Háj lányok!
Na de gyerekek, persze, hogy jöhet a csapat! A kert nagy, lehet még rókát is kergetni az alkeszmentes sör után.
Nóri, szerintem máskor adjál Lilcsinek is egy kortyot, hátha nem önti rád legközelebb.
Anyáék a Szecskán néztek házat, szerintem jó, de belülről kell egy atombomba, aztán meg egy építőbrigád. Apus magyarázta nekem, hogy mit, hogyan szeretne megcsinálni a házon, erre a néni, hogy ez mindenkinek a magánügye. nem győztem hárítani, hogy ezt vsak nekem mondjam, nem sértésből. de ahol 30 éve nem nagyon volt a festésen kívül más csinálva, arra azért testvérek között is ráfér egy mindenre kiterjedő felújítás.
Kati, ne is mondd, nekünk is a Juditka volt a védőnőnk. Én akkor akadtam ki, amikor azt mondta, hogy Imikének nyugodtan adjak a kezébe egy fakanalat játszani.
de miért is, hogy kiszúrja vele a szemét, mert akkor már javában szaladt a gyerkőc,vagy talán úgy ítélte meg nincsen rendes játéka neki?Brrr....
Szegény, mondott olyan okosakat. Egyszer Nóriéktól jött át hozzánk, és dumál, hogy így az Anna, úgy az Anna, és meg csak néztem értelmesen, mintha tudtam volna kiről is beszél. Aztán csak összeraktam, hogy a Nóri az, mert a folyosónkon ő volt egyedül kismama pozícióban.Na de hagyjuk, amúgy nem muszály mindig beengedni.....
Mackókámat megetettem, most itt nézelődik csendesen a lelkem, a másik mackótestvér még alszik, ma jól kihúzza a bogárkám.
Riadó van, sziasztok!