Új privát üzeneted érkezett!

Bambika:köszönöm neked is!
De miért vagy magad alatt?

Bíborlány:szóval a fényképezőgéppel is hadilábon állsz, nemcsak az orvosokkal... :lol:
Vendég

Hát Nóri, vannak ellenségeim :lol: De majd jól megbírkózom velük, és lassan felteszek egy fotósorozatot kedvenc dokijaimról...(Jut eszembe, az állatorvosokat nagyon csipem!És Doktor House-t!!!)
Vendég

Nóri

Kicsit elkeseredtem, hogy nem akar a harmadik baba beköltözni hozzánk szeptember óta próbálkozunk :( . Ez a hónap is bukott, most például azért mert egyszerűen mindig közbejött valami így esély sincs rá hogy sikerülhetett volna :(

KépKépKép
bambika

Bambika, ez még nem baj, csak fel a fejjel!És főleg, hogy sikerült már kettő, a harmadikra meg meglátod, csak várni kell még egy picit!
Vendég

Bocsánat, tudom, hogy hogy sokan még az első babáért küzdetek nem kéne telhetetlennek lennem. De már kislány korom óta 3 gyermeket szerettem volna és ugye már nincs sok időm, nem vagyok már huszonéves.

KépKépKép
bambika

Hát huszonéves az én sem, és én is hármat szeretnék...szóval tényleg nyugi!Semmi sincs elveszve még!
Vendég

Bíborlány köszi, próbálok türelmes lenni,csak néha rámtör a türelmetlenség.

KépKépKép
bambika

Szia bíborlány...

:) Igen, sajnos már negyed órákat is eltérésnek vesz...
Én azokat azért nem szoktam annyira szigorúan jelölni.. a pár órásakat igen....
Vendég

Én nem tudom, valamiért ez nálam most elmúlott. Túl sokat olvastam arról, hogy mennyire nem jó mindenáron akarni. És egy türelmetlen, aggódó mamiba Te sem költöznél bele szívesen, inkább egy mosolygós, derűs, nyugodt és optimista pocakot választanál, nem? :)
Vendég

Pöttye, köszi. Akkor ki is veszem az időpontokat, nekem itt ne rakosgasson üres karikákat, a hasasak jobban tetszenek! :lol:
Vendég

Az biztos Bíborlány.. :)

Néha többet ártunk, mint használunk a túlzott odafigyeléssel...
De azért nem kell elkeseredni. Mindenkihez jönni fog a bébi.....
Vendég

Bambika:hááát, igen, a legtöbben itt az elsőért küzdünk, úgyhogy szerintem nem kéne elkenődnöd két gyerekkel a hátad mögött, hanem neked kéne bíztatnod a népet! :lol: Az, meg hogy ki miről álmodott kislánykorában...hát a valóság egy kicsit más.Emiatt szerintem kár lenne elkeskenyedni! :wink:
Vendég

Nórinál a pont.
Persze mindenkinek a "maga baja" a legfontosabb, és a legelkeserítőbb...de ilyenkor mindeig csak azt mondom, hogy oda kell fordulni az egy-két "nagyobb"hoz, rájuk mosolyogni, és hálát adni a jó Istennek, hogy őket már leküldte hozzátok a földre...

Mert ennél nincs nagyobb KINCS. És kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön ez a csodája...

(Persze bambika neked is.. de tényleg nincs miért elkeseredned...).... Nagy ölelés!!!
Vendég

Nóri, Pöttye igazatok van! Bár már az első is csak HSG után jött össze, lehet hogy újra kéne mennem :(
Vasárnap tartottuk a szülinapjukat :D

Tényleg akinek nincs peteérése, azoknak mesélném el a hugom történetét, neki sem volt, sokat jártak orvoshoz, sok gyógyszert beszedettek vele. De a sikert egy akopunktúrás kezelés hozta meg :D . Két hétig tűkkel a fülében járkált és még abban a hónapban babás lett :) .Nem tudom ti hogy vagytok vele de aki hisz benne annak érdemes ezt is kipróbálni :)

KépKépKép
bambika

Köszi lányok máris jobb kedvem lett! Igenis mindenki hamarosan babás lesz :D
Most mennem kell felébredt a kicsi.

KépKépKép
bambika

Bambika! Sajnálom, hogy megint nem sikerült. Tudom mit érzel, mi is szeptember óta próbálkozunk. DE remélhetőleg a július már sikeresebb lesz!
Mi két hét múlva megyünk nyaralni ott remélhetőleg kikapcsolok, meg jót tesz a tengervíz.:roll:
Vendég

Szép napokat!
Hát hova tűnt el mindenki, gondoltam visszaolvasok mit írtatok, délután "kihaltunk"?

Kép
mercure

Jó reggeltet én is!!

Szia Drusza!
Sztem mindenki strandol :lol: :lol: :lol:
vedresandi

hát lehet, akkor irigylem tőlük... igazság szerint én otthon is ellennék szívesen, főnökök szabin, uncsi

Kép
mercure

Ma nálam sincs hajtás,majd a jövő héten.Megint egy éjszakás hetem lesz.
vedresandi

fujjj... az utálatos, most nekem az is nehezemre esik, hogy egyáltalán elképzeljem, hogy szombat hajnalban keljek, hívtak ismerősök, menjünk horgászni, jobban mondva a fiúk horgásznak, de ugye azt nem lehet délben kezdeni... azt mondta párocskám 4kor indulunk

Kép
mercure

Anno én is jártam exemmel horgászni,bizony az hajnali indulás.Na de akkor 14 évvel fiatalabb voltam :wink: :lol:
vedresandi

Helló csajok!

Vagyok én is, de láttam 10-ig senki, nem figyeltem...
Kabátba jöttem reggel, még 20 fok sem volt, hajnalba meg dörgés-csattogás-vihar...bbbbrrrrrrrr

És ilyen sem volt évek óta, elaludtam... :cry:
De beértem 8-ra! (7.35 kor keltünk)
Vendég

Szia Nóri!

Én meg papucsban jöttem,üszkös is lett alábam,mire beértem,de annyira nem volt hideg,hogy fűtsek a kocsiban :shock:
vedresandi

Én nyomattam a meleget, mert az eső is esett...utána meg ablak le, hogy azalatt az öt perc alatt, míg beérek, kicsit észhez térjek...
Nem tudom mi van, pedig 10kor már alszok...amúgy ez lehet, hogy gyógyszer mellékhatása.Hőhullám+állandó alvás. :shock:

Andi:Karcolás megoldva a kocsin?
Vendég

Sziasztok!

Nagyon nagy a pangás!
Mindenki nyaral?

Még jó, hogy nem kellett menni dolgozni, meg apa is csak 10-re jár, mert mi is elaludtunk, 8.38-kor keltünk.

Utálom, hogy nyár van és hűvös.
Vendég

Nóri:igen meg van,majd úgyis kell fékbetét cserére vinni,és akkor megcsináltatom
vedresandi

Sziasztok!

Benéztem, de látom nem sok minden folyik itt... Vagy van valaki?
sirkici

Krisztinka,
most látom a vonalzódat... Nem mondod, hogy megjött? :(
sirkici

na megint itt, naaaagyon fontos dolgom volt, kimentem ruhát nézni, megyünk augusztusban esküvőre és kell valami szép ruha, de nem láttam sehol itt a környéken

most egész jó idő van kint, levettem a kardigánt és az nagy szó :D

Kép
mercure

Krisztinka... :( Nagyon sajnálom.
Vendég

Krisz: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Helló Csajszik!

Ja éjjel fél 5-kor észheztértem, mert belelógott a kezem a bilibe! :twisted:

Most küldtem elemzésre Eleonórának a görbéim és valami bogyótanácsot is kérek.
Mert azt hiszem elfogyott a türelmem!

Mercure! Nekem sem szokott lenni egy rongyom se amit esküvőkor felvehetek és akkor venni kell egyet! :? :lol:
Vendég

krisztinka sajnálom a pirit!
az esküvővel az a baj, hogy flancos, olyan ruhákról beszélnek a családban, hogy csak lesek... Persze nem rossz az új ruha, de megfogadtam hogy egyszerűbbet veszek, hogy ne csak egyszer lehessen felvenni

Kép
mercure

Krisz,
miért kérsz bogyótanácsot Leótól? Mire akarsz te bogyót szedni? A hosszú ciklusra?
sirkici

Krisz:miért fogyott el a türelmed?
Vendég

Na itt vagyok! Ennyi kérdést egyszerre! Nagyon arik vagytok!

Na nem kell bogyó Leo szerint, csak teát javasolt, de azt meg nem tudom meginni, így marad mégiscsak a türelem.
Azért kattantam be, mert nekem soha nem volt még ilyen tartósan 37-es hőm és egy kicsit reménykedtem, meg szeptember óta próbálkozunk és azt hittem, hogy hamarabb fog sikerülni.

Na de már észheztértem, sütöttem egy sütit aztán talán lenyugodtam. Ja meg közben számolgattam, kb. a nyaralásunk vége felé lesz pé-m hátha akkor nyugodtabb leszek és tényleg sikerül. Na ez van.

Ti hogy vagytok?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nóri!
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!

Nálunk nagyon hideg van. :cry: Délutánra olyan álmos lettem, aludtam 1 órát. Most ébredtem. Tegnap tárgyaltunk a bankosokkal a hitel miatt, és a kőműves vállalkozónkkal, no meg az építésvezetőnkkel volt egy egyeztetés. Már elvileg kész az építési engedélyünk, csak aláírásra vár, és postázzák. Reméljük jövő héten megkapjuk, akkor beadhatjuk a hitelt, és remélhetőleg szerződést kötünk a Megyei Múzeummal. Jövő héten kitűzik a házat, és ha a régészek is ráérnek akkor kimarkoljuk. :wink:

Krisztinka, Sirkici!
Szóval itt voltam elveszve. Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett a ház story.
Babaproject nálunk hőmérőzés és számolgatás nélkül folytatódik tovább. 2 naponta szeretjük egymást és rábízzuk magunkat a sorsra.

Andi!
NAgyon tetszik a könyv! Tegnap sajnos feléig jutottam. Tényleg letehetetlen. De azért Apa rá tudott venni, hogy ne olvassak tovább. :oops: :lol:

Krisz!
Sajnálom pirit! De tudod új hónap, új remények! Ebben a hónapban babásak leszünk! :wink:

Andi!
Te is! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jóóóóóóóóóóóó reggelt mindenkinek igy péntek 13.-án!!!!!!!!

Nekem már jól kezdődött a nap, leesett a hőm, meg megérkezett piri is. Habár tudtam, hogy igy lesz, legalább már haladunk, még csak egy hónap és élesben próbálkozunk (2 naponta). Már alig várom, addig meg mérem a hőm, és megpróbálom a teákat külön-külön inni.

Chris,
örülök, hogy haladtok a házzal, a két naponta együttlét is jó hir, csak igy tovább... :wink:
sirkici

Ja, dobok egy görbét:

Kép

Mit szóltok hozzá? Mondju a ciklus.hu-n is vezetem, az meg kivette a peteérést... :shock: Miért? Szerintetek volt?
sirkici

Most elmegyek egy kicsit dolgozni (igen, kaptam munkát mára, hurrrráááá!!!), később jövök!
sirkici

Mégsincs munka, már megcsinálták! :( :( :( Szörnyű ez a gyakornoki állás...

Na, de nem nyavalygok, különben is jól elvagyok itt magamban, de jöhetne már valaki!!!!!!!!!!!!!
sirkici

Szia munkanélküli! :lol:

Sajnálom pirit.... :cry:
milyen teákat fogsz inni?
Vendég

Szia Nóri!
A 6. naptól cickát a 15. napig, a 16. naptól pedig palástfüvet, amig meg nem jön.
sirkici

Ezt Leo javasolta?

Megadnád nekem az email címét priviben?
Vendég

Sziasztok!
Tényleg ma péntek 13 van:))
Lehet, hogy pont ezen a napon fogant meg a babám. :?:
Reggel 6-kor munkába indulás előtt is akcióztunk egyet gyorsan :oops:
Szerdán reggel kaptam tüsző repesztő injekciót, így aztán most minden beledtunk.
Doki szerint a beadás után 20-40 óra között van a tüszőrepedés, így akcióztunk szerda este, csütörtök este és ma reggel.
rajtunk nem múlott :D
Holnap egy kúpot kell használom ami a tapadást segíti.
Hát nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz.
Mi minden vizsgálatot végig jártunk, volt laparom is és minden oké.
csak a hormonok nem szuperek.
mennem kell dolgozni :(
k.vanda

Nóri,
nem, vagyis még nemtudom, kikérem a véleményét, de még majd csak délután fogom elküldeni az e-mailt neki. Megirom priviben mindjárt az e-mail cimét is, meg a honlapot is, ahol megnézheted, hogy milyen görbék vannak, stb.

Vanda,
mindent bele. :D Milyenek azok a hormoneredmények, hogy ennyire nem szuperek?
sirkici

Sirkici:én nem értek a görbékhez, sosem mértem a hőmet...a honlapot amúgy már nézegettem, de olyan kis sötét vagyok, hogy nem találtam az emailcímet.
:shock:
Vendég

Nóri,
privi ment!
sirkici

Jóóóó reggelt!!!
Kép és 13.

Vanda:drukk hegyek.Remélem jókor voltatok jó helyen :oops: :wink: :lol:

Chris:örülök,hogy tetszik a könyv!Remélem használ a lelkünknek :lol:

Nóri: ne mondj már ilyen ződségeket!!!

Sirkici:jól kiszúrt veled ez a péntek 13. Most akkor van munka,vagy nincs munka :?: :?
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?