Sziasztok!
Tényleg jól eltűnt mindenki
Anyukám volt itt nálunk meg Pécsett voltam, azért nem jutottam gépközelbe.
Patrícia: Orvosnál még nem voltam, a jövő héten mennék, addig megtudakolom kihez lenne érdemes elmenni itt Budakeszin. Ugyanis itt egy orvost sem ismerek. Eddig a János kórházban meg a Budai Gyermekkórházban voltam a Milánnal, ott nagyon rendes volt az összes doki, ilyen ellátást és tájékoztatást sehol nem kaptunk még, pedig egy fillért sem fizettem.
Anno Komlón szültem és meg voltam elégedve, de az itteni nődokiktól kicsit félek. Az az igazság, azt sem tudom, itt mennyi a "tarifa" és hogy működik a terhesgondozás. Mert Komlón úgy volt hogy én SZTK-ra jártam terhesgondozásra a dokimhoz, a szülés után meg adtunk neki 30 ezret. 2004-ben még ez is sok volt, 15-20 ezret adtak a többiek.
Mert Pécsett meg az a divat, hogy terhesgondozás helyett a magánrendelésre járnak (5000 Ft/alkalom)...de én azt nem szeretném, mert a múltkor is veszélyeztett voltam és szinte minden héten kellett mennem, azt én nem bírnám most anyagilag.
Szóval ha tudtok vmi okosat mondani, akkor várom a választ
Amúgy pár napja nagyon rosszul vagyok, mindentől undorom van, főzni sem tudok, mert a szagoktól is öklendezem.
Mindjárt dél lesz, de még egy korty innivaló sem ment le a torkomon
Lassan kórházban fogok kikötni, az az érzésem. Csak az bosszant, hogy Milánnál a 7. héten kezdődött, ez most elég korai még
Akkor két hónapig infúzión lógtam, szeretném ezt megúszni.
Többiek, hogy vagytok???