Új privát üzeneted érkezett!

Liliknek nagyon boldog névnapot kívánok!

Flórának padig nagyon boldog szülinapot!
balim

Balim,
köszönjük neked is.

Részben megjöttek a véreredményeim, a pajzsmirigyesek még nem, de a többi között is van olyan, amire gyógyszert kell szednem. Kicsit azért mérges vagyok, mert még év elején direkt elmentem az orvoshoz, hogy nézzük meg, meg ugye Lili előtt is gyógyszert kellett szednem, mert tesót szeretnénk, de akkor csak annyi volt, hogy próbálkozni kell. És tessék, mégsincs rendben a dolog, csak ugye erre ráment a kistesó...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hát igen,nő a legény,mint a fű,hála Istennek és egészséges,aminek főként nagyon örülök.És mindig nagyon jó kisfiu. :wink: 8) Köszönjük a jókivánságokat és a bókokat.:wink:

Kép

KépKép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ezek a vonalzók féreirnak... :twisted:

Kép

KépKép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Roz
még sokáig ne légy hulla,inkább pihenj. :lol:

Lina
naon tetszik a babakocsi,naon supin néz ki.Nem csoda hogy szereti toligálni Lili.

Annának ma a névnapjára vettünk ajándékot.Ö választotta ki magának.Semmi baba,hanem egy hercegnös ütö labdával.Sportos a lányom már most!

Don
még nem voltam a magánrendelöjében,ott állítólag még kedvesebb.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bepa:
Írtam pü-t!
kazi

Pille,

Sok boldog szülinapot Flórának!

(Bocsi tegnap nem tudom, hogy miért névnapot írtam, de most ugrott be hogy a Lilikkel egy sorba raktam :oops: :oops: :oops: )

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Hajni:
Mert mostanság van Anna névnap?Mikor?

Lina:
A babakocsi tényleg szupi!Az alvós kép nagggyon jó! :D
kazi

Sziasztok lányok!

Nagyon köszönük a szülinapi köszöntéseket. Tegnap anyunál tartottuk a kertben a szülinapi "party-t" :) Grilleztünk, voltak saláták, meg torták. Meg nagy-nagy hancúrozás a gyerekek részéről. :D Bátyámék és anyósék voltak ott.
Flóra kapott szép ruhákat, esernyőt, könyvet, nagy buborék fújót. Olyan boldog volt! :D

Kép Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Isten éltesse sokáig Flórát!:)
Kép

Pille, gyönyörű lányaid vannak! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pillle:

Flóra csodaszép nagylány!Na és ez a kép Orsiról.....nagyon klassz! :D Rakj róluk sűrűbben fotót,olyan édesek :wink:
Örülök ,hogy jól sikerült az ünneplés! :)
kazi

Sziasztok!

Kazi
igen,e hónap 26-án van Anna névnap,legalább is most tartjuk.Nem is találtam más napon.
Szépek a lányaid naon,jó volt összefutni egy picit.

Pille
naon szépek a lányok,szép a rózsacsokor.Biztosan jó volt a kajcsi is,emlékezetes maradt remélem.

Roz
hogy vagy?

Bea
Lilla szája hogy van?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

pille
Nagyon klasszak a fotók :) Édesek a csajok :) olyan nőcis Flóra :)

Lina
Annyira édes apa és lánya a fotón :) Naggyon jól néz ki ez a kis babaocsi mi is elfogyasztottunk ár egy pár babakocsit de ahogy nézem ez nem fog egyhamar szétesni jó kis masszív babakocsi :)
Milyen gyógyit kell szedned? Egyébként a pajzsmirigyedtől islehet ez a súlygyarpodás .

Lili
Jól vagytok ? Pocaklakó ? Jövőhei nagy melegek miatt nem irigyellek babás pocak nélkül is nehéz lesz, de pocakkal meg ... :roll:

Bea
Lilácska szája megygyógyult már? Enni tudott már? Pocaklakó jól van ?

Hajny
Én nem érzem magam betegnek mindig van/volt valami nyűgőm de soha nem foglalkoztam vele hogy most itt fáj vagy ezzel azzal el kellene menni dokihoz most is csak azért megyek mert anyum szabin van igy srácokat meg tudom oldani na meg persze már nem birom hallgatni anyum zsörtölödését hogy húzzak el dokihoz :lol: :oops:
(egyébként meg tudom magam is hoygcsak egy nagy alvás kénne meg kb 2 nap gyerekek nélkül és minden rende jönne fáradt vagyok enniy nem kellene ehez doki sem tudom én csak kire hagyjam a srácokat ....)

Nálunk Áki megint egész éjjel lázas volt alig aludtunk egész éjszaka sirdogát. Nem is tudom hogy legyen délután mert ma van a dédiék 50.házasságiévf. és mennünk kellene már megsütöttük a tortát meg sütiket is nem szeretném ha kérba veszne de Tökit sem rángatnám szivessen betegen .. Bár "csak" lázas nem tudom hoyg mitől jönne még foga ??!! Nem tudom ne engedi megnézni ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina
Volt Gyopinak húgyútija. De soha nem mondták ezt a fürdős dolgot, de mondjuk magától értetődő volt h nem viszem fürödni amíg beteg. Mostanáig nem is jártunk közösségbe.
Szupi járgánya van a kiscsajnak!

Dóra
Ügyik vagytok GYED ügyben!!!

Kazi
Szeptembertől tuti nem megy Gyopi bölcsibe. Eleve a felvételnél mondták h ha megoldható ne szeptembertől vigyük a gyerekeket a bölcsi felújítások miatt. Viszont februárban necces, mert ugye ott lesz a tesó. Szóval sztem októbertől elkezdjük, h ha beteg akkor most legyen, ne akkor amikor ott a kicsi. Na ezt biztos jól megaszontam, de biztos érted…. Alvással hogy álltok?

NEGATÍV A MI PISINK IS!!!!!!!!

Mi jól vagyunk, ill GYopi. Jó magam kevésbé....Olyan émelygős rohamaim vannak idönként :oops: Egyre több "jelet" kapok h fiú, de mind1 csak egészséges legyen. Mindjárt itt a kedd és ha azt nem id tudom meg h tényleg fiú-e, legalább láthatom és a doki megmondja h minden oké-e.

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,
szerintem azt még biztosan nem fogod megtudni, hogy fiú-e a baba, majd a 18. heti Uh-n talán.

Roz,
Merckformint kaptam, ezt szedtem Lili előtt is. Állítólag ez a két hormon, aminek nekem nem jó az aránya felelős az egész ciklus szabályozásáért. Az hogy nem jó az aránya, az egy ördögi kör, és odáig fajulhat, hogy a teljes sejtanyagcsere felborul, és a szervezetem nem fog reagálni a saját inzulintermelésére. Na hogy ez hogy függ így össze, azt nem értem, nem is ez a lényeg. Csak az, hogy ettől hízhattam, most talán nem fogok, és peteérésem is lesz. Ami eddig elvileg nem volt. Aztán megkérdeztem, hogy akkor mégis hogy lettem terhes? Jó kérdés.... Mondjuk elvileg ettől nem mehet el a baba, csak a megfoganása érdekes.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és MÁTÓL DOLGOZÓ NŐ LETTEM!!! Végre rendes fizetést fogok kapni.

Ennek örömére mindjárt indulunk a Szegedi Szabadtéri Szinpadra Macskákat nézni. Szülinapomra kaptam a jegyeket az anyósomtól.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm én is a névnapi köszöntéseket! :)

Lina, tündéri Lili! Zsófi is imádja a babakocsiját. :) MOst aztán, h. a babákat is pakolja bele.... :D

Megjöttünk, ma aztán pakoltam ezerrel, még most megyek wc-t takarítani....hihi, nagyon pörgök. Jó volt haza jönni. Zsófinak is nagyon hiányzott az itthon. Boldog volt, mikor hazajöttünk. :) Én is, csak nem takarítottam mielőtt elmentünk, így most pótolom. Aztán vasárnapra névnapi kaját beígértem a szülőknek, dédiknek. Szval lesz főzés ezerrel vasárnap....Nagyon jól éreztük magunkat, furcsa volt visszacsöppenni a csongásba.

Pille, gyönyörű két lánykád van! :) Flóra meseszép, Orsi pedig milyen ksi huncut! :)

Roz, aranyos vagy, de én inkább Beáért aggódom... :) NEki már nehezebb most mint nekem, hiszen nagy, jóval nagyobb a pocakja, mint nekem. És én most ezt az időszakot nagyon élvezem. NEmsokára alakítjuk Botika szobáját. Kiekrülnek innen, ahol most a szgép van a könyvespolcok, meg az íróasztal, megrendeljük a kiságyat, komódot, és a festő is jön...szval nagyon várom, h. rendezgethessem.

Bocsánat, h. nem mindenkinek írok, de csak azt olvatsam most így el hírtelen, ami nekem szól, no meg a képeket néztem végig gyorsan....megyek is még takarítani. :D

Jó éjt!
birolili

Sziasztok!

Most csak röviden, nagyon köszönöm a gratulációkat!!! Aranyosak vagytok!
Most még pörgünk ezerrel a baba körül aki bizony nem sok időt hagy nekünk az alvásra.
Majd teszek fel még képeket is ha kicsit ki tudom végre pihenni magam, mert folyamatosan kattog a gép, semmi ne maradjon ki. Kispotykánk nagyon imádnivaló baba. A korházban babás szobába mentünk, és nem bántam meg, bár nem mondom hogy könnyű volt, de még mindig jobb mintha a császáros szobában néztem volna a mennyezetet és sajnálgatom magam. A kiskópé odabent evett és aludt, most meg eszik, néha alszik, de amint kinyitja a szemét követel bennünket, nagyon társasági emberke, nem szeret egyedül lenni, mi pedig nagyon esendő szülők vagyunk, és bizony szívesen felvesszük ha sirdogál, sőt már közénk is befészkelhette magát párszor. Olyankor egyből nagyon nyugodt és elégedett. És ha ennek később megisszuk még a levét, én azt sem bánom! :lol: Nagyon boldogok vagyunk.

Jó éjt Mindenkinek! Remélem nemsokára sikerül hosszabban is jönni!

Kép
potykamanó

sziasztok!

Elköszönni jöttem!1 hétig nem leszek!Végre megyünk nyaralni!!! :D Vigyázzatok magatokra,gyerekekre,aki beteg gyógyuljon!

Puszi!
kazi

Most csak gyorsan BEPA irt egy emilt, mert valami oknál fogva nem tud ide belépni elnézést kér mindenkitől és azt irta amint be tud lépni olvassa és válaszol is a privikre :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Istenem,h.nőnek ezek a gyerekek,mindjárt arra ébredek,h.Atticy is már 1 éves. :roll: Csak elköszönni jöttem,mert ma megyünk haza.Vigyázzatok magatokra,aki megy nyaralni,annak jó útat és jó pihit meg nyaralást,meg mindent! :wink: Aki meg még nem megy,annak,meg itthonra jó nyugis napokat.Nekünk rohanás lesz minden perc.Hétfön rendősrég,mert lejárt az útlevelem és itt sajna csak útlevéllel tudom igazolni magam,nem jó a személyi,igyhát meg kell csináltatnom,szerda-csütörtök államvizsga,csütörtök vissza Vásárhelyre,onnan ki a hétvégiházhoz,majd pénteken vissza,mert a templomba kell menni megbeszélésre a pappal,ugyanis 21-én kereszteljük Atticy-t odahaza a Római Katolikus templomban.Onnan ki megint a hétvégiházhoz,mert bulit csapunk,majd másnap jövünk haza.Ugyhogy nagy pihizés nem lesz.Hát van ez igy... :lol: Legaláb nem fogok unatkozni. 8) Puszi nektek!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Kazi, jo nyaralast!:) Jo idotok lesz!:)

Lina, nem valaszoltal a babakocsis kerdesemre. :wink:
Lanyod tunemeny! :lol: Milyen volt a Macskak?

Lili, merre voltatok? Lemaradtam. :oops:

Potyka, ilyen pici babat meg nem lehet "elrontani", ugyhogy ne aggodj, vegyetek csak fel, dajkaljatok sokat es feszkeljetek be magatok koze!:) Uj vonalzo? :wink:

Thymi, hany negativ pisi kell meg hogy ok legyen minden?

Ma reggel voltam dokinal, Tejo meg mindig fiu :lol: , kaptam kepet bizonyitasul. :lol:
Penteken meg a haziorvosnal voltam, garatgyulladasom van :? ...

Mindenkinek szep hetveget!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

potyka-én is mindig fölveszem Atticy-t ha sir,és nem is érdekel,mit mondanak a dokik,h.nem szabad felkapatni meg mit tudom én....ez baromság!Sokkal kiegyensólyozottabb és nyugisabb igy a baba.És csak akkor sir,ha baja van.Te csak az anyai ösztönödre hallgas,én azt mondom.Meg az etetéssel is,ha sir,mert éhes adj neki,ne várd meg az órát,ha egy óránként kéri,akkor akkor adj neki,ne kinozd,én azt teszem,és hidd el igy a jó,mert tudja,ha sir kap,és igy nem kinozza magát,meg sokkal nyugotabb.Igaz ritkán kért eddig 1 óránként,de adni kell,ha kéri.Én már nem is mérem minden etetésnél,minek kinozzam már nayyit azzal a fránya mérleggel?Elég,ha egy héten 1x fürdés elött pucéron leméred,azt látod,h.mennyit hizott.De azt csinálsz,amit akarsz,én csak tapasztalatból mondom ezeket... :wink: Az első hónapot én is végigkinoztam a méregetéssel...de már nem. :lol: Remélem,minden ok és ha netán kérdezni szeretnél,csak nyugodtan. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Potyka
alakul a dolog látom,csak ilyen pozitívan mindig.

Kazi
jó pihit,tutti jó idötök lesz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dóra,
bocsi, vissza kellett keresnem, hogy mi is volt a kérdés. Szóval a babakocsi teljesen ingyen volt, azt mondta a csajszi, hogy az a popsitörtő csak vicc volt :D
Macskák jó volt, vagyis jól szórakoztunk, de valahogy olyan történet néküli volt az egész. Na meg utána volt egy kis kálváriánk, indultunk haza, arra akartunk menni, amerre jöttünk, mert az a biztos, aztán az egyik kereszteződésben, ahol jobbra kellett volna mennünk, nem lehetett csak egyenesen, mivel senki nem jött, illetve szemből egy határőr jármű balra, úgy voltunk vele, ha balra lehet szemből, akkor jobbra tuti hogy lehet innen. Hát nem lehetett. Megállítottak, ráadásul nem volt fényszórónk, mint kiderült, ez a közvilágításban nem tűnt fel... Na mindegy, fél óráig próbáltunk lámpát gyártani velük, de nem sikerült. Még szerencse, hogy mind a kettő rossz volt, mert így valami komolyabbra gyanakodtak, nem hanyagságra, és elengedtek. Ma kiderült, hogy csak mind a kettő kiégett...

Kazi,
jó nyaralást nektek! :D

Lili,
ma találkoztam Beával, szerintem egyátalán nincs nagy hasa még. Azt mondta megint rossz a gépük, azért nem tud írni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok dobok egy "pár" képet :) bocsiiii :oops: Kép

Kép anya ne fotózzzzz :)

Kép csajok gyűrűjében :)

Kép ártatlan vagyok :)

Kép adri elemez :D

Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Kép

niki és a csajos ruha :D hozzá illő nyakláncal és táskával és szájfénnyel :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Mi is hazaértünk a nyaralásból!

Utólag boldog szülinapot Flórának és sok boldogságot névnapjuk alkalmából Liliknek!

Katika
Jó, hogy Ádám túl van a műtéten!

Lina
Gratula, hogy újra dolgozó nő lettél és jó, hogy szeptembertől újra próbálkozhattok a kistesóval! Készülünk hozzátok, csak nem tudom mikor, főleg most, hogy már dolgozol!

Hajni
Strand? Kedden gondoltam a nagy mmelegben!?

Dettus
Veletek mi van? Lencsi baba beszél már? Nándi egyre több mindent mond, hihetetenül fejődik.

Timi
Szuperek képek a fiadról!T ényleg észre se veszed és már 1 éves lesz....

Sziasztok!
Katic

KépKép
kattic

Kattic,
ez a dolgozom, ez annyit jelent, hogy péntektől veszem ki a felgyülemlett szabijaimat, és szeptember 10-től megyek ténylegesen dolgozni is :D Gyertek nyugodtan. Jövő szerdán nem leszünk, azt már biztosan tudom, meg egy nap megyünk oviba, de még nem tudom melyiken.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Dóra, Timci - örülök, hogy ezt mondjátok. megnyugodtam.

Hajny - olvastam, hogy meg akartál látogatni a korházban. Aranyos Tőled!

Mindjárt teszek fel néhány friss képet.

Kép
potykamanó

[/img] Kép szopi után

Kép
potykamanó

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1184496456.89.jpg[/img] 1 [/img]

Kép
potykamanó

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1184496514.98.jpg[/img] nyújtózkodunk [/img]

Kép
potykamanó

Kép az egyik kedvencem-imádnivaló [/img]

Kép
potykamanó

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1184496674.69.jpg[/img] és végül egy kis avent reklám [/img]

Kép
potykamanó

Sziasztok!!!!
Jaj Lányok! előre rettegek a jövőheti melegtől! én bizti beleőrülök, abszolút nem bírom a meleget :cry: :cry:

Potyka!
Nagyon fain a kiscsávó, és milyen erős, ahogy apa fogja!!!!
Talán nincs tejcsid, vagy cumisüveggel adod neki a lefejt tejet?

Timci
Hát én is így gondoltam, ahogy Te! Egészen mostanáig!Majd ha nem bírsz még wc-re sem elmenni, mert rögtön üvölt, majd másképp fogod látni!!! Hidd el, tapasztalat!!!!

Na hűvösebb napokat mindenkinek!!!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Linacska, visszaut :?
Privit koszi, tanulsagos.

Roz, gyerekek eeeeedesek! :lol: Aki milyen nagyfiu mar!
Encikevel sokat talakoztok?

Potyka, Szilard babad gyonyoru! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

potyka
naggyon édessek a képek :)

lina
hu de várom már Én is a szeptembert :) remélem Én is találok addigra melót ..

dóra
köszi :) Hát nem nagyon találkozunk Enivel általában anyuéknál futunk össze nem nagyon járunk át egymáshoz régebben bejötten egésznapokra de már alig van ilyenekre időnk nekik is meg nekünk is pedig a két szöszi jól meg van egymással :)

adri
Én is félek a melegtől ráadásul nekem meg szerdán vinnem kell Nikit szegedre kontrolra, izgi lesz vonattal ebben kánikulában ..

Katic
merre voltatok kirándulni ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Adrienn, Roz, Dóra - köszi a dícséretet kispotyka nevében is.
Abban a cumisüvegben éppen lefejt anyatej van, de egyébként sajna nem egészen elég a tejcsi, így olykor lefekvéskor és éjjelente pótlást kap. pedig már szedek mindenféle kütyüt ami állítólag szaporítja a tejet.

Kép
potykamanó

Roz,
anyuékhoz keresnek most embert, de az a baj, hogy férfit. Nem diszkrimináció, csak 3-an vannak az osztályon nők, elment az egy szem férfi, aztán nehéz kisbútorokat kell emelgetni..., szóval muszáj egy férfi is. Különben gondoltam rád, mondtam is anyunak, ekkor mondta, hogy nő lenne, de férfi kell.

Lili tegnap kapott ujjfestéket névnapjára...kipróbálta.... :D
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina :)
köszi de aranyos vagy hogy gondoltál rám :) Éééédes Lili :D Látom meg is kóstolta :D

Lili
Jól vagy? Nem nagyon mozdultok ki gondolom ...

seriffék mikor jönnek haza?

nana
Ti is pihentek valahol ?

Hajny
Ma van Endre névnapja? Mert akkor sok boldog névnapot neki :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Újra itt. :oops: :D
Ismét elromlott a gépünk,azért tűntem el olyan hirtelen.
Lilla meggyógyult,az étvágya is visszatért.
Mindenkinek aki képet tett fel:a babák gyönyörűek!!!!
Tegnap délután és éjszaka is nagyon rosszul voltam.Fájt a hasam és keményedett,a derekam majd le szakadt és hányingerem is volt.Nagyon megijedtem, nehogy szüljek,mert az igencsak korai lenne még.Aztán ma már jobban vagyok.
Bocs de még nem olvastam vissza,csak a képeket lestem meg.Most mamánál vagyunk onnan írok,de mennem is kell.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,megjöttünk, gyönyörű helyen voltunk,nagyon jól éreztük magunkat.

A képek gyönyörűek!

Roz, a fiad tiszta apja és Niki, Niki olyan,mint egy hölgy,Adri meg egy örök kópé! Remélem kiderül mi a baj,és jobban leszel, bár ez az idő azt hiszem nem kedvez....

Lina Lili, Lili Boldog névnapot utólag is! Lilike csupamaszaton is édes!Lina, fizetéshez gratula, nagyon jó érzés :wink: !

Pille, Flórának Boldog szülinapot! Nagyon szépek a Te lányaid is!

Potyka, Szilárd nagyon szép fiúcska, és sztem is nyugodtan vedd fel,nem lehet elkényeztetni, ill. nem ettől függ, h tudsz-e tőle később bármit is csinálni :wink:, ez a legfontosabb amit adhatsz Neki, babusgatsd csak!

Bea, remélem minden okés Veletek is!

Kép
seriff

bea
igy akkor tárgytalan a sms :) vigyázz magatokra remélem ez a nagy meleg nem kavar be ...

Seriff
képeket várunk ám :)
teljessen igazad van a srácokat illetően teszek fel egy képet az apjával együtt van rajta Áki :) szerintem mint két tojás :D

Kép

Én ma végre megkaptam a levelet hogy e hónap 15. től folyosítják a GYES.-t ( bár már a levelet is 16. án kaptam :roll: de bonyolut...) el sem hiszem bár hozzá tették hogy márciusira már ne számítsak mert az már határidőn túl van. Mindegy legalább egyben jön mostsok :) ( jó lesz a térkövezésre )

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

potyka: éééédik a képek!!!!!!!! Kis formás babád van!! :wink: :lol:

Roz: Áki tényleg tiszta apja! Nagyon szupik a képek! :lol: :lol: :lol:

Pille: utólag kívánok én is Boldog szülinapot Flórának! :oops: :D
Nagyon szépek a csajok a képeken! :wink: Orsi hogy áll a beszéddel??

Lina: nagyon cuki Lili képeken. Látom volt sikere a festéknek.... :wink: :lol: Ez amúgy ilyen ártalmatlan babáknak való festék?? Csak mert én is gondolkodom h vennék Janának vmi rajzolós-pingálós (popsin ülve játszható!!!) játékot, csak most nincs ötletem, ebbena melegben kint nem tudunk megmaradni, kellene vmi jó ötlet... :roll:

Timci: remélem sikerül mindent elintéznetek, asszem nem fogtok unatkozni... :wink: :lol:

thymi: hogy vagytok??? Anyóssal kijöttök?? Tali holnap??

hajny: bocsi, de már nem tudtam visszamenni ma , nagyon melegünk volt Janával, be is aludt a kis drága, én meg nem is bántam mert mostanában 20 oerceket alszik csak nappal... :roll: :lol: Ha gondolod nézzetek ki majd hozzánk vmikor, mi valszeg itthon leszünk ebben a melegben nincs értelme menni sehova... :roll: :(

na megyek, most csak ennyi, nem hagy írni.... :roll:

KépKép
erszényes

Thymi

Mennek a pókok, betelt a pohár!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
adrienn021

Thymi

Mennek a pókok, betelt a pohár!!!!!!!!!!!!!!!!!
Soha nem vagy msn-en!!!

Kép
adrienn021

Juj, de jó;igaz másik néven de megint be tudok jelentkezni:)
Roz!!!!
Köszi:)

Minden baba csodaszép már annyira akartam írni:) Kis picurkák mennyit nőnek : hihetetlen.

A priviket nem tudom elolvasni..de még próbálkozok a régi nevemmel belépni:nem tudom mi a kórság van/volt:( a belépésemmel.

Benedekem nagyon beteg volt 2 napig...talán már javul de ma 4 napja hogy szinte semmit nem eszik...annyira félek, nehogy kórház legyen a vége.az éltet, hogy inni meg iszik rengeteget..és a kakaója is energiadús:)Csak meggyógyul...és tuti azért csinálta mert barátnőzni akartam mielőtt még megszül (Levivel) , Őt meg apjára akarom/tam hagyni..Ember tervez:)
Sziasztok
bepagabi

Bepa, eltartott egy ideig míg megértettem,h ki van kivel az utolsó sorodban :oops: :wink: ... Remélem ,h joban van már macsó Beni!

Csajok, azt hiszem vége nálunk is a cicbolondkodásnak, legalábbis most erős vagyok,és nincs is nagy sírás, csak "párszor" hallom, h "anya én még nagyon kicsike vagyok",és persze jóval tovább is tart az elalvás, de nekem már nagyon nem esett jól az utóbbi időben.....

Roz, hát tojások az tuti! Még jó,h legalább áprilistól kapsz gyest,de min ültek ennyi ideig????Képünk nem nagyon van,mert az aksink egy .....,és 2kép után lemerül a gép,majd néhány óra töltés után újra.... :oops:

Erszényke, Ti még mentek vhová?

Lili, hogy sikerült a hétvégi buli? Nem fáraszt a főzőcske ebben a melegben?

Megyek,mert megígértem,h megvarrom a foszladozó babakocsit mire felébred Hanna...

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
kár hogy nincs kép,szeretem nézni mindet!De azért jó volt a pihizés,mikor mentek legközelebb?

Roz
szépek a gyerekeid a fotón,büszke lehetsz rájuk.Le sem tagadhatja az apa a fiát,ez igen.vonat ebben a melegben :( bátor vagy bevállalni.
Köszi szépen Endre nevében,igen,ma van a névnapja.

Manó
naon szép a kisfiad,remélem hamarosan megnézhetem élöben is.
Sokat kényesztesd ám!

Erszényes
mi kint voltunk este hatig,le is égtem kicsit.Anna aludt az árnyékban a fák alatt egy nagyot és 7 óra körül haza is értünk.
Csütkön lehet kiszaladok,én sem dugom ki az orrom sehová.

Kattic
sajna nem tudtam ma kimenni a strandra mert leégtem,nem akarok semmi börbetegséget.Ég a hátam,pedig kentem.Anna érdekes nem égett le attól a naptejtöl,én meg igen.Nem értem miért.Pedig ö még a vízben is pancsizott,és hát oldódik a krém a vízben valamennyire.

Thymi
hogy vagytok?Rosszullétek vannak?Remélem nincs!

Bea
kitartás,ebben a melegben még nekem is vannak furcsa érzéseim.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?