Szisztok!
Sziszke!
Én jászberényi vagyok ( Bp-tõl 50 km) , és a helyi kórházban fogok majd szülni. Igaz nem valmi nagy hírû kórház de az orvosom az nagyon jó, ezért döntöttem így, hogy az õ segítségével fogok szülni majd. Sokan azt mondják nem a kórház számít , hanem a személyzet....
Gratula a kislányhoz.Amúgy azt is szeretettek volna?Mellesleg a névkiválasztással még nekem is gondjaim vannak.Nagy a valószínûsége , hogy kisfiú lesz, és fiú nevek közül kevés tetszik.
Ha van ötletetek, hol lehetne névböngészést tartani, jó lenne ha leírnátok
Köszike
Meme: köszi, hogy írtál a börzérõl, így már biztosan elmegyünk mi is
Még semmit nem vásároltam. Gondba is vagyok még ezzel kapcsolatban
Zsizsa!
Ne aggódj a súlyod miatt! Én 46.08 kg kezdtem és csak az elmúlt hetekben híztam meg kicsit jobban( + 2 kg)
Kb 1hónap alatt egy kiló jött fel, aminek örülök, mert én is vékonyka vagyok. Amiatt szintén ne aggódj, hogy nem látszik semmi, mert nekem is kb 19 hetesen kezdett látszani valami, most meg mint a gomba....
Szerintem nekem ezért is van keményedés, mert vékonyabb a hasfalam és feszül nagyon, ahogy nõl a pici, de majd kíváncsi vagyok a doki mit mond rá!Hidd el ( én sem hittem) látszani fog a te pocidon is. Elejében én is el voltam nagyon kenõdve, nézegettem a tükörbe magam, de semmi nem látszott
Aztán egyik napról a másikra beindult.
A kg nõvekedésrõl még annyit, hogy az én dokim nem is híve a nagy hízásnak, hidd el nem jó az, ha az ember sokat felszed,csak kórósan ne fogyjál.Akkor minden rendben van. A pici, úgyis felszívja a vitaminokat meg ami a részére szükséges a szervezetedbõl.
Többet én sem eszem valójában mint régen. Sõt, én még kívánós sem vagyok , mint mások...
Szóval ne aggódj emiatt
Legyetek jók, sziasztok.
Anita
( hol lehete regisztráltatni magam?
)