Sziasztok,
Nati, üdv a csapatban!
Ha BB-hez jársz, nagyon jó kezekben vagy. Én kb. 2 évig jártam máshoz, majd hozzá, akinek 2 ciklus alatt sikerült hozzásegíteni minket a CSODÁhoz: végre babánk lesz!!
Szóval én is Clostyt szedtem, és hozzá kaptam Choragon tüszőrepeszt szurit, dupla adagban. És a második ilyen kezelés segített!! Mellette javasolta, hogy apa igyon meg minden este (a ciklusom kb 4. napjától) egy ACC200-at, ami segít a kiskatonáknak cseppfolyósodni, zselésedés helyett! És az uccsó ciklusomban kezdtem el E vitamint is szedni, 200 mg-osat, napi 1-et. Mellette folsavat is szedtem, napi egyet, (megnéztem neked): Folsav 3 mg tabletta, ami nekem van. Lila-fehér-narancssárga dobozos. AMióta kiderült, hogy babát várok, már kettőt szedek naponta.
Szóval, a lényeg: nagyon jó kezekben vagy, és (bár tudom, nekem is mindig tele volt a hócipőm, amikor meghallottam): NE GÖRCSÖLJ RÁ!!! Tudom, könnyű mondani, de én ebben a ciklusban felvettem a "letojom, ha nem jön össze, majd elmegyünk meddőségi központba" dumát, és bejött. Nem hőmérőztem, nem stresszeltem rajta, és láss csodát, valakinek a pici szíve ott dobog a pocimban!!
Nati, mesélhetnél még magadról, mivel foglalkozol, hány éves vagy, és szerintem Aninak megadhatnád a szükséges adataidat a táblához!!
Tali,akkor csütörtökön?? Hol?? Pl. Plaza parkoló?? Vagy Király cukrászda? És onnan valahová?Nekem tök mindegy, kocsivall bárhová elmegyek.
Bár azt vegyük figyelembe, hogy dög meleg lesz, és gondolom senki nem akar kint sétálni... Valami légkondis hely kéne, ahonnan nem rúgnak ki fél óra után!! Ötletek??
Remélem mindenki jön, aki tud!!!
Ani, a görbéd eddig mintaértékű, remélem így is marad!!
Vicuska, ugye feljebb ment a hőd??
Judy, védőnő után jeletkezz!! Kíváncsi vagyok, mire kapok beutalót!