Sziasztok!
Kontrollon minden o.k. volt, dokinõ azzal fogadott, hogy örül, hogy csak most találkozunk
. Majd férfiasan bevallotta, hogy fogalma se volt, mitõl volt nekem az a hirtelen erõs vérzés, amivel vissza kellett menni a kórházba, az egyhetes manókámmal... brrr, rossz visszaemlékezni, egy horror volt az az éjszaka. De elmúlt, és most minden rendben, ez a lényeg.
Viszont kicsi Csipet nyugtalanít picit... már pár napja van, hogy nagyon híg, vizes állagút és sötét (spenót)zöldet kakil. Õ nem tápszeres, csak anyatejet kap, úgyhogy fogalmam sincs, mitõl. Tegnap este óta viszont nagyon szenved is, evés közben is sír, nem ordít, hanem szomorúan sírdogál, és nyomkod, meg húzza fel a lábacskáit a hasára. Éjjel azért nagyjából aludt, csak a hajnali ébredés után kezdte újra. Amikor segítettem neki a hõmérõvel, mert csak nem jött a kaki, hiába nyomta ezerrel, megint a sötétzöld rondaság jött. Ma reggel elvittük a doktornénihez, aki azt mondta, hogy ez normális (!!!), de azért adott egy kis tégelyt, hogy vegyünk kakimintát, amit majd megvizsgálnak, és kb. 1 hét múlva lesz eredmény. De szerinte ez csak azért van, mert Csipet mohón eszik, és nem bírja ilyen gyorsan megemészteni. Én azért nem nyugodtam meg, és az az 1 hét is soknak tûnik... volt ilyen valakinek?
Beu,
kakiügyben egyébként én nyertem, nekem már a fejemre is ment egyszer...
Manó,
Emma nagyon szép kislány!!!
Kangi,
köszi, hogy szóltál babamasszázs-ügyben, de sajna ez nekünk is elég messze van.
Hõmérõ: Csipet jól bírja az elõírásos hõmérsékletet, nem tiltakozik, csak már a törölközésnél gurul be általában...
Grammok: ma megint megmérték, már 4 kiló 30 dekánál tartunk!
Kakukkfû!
Nekem tegnap azt mondta a doktornõ, hogy egyek (igyak?) meg naponta 3 evõkanál olajat (brrr...), mindegy, hogy oliva, napraforgó, akár paraffinolaj is lehet, az síkosabbá teszi a dolgokat ott belül, és könnyebben kijön... Amikor nagyon hülye fejet vágtam erre a jótanácsra, akkor azt mondta, hogy a glicerines végbélkúpot is nyugodtan lehet alkalmazni, nem árt.
Na megyek
Pusz
Franyó