

Most már legalább teljes erőbedobással tudtok a másik kis gyümölcsre koncentrálni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Köszi! Így van. Most teljes erőbedobással a pocaklakóra koncentrálunk. Hogy vagytok? Hogy bírjátok ezt a nagy meleget?

Férjem meglepett egy nagyon szép nyaklánccal. Fehérarany-sárgaarany kombináció, mint a jeggyűrűnk. Nagyon örültem neki! :lol: Én pedig megleptem magam 2 könyvvel. Most rendeltem. Az egyik amit Panda is ajánlott, a Kismamák és kisbabák új egészségkönyve, a másik pedig a Lelki köldökzsinór.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,

Én jó vagyok, hányinger nincs, nem fáj semmim, szeretünk enni, és eszünk is bőven :lol: :lol: :lol:

A meleg annyira nem zavar, mert egész nap a lágkondis irodában ülök, este meg azt a pár órát kibírom a panelban.
Azért mondjuk ez a 40 fok amit a hétre mondanak kissé tulzás.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Chris én is Gratulálok a diplomádhoz!
Én is nagyon boldog voltam ,amikor annyi tanulás után megkaptam.
Milyen diplomád van?

Nóri remélem szép tüszőket látnak majd a holnapi Uh- vizsgálaton.
Én múlt hétfőn voltam 12.napi Uh-vizsg. első clostilos hónapban.
a legnagyobb tüsző 16mm volt, volt még egy 12 és egy 9mm is.
Doki szerint működik, szerdán a 14. napon kaptam egy Choragon tüszőrepesztő szurit.
Aztán után szex szerda,csüt.péntek(hajnalban munka előtt, aztán még szombat és vasárnap :oops:
Tüszőrepesztés általában az injekció beadása után 36-40 órával történik meg.
Aztán szombattól napi három Utrogeston kúpot is be kell nyomnom, ez tapadást segítő.
Szerdán megyek vissza, már nagyon várom mi lesz...

Szép napot nektek:)
k.vanda

Vanda!

Köszi! :lol: Humánerőforrás-menedzser lettem. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vanda!

Drukkolok nektek! Várjuk a híreket szerdán! :wink:

Christell és Klárika
Kép