Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

REJO ügyes leszel!!! Gondolunk rád!!

Kavicska az aláírásodra öröm nézni!!
(olyan hihetetlen ,rég várod és aztán megtörténik)

Gina nagy nagy drukkokat küldök felétek!!!
Ahogy Kavics is írta mennyivel jobb metform óta minden!

Monee :lol:
Görbuszod?

Apple lehet a hsg a ludas,met óta spontán ciklusban mikor szokott pé-d lenni?

Szép napot!
Vendég

Jó reggelt !

Rejokám, a mai napra egy nagy kalappal, de tutkóra megcsinálod, érzem !!!!

Lafi :lol: Jó volt a szöveg és a kép is !

Dimet, tegnap én is voltam "nála", én meg meglepődtem mennyire képben volt és figyelmes, stb. Ezek szerint elégedett volt a zsével :mrgreen:
Szégyen és gyalázat, nem is tudom a helyedben hogyan mennék be szülni. Ja, holnaptól szabadgáson van, bár azt nem kívánom, hogy már most megszüljél, de hátha kifogsz pont egy olyan napot, amikor nem lesz :wink:
Egyébként, ritka bunkó dolog, hogy így reagáljon minden kérdésedre :? de végülis elmondta a fájdalomcsillapítást ?

(Nekem a szombat csak akkor jó, ha du 1/2 3-ig hazaérek, de ne hozzám igazodjatok )

Apple, valóban úgy tűnik eddig nem volt pé-d, de tudod, hogy a pé akármikor jöhet !

Norka, lehet tudni ez a Hartman doki melyik kórházban rendel ?

Ginuska, izgalmas 2 hét előtt állsz, örülök a pozitív hozzáállásodnak (ezt másként nem is lehetne :wink: ) és remélem Kavicskával nemsokára a babák méreteit fogjátok összehasonlítani !

Allergiám valamelyest csillapodott, de gáz lesz, ha jövőhéten jön a 40 fokos meleg, mert gyógyszert nem szedhetek.
Elkészült a laborom. Az éhgyomri vc jó, de az inzulin alacsony (4,5). Ez mitől lehet ?
Terhelésnél sajnos egyik sem változott az előzőhöz képest (vc 7,7 és in. 83,4 )
Ja, a tesztoszteronom magas, szerintem ez soha nem lesz normális. :?

mniki

hát, kielégítően nem kaptam választ a fájdalom csillapításra. tudom,hogy szabin van. de nem utazik messze pesttől. azt mondta elérhető lesz bármikor. kár.... :lol:

nekem is úgy jó a szombat, hogy csak délelőtt.

terheléses eredményeid tényleg nem túl jók :? mennyi a tesztoszteronod?? mi a francért nem lehet vhogy lenyomni. :( pedig azt kéne vhogy.....

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok! :D

Lecsó, az a cikk megdöbbentő volt :evil: , mint ahogy előttem többen is leírták. Az viszont valamelyest megnyugtató, hogy Petrányi doki megírta már a magáét ennek a kóklernek. :twisted:

Dimet, nyugi-nyugi még a szüléssel! Ne kapkodd el! :wink: Dokit sz.rd le a súlyoddal kapcsolatban, a lényeg, hogy te és a baba jól érezzétek magatokat. A pénzsóvársága meg :evil: ... no comment!

Kavicska, szuppper a tickered! :D Szerintem jól döntöttél, hogy később mész UH-ra. Így lehet, hogy több parás nap, de nem rémísztenek meg azzal, hogy esetleg korábban nem látják a mazsolád. :wink:

Mamint kedves, relax-relax! Munkahelyi gondot le kell rakni még a mh kapuján belül! Nem szabad magaddal cipelni, hazavinni. Hidd el, megvár ugyanott holnap is.
Kíváncsi leszek, mit fog a nődoki látni a pf-eiden. Hátha javultak...

Ginuska, küldöm a pozitív energiát az éteren át feléd! Igazán jó lenne a házassági évfordulótokat egy valódi zebrával együtt ünnepelni! :wink:
És tök jó, hogy ilyen pozitív vagy! :) Csak azt tedd, ami jólesik! És maradj is ilyen mindig! :D

Rejoka, egy kalappal neked a vizsgához! Hajrá-hajrá, ügyes leszel, nyugi! :)

Pussztok,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!

Jaj, annyira dögunalom munkát kaptam mára, hogy mindjárt idealszok. Tök monoton az egész, jobbra katt, balra katt, Ok.... brrr... :roll:

Kincs!

Köszi! Még fent! ;) :D
Hümm... ha már itt vagyunk, őszintén bevallom hogy reménykedek benne hogy ott is fog maradni, de -remélem- nem leszek nagyon elkeseredve ha mégsem. Ugye ha nincs semmi babásodás, akkor a mensi előtti napokban fog visszesni? Csak 5 nap hogy kiderüljön ez a dolog is. ;) :D Az alhasam továbbra is kitartóan érezteti magát, ilyenem még sosem volt. :oops:

Dimet!

Tök jó hogy azért így el tudsz nevetgélni az orvosod (bocs!) bunkóságán. Hiába nagy pocak, de engem akkor látott volna utoljára, amikor sokadszor is szóba hozta a lóvét. Ez annyira visszataszító szerintem... :evil:

Ginuska!

Drukk és hajrá Nektek! Szeresd őket és vigyázz rájuk, akkor biztosan Veled maradnak!
Annyi jó dolog történik itt folyamatosan, hogy ebből Te sem maradhatsz ki! ;) :)

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szerbusztok!

Rejo: Megy a drukk! Tuti sikerülni fog ;)

Ginus: Milyen nagy lesz az öröm! Egy zebra az évfordulóra, ennél szebb ajándékot nem is adhatnál a párodnak... Neked is nagyon drukkolok!

Dimet: Szörnyű, hogy miulyen hozzáállása van a dokidnak. Reméljük pont annyira jó orvos, mint amennyire pénzéhes. Szülni pedig még ne tessék ;)

Mamint: Tudom mit érzel. Nehéz nem hazavinni a munkahelyi problémát, pláne hogy az ember mégis csak a párjának szokta kiönteni a lelkét. Azért próbáld meg nem felvenni a dolgot. Ne is foglalkozz vele. Hamarosan jön a babó és nem kell emiatt idegeskedned :D

Lecso: Hát, engem is ledöbbentett, amit írtak a cikkben. Mintha a műtét és a hormon lenne az egyetlen megoldás...
:evil:

Pusza

Kép

Kép
bettica

Dimet, a tesztoszteronom 91 lett (73 a plafon), ja, meglepődtem, hogy a progi eredményem alapján előző hónapban nem volt pé. De ezen erősen csodálkozok, majd Tűű dokitól megkérdezem mi van olyankor, amikor a hő + Lh teszt is jelzi és vérvétel alapján még sem volt.

7Kincs, már csak egy hét... ??? Puszillak ! és a macskaszem isteni volt, ezt elfelejtettem mondani :lol:

mniki

Jó reggelt mindenkinek !

Dimet, összepakoltál már ??? lehetnek ezek már bőven a jósló fájások is...Jesszus Maris, már itt tartunk..... :lol: :lol: :lol:

Kavics, továbbra is csak vigyorgok, ha rád gondolok...!! :lol: :lol: :lol:

Ginuska, neked pedig eszméletlenül drukkolok.... nagyon jó, hogy ennyire pozitiv vagy ! Ez már fél siker !

CSajok, ez a hónap sem a miénk:

Kép

Az együttlétek száma a reális, tehát nem túl sok..... és szerintem esélytelen az egész.... de annyira elegem van a "kötelező" szerelemből, fáradt is vagyok.... szóval ennyi szerintem.

Kiskutyánk, Dina nem hagy minket túl sokat aludni, de egy tündér ! okos, intelligens, (alig pisil be, kikéredzkedik....ilyet még nem láttam 10 hetes blökitől...) Eszter imádja, alig tudjuk reggel elvonszolni otthoról...
Képek még nincsenek feltéve a gépre, majd otthonról....
zsizsik

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Kavicska!

Szívből gratulálok! A másik topicban hallottam a jóhírt. Nagyon örülök. :lol:

Kép
babancs

Hali!

Mniki :P
Én is puszi! Tegnap nem volt uh??
Igen egy hét, már hatszor kiszámoltam,de azt hiszem egyre nehezebben viselem..nekem a várakozás a nehéz, a mensi már egy reményteli ciklus kezdetét jelzi..mind1.
macskaszem :lol: :lol: pávaszem drága, pávaszem :wink: :) ,de örülök hogy ízlett

Zsizsik ne keseregj!
Akció volt a pé közelében,és a kiskatonák hősiesen több napig is állják a frontot :wink:
Esetleg ha mensizel (remélem nem fogsz!!) akkor megengedem a sírást de addig nem!

Dimet :shock: hűűű, azért egy darabig még biztosan jól érzi magát benn,aztán mindent bele, izgulsz??

Csajok az itteni diabos dokinő (egyedül Ő foglalkozott velünk)aki most nem rendel sajna,tegnap azt írta hogy ha sikerül elhelyezkednie kiemelten szeretne pco-sokkal foglalkozni,és ezt a pályázataiba is beírja és a mi segítségünket is kéri :D :D
Mit szólsz Norka? Remélem hamarosan sikerál!!
Vendég

zsizsik, annyira nem rossz ez a görbe....

Kép

dimet

Kincs :lol: :lol: :lol:
A lényeg a szemen volt, abban van a lényeg = meggggggyyy
nyaminyami, nagyon kívánom a gyümit, tegnap egy ritka rossz dinnyével próbáltam az allergiámat gyógyítani :evil:

UH nem volt, mert a dokibácsinak nincs UH a magánjában, tudjátok ő amúgy is csak ultrahangoztat :evil:
De ma megyek SZTK-ba, remélem nem küldenek el a csudába.

Zsizsik, nagyon várom a kutyusos képet ! Olyan édes lehet és biztos voltam abban, hogy nem lesz alvás az éjszaka :wink: Eszter nem akart vele aludni ?
A görbéd egyáltalán nem rossz, szerintem esélyes is, "legfeljebb" megint lányotok lesz :lol:

Dimet, még meg sem dícsértem a képeket, jó sokat készítettél ! és ott vagyok Johannával a kezemben :lol: :lol: :lol:

mniki

Zsizsik!

Fel a fejjel! :) Van ilyen amikor kicsit elmegy az embernek még a szerelmezéstől is a kedve. Pihizz kicsit, gyűlik tőle az energia. :)
Nekem is pont csak akkor nincs kedvem együtt lenni, amikor kéne. :oops: Arra gondoltam változtani kéne a technikánkon. A hó eleji erős kezdést, át kéne csoportosítani a hó közepére, hogy minden jó időben legyen. :D

Kincsnek igaza van, majd mensikor bőgünk (ahogy nézem nagyjából együtt)... vagy nem. :)

Monee

Monee

monee85

Monee: hihihi.... :lol: igen, nagyjából együtt vagyunk.....

Hát, megmondom őszintén, hogy most lesz@rom, mi lesz, eléggé apatikus állapotban vagyok, talán keveset alszom az elmúlt napokban, és ezért.... szerintem egyébként az, hogy a kiskatonák elélnek ott bent napokig, csak egy legenda.... túl savas nekik a közeg.

Dimet, Niki, nem is írtam az előbb semmit a dokira, a pénzéhes, unszimpatikus és modortalan dokira..... de nem is fogok, mert a moderátor kizár a fórumról ! :twisted: :twisted: :twisted:
zsizsik

vannak még képek. még teszek majd fel. amelyikből kell vkinek nagyobb méretű, szóljon!!!

Kép

dimet

Sziasztok!

Dimet!

Hűűűha! Hinnnye! Jaaaj! :D Még egy nagyon kicsit azért bírja ki KisZsé :D !!!!

Ma már nagyon felbosszantottam magam, ááá, nem érdekes, kedves rokonok okoskodása... Most szúrkál a jobb oldalam...és minden nap 13h00kor majd' meghalok éhen és álmos vagyok, képes lennék állva elaludni...ez normális??????

Pusz,

Gy***
jokaliza

Jokaliza, teljesen normális!!!!!!!!!
Vendég

jokaliza, igen normális:) ez most így lesz egy darabig. aztán majd jön más. aludj kicsit, ha tudsz. vagy bóbiskolj melóhelyen.

itt úgy lehűlt megint a levegő. nem baj. ez jó.
lafi, ti hogy vagytok??

Kép

dimet

Megvagyunk. Hol szúrogat megint a hasam, hol abbamarad egy-két napra, hol a bal, hol a jobboldal szúrogat.Gondolom, megint nőhet.
Jövő szerda quartett teszt....tartok tőle kicsit. A rossz véreredmény miatt ismétlik meg a vérhormonokat meg AFP-t is néznek és péntekre lesz eredmény. Izgulok és félek is. Nyugtatgatnak, hogy nincs gond, mert hát az Istenhegyin nézték az uhut és azok profik és ott rendben volt minden, nekem meg alapból minden nyavalya bajom van, ami befolyásolhatja a vért.
De hát addig úgysem nyugszom, amíg nem tudom biztosan, hogy okés odabent az élet.

Nem semmi, hogy milyen ez a doki :twisted: amúgy nem lehet, hogy a frontok jönnek-mennek miatt görcsölsz jobban????Jön a meleg, bocs a kánikula.
Vendég

Okés, köszi :oops: ! Szóval akkor normális :D . Most szúrogat, jobb oldalt...akkor biztos nő :D :D

Dimet!
Hihetetlen, hogy így eltelt az idő! Iszonyú gyorsan! Azért még kitartás! Most melózol? Jól jön a hűsítő levegő a nagypocakos kismamiknak :D :D
Már én is alig várom, hogy elteljen, leginkább ez az első trimeszter!!!!!

Lafi!

Köszi és most én mondom, hogy nyugi! :D Minden oké lesz!!!!!!!! Szorítok!!!

Gy***
jokaliza

Sziasztok!

Átmenetileg átmentem időmilliomosba! :lol: Nagyon teccik!

Dimet!
Egyelőre szülni tilos! :lol:
Egyébként tényleg hihetetlen, hogy milyen fekete humorral viseled a dokid megjegyzéseit.
Csak egy dolgot nem értek. Sokan "istenitik" szeretik, kedvelik és sokakkal tündérien bánik, miért pont veled ilyen? :roll:
És mindezek ellenére ragaszkodsz hozzá. :lol:
No, a lényeg, hogy legyen egy gyönyörű szülésed, csodálatos élménnyel. És utólag minden megszépül.
KisZsének azt üzenem, hogy várjon sorára! :lol:

Kincsecske drága!
Olyan aranyos az a puccos malac az avatarodban! :lol: Nagyon mókás! :lol:

Mniki!
Gondolkodom a labor eredményeiden.
Éhgyomri inzulin alacsonyabb az nem gond.
De mitől ilyen magas még mindig a 2 órás? Pedig már tényleg van rendszeres PÉd. :roll: Meg a tesztoszteronod is.
Tűű mit mond? Mikor mész legközelebb hozzá?
Nem tudom nem e lenne jó neked is az Avandamet. (Persze nem akarom bebeszélni, de hátha lehetne tornázni még ezekből az értékekből.)
Nagyon szeretném, ha végre már rendben lennél.
Allergiáért pedig részvétem. :cry:
Asszem ebben a topikban a Rambóka nyavalyáival csak Te veszed fel a versenyt! Kép (viccnek szántam, bár elég gusztustalan vicc szórakozni a próblémás embereken :oops: )

Monee!
Drukk hegyek mennek.

Zsizsik!
A kis kutyusotok megúszta a szombati simogatás dömpinget. :lol:
Asszem jól járt. :lol:
Apával megtettek már mindent, pihenj, bújj a párod melé, szeretgesd. feljtsétek el a szexualizálást! komolyan.
Tudod a PÉk roppant kiszámíthatatlanok. :roll: Lehet elég nekik egy adag kiskatona. :oops:

Lafi!
Már akartam kérdezni, hogy mi van veled. Tekintettel, hogy ezen a héten orvoslátogatás volt.
Várom az eredményeid! Küldök egys kis nyugatató simit, hogy ne izgulj, mert minden rendben van. :)

Jokaliza!
Rokonokkal ne foglalkozz!
Nem is értem mit szólnak bele a dolgaitokba. Ezt fel nem foghatom. :roll:
Ne hagyd magad!!! Kép
Vendég

Sziasztok csajok!!!

Köszönöm mondenkinek a drukkot, úgy néz ki sikerült a vizsga, bár írásbeli volt, de úgy érzem megvan. kész a doktori suli, már csak a 100 tételes szigorlat, a pár száz oldalas disszertáció és annak megvédése van hátra! :lol: juhhéj! :lol:

szombat délelőtt jó. beszéljünk telefonon. Fiúk nincsenek, Johannával kell mennem, és BKV-val, legyen olyan a hely, jó? egyáltalán ki tud jó fagyizót BP ami nincs a világ végén?

Niki éhomi inzulin sztem jó. Csak abból kiindulva, ha 13 felett már IR, akkor mégis mennyi legyen, pont 7 vagy 8? terheléses magas és teszto magas: tehát ugyanarra jutottam mint kavicska nem elég a met. Avandamet kell vagy Diane. Tudom lőjj le. De a Diane leviszi a tesztoszteront. erre van kitalálva. Kérdezz már rá Tűűnél. nekem azt mondta a Diane a PCO gyógyszere. és Amerikában most kezdik felfedezni. lehet pár év múlva ez a gyógyi lesz a sláger. Szedd avandamettel együtt. vagy próbáld ki csak az avandametet. A terheléses inzulinod egyszerűen túl magas.

én a vérvételnek hinnék PÉ ügyben, nem a hőmérőnek és az LH tesztnek. Sztem valamit mozdulni kell, mert most hiába vársz.
(ugye nem voltam túl kemény és tárgyilagos? :? nem akartam. de nem szeretek kertelni.)

ja és tessék utánajárni a D-vitamin dolognak! igenis van benne valami!!! ha most babára hajatnék és nem jönne össze, ez lenne az első, amit megnéznék.

kavics nagyon boldog vagyok hogy ÍÍÍÍRSSSZ!!!!!!!! :lol: valamikor felhívlak, mennék Kecsóra tudod amit terveztem, nem is aludnék ott, (nem akarok kismamát terhelni :wink: ), de talizhatnánk!

Hmm. tartsunk sűrűbben talit lányok, ha valaki mindig bebabásodik utána. Rajta. közbe. :lol:

zsizsik bébi fel a fejjel! nem vagy te ilyen apatikus leányka!! Szombaton dumcsizunk.

na megyek megnézem Nikit és Johannát! :lol: a képeken!

Kép

Kép
rejo

kavics, én eléggé optimista ember vagyok, ezért vagyok ilyen fekete humorúúúúú....ja, és a dokim velem is kedves. amiket én leírok, azt mindketten mosolyogva beszéljük meg. és jókat bólogatunk, stb.....ez van. nem mondtam,hogy nem kedves velem. nagyon is mézesmázos. és tudom,hogy jó szakember (ezért maradok már nála, és azért is mert már nem akarok váltogatni), de úgy látszik nekem nem jött be. majd a legközelebbi doki. de ki tudja, lehet velem van a baj. :lol:

rejo, gratulaaaaaaaaa!!!!!!! már nem sok van :D

van a margit körúton egy fagyizó. nyugati után 1 megálló a margit sziget felé, és bal oldalt. egy sütizős-fagyizós-beülős hely. cukrászda magyarul.

ma szül egyik barátnőm. juj.

Kép

dimet

Sziasztok!

Dimet és lányok!
Én most szeretném feltölteni az általam készített képeket, de egy nagy gond van.

Én azt látom, hogy ha valakinek van jelszava, akkor tutti megnézheti az összes képet, ami a tar.hu -n fel van töltve.

Győzzetek meg az ellentkezőjéről. :?

Mert most du lenne időm felrakni őket.

puszika
Vendég

komoly?? de ha beteszed a "galériáim"-ba, akkor csak azzal az adott jelszóval lehet megnézni. vagyis képfeltöltés, utána meg a galériába bepakolás, amit én privátként állítottam be.
mondjuk igazából nem hiszem,hogy bárkit is érdekelné a mi bulink :D de azért rákuksizok.

de ha így van, akkor leszedjük és marad az emil.

Kép

dimet

Sziasztok!

Hm, most nem értem Niki dolgát... :roll: Ha jól emlékszem, egy hónapja volt megműtve. A lapar egyik - talán egyetlen - pozitív hozadéka, hogy átmenetileg lecsökkenti az androgén hormonokat, beleértve az LH szintet is. Nem hiszem, hogy ez pár hét alatt következik be.
Peteérése meg van Nikinek, hiszen a múltkor is kiderült, hogy jó magas progiszintje van. Hogy most a frissműtétes ciklusában mi volt, azt miből következtetjük vissza? Niki, te most cikluseleji progit nézettél? Csak mert az NLC-n is volt egy ilyen lány, hogy bizonyítottan volt pé-je, aztán a köv.ciklus eleji progiból Tűű azt mondta neki, nem volt. :roll: Szóval nem tudom, hogy ez mennyire informatív.

Niki tudod én meg pont amondó vagyok, hogy megműtöttek, az alap inzulinszinted kellően alacsony - az enyém is ennyi, a metformin azt karban tartja; várd meg hogy egy kicsit rendeződj most a lapar után, de szerintem nem sok idő kell. Talán nem kéne most tényleg ennyire rágörcsölni. Lányok ne hülyéskedjetek már, pont ezeket az esélyes hónapokat kéne elgyógyszerelnie Dianével meg Avandamettel?? :roll: A terheléses inzulinszint: nos, erre meg emlékezzetek mit mond Petrányi, és egyre inkább igazát látom. A hasnyálmirigy provokálhatósága és a sejtjeink érzéketlensége effektíve nem változik 75 gr tömény lötty után, hiába szedjük a gyógyit... talán Avandamet után, ezt majd megmondom, szeptemberben megyek megint terhelésre. Zsizsiknek is Avandametnél javult, ha jól emlékszem. De biztos, hogy ez a lényeg, hogy 75 gr lötty után mit produkálunk?
Vendég

Rejo, gratulálok a vizsgádhoz! Őszintén le vagyok nyűgözve, Bogi mellett sok mindent csinálok, de tanulni egy vizsgára - azt nem tudnék.

Gondold el, nekem az őszön van hátra egy utolsó, halasztott félévem, összes tárgyam teljesítve, leszigorlatozva, csak éppen a tézistervet kéne összerakni.... asszem, ezt elbuktam, nem bírom csinálni. Már álmodok is vele, annyira rosszul érzem magam emiatt.
Vendég

Norka!

Én már arról sem vagyok meggyőződve, hogy az Avandamet mellett tilos teherbe esni. :roll: Nyugodtan lehet velem bárkinek vitatkozni.

Most olvastam a legutóbbi farmindexben, hogy a metformin (pl. Merckformin) abszolut ellenjavalt terhességben és az
Avandamet (rosiglitazone+metformin) csak relative ellenjavalt. :roll:

Ne jöjjejetek azzal a magyarázattal, hogy mikor törzskönyvezték!

Mnikivel kapcsolatosan.
Egyáltalán nem gondolom, hogy ezeket az értékes PÉs hónapokat el kell "pazarolni" diane, vagy avandamet mellett. :cry:

Amit az előző hsz-ban is írtam. PÉje van! Rendszeresen.
Anno azért hormonozták a Kaáliban, mert a petefészkei nem akartak spontánkodni. Kétségtelen, hogy hat a metformin. Sőt az is egészen biztos, hogy a laparnak is megvan a bekavaró, de pozitiv hatása is.

Azt, hogy mit mondott a Mágus, azt hiszem nem publikus, de gyűjtöm a pénzem..... :lol:

Csak bárcsak tudnám miért nem marad vele a baba? mi az oka a két vetélésnek ? egyáltalán kell e neki tulajdonítani akármilyen jelentőséget? Vagy csupán az egész a véletlen műve?
És bárcsak tudnám a megoldást.

De ha ez így lenne, akkor valószínüleg hosszú sorok állnának a lépcsőházunkban, hogy megmondjam a tuttit.

UI.: két éve PCOSban utazom, de még mindig hülye vagyok belőle és folyamatosan vitatkozunk. :? :lol:
No, ez így van rendjén.

Nikike, bocsika, hogy így tárgyallak. :? :oops:
Vendég

csajok, átdobtam emilen a maradék képeket. akinek nem küldtem el jelezze!!!
jó nagy....
a tar.hu-t meg nemtom. szerintem nem lehet megnéznie akarkinek. de majd beregisztrálok egy másik névvel és megnézem,hogy úgy is megnézhetem-e. jaj, mennyi megnézni.... :lol:

Kép

dimet

Tényleg bocs Niki, csak nagyon szeretünk, azért foglalkozunk veled ennyit... :lol:

igazad van norka, ne mosz szedjen Dianét, télleg Niki lapar után van. az mennyi ideig hat, fél év? Csak azt tudom mindenkit türlemre intek, Niki iszonyú türelmes volt már eddig. Mondjuk ha azt nézem, Alice is ugye ilyen vékony, ő is több évig szedte a metet, mire összejött neki...stem nikinél a babál elmenése és a nehéz teherbeesés között kapcsolat van....valami még nem tuti nála, és változtatni kéne a konfiguráción...valamit.

hmm az a baj Norka, nem tudjuk mi a lényeg.még petrányi sem tudja.

Norka ne hülyéskedj, nem szabad az utolsó méreteken feladni, ha már ennyi energiát beleöltél...különben sem olyan lánynak ismerlek, aki feladja... :wink: :lol:

Anyu múlt héten is kivett 3 nap szabit, meg ezen a héten kettőt, vasárnap zsolti tartotta a frontot. így lehet megcsinálni gyerek mellett bármit is.

kavicska nem értem a pénzgyűjtést?? Lombikra már nem az biztos...akkor mire? :lol:

Norka én még tudod min gondolkodtam? Aki igazán a PCO-t akarja kutatni, az egyet nem néz meg: hány száz, ezer nő van, aki PCO-s, akár csak az Uh képen apetefészkei, akár még IR-je is van, és vígan esik teherbe kétszer, háromszor...és nem azért, mert akkor még nem volt PCO-s. az indexen is volt egy ilyen lány, meg ide is bejelentjezett nemrég, hogy neki már van 3 babája...csak róluk nem tudunk, mert nem jut el erre a fórumra, mert nincs teherbeesési problémája, vagy maga sem tud róla, mert végül is miért petefészekuhuznának meg egy nő, aki több ygereket szült, és nincs problémája. nagymamám, aki cukorbeteg lett, 3X esett spontán ripsz-ropsz teherbe 30 felett, utoljára 37 évesen. Tipikus PCO-s volt, pattikkal, diabétesszel minden.

szóval akkor lenne valóságos egy vizsgálat, ha egy adag nőt véletlenszerűen kiválasztva mindegyiknek megnéznénk a petefészkét, és megnéznék mennyinek PCO-s, és ebből hány fog teherbeesési problémával küzdeni majd...

a nőgyógyászom csak legyint egy PCO-s petefészekre, mert szinte mindenki terhesen megy vissza hozzá egy idő múlva, akinek ilyet mutat az Uh.

Kép

Kép
rejo

he-he látom norkát meg rambókát!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Nem mondhatnám hogy túlzottam értem miről folyik itten az eszmecsere, de azért koncentrálok erősen. :)

Kérdésem van, csak hogy legalább valami tiszta legyen.
Ki az az oly sokat emlegetett Tűű doki?! Én még ezt sem tom... :oops:

Rejo!

Gratula a vizsgához! Ezek szerint akkor megérte ennyi tanulni! Mi leszel ha nagy leszel? :D

Zsizsik!

Én most fájok. A bal oldalon, meg néha lent is és ennek azért annyira nem örülök. :roll: :roll:
Mensihez még azért kicsit korán lenne! :oops:

Monee

Monee

monee85

Dimet!
Én nem bántásból írtam. :D
Remélem érted.

Ha azt mondjátok, hogy OK, akkor ok.
Feltöltöm őket! :D

Rejoka!
Nem velem kapcsolatos a pénzgyűjtés! :lol:
Vendég

Hali!

Ezekhez a dolgokhoz én sem értek..

Niki uh-t sikerült intézned?

Kavics ha most rengeteg időd van nem válogatnál pár képet amit mailen átküldenél??? Légyszi :P

Rejo gratula!

Lafi drukkok feléd is szállnak!+++

Monee Tűű a pco rendelő MENSMENTIS endokrinológusa
Én is fájok kicsit pisiléskor..remélem nem ciszta :?
Vendég

lányok..szerintetek hőmérőzzek?
Vendég

Gina!

NE!

Dobd ki! Vagy tedd el szem elől! A sunyiba.
Nem mérvadó! Főleg ha progipótlót is kapsz. És csak idegesítenéd magad vele!

OK?! Fogadd meg a tanácsom!
Vendég

Szia Gina!

Neee! Utrónál hiábavaló ,meg csak idegelnéd magad!
Pusszancs a pocaklakóknak is!
Vendég

Kavics :D :lol:
Vendég

ok...megfogadva...kósza ötlet volt. vizeleteszt sem lesz..párom megtiltotta. igaz minek is??? hisz velem van a 2 babó!
Vendég

Kincs!

Köszi! :)
Megnéztem a rendelőt és az áraikat. Bazzzz.... ennyi pénze a királynak sincsen.
Ne haragudjatok, de hogy tudtok ennyit "befektetni"?! Csak úgy röpködnek a tízezresek. :shock:

Én inkább járok ide hozzátok és tanulom az okosságot, ez nem kerül semmibe. :roll: Ha a pénzen múlik hogy nekem lesz-e gyerekem, akkor nem lesz sosem. :oops: :(

Na mindegy, az azért pozitív hogy legalább itt foglalkoznak Veletek!

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Ma megemelkedett a hőm, majd látom mi lesz ebből. Egyszer már megviccelt ebben a hónapban! Már nem merek hinni neki :twisted:

Kincsecske, a múlt hónapban 23. nap körül volt pé. Hogy ez a hónap milyen lesz, az még rejtély. Fáj pisiléskor? De az nem pé környékén szokott lenni? Hmmm..

Zsizsik, nem elszomorodni! Küldöm a +++ energy-t!

Olvastam, ezeket a hozzászólásokat Dianéról. Én csak arra emlékszem, h Petrányi azt mondta ha Diánét szedünk, akkor csak met mellett. A másik, pedig, h Tűű doki mondta, a Diane után sokkal durvábban jönnek elő a tünetek. Én csak ennyit tudok :(
Na meg annyi, h nekem Diane előtt 102 volt a testosteronom. Erre kaptam a Dianet. 3 hónapot szedtem, utána rögtön kapatam metet és most lett 0,8 (ez már másik mértékegységben). Remélem a következő mérés alkalmával sem megy följebb.

Kép
apple

Lányok!

Közben folyamatosan küldöm a képeket az emailcímekre.

néhány emberé rendszeresen visszaküldi. Majd jelzek nekik.

eddig 20at küldtem el.

Monee!
Én a Mensmentisről csak superlativusokban tudok beszélni.

Előnyei az államival szemben:
profik dolgoznak benne
időpontra mész
veled foglalkoznak
nincs kujtorgás a vizsgálatokért
fizetsz, de nincs hálapénz
egy kettőre vágányra kerülsz és nem kell hosszú hónapokat kovályogj a magyar egészségügyben.

kb. Most ez jutott eszembe.
De kétségtelen, hogy pénzbe kerül.

Ne kérdezd tőlem, hogy miért fizetsz TBt? :lol:
Vendég

kavics, tudom, nem is értettem félre :D

okrnak és monácskának nem mentek át a képek. gondolom teli a postaládájuk. többiek megkapták??

valóban, azt szokták mondnai,hogy lapar után fél évig kell türelmesnek lenni. de ki tud ennyi idő után türelmes lenni??????????? :(

moneee, igazából egyszer, max. kétszer kell befektetni. ha el tudsz menni úgy tűűhöz, hogy van leleted, minden hormonnal. akkor egyszer, és majd hónapok múlva kontrollra. én is úgy mentem annak idején hozzá,hogy összes friss lelettel, amit megcsináltattam. akár nőgyogyival, akár háziorvossal (akkor még megcsinálta a háziorvosom is). nekem nem volt pénzkidobás. bejött :)

képzeljééééétek!! megszületett ma barátaink kisfia. 4460 g-al és 61 cm-rel!!!!!!!!!!!!!! juj, a csajjal együtt turiztuk az 56-os, 58-as rucikat :lol:
én hülye, nagy izgalmamban úúúúgy bezabáltam. de úúúgy. nemtom, én ha boldog vagyok és izgatott, bezabálok. általában boldog vagyok, de ennyire izgatott ritkán :lol: kiszsé örömködött a sok össze-vissza kajára. a kis piszok, már most tudja mitől döglik a légy :lol:

gina, ne mérj. ne. csak nyugi. pihizz. a mai séta megvolt??

kavics, ti hogy vagytok?

apple, maradjon is ott fent a hőd :)

norka, ha már "csak" ennyi hiányzik, vhogy próbáld meg megcsinálni. a legvége már annyira nem gáz. igazából az embernek néha rá kell erőltetnie magát....mondjuk, nemtom miylen lehet gyerkőc mellett, tuti kemény dióóó.

nekem a diane hatott, anno. mármitn a no mensire és a sok pattira. mikor abbahagytam 3 hónap szünettel, 1 hónap után úgy hullott a hajam,mint életemben soha. akkor bezzeg nem tudtam még,hogy miért. persze mensi se volt. és kaptam másik bogyót.

lépek, tele vagyok

Kép

dimet

Kavics!

Persze, értem én hogy miről beszélsz. Valszeg nekem szerencsém volt, mert az első diabetológus akihez mentem, rögtön vágta a helyzetet és nem gördített senki akadályokat elém. De nem mindenki ilyen szerencsés.
Nem kérdezem hogy miért fizetjük a TB... az ilyen dolgokkal nem vagyok hajlandó foglalkozni! :)

Monee

Monee

monee85

Lányok!

Ide is ide írom.
Elküldtem 40 képet.
5-ös csomagokban. Azt jelenti, hogy 8 emailt kaptatok tőlem.
A képem meg vannak számozva 1-től 40-ig.

Ha valaki valamit nem kapott meg, kérem jelezze nekem vissza emailbe. Pótolom. Konkrétan azt írja meg, hogy mit kapoott még meg.

De én is látom kb kik nem kapták meg, de folyamatosan telik a postaládátok és küldi vissza.

Pussz.

ma csak 40 ment. Holnap megy 42 És aztán pótolom azoknak is akik nem kapták meg. Csak jelezzetek!!!!!

Cuppp

Aludjon mindenki jól. :)

Huhh, ez elég érthetetlenre sikeredett.

Cupppp
Vendég

Gina! Neeeee!!!!! (Ujjcsóválós figura, ha lenne nekem ilyen - asszem Kavicsnál láttam?? )

Csak relax! Remélem mindennap mozogsz rendesen! Szerintem normális életet kell élni. :roll: A fekvés sztem nem jó, felesleges és belehülyül az ember. Meg így ha élsz, gyorsabban is telnek a napok. :wink:

Dimet, Rejo, csak az a baj, hogy 1. leépült az angolom 2. 2 éve elő se vettem a kutatási témámat, sztem iszonyatosan elment mellettem a világ, sőt, valaki tán meg is írta, amit én akarok 3. kutassak, de hogy? kérdőívezni kellene, felmérni, brrrr.... hát nem tudom. soknak érzem. pedig tényleg nem vagyok az a feladós típus. 4. mit kezdek a doktorsággal? :lol:

Monee! Igazából örülök hogy az őszinte megnyilvánulásoddal kihoztad a témát a MMEC árairól. Az "újabbak" sokan nem tudják, hogy az édesgyermekemről van szó, ami a céget illeti. És félek, hogy azt gondolják egyesek, egy burzsoá disznó lettem, aki kihasználja a helyzetet. :oops:
Sajnos, az eü borzasztó drága. Az elmúlt hónapokban folyamatosan sokkolódtam, mert megtudtam most, hogy amit az ember az állami ellátásban olyan természetesnek vesz a legelső kis fecskendőtől kezdve a szivattyús vízberendezésen át a nem tudom micsodáig, az mind pénzbe kerül,. és nem kevésbe. Ehhez jön a szakértelem, reklám, finanszírozás. A magántőkének meg kell térülnie. Pont ma számoltam ki, hogy a 4800 Ft-os inzulin és cukor terheléses vizsgálat semmilyen nyereséget nem hoz, erősen veri a lécet. :roll: és így tovább.

7kincs, most jut erről is eszembe, nem tudom hogy a V.V. drnő miben gondolkozik, de vannak tapasztalatok már bőven, és szerintem azért megéri összefogni a kollégákkal és csinálni.

Apropó, pécsiek, Rambóka!! :wink: Ott már lassan Dunát lehetne rekeszteni a jó szakemberekkel. Sorba jönnek a pcos.hu-ra a javasolt pécsi nőgyógyászok, ott a Ruzsa Csaba, meg az az Andrea endokrinológus is. Nem akarjátok megcsinálni a pécsi MMEC-t?? Nem lehetetlen!!
Vendég

Kavics 40 képet kaptam! :D
De én mindegyiken eszek vagy alszok :shock: :shock: iszonyat :roll:

Norka a dokinő magánba még most nem mer belevágni,de akar foglalkozni a dologgal..ez is vmi..
Ha esetleg vkitől kapsz debreceni dokiról infót szólj!! Mert per pill árvák vagyunk..

Jó éjt!
Vendég

Lányok!

Akiknek ment kép:
Dimet, Kincs, Anyoka, Apple, Babszika, Bee, Bettica, Csillagfény, Ezoterike, Lara, Lecsó, Lyutka, Mamint, Mniki, Monácska, Okr, Wandrea, Zsizsik.

Norka, Rambóka nem vagytok benne a "szupertitkostáblázatban" ezért nektek nem küldtem el. Kép

Akiknek nem ment el mind a 40 kép:
Anyoka
Csillagfény
Kriszta, de csak az egyik email címe.
Lyutka
Monácska
Zsizsik
Vendég

Norka!

Igazából senkit nem akartam megbántani, vagy kellemetlen helyzetbe hozni, a saját pénztárcám felől néztem a helyzetet. Nekem ez nagyon sokba kerül, mert amennyiből kijön egy komplex vizsgálat, pont annyiba kerülne a lakásba a parketta. És a parkettát már fél éve nem tudjuk megvenni...
Szóval ez ennyi és nem más, nekem anyagi kérdés.
Fogorvoshoz sem járnék "maszekhoz" ha kérne érte pénzt, sajnos ez a helyzet. :(

Apropó én is pécsi (na jó, Pécs melletti) vagyok! ;) :D
Dr. Molnár Márta diabetológust én ajánlottam. :)

Monee

Monee

monee85

Nana Kavics, te nagyon jól tudod a mail címemet... :!:

Kérek szépen képet, hogy még irigyebb lehessek! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X