Sziasztok!
Gyorsan írok pár sort, mert eltűntem pár napra
de hát nem jutottam ide.
Szirom,
köszike, hogy elküldted a többieknek a fotókat! Tudom, nekem kellett volna, de egyszerűen nem jutottam hozzá
Hát én nem tudom, mi lehet a Szabolcsban... A MÁV miért nem látja el a saját kismamáit? Hisz ott megmaradt a szülészet, nem?
Mondjuk nem is értem, hogy miért nem adják oda egész napra a babát az anyukáknak, akik kérik, hisz akkor a csecsemős nővéreknek sincs annyi dolguk...
Moly: hú, nálunk is volt néhány hónapja! Azt vettem észre, hogy mindennap látok egy-egy lepkét valahol a falon. Aztán meglettek: az egyik kilós lisztben
Én is takarítottam meg kipakoltam az egész konyhaszekrényt, jó kis meló volt
Sajna megelőző módszerem az nincs, ezek ha jönnek, befészkelik magukat és kész. Mégsem szórhat az ember molyírtót a lisztre...
4D-set várjuk nagyon! Jajj, nekem olyan nagy élmény volt!!!
Ildi,
nagylány Natasa
Mi is bébiételt eszünk persze, 3 nap alaptt fogy el fél üveg
Uramisten, 5 gyerek!
Na de majdcsak ellesznek. Szerintem egy-egy napra rendelj kaját nekik, hogy ne kelljen annyit főznöd, így aztán Te is kikapcsolódhatsz :
Nagyon-nagyon jók a nyaralós képek, főleg a tengerparti strandolásért vagyok irigy
De jövőre mi is megyünk!
GYerkők írtó édesek, Nati ahogy dagonyázik a homokban... Emlékszem, egyszer Olivérről láthattunk hasonló fotót, igaz?
És hogy milyen vékony vagy, félelmetes!!! A keresztelős képeken nagyon csini a ruhád
A kirándulósokon meg a nacid tetszik
Motiot,
ez a rosszullét nem hangzik túl jól! Azért a dokinak feltétlenül említsd meg, jó?
Főleg a zsibbadás nem tetszik nekem... Valami ér nyomódhat, biztos csak a baba nyomja el, de akkor is szólj majd mindenképp az orvosnak!
Cukor: hát, nekem fogalmam sincs. Azt hiszem, itt a cukorbetegség az anyukára veszélyes...
Köszönöm a bókot, aranyos vagy
Rita,
de jó kispasid van!
:):) Mi még mindig gyakran kelünk (most félóránként), háááát...
A melegtől én is tartok. Vagyis ami rossz, hogy nem lehet annyi sokat a szabadban tartózkodni. Ha nagyon meleg van, mi igyekszünk legkésőbb délelőtt 11-re itthon lenni (ami gáz, mert kb. 10-kor indulunk el), és 4 előtt ki sem dugjuk az orrunkat. Inkább kéősbb. Itthon jó, mert van légkondi
Nálatok nincs? De ez akkor is sok idő a lakásban.
Petivel nem lesz gond szerintem
Csak szopizhasson gyakran
A nagyokat viszont muszáj lesz árnyékban tartani... Meg sapi, naptej
Sok-sok víz
Mira,
no aludt Andris ebéd után?
Rita,
köszi a bókot
És szerintem nyugodtan menjetek vásárolni az Árkádba! Igenis kell egy kis újdonság Neked is, és ahogy láttam az utsó pocis fotódat, egyáltalán nem híztál ám sokat.
Egy kicsit írok rólunk is, aztán megyek Lacushoz, bár egyenlőre remekül eljátszadozik magában
Ugyanis kettecskén vagyunk, Zsoltika ma délután szépen fölült a szentesi buszra a mamával
Nagyon vidáman ment, már beszéltem is vele telefonon, és örült, csicsergett, élvezte az utat
:):)
Annyira nagy most a csönd itthon!
Tegnap meg egész nap az állatkertben voltunk! Nagyon jó volt
A játszótérre 2x is vissza kellett mennünk, annyira élvezte Zsoltika. Rengeteget talpaltunk, de tényleg remekül éreztem magam én is.
Hazafelé még dinnyét is vettünk, cipeltem hazáig
De most már megyek, Lacus az ölemben, és nagyon érdekli a billentyűzet...
Pussz!