Új privát üzeneted érkezett!

Kata,
Ez attól függ hogy hány sejteseket kapsz vissza hiszen elöször balsztó állapotba kell eljutnia és csak utána kezdődik a beágyazódás. A megtermékenyítéstől kb. 5 nap a balszto állapot+beágyazódás. Szóval te most hány naposan kapod őket vissza és hány sejteseket? Meg ez nagyon egyéni valakinek gyorsan osztódik valakinek kicsit lusti és lassan. Kezem lábam szeme keresztben érted nagyon drukkolok ügyi legyél!!!!!!

Reni,
Köszi jól vagyunk már csak 6 nap és betöltjük a bűvös 12. hetet :lol: És már csak 8 nap és láthatom a kis Pandámat :lol: Ti hogy vagytok?
Vendég

zel, én nem foglalkozom különösebben vele, talán nem vagyok elég maximalista, néha domestosba fektetem. Gipsz nem nagyon van rajta szerencsére.

pandácska, de jóóó neked! Láthajuk mi is kicsi pandát?
bbilona

Ilona,
Persze :D majd felteszem a képeket amit kapok és remélem hogy mindent rendben találnak nála! Párom is nagyon várja utoljára 6 hetesen látta akkor csak egy maszat volt most meg már baba formájú meg mozog szóval neki is nagy élmény lesz :D
Vendég

Sziasztok!

Egy másik "inszeminációs" topicban tavaly írogatott "SEGÍTHETEK" .
(Valamelyik meddőségi központ dolgozója. Talán...)

Tudtok róla valamit? Itt van mostanában valami más néven a Babaneten?

Jó lenne megtalálni!

Köszi a segítséget!

Túró Rudi
turorudi6

Sziasztok!

Nem lehet kérni, hogy egyből blasztót ültessenek vissza?

Kata! Drukkolok!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Ha van sok megtermékenyült petesejted és szépen osztódnak akkor megpróbálják elvinni a balsztóig de ha kevés van akkor nem kockáztatnak mert esetleg leállhat az osztódás elötte és akkor az egész elveszetett. Azért a legjobb körülmény mégis csak a méhben van nekik és pl én se balsztót kaptam vissza hanem egy 8 és egy 10 sejteset és sikerült :D szóval nem csak a balsztó lehet jó :wink:
Vendég

Kamilla! :lol:

A biólógus dönti el,hogy milyek fázisban jó a viszaültetés.
Nekem 6és 8sejtesek lettek beültetve.

Pandácska! :lol:
Örülök hogy jól vagy!
Hányinger???
Én is jól vagyok,tegnap voltam a védönönél és megkaptam a kiskönyvemet.
Nekem jövöhéten kell mennem a kaáliba utoljára uh-ra.
Én is várom már ,hogy 12hetes legyek.a férjemmmel nem lehet bírni.Tegnap felakarta hívni a rókonokat,hogy babát várok.
Megbeszéltük,hogy milyen babakocsit szeretnénk :lol:
Hát igen az ízlésemmel nincs gond :roll: Csupán csak 160.000ft.
És nevek már vannak a talonba?
m. reni

Reni,
Hu babakocsi nem is tudom lehet én a hátamon cipelem majd :lol: mert ami tetszik az egy vagyon. Fiú név van lány még változó. Hányinger most kevesebb de még hányok azért, most a fejfájás ami mindennapos lett nálam :? Nálunk már mindenki tudja mert követték a lombik eseményeit.
Vendég

Pandácska! :lol:

A fejfájás engem se kerül ,se a rókázás nekem 2napja fáj a fejem. :lol: Hát én is lehet a hátamon cipelem majd a babót. :lol:
m. reni

Reni,
Küldtem privit!
Vendég

Pandácska!

Neked hányat szívtak le és abból hány osztódott rendesen?

Hármat raktak vissza?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
22 petesejt lett 6-ot szúrtak meg sajnos így a többit elveszítettem :( abból kettő került a pociba 3 a fagyiba és egy nem volt olyan tökéletes az kiesett. Szóval 6ból 5 ami nagyon szép arány ha megszúrják mind akkor most lenne egy egész rakás fagyibabám persze utólag mindegy így hogy sikerült.
Vendég

Köszi a választ. Ne haragudj, még kérdezek. Tudod én nekem még csak most jön ez az egész. Szóval.
Azt ott helyben a mikrobiológus dönti el, hogy ICSI vagy nem ICSI? Neked ez az első volt, nem? Akkor hogy-hogy?

Én nem akarom, hogy az legyen, hogy kiteszem magam egy ilyen tortúrának, aztán közlik, hogy sajna nem termékenyült meg egy se.

Sok gyogyit kell szedni ahhoz, hogy 20 felett legyen a petesejtek száma? Jaaaj, úgy félek!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Ne akarjál 20 feletti petesejtet ez már túlstimu és fájdalmas veszélyes Katának emiatt maradt el a beültetése is. Bőven elég 8-10 petesejt! Ha sok a pete még a stimut is leállíthatják! A többit piviben írom.
Vendég

Megjöttünk!!!! :lol:

Kiskatáim már a pocakomban vannak. :D Képzeljétek a transzfer előtt láttuk őket a mikroszkóp alatt. Kis férjegycském még poénkpodott is, hogy őrá hasonlítanak! :lol: De tényleg, olyan jó volt látni őket!!! :D Most már terhes vagyok :D és kérlek nagyon szorítsatok Kiskatáimnak!!!
katata

Kata,
Úgy örülök nektek :lol:
Kép
Mikor kell tesztelned vagy vérvétel lesz? Hány sejtesek?
Vendég

Kata:
Hát ez szuper!! És milyenek voltak a mikroszkóp alatt? :)

kicsiboris:
Úgy megnyugodtam, hogy minden rendben! Bevallom, kicst féltem tegnap, hogy nem jelentkeztél!
Emlékszem, amikor én kezdhettem elhagyni az utrot, annyira nagy dolog volt nekem! Olyan érzés volt, hogy mintha új fejezet kezdődne, mostmár hivatalosan is kismama vagyok. Pedig addig is az voltam, de úgy éreztem,már az orvosok is annak tekintenek.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Pandácska,
vérvétel lenne 26-án, de akkor már Mo-n leszünk. A tesztet nem befolyásolja az utro, ugye? Szóval tesztelhetek is, nem?

Mind két baba 4 sejtes volt, azóta már lehet, hogy több. :D

Esélyekről azt mondta a biológus, hogy minden babának 10 %, tehát most 20 % . Az ikerterhességnek pedig 10 % az esélye.
katata

Júúúj, Kata! Ez csúcsszuper! Hajrá Kiskaták!!!!!!!!
Az utro nem befolyásolja a tesztet.

Nálad milyen volt a megtermékenyülési arány?

Kép

Kép
kamilla306

Mágnes,
valahogy így néztek ki.:

Kép
katata

Kamilla,
engem is túlstimuláltak. 26 petesejt lett. Mi úgy kértük, hogy fele sima, fele ICSI legyen. 10 simán fogant meg és 11 ICSI-vel. Ez szuper arány. Szóval 21 lett lefagyasztva, mert a túlstimu miatt nem kaptam akkor vissza.
katata

Sziasztok!

Kata!
Nagyon izgulok értetek és már alig várom, hogy leteljen a 2hét... mikor lehet tesztelned? Pihenjél sokat. Nagyon izgi... én már most ott tartok, hogy még 2 hetet és pár napot ki kéne bírni, most már érted is izgulhatok. Beszélj hozzájuk és mond el nekik, hogy milyen sokat vártál rájuk....

Kisboris!
Nagyon nehéz már és szinte naponta keményedik a hasam, de még legalább 2 hetet ki kell bírni. Dávid mocorog és jó fiú, de nehéz már a feneke. Voltak gondolatok, vegyesek a szüléssel kapcsolatosan, de minél közelebb vagyok, annál jobban nem aggódom. Úgy vagyok vele, hogy minden rendben legyen és majd, ahogy lesz úgy fogjuk végig csinálni. Nagyon szülni szeretnék és nem szimpi a császár,pláne azért, mert itt nem altatnak.... de ha az a meg oldás, akkor nem fog érdekelni.
Én már a karjaiban szeretném tartani a babánkat és ez most a szempont. Örülök, hogy jól vagy! Meddig akarsz dolgozni?

Gyöngyi!
Ezek szerint mindenhol másként müködik. Itt a körzeti most semmit nem csinál, majd ha a baba itthon lesz, akkor jön. Ez a másik, ami meg kötelező, ez az SZ.T.K. épületében van és 1 doki tartozik oda, aki ránk sem néz, csak az Ő pecsétje és aláírása számít, hogy a támogatást meg kapjuk.

Egyre nehezebb a kisfiam feneke :) így az ülés már szenvedés...
Mindenkinek jó pihenést a hétvégére!

Odry

Kép

Kép
odry

Kata:
Milyen csodálatos ez, hogy egy ilyen kis pindurka pacából a végén egy édesen szuszogó babóca lesz! Sokszor elgyönyörködöm Pannában, hogy honnan is indultunk, és milyen zsiványka lett belőle! :)

Odry:
Hát már nagyon a finisben vagy! Biztos a szülés éesz életed legszebb élménye, legyen az csaszi, vagy spontán! Én is rimánkodtam, hogy a 36. hétig kibírjuk, aztán majdnem túlhordtam. :lol:

Képzeljétek!
Annám végre hasra fordul! Eddig is meg tudta csinálni, de a doki néni szerint lusta volt.Megmutatta egyszer anno 2 hónapja, és azóta semmi sem történt. Így most jutottunk el oda, hogy reggel megyek az ágyához, és hason van a lelkem! Hát én olyan boldog voltam! Azóta nesze nekem, állandóan megfordul, én meg mehetek visszafordítani, mert a vissza irány még nem megy neki :) Én már úgy féltem, hogy gyógytornára kell vinni!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katata!

Nagyon örülök!
Mostmár tessék pihenni! :lol: :lol:
m. reni

Jucmuc?????????????????
m. reni

Kata, nagyon örülök, hogy minden rendben ment :lol: te vagy a legújabb kismama :lol: :lol: :lol: Gratulálok!
Pihenj sokat, és igyál sokat! és közben számolj be mindenről (két hét múlva a + tesztről :lol: )

Kép
domo

katata, hát ez is elérkezett :D A legjobbakat kívánom!

mágnes, miért kellene gyógytornára vinned? Ez a pacából tündérke, valóban nagy csoda.
bbilona

Kata :)
Örülök, hogy minden rendben és nagyon szurkolok az ikreknek.

Mágnes :)
Gratula Annababának, hogy ilyen ügyi.

K.boris :)
Már izgultam, hogy mi van, de örülök, hogy nincs semmi baj. Az utrot nem is értem miért kellett használnod még a 13. héten. Általában a 12.-kel be kell fejezni.

Ma itt volt Zel és nagyon jót dumcsiztunk és Marci kegyeskedett felkelni még mielőtt elment volna. Igaz, utána egy két órán keresztül nem is akart elaludni.

Zel :)
Remélem nem késtél el. Mi volt a dokinál?

Kép
Kép
tiza

Kata,
Természetesen az utro nem befolyásolja majd a pozitív tesztedet :lol: Szépen oda kell tapadniuk beszélj hozzájuk én is azt csináltam meg volt egy közös számunk azt mindig hallgattam és elképzeltem hogy éppen mit csinálnak a pociban :lol:
Vendég

Sziasztok!

Végre ideértem.

Kata! De jó. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy örülök! Vigyázz rájuk, meg magadra is. Neked most feküdni kell, vagy kímélned magad? Mert ez intézetenként, dokikként változó. De tkp mindegy is, mert te csak pihenj, kíméld magd, de azért néha egy kicsit sétálj is!!!!

Tiza! Nem késtem el. De szerintem a dokink nem örült, hogy Pesten lesz a lombik..

Láttam Marcellt!!!!! Pusziltam a pici buksiját! Olyan szépen aludt, mi meg Tizával csak beszélgettünk, meg nevetgéltünk mellette. Néha sóhajtozott álmában picit, és fintorgott, mosolygott azzal a csöpp kis arcával. Olyan szép aranyos kis baba. Persze akkor ébredt fel, amikor már indultam, de azért egy kicsit hallottam a hangját is, mert anya fontosabbnak tartotta a pelust, mint azt hogy Ő akár éhes is lehet rögtön ébredés után. És amíg anya tisztába tette, fogtam a kis kezét, meg a lábát, olyan kis finom meleg kis picike ujjacskák .. na kész vagyok teljesen. Elvarázsolt a pöttöm.
Csajok! Ha Tizus csak úgy szembejönne, nem mondnánk meg, hogy ő 3 és 1/2 hete szült....

Utána az üzlet ügyét is intéztem. Aztán mire égre hazaértem, a család után kellett menni a presszóba, mert üzlet kifizetve, adásvételi kész stb, és erre áldomást ittak. Nem rég értünk haza. Dög fáradt lettem estére.

El is teszem magam holnapra.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel

Halihó!!!!

Nem mondjátok, hogy senki nincs?????

Bár én is csak most értem ide...

Kép
Kép
Kép
zel

Lányok,
köszi, hogy drukkoltok, nagyon jólesik.
Nem kell igazán pihennem, csak tegnap kellett, ma már sétáhatok, meg minden, csak nem megeröltető dolgokat. Szóval csak lassan.
Utrogestannak milyen "mellékhatásai" vannak? Feszülhet tőle a pocim ott lent? Egyéb? Még sosem használtam, mert az inszemeknél nem kellett nekem.
Szerintetek mikor tesztelhetnék? Hanyadik napon? Most a beültivel nem tudom, hogy mikor jó legkorábban.

Zel,
de jó neked, hogy babázhattál kicsit!!! Gratula a bolthoz, akkor most már mindjárt nyitás???
katata

Kata,
A beültetéstől is feszülhet de lehet az utro. Van egy pár mellékhatása álmosság meg ilyenek de lehet nálad nem lesz semmi. Én ET+14 nap elött nem tesztelnék mivel 4 sejteset kaptál vissza legyen idejük szépen fejlődni beágyazódni aztán jelet adni :lol:
Vendég

Kata!
Attól függ, hogy' szeded az utrót..... Ha szájon át, akkor egy csomó minden, de leginkább a gyomrodra megy rá. Mint émelygés, hányinger, de mint Pandácska írta, álmosság is... Ha alulról, akkor szerintem nincs erős mellékhatása. Én inszem után használtam, 3x1-et, de nem éreztem mellékhatást. Gondolom, neked a dózis is nagyobb.
Szerintem is várj 14 napot, ha bírsz... De ha sok-sok teszted van, akkor kezdd el a 12. naptól, csinálunk belőle sormintát, meg folyamatosan tudjuk a kkor ellenőrizni a csíkok erősségét, sőt, akkor már fogadásokat is kötünk, egy Kiskata, vagy ikrek!!!! :lol:

Bolt? Ma kipakoljuk a polcokat meg a pultot, mert azt örököltük, hazahozzuk, és drágám lecsiszolja, hogy szépre festhessem, aztán holnap lebetonozzák az alját, mert eléggé lejt a közepe felé. és arra nem akarunk új járólapot tenni. Így kötési idővel stb-vel jövő hét végén járólapozás, Közben már indítjuk az engedélyt is. Szerencsére a falfestés könnyű lesz, mert fehér csempével kb 2 m magasra fel van csempézve. Ezt most nem verjük le. Remélem, minél gyorsabban végzünk!!

Kép
Kép
Kép
zel

14 nap? Hjajjjj, de sok az.... 1 db tesztem van, megpróbálom kibírni a transzfer 14. napjának reggeléig. Nem tudom sikerül-e. :wink:

Utrot alulról szedem. :) reggel 200-at, este 200-at. De a reggeli az szerintem hamar kifolyik. Ez nem baj?
katata

Sziasztok!

Tamaranna, szép nagy a hasad! Milyen aranyos hogy így várja a picid a tesóját! :D

Kicsiboriska, örülök, hogy jobban vagy és nem lett gond a barnázásból! :wink:

Reni, akkor is kötelező a rákszűrés, ha egy éven belül volt már egy?

Kata, örülök, hogy már többen vagytok. Remélem sokat pihizel! :) Hány törpit kaptál?

Mágnes, gratula a forgáshoz a babódnak. Jobb hogy ebbe az irányba fordult meg. Az a fontos, hogy hátról hasra forduljanak, visszafele már könnyebben megy majd neki :D

Én jól vagyok, már nem fáj semmim, nem érzek semmi rosszat. Én botor csináltam egy 10 napos tesztet (tegnap volt 10. dpo nap) és természetesen negatív lett, de tudom, hogy ez még nem jelent semmit. Így jár az aki nem bír magával! :roll:
Sokat simizem egyedül és párommal is a pocimat és beszélgetünk a sejtecskékkel :D Úgy vesszük, hogy már ott vannak és sikerült! :lol: Tudom, hogy pofáraesés lesz a vége, de akkoris olyan jó :lol:
dóri797

Dóri, a hozzáálláson is sok minden múlhat! Mi is beszélgetünk velük, mert most azt gondolom, hogy rögtön ketten vannak :lol:
ha meg pofáraesés lesz a vége, hát azt már úgyis megszoktuk :?
A tesztel még várj pár napot, ez kicsit korai volt!

Kata, az utro nekem is kifolyik, de gondolom ez nem baj :?

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
domo

Dóri,
két babót kaptam vissza!

Én is szoktam símogatni,meg a férjem is és én is beszélek hozzájuk. :)

Ne gondoljatok a pofáraesésre, hiszen sikerült, már ott vannak! :wink: Így kell hozzáállni és akkor ők is jobban küzdenek! :lol:
katata

Szép hétvégét Mindenkinek! :D 8)
katata

Sziasztok!

Tegnap este találtam a ház előtt a fán egy kismacskát. Befogadtuk, de nem jöhet a lakásba be. Ha itt marad, jó, de ha hazamegy, akkor neki ott biztosn jobb. Eddig jól érzi magát nálunk. A kutya párnáján alszik. A kutya meg a teraszon a párna mellett. :lol: Pedig van ám kisdoboza, kispárnája, kistálacskája, meg mindene a ki szarosnak.

Betonozás kész, hétfőn jön rá egy önterülő kiegyenlítő réteg és a hét második fele a járólapozás jegyében fog telni. Beindultak a fiúk rendesen.

Nemsokára indulunk, a szokásos hétvégi programra. Ki tudja, lehet, hogy nem sok ilyen kettesben eltölthető hétvégénk lesz már. Belegondoltam... Olyan izgalmas!

Mindenkinek jó hétvégét kívánunk!!!

Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Kata!
Végre már itt tartasz! Nagyon drukkolok, hogy hamarosan te is szenvedj egy kicsit a terhesség árnyoldalaitól! :lol:

Kicsiboris!
Hogy vagy? Megcsináltattad az integrál tesztet?

Nálunk most már minden rendben, átestem egy jó kis hányós hasmenéses víruson. Hát nem volt valami vidám. Szerencsére a fiúk megúszták.
A doki szerint a pocakkal minden rendben csak én szenvedek fene mód. Esténként már csak vonszolom magam.

Kedden koncertre megyünk apával kíváncsi vagyok a két kis krampusz mit szól majd hozzá.
Most mennem kell, mert a Petyka már nagyon ígényel.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

hááááát kata, most akkor már kismamának hívhatunk?? jó-jó, tudom várni kell még két hetet...de azért megkockáztatom 8)
én biztos tesztelnék egy hét múlva, mert végülis, addigra talán elindul a beágyazódás, vagy hülyeségeket írok?

zelem, akkor jót babáztál Marcellbabával, és ahogy olvaslak, hát nem semmi mennyi energiád van :lol: nem adsz nekem is egy kicsit belőle??

tizu, hát igen, a dokim szabin van és előtte 'elfelejtett szólni, hogy abbahagyhatom az utrót..., ha visszajön kicsit elbeszélgetek vele..
jól vagy? hogy van a hasidon a seb? begyógyult? nem húzódik?

mágnes édi vagy! köszi, rendben vagyok, de neked sem semmi a lányod :lol: ne is izgulj amiatt szerintem ha nem mindent 'időben csinál, mindenkinek más a ritmusa :lol: annababa most kezd forgolódni, és lehet, hogy hamarabb jár majd mind a kis barátai :P

andi, szupi, hogy semmit nem kapott el a babuci, vigyázz magadra :lol: jujj majd írd le, hogy ficánkolt-e babóka a koncerten :lol:

dóri, így is kell!!! csak pozitívan!! és köszi a drukkokat!

magamról: tök ledöbbentem, itt a pécsi klínikán ingyen megcsinálják ugyanazt az integrált tesztet ami pesten 50e-be kerül :P az uh- rendben volt a babónk, a vérvétel papírokat várom még a 16. héten lesz még egy vérvétel aztán kérhetem a magzatvíz mintavételt, amit nem nem fogok kérni.[/size]
sajna uh-képet nem kaptam, de felrakok egy pocakosfotót, elkezdett nőni.... Kép

Kép
kicsiboris

Kata kismama,
Hogy vagy? Hogy vagytok? :lol:

Boris,
Csini poci :wink: Amúgy Pesten az integrált 28 ezer forint tök jó hogy ez nálatok ingyen van!!
Vendég

dóri, szorítok hogy minden ok legyen és szerdán a füledig érhessen a szád!

kicsiboris, milyen szép pocakod van :D Akkor most nyertetek 50e forintot, lehet belőle mást venni, milyen jó hogy informálódtál.

katata, utro mellékhatásról én sem tudok, szerintem nem folyik ki az összes, bár úgy tűnik, de a nyálkahártyán keresztül így is biztosan sok anyag felszívódik. Csak szépen lassan. Mikor kell menned vissza vérvételre?

zelem micsoda jó hírek, nem vagytok restek. Fotók? Mekkora az üzlet?

andi, csak kitartás. Nem is élvezed, hogy kismama lehetsz?? :roll: Milyen koncert?

babszi, megérkeztetek a táborból?? Kezdődik a felkészülés a lombikra, Most sokan jártok egy cipőben, augusztusban lombikosok előre!!!

domo, hogy vagy??

móni, tiza most nézem csak, hogy ti már egy hónaposak vagytok.

reni, rosszullétek? Lassan el lehet felejteni ha jól számolok, és a szervezeted is tudja hogyan kel viselkedni.

odry? Közeleg a nagy nap :D :wink:

pandácska, te jól vagy?

sapé, valami újság?

Remélem mindenki jól túléli ezeket a forró napokat!
bbilona

pandi, köszi, a párom képzeld ezt mondta a mikor megsimizte a pocakomat: 'jé, anatómiailag is teljesen más vagy most' - micsoda szakszavak hihi.
képzeld én is így tudtam, hogy 25e pesten a tezst, de a klínikán lárulta a nő, hogy ebbe csak a vérvételek vannak benn, az uh nem.
így mire minden vizsi elkészül 50 rugóra ugrik az amit 25e-rel hirdetnek. nem semmi.

ilona, hát növöget, lassan elkezdem krémezgetni, csak nem tudom még mivel (striák ellen), ha van jó ötleted, azt köszi :lol: :lol:
és te hogy vagy? elég keveset írsz magadról mostanság :cry:

Kép
kicsiboris

Ilona!
Nem arról van szó, hogy nem élvezem, hogy kismama lehetek, de sokkal nehezebb, mint Petykával volt. Az állandó hasfájás, az örökös aggódás a koraszüléstől kissé megkeseríti. Petykával valóban felhőtlen terhességet éltem át, és nagyon élveztem, de most sokkal néhezebb, ő miatta is. Ráadásul egy csomó mindent szeretnék még megcsinálni Gergő érkezéséig, de nincs már rá erőm! :cry:
Egyébként van a környezetemben két szintén második babás kismama ők ugyanúgy vannak mint én!

Nagyon várom már, hogy megérkezzen, bár tudom akkor még nehezebb lesz. :)

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Ilona,
Jobban vagyok, még azért van róka de kevesebb a hányinger :) csak nagyon sokat fáj a fejem mostanában :? A méhecskéid közelítenek az ovuláció felé :wink: :lol:

Boris,
Vichy Action Intégrale Vergetures én ezzel kenem magam drága de hatásos nővéremnek egy picike csíkja se lett ő is ezt használta. És jó mert nem ragad a bőröd tőle.
Vendég

Sziasztok!

Az utrót mire használjátok? Én még sosem kaptam... Ez egy hüvelytabletta?

Kata hogy vagy? Beülti után meddig szokásotthon lenni?

Boris, nagyon szép a pocid! :D Én is ilyet akarok! :lol:

Ilona, köszi a szorítást, most nagy szükségem van rá! :wink:

Én megint nem bírtam magammal és csináltam reggel egy rettenetesen halvány kétcsíkosat. Először azt hittem, hogy csak a szemem káprázik és nincs is ott semmi. Megmutattam férjemnek, akitől arra számítottam, hogy legyint és közli, hogy nincs is ott semmi, csak a helye, de azt mondta ő is látja. :o De tényleg nagyon nagyon halvány :roll: Miért nem tudok én a seggemen maradni :oops: Talán a többi inszemnél nyugodtabb leszek.
dóri797

Sziasztok lányok! :lol:

Kinek milyen volt a hétvége? :lol: :lol: :lol:

Zel! :lol:
Hogy áll a bolt?
Tényleg nem kell aza három injekció ingyen?
Kérdezd meg a dokid,hogy mit fog felírni!!!

Boris! :lol:
Te nagyon csinos kismami vagy Én meg alapból mint egy partravetett bálna!!! :roll:

Bbilona! :lol:
Te hogy bírod a meleget?
Köszi jól vagyok,egy kicsi róka még mindig itt ül a kanapén!
Figyi!
Te ugye kertészmérnők vagy ugye?
Segíts nekem!!!!
A kedvenc virágom az orchidea,de ugye már rég le hullott a levele,én meg visszavágtam,ahogy mondták.
De most az a kérdés,hogy jött mellette két új hajtás és avval mit kell csinálni?????Át kell ültetni?

Dóri! :lol:
A rákszűrés csak akkor kell ha egy éven belül nem volt! Akkor bizony kötelező!

Katata!

Reméllem pihensz?

Kismamik!!

Volt vagy van valaikinek ilyen nagyon enyhe kevés színtelen folyása?De nem viszkető meg ilyenek!
Mert a terhess könyvem azt írja,hogy azonnal fordúljak dokihoz ha ilyet észlelek!
Szerintetek nem hülyeség?
m. reni

Dóri!

A hcg,csak akkor van ott a szervezetedben ha terhes vagy!
Vagy ha hcg injekciót kaptál!Az első időben nekem szinte alig lehetett látni! Hanyadik napon vagy?

Gratúla!!!!!!!!! :lol: :lol:
m. reni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?