Új privát üzeneted érkezett!

Lippa!

Csodaszépek a csajok! Lassan gondolkozhatsz rajta, hogy hogyan fogod elzavarni a srácokat a közelükből! :lol:

Benszi!

Annyira szép kismami vagy! A pocid is nagyon tetszik és őszintén kicsit "irigyelem" is. :D Nálam minden változatlan, tegnap este a férjem azt mondta, hogy már megnézi a hátamat, hátha arrafelé nő! :shock: És kicsit sem vagy bálna, nagyon formás a pocid!

Nyaralók!

Mindenkinek jó nyaralást! Érezzétek jól magatokat! Kicsi babákra tessék vigyázni!

Share!

Boldog szülinapot! Tündéri kis lurkód van!

Chesti!

Köszi. Niki csodaszép! Nem semmi, ahogy lepakolja az asztalt! El tudom képzelni a hisztit is, zabálni való.

Bibike!

Minden nap gondolok rád, hogy hátha ma... Jövő héten keddre 39 C! Nem irigyellek, én pocak nélkül sem bírom a meleget, pedig eddig szerettem. Kitartás!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Bibar és Lurécia, nagyon kellemes pihenést kívánok nektek a Balcsin előre is!

Benszi,nekem is pont így látszik a csík a hasamon,de a pocid szerintem már lekörőzte az enyémet:)nagyon szép!tali lassan?

Kép
numato

Sziasztok Lányok!

NÉhány napig nem voltam gépközelben és annyit írtatok, hogy alig bírtam visszaolvasni. :)

Lippa!
Nagyon szépek vagytok így hármasban!
Örülök, hogy már nem betegek a csajok. Ezek szerint pár nap alatt tényleg túlletetek rajta.

Bibike!
Lehet, hogy a melegfront hatására dönt úgy a picur, hogy előjön. Akkor viszont hétfőre már kinn is lesz! :)

Benszi!
Jók a pocifotók és az meg szuper, hogy a vízben nem szedtél össze semmit! Stramm csaj vagy!

Chesti!
Ahogy nyújtózkodik Niki a mobilért, tündéri. Nagyon elmélyülten tanulmányozza... :)

Zsókuci!
Holnap az utolsó nap és VAKÁCIÓÓÓÓ!! Az időre nem lehet majd panaszotok. Bár kicsit túl meleget rendeltél nem? :wink:

Juci!
Örülök, hogy túl vagy a nyavalyán. Gondolom, hogy beparáztál! De a lényeg, hogy a lányok nem vették fel!
Mi is elég gyakran járunk hajnaltájt eszegetni. Éhesek a lurkók és nem hagynak aludni. Addig motoszkálnak, míg egy kicsit nem nem eszünk... :)

Lucia, Wolves, Mot!
Aranyosak a lurkók! És milyen nagyon már!

Sharon!
Majd kinő az a pocak! Előbb utób nem lesz hely benn a babának, úgyhogy kénytelen előre növekedni.. :wink: És hidd el, nagyon szép kis formás pocakos kismami leszel!
Örülök, hogy a dokinál minden rendben volt!

Lukrécia-Csilla!
Gratula a jó eredményekhez. Kíváncsian várjuk a 4d-s híreket.
AZ Istenhegyi útra mentek? És kihez?

Naposoldal!
MIlyen aranyos a nagyi! Nóra baba első névnapi köszöntője! :)

Lexi!
A súlyzóval azért módjával! Nehogy meghúzd magad.

MI kedden voltunk védőnéninél. Meghallgattuk a szívhangokat. Minden oké volt velük! A súlyommal nincs gond, bár életemben soha nem voltam 70 kg - végülis a gyerkőcök a járulékos dolgokkal együtt 11 kg-t nyomnak, úgyhogy most vonszolhatom őket. :) De remélem szépen növögetnek, úgyhogy majd még néhány kiló várható. CSak bírjam cipelni a gizda lábaimon őket... :)
Hetente járunk jógázni, nagyon élvezzük. Most meg ki akarok próbálni egy hagyományos kismamatornát is. 4-re megyek, majd beszámolok milyen volt.

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Köszönjük szépen,aranyosak Vagytok nagyon:D!

Chesti,szerintem a talin már futhatsz Niki után :wink: .Nagyon édesen pakol :) .

Lucia eszméletlenül szépek a gyerekek :o .Remélem jöttök a talira,hogy megdögönyözhessem őket(is) :D .Sajnálom,hogy a férjed szegény megbetegedett a nyaralás alatt.Biztos nem lehetett könnyű a 2 gyerkőccel,mi tavaly még nem mertünk nekiindulni velük.Viszont most megyünk pár napra a Balcsira,remélem még akkor is jó idő lesz.

Benszi annyira szép Kismami vagy és a pocakod is nagyon formás.Aztán vigyázz Magadra otthon egyedül :wink: .

Bibar,Lukrécia de jó lesz Nektek... :) !

Zsókuci nemsokára csomagolhatsz :wink: :) !

Share,Juci nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek!

Share utólagosan kívánok én is nagyon boldog szülinapot.Annyira helyes Máté.Akkor tavaly csodálatos ajándékot kaptatok a házassági évfordulótokra!

Gica várunk a tornás fejleményekkel!

Lukrécia ugye ma mentek 4D-re?Jaj,de izgi :) . Kérünk szépen majd képet :wink: !

Teszek fel két tegnap esti fürcsis képet.

Kép gyere Petra segítsünk anyának,majd én megmosom a hajad...

Kép sikerült,remélem anya örülni fog :D .

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Lippa
Aranyos a két csajszi a kádban.

Chesti
Kezdj el valami maratoni futásra való felkészítő edzést, mert Niki nem sokára szalad :lol:

Kíváncsi leszek, hogy a mi kis törpjeink mikor indulnak el?

Más!
Ilyet még úgyse csináltam. A figyelmetekbe ajánlanék egy kis programocskát, alkalmazás kiegészítést. Mivel Ti is és mi is sokat fényképezünk gondolom, hogy sokaknak jól jöhet. A lényeg, a túl sötét, színtelen képekből csinál egy kattintásra normális minöségü képet. Windows alatt nem tudom mennyire müködik jól mert mi Linuxot használunk -Éljen a Szabad Szoftver! - ,de a telefonnal készült képekkel csodát tett!!! Sőt egy két kamerával készült képet is kipróbáltam és azokat is jól helyre hozta, bár még lesznek képek amiken kipróbálom. Ez egy szabad,ingyenes alkalmazás, tehát nyugodtan kipróbálhatjátok.Multi platformos, ami azt jelenti, hogy a létező legtöbb operációs rendszerre optimalizált. Az oldal címe: www.log69.com. Persze az is igaz, hogy nem mindegyik képből csinál jót, de az előzetes tesztjeim azt mutatják, hogy legalább 50%-ban javít a képen. Ja és ami nem elhanyagolható magyar fejlesztés.
Szóval aki gondolja próbálja ki.
üdv
wolves

Share:
Örülök, hogy jelentkeztél, és köszi a gratulációt.
1 héttel később volt az esküvőtök, mint a miénk, gratulálok nektek is!
Nagyon édes a fiad, vigyázzatok magatokra!
Millió puszi:
Estrella
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a 4D-ről!!!Szuper volt!!!!Nézzétek meg az új vonalzómat! :wink: :wink: :wink: :lol:

Kép
lukrécia

Lukrécia, gratulálok a lányzóhoz!!!!!!

Share, Juci, boldog házassági évfordulót!

Lippa, csajok nagyon édesek. Örültél a segítségnek? :D
süni76

Lukrécia
Gratula és irigység!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Örülök, hogy minden rendben. Akkor már csak a lányneveken kell vitatkoznotok. :)
Vendég

Sziasztok!

Share, Juci
BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULOT NEKTEK! :lol:

Sharon,
De aranyos vagy hogy igy gondolsz ránk minden nap! :lol:

Gica,
Milyen volt a kismama torna ?

Lippa,
Nagyon édesek a lányok! :lol:

Lukrécia,
De örülök nektek! Jaj de jo!!!! :lol:
Képet nem kapunk ? Kép

Kép
bibike27

Lukrécia!
Gratulálok a leányzóhoz! :)

Lippa!
Édesek a hajmosós képek! MIlyen jó, hogy ketten vannak, legalább meg tudják mosni egymás haját és nem kell anyára várni, aki addig nyugodtan fényképezhet! :lol:

Share!
Máté nagyon aranyos! Gratula az évfordulóhoz!

Juci!
Nektek is boldog házassági évfordulót!

Bibike!
Egész jó volt a torna. Jól megdolgoztuk a néha fájós és rosszan tartott hátamat. Még soha nem tornáztam óriáslabdán, hát most kipróbáltam. Tök jó volt... :) Jövő héten is szeretnék menni, bár ebben a hősében nem tudom elmerészkedem-e.. :roll:
Egyébként járok kismamajógára is. Az egy kicsit nyugisabb, nagyon élvezem azt is. Halmozom az élvezeteket... :lol:

Sharon!
Jó fej lehetett a férjed, amikor hátad nézegette, hátha ott dudorodik a picur. :lol: De az orvosod is mondta, hogy nemsokára előbukkan a pocak, úgyhogy TÜRELEM!!!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Lukrécia:

Éljen, éljen, éljen a kiscsaj! Kép
Vendég

Sharon
Ma voltam AFP-n is és csak jövő hét csütörtökön lesz eredmény, amit 24-én már vinnem kell Pestre a dokinak. Úgyhogy lehet, hogy egy napot csúszik a mutatvány, bár Krisztit már mozgósítottam, hogy "intézkedjen. " :lol: Én a fele pocimat szívesen odaadnám Neked, bár tartok tőle, hogy ez inkább hájacska, mint babácska. :oops:

Lukrécia, Bibar
Pontosan merre mentek hétvégén? Mármint a Balaton melyik városkájába? Jó Nektek, hogy így együtt töltitek a hétvégét!! Bár nem vagyok telhetetlen, hiszen ma 3 csajszival töltöttem a délutánt, úgyhogy nem voltam egyedül.
Vendég

Sziasztok! Már jó régen nem jelentkeztem, azóta látom mindenkinek megnőtt szépen a hasa (kivéve akinek már kívül van a növekmény). Eléggé sűrűn teltek az utóbbi heteink, átköltöztünk egy nagyobb lakásba, pontosabban még most is pakolunk folyamatosan. Voltunk nyaralni, sőt most is Bécsben vagyunk egy hétig, próbáljuk kihasználni, hogy még bírok menni. Azért bevallom gyorsabban fáradok mint régen, az egész napos városnézés és séta most már csak 11-től 7-ig tart, régen egész nap nyomtuk és este még bulizni is volt erő. Most meg kész a bokám már ennyitől is. Helyettem folytatja a picifiunk, aki meg pont olyankor kezd el ugrálni mikor én lefekszem, annyira édes :D és főleg akkor kezd bele, ha az apukája kopogtat neki, ezek a férfiak :)

Chesti! Mi is szeretnénk menni a talira és jó lesz az időpont is, egy gyereket vinnénk, ha lehetséges :D (pocakban)

Bibike! Már nem maradhat benn nagyon sokáig az a baba, kitartás, gondolok rátok én is, és reméljük hamarosan felkerülhetnek az első sztárfotók!!!

Sharon! Rajtam nagyon sokáig nem látszott semmi pocak, már alig vártam, hogy nőjjön valami, de most hogy van poci ugyanúgy állok a metrón, mint előtte...

Estrella, Share, Juci! Boldog házassági évfordulót nektek!

Lippa! Nagyon cukik az ikrek, nagyon hasonlítanak egymásra pedig nem is egypetéjűek.

Kép
gombahölgy

Sziasztok,

Hát nem semmi napom volt ma :( Nem is részletezem, csak tőmondatokban: 12,5 óra munka, haza, táskát venni (utazáshoz), most értünk teljesen haza… :shock:
Ráadásul holnap fogászatra is megyek elvileg, de lehet, hogy ha olyan zúzós napom lesz, mint ma, akkor csak nyaralás után megyek…
Rettenetesen fáradt vagyok, de nem bírom ki nélkületek, úgyhogy írok :wink:

Lukréciám,

:D:D:D:D:D Gratula a kiscsajhoz! :D:D:D:D Nagggyooon szép a vonalzód :wink:

Benszi,
Nagyon csini kismami vagy, így nem kell magad bálnának hívnod :wink:

Share,
Nagyon örülök, hogy végre írtál. Tudom, hogy nagyon kemény időszakon vagy túl, de kérlek, ne stresszeld magadat, nem szabad. Ha tápszer kell, abból se csinálj lelkiismereti kérdést, hiszen ez manapság nem akkora dolog már. Ahogy Máté méreteit elnézem, nagyon szépen fejlődik, úgyhogy most már legyél szíves boldog anyuka lenni, hiszen van egy csodaszép kisfiad (nagyon helyes a képen :D:D:D), és ennyi kórház után jól van! És jól is lesz!!! Ne feledd, Rá vártál, úgyhogy nem jogos a depi :wink: És még igenis lehet olimpiai bajnok, hiszen még csak 4 hónapos! Nem minden baba fejlődik az „ütemterv” szerint! Vannak egyedi fejlődési fázisok (ez még a pocakban lévő fejlődésre is igaz), aztán behozzák magukat!
Nagyon boldog születésnapot utólag is (táblában javítalak), és persze nagyon boldog házassági évfordulót is!! :D:D:D
A talival kapcsolatosan hívni foglak, és kitalálunk valami okosat, jó? :wink:

Judit,
Nektek is nagyon boldog házassági évfordulót! :D

Bibar és Lukrécia,
Jó Balcsizást! :lol: :lol:

Gica,
Én nem akartam ám ekkora hőséget, amennyit jósoltak :lol: Én kiegyeznék a maival, pont városnézős idő :D
Örülök, hogy minden rendben volt a védőnéninél :D Most nézem, te is mindjárt betöltöd a 30.hetedet! :shock: :wink:

Lippa,
Nagyon jók a fürcsis képek! A két kis hableány :wink: :lol:

Wolves,
Köszi a linket, nyaralás után megkukkolom :wink:

Gomba,
Örülök, hogy jelentkeztél! :D
Gratulálok az átköltözéshez! :D Csak óvatosan a pakolással! :wink:

Puszi mindenkinek és jó éjt!

Kép

Kép
zsókuci

Share!
Boldog évfordulót és édes Máté!
Juci!
Boldog évfordulót!milyen volt a hajókázás?
Sharon!
Köszönöm!Mindjárt szép kerek lesz a tied is!Most fog csak intenzíven megnőni a babád!
Numa!
Nemsoká összemérjük a pocakokat!Jöv.hét jó a talira!
Gica!
Beszélgettem ám a micsodámmal,hogy most nem kaphat el semmilyen nyavalyát,ezért lett jó az eredmény!Hi-hiHúhh,te milyen vékonyka lehetsz!Fotót akarunk!Irigyellek a jóga miatt!Klassz lehet a labdás torna!
Lukrécia!
Gratula a puncishoz!mi lesz a neve?
Lexi!
Jó sokára lesz meg az AFP eredménye!A Jánosban ez 3 nap volt!
Zsókuci!
Majd jó lesz a pihi bükön a hajtás után!És köszi a dícsérőt!Ha nem tudsz jönni holnap akkor nagyon jó nyaralást nektek!
Lippa!
Annyira helyesek a csajok!Vigyázok itthon egyedül!Köszönöm a dícséretet neked is!

Most vacsiztam és annyira gáz,hogy mit ettem,leírom!Hányósok nem figyelhettek most ide!
Tejszínes zöldséges darálthúsos ragut,jázmin rízzsel,hozzá 6 szem sárgabarackot és leöblítettem fél liter tejjel!Szerintem megnyertem a gusztustalansági versenyt!
Vendég

Benszi,
Ne hari de neked nem is irtam, pedig nagyon csini pocid van! :wink:
Vacsidat meséltem a páromnak és azt mondta hogy huu az milyen ficsi lehetett, ö is enne most ilyet! Lehet hogy ö is terhes? :D
Na pusz mindenkinek

Kép
bibike27

Bibike!
Édes vagy!Hogy alszol?Izgulsz már vagy annyi a dolgod még,hogy nincs rá időd?Gondolom az uradnak sport szelet már befigyelt a gatyájába!Nyomj már egy uccsó pociképet!
Vendég

Kép
Kép
Kép

Kép

chesti

Sziasztok!

Gyors leszek, mert pakolok, holnap utazunk balcsira 1 hétre. : :lol: :lol:

Bibike drága várom ám az sms-t, és gondolok rátok. :) Szerintem a csajszi időre fog jönni. :)

Share de jó, hogy jelentkeztél, puszi nektek. :)

Lukrécia :lol: :lol: hát gratulálok a kis punishoz. :)

Benszi ez a kaja nem semmi. :lol: jól hangzott amugy, csak a gyümi és tej nem passzolt. :)

Lippa a csajok nagyon husik. :) Épp azon gondolkodtam szinte mindig csak fürdős képet kapunk. :) Gondolom akkor van nyugi, és egy helyen. :lol:

Zsókuci drága hát nektek is jó nyaralást :)

Wolves gyertteekk talira zabálom a csajokat!!! :lol:

Gica a nagy labda vajúdásnál is jóóó :)

Lexi remélen jó hírekje jövök haza. Nagyon hősiesen viseled a helyzetet, le a kalappal előtted!

Bocs akinek nem írtam, de Niki itt az ölemben már reklamál mert mindent ledobott ami mozditható, és uncsizik. :lol:

Aki tudná kezelni addig a tali táblát azt megköszönném, ha átvenné, vagy most sokáig nem lesz. :oops:

chesti

Chesti!
És a barack meg a tej nem utána volt,hanem közben!Ebből is egy kicsit meg abból is egy kicsit!
Sajna teljesen béna vagyok a géphez,így én passzolom a táblát!
Jó pihit nektek!Merre mentek Balcsira?
Vendég

Sziasztok! :lol:

Mindenkinek köszi a puni-gratulációt!!! :lol:

Benszike

épp a délelőtti hányingerrel kűzdök és ma még nem történt meg az a bizonyos dolog,ugyhogy köszi hogy próbálsz segíteni.... :wink: :lol: :lol:
A nevünk valószínű Lili,ezer éve a kedvenc nevünk,de már annyi van belőle,csak emiatt tétovázunk még.
Vicces,nekem az AFP a SOTE-n majdnem két hét alatt nem lett kész,rájuk telcsiztek és még el sem kezdték feldolgozni a vért. :lol:

Lexi

még nem tudjuk hova megyünk,csak nekiindulunk.Én északi part párti vagyok,mert ott nőttem, fel,de a déli parton most be tudnánk menni Bibarkámmal a vízbe,mert sekély,ugyhogy sztem oda megyünk.Te jól vagy????

Bibike

eléggé összetartóan vagytok a lányoddal,nem akar megszabadulni tőled! :lol: :lol: :lol:

Chesti,Zsókuci

Jó nyaralást nektek!!!! 8) 8) 8)

Sünci

De jó hogy írtál,köszi a gratulát,nyár végén kezdtek,ugye?????

Kép
lukrécia

Lukrécia!

Kislány! Szuper, nagyon örülök! Gratulálok!
Nagyon jó lett az új vonalzód is!
Ha a déli partra jöttök és nem lesztek túl messze egy randi erejéig találkozhatnánk! Nemsokára Lexivel is randink lesz!

Bibike!

Persze, hogy sokat gondolok rád! Helyetted is izgulok! Igaza van Benszinek, hogy utolsó pocis képeket kérünk!

Benszi!

Hogy van a hátad?

Lexi!

Jó sokat kell várni az afp-re, de nem baj, csak jó eredményt kapjál! Már nagyon várom a randinkat!

Kép

Kép
sharon

Köszi Mindenkinek :D !

Wolves köszi a link tippet,majd én is megkukkolom.Szoktam nézegetni a képeiteket,annyira helyesek a lányok.Étvággyal gondolom nálatok sincs gond ők is olyan édes kis husik :D .

Lukrécia gratulálok a Kiscsajszihoz :wink: !

Süni én nagyon,Petra már kevésbé :lol: !

Gomba jó hallani Rólad :D .Azért még a 11-7 ig séta se semmi :shock: ,jól bírod.Édesek lehetnek a Fiúk,ahogy kommunikálnak egymással.Majd a talin meglátod,hogy annyira azért nem is hasonlítanak :wink: .Csak óvatosan a pakolással vigyázz Magatokra!

Zsókuci,hát nem semmik ezek a nyaralás előtti utolsó napok,lesz mit kipihenni az biztos :wink: .Mégegyszer nagyon-nagyon jó pihenést kívánok Nektek,érezzétek nagyon jól Magatokat!Puszi

Benszi :shock: ,nem semmi menü!

Chesti jó a meglátásod :D ,sajnos csak itt tudom őket együtt elcsípni,mert egyébként teljesen külön utakon járnak :roll: .Husik..
hát igen étvággyal szerencsére nálunk sincs gond :D .Sajnos én sem vagyok egy számítógép zseni :oops: ,úgyhogy a táblát passzolom.Nagyon jó nyaralást kívánok Nektek,aztán majd várunk a képekkel :wink: !

Bibike csatlakozom a többiekhez,kérünk szépen utolsó pocakos képet !Szerintem a hétvégén meglesz a Kislánykátok :wink: !

Tini mi újság Veletek,olyan rég jelentkeztél?Meg van már a chorion biopsia eredménye?

Mindenkinek puszi és jó hétvégét!
Lippa

lippa

Lukrécia :lol:
Azt a rózsaszínmasnis mindenségit neki :lol: :lol:
Gratulálok!
Ha sok is van a Liliből, ne foglalkozzatok vele, ha évek óta ez az álmotok :wink:
Mikor eleinte adták a Lilit a lányoknak, még biztos nem tudták megjósolni, hogy sok lesz e belőle.
Tehát, ha most adtok egy ritkábban használt nevet, lehet, hogy egy-két éven belül az is felkapott lesz, nem?
No, de mindegy is, ez egy élvezetes gond, ugye?

Szóval akkor bemerészkedtek a Balcsiba? Vagy csak térdig?
Jó pihizést nektek!
Fürödjetek helyettem is!

Gica, help!
Hová jársz tornázni?
Szerinted nem késő még elkezdeni? :oops: :roll:

Lehet, hogy most is közeleg valami front? Olyan nyomás van a fejemben...

KépKép
naposoldal

Napcsi!

Azt a rózsaszínmasnis mindenségit!!!!Ez lesz a mottóm! :lol: :lol: :lol:
Áááá,csak térdig masírozunk,parapiri........

Sharon drága!

Beülünk és megyünk,még nem tudjuk hol kötünk ki........

Megpróbálok felrakni Liliről( :P :P :P )képet,remélem sikerül!

Kép

Kép
lukrécia

Tök béna vagyok,nem tudom miért így oldalazva sikerült felrakni a képet.

Kép
lukrécia

Talán most sikerül.

Kép

Kép
lukrécia

Lukrécia!
Gondoltam segítek,de remljük a róka megijedt attól,amit leírtam és elment tőled!Azért még mindig durva hogy hányingered vanB6 vitamin nem segít rajtad?.Nagyon helyes Lili felemelt kezekkel!Az durva,hogy még mindig nincs AFP eredményed!
Sharon!
Hátam jobb!Köszi,ari vagy!
Lipa!
Timivel beszéltem és minden ok volt és van egy nagy pöcsöse!Remélem nem hragszik meg amiért elmondtam!
A két csajsokat húz szét?Ritkán játszanak együtt?
Vendég

Lukrécia nagyon édes a kép Lili babáról :D !

Benszi juj de jó,ha beszélsz Tinivel mondd meg Neki légyszíves,hogy gratulálok és pusziljuk a csajokkal!Sajnos most még szinte egyáltalán nem játszanak együtt,inkább csak veszekszenek :cry: ,de később biztos jobb lesz(legalábbis remélem nagyon :roll: ).

Lippa

lippa

Szép jó napot mindenkinek!! :lol:

Húúúú mennyit írtatok! :shock: Ismét itthon vagyunk, és tartozom a képekkel tudom! :roll: Máris intézkedem!!

Sajna valami gáz van ,mert azt írj ki, hogy hiba történt, így apát meg kell várnom.Nem tudom feltölteni a képeket. :cry:

Mai UH szerint a lányok elérték a 2 kg-ot sőt talán picit többet is. :lol: Igen, a válaszom császár ügyben páran kérdeztétek, hogy az lesz-e, sajna eddig nagyon úgy nézz ki.Bár Barbikám folyamatosan forog ma haránt feküdt, teljesen a jobb oldalamon keresztben.Brigi hűen önmagához még mindig faros.
BPD 84 és 85-ös.Ja és a combcsontjuk szép hosszú, meg is dicsérték őket, hogy hosszú lábu csajok lesznek! :lol:

Jó pihizést mindenkinek, amint lehet dobom a képeket!Ez bizti!!

Ja, és én is mennék a Balcsira, de nagyon!!!!!! :cry:

Brigii :wink:

Kép
brigii

Mi a szösz, mindenki a hétvégén és jövő héten indul neki a nyaralásnak? Jól kiszámítottátok, hogy mikor kell menni, végülis nyaraláshoz alkalmas idő lesz! :) Csak mi, itthonmaradottak fogunk izzadni...

Zsókuci! Chesti!
Kellemes nyaralást!

Bibar, Lukrécia!
Nektek is jó Balcsizást!
Édes a kis Lili!

Benszi!
Hát az a menü, nem semmi volt. Sbarack és tej. Nem könnyített rajtad gyorsan? :wink:
HÁt igen, a súlyomra nekem nem az a panasz általában, hogy túl sok, hanem túl kevés. Dehát ez van, senki nem tökéletes... :wink: Erről Naposoldal, Gabicsibe és Gil tudna mesélni, ők már láttak pocak nélkül. :)

Naposoldal!
Szerintem nem késő elkezdeni. Persze én is azt hittem, mikor először mentem, jógázni, hogy már késő, pláne két bébivel, de azt tapasztaltam, hogy nem. A sima kismamatornán pedig én is most voltam először. Ez a Baross u 21. szám alatt van, a Kálvin térhez közel. A www.tornastudio.hu oldalon nézhetsz utánna az órarendnek.Egyetlen baja van, hogy csak délutn 4-től vannak kismamatornák. Én meg inkább a délelőtti órákat szeretem. :roll: Jógázni már voltam kb. 4x. A Padma jógastúdióba járok, ez az Örsnél van. Az ő oldaluk: www.jogastudio.hu. Ez egy kicsit nyugisabb és délelőtt 10-től is van órájuk. Szóval hajrá torna! Örülnék, ha csatlakoznál hozzám(nk)! :)

Brigi!
Hú, már 2 kilósak a lányok! Ez igen! Gratula! Lassan Te is a finisbe érkezel. Azt tudod-e, hogy ha jól figyeltem, Bibike után Te következel? :) Azután pedig én! Azután pedig Naposoldal! :)
Hú, de izgi!

Lippa!
A csajok még nem egyeznek? Sebaj, előbb utóbb jó barátnők lesznek! :)

Lexi!
A lényeg, hogy minden oké lesz! Nem baj, hogy várni kell az eredményre. A mi afp-nk meg egyenesen eltünt, :roll: bár ikreknél talán nem olyan gáz, mert sokszor fals eredményt mutat, de azért mégis jó lett volna, ha előkerül. Így maradt az uh, amin szerencsére mindent rendben találtak...

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Lexi,Benszi
még nem tudjuk csak megyünk az orrunk után :lol: :lol:

Brigii
szuper hirek,már jó nagyok a csajszik :lol: :lol:

Lukrécia
édes a Lili baba,nagyon hasonlit rád :lol: :lol: :lol: vagy nem??? :lol: :lol:

Benszi
én si üzenem Timinek hogy gratula a kis kukishoz :lol: :lol:

bibar

Lippa!
Sajnálom,hogy csak veszekednek még de nem soká tök nagy bariság lesz!Átadom az üzit a Timinek!
Bibar!Lukrécia!
Jó pihit nektek és Bibar átadom a te üzidet is!
Gica!
Egy pötit könyebbültem meg,de nem ezektől a kajáktól,hanem attól,hogy abbahagytam az elevitet és helyette 3naponta Hipp Natalt iszom csak!Ugyanaz van benne mint az elevitben!Így már nem kínlódom annyit!
Brigi!
már 2kg-ok a csajok az tök jó!Gondolom kemény lehet már a vége alvásügyileg!
Vendég

Sziasztok!

Benszi,
Aludni már nem nagyon tudok, ráadásul tegnap egész éjjel keményedett a pocim, és sehogy se volt jo, alig aludtam valamit!
Hétvégén teszek fel pociképet!

Chesti, Zsókuci
Nagyon kellemes nyaralást nektek , érezzétek jol magatokat! :lol:
Puszi nektek!

Lukrécia,
Nagyon édes a kis Lili! :lol:
Kellemes hétvégét nektek is !
Bibar neked is ! :lol:

Brigi,
Hú már 2 kg-ok az igen!! :lol:
Várjuk a fotot!

Gica,
Szerintem a nagy melegbe ne menj majd tornázni, inkább maradj otthon!40c -ot mondanak a jövöhétre! :(

Mindenki nagyon vigyázzon magára ebbe a nagy melegbe, igyatok sok sok folyadékot!!!!!!!!
Remélem hogy a kislányom keddig kibujik, mert ha nem akkor keddtöl minden nap mennem kell ctg-re, és nem akarok!
Szoval minden nap mondom neki hogy csiga biga gyere ki! :lol:
Eddig még nem hallgatott rám!!!
Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Bibike!
Sajnálom,hogy már rossz az alvás!Tegnap még hidegfront volt,nekem is keményedett,még a 3X2 magne B6 se használt!A bálnabaletten is mondták a csajok,hogy nekik is keményedett rendesen!Várjuk a képeket!
Vendég

Bibike!!!! :lol:

CSIGA-BIGA GYERE KIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Húú,az a jövő hét már tényleg kemény lenne nektek!!!!!

Kép
lukrécia

Lukrécia, nagyon szép a kiscsaj. Biztos tiszta anyja :D (Kérdésedre válaszolva, hétfőn voltam Szűcs dokinál. Számításaim szerint szeptember 10 körül kezdem szurni a Decá-t.)
Érezzétek jól magatokat Bibar családdal a Balcsin!

Persze a többiek is, akik mennek nyaralni, pihizni! :D

Benszi, tök jó, hogy hoztál hírt Timi-ről. Pont ma jutott eszembe, hogy mi lehet velük. Gratulálok a kukishoz :D
süni76

Lukrécia!

Klassz a kép Liliről! Szerintem, ha nem is ezt a nevet adod neki, itt már mindenki Lilinek fogja hívni! :D
Ha nem is erre jöttök, nagyon jó nyaralást kívánok!

Brigi!

Már nagyok a lánykáid! És Bibike után Te jössz!!!

Bibike!

Kitartás! Kár, hogy nem hallgat rád a kis tökmag! Jövő héten szörnyen meleg lesz! De addig még van idő!

Kép

Kép
sharon

Süni

akkor majdnem jól emlékeztem,augusztus volt a fejemben!

Sharon

merre van az erre??? :lol: Tényleg nem tudjuk még!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
lukrécia

Sziasztok!
A gyerkőcők tündériek mint mindíg!!Szeretek átnézni hozzátok :D

Zsókuci,Chesti
Nagyon jó pienést kívánok nektek!Érezzétek jól magatokat!

Lukrécia
Gratula a kiscsajhoz!!És érezzétek ti is jól magatokat Bibarcival!!

Benszi
Belőlem a nevetés jött ki!Ennyi mindent öszze enni :lol:

Gica
Én igazolom a vékonyságod :D De ez a pár kiló nagyon jól áll neked abban biztos vagyok :D
gabicsibe

Sziasztok,

Csak gyors bekukk! Millió puszi nektek, és köszi a jó kívánságokat! Holnap 10-kor indulunk, jövő hétvégén jelentkezem :D

Kép

Vigyázzatok magatokra és persze a babákra is :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Sziaszztok!

Én is puszi, jövőhéten talizunk :)
Puszi Zsókuccciiiii :)

chesti

Lukrécia, édes a kiscsajod, gratula a rózsaszínséghez :lol:

Házassági évfordulónk szuper lett, hajókázás iszonyú jó volt, Pest csodaszép kivilágítva a vízről, miközben a zenekar a Kék Duna Keringőt játsza :D

És mindennek tetejébe vasárnap jön az ezer éve nem látott pesti barátném és meglátogat :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Puszi!

Judit

jucicuki

Minden nyaralónak jó utat :!: :!: :!: :!:

jucicuki

Benszi írtam neked emilt :)

chesti

Kép
Vendég

Kép

Sziasztok!
Chesti kért meg,most én rakoma táblicskút,amíg ő pihizik!!!
Vendég

Sziasztok, mamik, kismamaik!

Rég jártam erre, de két gyerkőc mellett nem sok időm van. Gratulálok az új kismamiknak!
Most azért írok, mert van egy jópár FÖLÖSLEGES KISMAMANADRÁG amit odaadnék ingyen valakinek nekem már nem sok szükségem lesz rá és sajnálnám kidobni. Pontos méretet nem tudok írni, mert egy kivételével én varrtam. Én 160 cm vagyok és terhességem elején 59kg a végén 72kg. Kb ekkora valakire jó.
Van 2db nyári vászon (kék és sárga) ezt kb a terhesség első felében hordtam. 1 db törtfehér lenvászon ez végig jó volt. 1 piros kord ez is jó végig. 1db khaki szinű farmer "kisvakond kertész" ez az egy bolti. Ha valakit érdekel privit írjon. Csak Pesten tudom odaadni és ott is max itthon vagy az Örs vezér környékén. Képet nem tudok róluk küldeni.

Sziasztok

csibe
csibe31

Nyaralóknak jó utat, szép emlékgyűjtést!
Ja, és ahogy mondani szoktam: Fürödjetek helyettem is!

Gica, azt hiszem nagyon szívesen csatlakozom alkalomadtán, de a jövő hetet még elképzelhető, hogy passzolom, nem nagyon bírom ezt a meleget.
Te mikorra tervezed a következő tornát?
Egyébként köszi az infókat :wink:

Bibike, kitartás!
Csak kijön már az a babuci, csalogasd csak! :wink:

KépKép
naposoldal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?