Sziasztok!!!
Olvasni olvasgatok, de mire írásra kerül a sor már elpunnyadok, vagy mindig lefagy a babanet.
Na de most vagyok. Azért nem jöttem egy darabig most mert szervízben volt a gép és a szomszédhoz jártam át megnézni az emailem meg iwiwet...bár ugy néz ki hétvégén vissza kell vinni megint.
Mi jól vagyunk a dög meleget leszámítva. MEgy mindenkinél a ventillátor, de igazából csak a meleget kevergeti de az is jobb mint hogy áll a forró levegő a szobában...naponta többször fürdünk.
Balázson, és Gesztin ruha van? Vagy az esetek többségében van ruha rajtuk? Na mert nekem Zsebi általában pucér, pelenkát sem nagyon adok rá, és neki a pancsolóba meg a kádba is áll egy adag víz, s amikor megy bármelyikben csobbanhat napközben. Kb.óránként vizbe megy negyed órára.
Amikor ruha és/vagy pelenkát adok rá nekem is kicsapja mindenhol, sajnos a meleg és a ruha anyaga miatt ahogy megizzadnak szegénykéim úgy pöttyösek lesznek.
Voltunk velencén a héten többször, de már soha többet nem megyünk arra a helyre ahova évek óta járunk...iszonyúan összevitatkoztunk a recepcióssal vagy minek nevezzem.
Egy kempingben jártunk mindig pont azért mert a vízpart mellé tudtunk állni a kocsival ott a cuccunk mellette, és 20méterre fürdünk, ugye a kulcsot eldugjuk mindig kint valahol mert együtt csak így tudunk bemenni. Na de most szombaton ugyanoda álltunk le ahova szoktunk, mikor is odajött egy holtrészeg (állítólag) ilyen munkás ezen a kempingen, hogy itt nem állhatunk meg stb.stb.évek óta ott állunk s akkor baj volt. A szabályzatuk szerint a parti sávon túl nem lehet megállni, ill. az utolsó lakókocsival egy sávba lehet. Az utolsó lakókocsi lejebb volt 2méterrel...Nagy vita még a német faszi is kiabált hogy "analfabeta" mert őt zavarta hogy mi ott álltunk meg, pedig a héten már 3szor tettünk így. Szóval a pénztárnál nagy vita, és hogy álljunk hátra a kocsival, majd 200méterre a víztől és ugy strandoljunk, de mondtam hogy nem értem miért és az a lakókocsis aki mellettünk sőt 2méterrel lejebb áll az miért lehetséges, ha neki szabad akkor nekem is, de ez nem így van stb, míg végül kinyögte a ritka igénytelen ámde annál flegmább nőci, hogy hát a német otthagyott 400ezer forintot és nehogy már elküldje onnan...de ha én egy évbe lemegyek 20szor majd 5000ftért 3-4órára az 100ezer, míg a német ugyanannyit fizet mint én csak ő 2hónapot van ott....na végül visszaadták a pénzt mert ugye se ők se mi nem engedtünk. 3éve rendben volt hogy ott állunk szombaton nem...na de agárdon minden probléma nélkül találtunk egy másik kemping és strandot ami olcsóbb jobb és sokkal közelebb lehet állni a kocsival, egészen a beton stégig vagy minek nevezzem...ugyhogy mostantól ők a helyünk...de nagyon szíven ütött hogy ebbe a tetű országba nem, a saját néped élvez előnyt, és hogy örökké korrupt, pénz beszél kutya ugat marad a nép. Mondtam is Pulinak kellett volna mondani a csajnak adok neki 20ezret zsebbe leállhatok én is akkor?! Mert a német seggét nyalták a két hónap alatt otthagyott 200-400ezrekért... pfffu nem láttam a pipától.
Bocs hogy ilyennel fárasztottalak titeket de ez kikivánkozott.
Másik: ugye ti tudjátok hogy tetű egy munkahelyem van. Beadtam a felvételiket ugye tavasszal, már lejár ta pótlások határideje is, mire közlik tegnap anyunak telefonon hogy mai nap 4ig pótóljam a pecsétet a papíromom (amit a munkahely elfelejtett rátenni) különben nem kapok plusz 8pontot a gyed miatt...fasza...lehet ettől függőt volna hogy kell e fizetnem vagy nem... na de mindegy.
Azt hiszem befejezem mert csak a negatívizmus árad belőlem.
Kérdés: tudnátok nekem jó utazási irodákat ajánlani, helyeket esetleg, apartmanokat, szállodát, bármit ami külfölddel kapcsolatos??? Tapasztalatokat? Mindent. Idén már nem de jövő évtől csak külföldre megyünk nyaralni pihizni. Ugy felháborodtam ezen a Velence dolgon, kimegyek én is külhonba nyalatni a s.ggem!!!!
Pedig én iszonyat belföld párti vagyok, mert mindig azt mondtam minek menjek külföldre ha még a saját hazámat sem ismerem, nahát ezt sikerült megváltoztatni bennem gyökeresen.
Ugy döntöttünk hogy jövő májusban kezdjük kb.7 vagy 10napokra megyünk meg ha minden jól megy minden augusztusba is, már foglalnánk is, ha lenne jó kis tipp, tanács, ötlet, meg ha utánajárnánk rendesen...
Köszi előre is a véleményeket.
Mostmár azonban tényleg befejezem, mert folyik belőlem a duma.
Holnap megyek állásinterjúra 13ra drukkoljatok....mer tugye OBIból dobbantok, mert elég egyértelműen a tudtumra is adták mostmár, bár nem mintha visszaakartam volna menni, csak tök rossz azért...de hogy mi azt nem tudom, mert senki nincs már ott akit szeretnék vagy ismernék, max 2-3ember.
Tényleg Jó éjt! Eldugulok!