Új privát üzeneted érkezett!

Lili nevében mindenkinek köszönöm, hogy gondoltatok Rá! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

GGabszi!

Köszönöm a gratulát a sorszámhoz.
Igencsak magas a sorszám,hisz ennyien még szerintem nem álltak sorba,de nekünk ez már magasabb nem lesz,hanem csak kevesebb!(Remélem)
Bízom benne,hogy az idén is sűrűn hoznak majd babát a gólyák,és minden egyes babával csökken a számunk!
Nem beszélve arról,hogy ahány babát hoz a gólya,annyi boldog család születik!!!!!!
:lol:
Egyszer majd a mi időnk is eljön, amikor a sor elején izgulhatunk a mi kis Drágánkért! :D :D :D
kkriszi

Lilikéknek boldog névnapot kívánunk!

Átolvastam a Gólyahíresbe. Nem semmi sorszámok vannak!!

Húzódik az új anyakönyvünk :( . Nem tudták a vsz. anyának kézbesíteni a határozatot.

Kép
petyaanya

Én is kívánok boldog névnapot Lilikéknek!

Kép
kajla

Sziasztok!

petyaanya:Nálunk is ugyanez a helyzet,de majd csak meglesz előbb-utóbb az új anyakönyv is. :D :D :D Ezek szerint nálunk egész gyorsan mentek a hivatali dolgok,ahogy a kis Eszter korát nézem.

Lilikéknek boldog névnapot!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Boldog névnapot kívánok a kis Lilikéknek! :lol: :lol:
ancsúr

Csöpke
Eszter egy hónaposan jött hozzánk, és két hónap kötelező gondozási idő volt kiszabva. Ezután kezdődhetett a véglegesítés.

Kép
petyaanya

Petyaanya:Akkor nem szóltam :oops: Bocs,csak többen írták,hogy milyen lassú az ügyintézés és ahhoz képest tűnik nekem biztatónak a mi gyámhivatalunk.Del het,hogy csak én vagyok túl optimista :D Már nagyon jó lenne,ha meg lenne a picikénk új anyakönyve,csak úgy elrepült ez a két hónap,hogy észre sem vettük. :D
Ha lehet,küldesz priviben képet a picurkádról?

Kép
csöpke

Először is: Lilikék, boldog névnapot! Utólag :oops:

Szülinaposok: szintén utólag, de annál nagyobb szeretettel Isten éltessen titeket nagyon sokáig! :lol:

Képzeljétek, tegnap beszéltem a mi családgondozónkkal, na és mit gondoltok, hol tartunk a TEGYESZ-nél?! Hm?! 37-ek vagyunk. Szerintetek, sok vagy kevés??? Szerintem nem annyira rossz és még azt is mondta a hölgy, hogy épp folyamatban vannak ügyek, nagyobbacskák ügyei és persze nemsokára megint lesznek kicsik is.
Csöpke, Földim! Mit gondolsz???
Abban én is osztom a véleményedet, hogy szerintem a mi gyámink nagyon ügyes és nagyon flottul megy az ügyintézés. :lol:
kanga_mama

Kanga mama: Ez a sorszám attól függ, hogy mennyi örökbeadás van kb egy éven keresztül. Mi példánk, a tavasszal mi is kb a 37-ek voltunk, és mondták, hogy örökbeadás volt évi 12, ebből csak 6 olyan, ami nem nevelőszülős. Tehetát, hogy nem vették ki nevelni éveken át, és aztán örökbefogadták. Nos ha a 12-vel számoltam akkor még onnantól 3 év, azaz összesen 5 év kb a várakozás, ha 6-tal, akkor meg még kb 6 év, azaz 8 év a várakozás. :roll: Bár tudom pontosan nem lehet kiszámolni, de nálunk ez volt. :roll: Viszont szerintem helyenként más és más, meg kéne kérdezned esetleg az illetékest, hogy mennyi szokott lenni az átlag várakozási idő. :wink:
ancsúr

Ancsúr!
Az illetékes hölgy annyit mondott, hogy kb. 2 év és szerinte mi nagyon jól állunk, mert 0-3 év közötti gyermeket jelöltünk meg. Sokan vannak előttünk, akik kizárólag csecsemőre várnak. Azonkívül azok is kiesnek, akik civil szervezettől kapnak babát előbb. Úgy tudom, hogy ez évben már 10 öf. volt. Áprilisban, amikor voltunk a tanfolyamon mondta, hogy idén már 7 öf. volt és azóta lezajlott még 3, amiről én tudok. Azonkívül ugye Csöpkéék és még egy párról tudok, aki szintén előttünk voltak és kiestek. Szóval szerintem nem annyira elkeserítő a helyzet. Gabikáéknál a 280. helyen tanyázunk, az Alfánál meg a 154-ek vagyunk, ha jól emlékszem. Az országos listáról nem érdemes beszélni, mert szerintem esélytelen. Bocsi, csak latolgatok. Tehát az én szerény meglátásom szerint, és a cs.gondozónk szerint is nagyon jó tendencia indult meg... úgyhogy én reménykedem, hogy beleférünk a 2 évbe. :lol: Ja, és még annyit mondott a hölgy, hogy nagyon-nagyon sok munkája van... :wink:
kanga_mama

Kanga mama! A 37. sorszám szerintem sem rossz, és az is bíztató, hogy mennek az örökbefogadások a megyétekben! Csak egy kis összehasonlítás :mi már majdnem 2 éve állunk sorba most a 70. hely környékén állunk , ja és a mi megyénkben idén még nem volt egy öf sem!!! :evil:
steiff

Steiff!
70.??? Jesszus és ha ennyire nincs öf., akkor mikor lesz??? Na, hát ehhez képest, mi jobban állunk, az tuti. Sajnálom Steiff, nagyon sajnálom. Gyerkőcök, jól vannak?
kanga_mama

Kanga:Először is örülök,hogy itt vagy! :lol: :lol: :lol: Másodszor,mikor mi idén márciusban ott jártunk amiatt a később sikertelen nyílt öf miatt,akkor mondta az ügyintéző,hogy a 19.helyen vagyunk és 2005októberében a 34.helyről indultunk.Szóval másfél év alatt 15 helyet mentünk előre.
Eljön a nagy napotok,meglátod! :lol: :lol: :lol: Nekem is az a véleményem,hogy a mi megyénkben jól mennek a dolgok. :D És abból a két évből már le is telt több mint 9 hónap,igaz? :lol:

petyaanya::Megkaptam,köszönöm,gyönyörű!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Csöpke!
Igen, így van. Eljön persze, tudom én, és valóban 9 hónap usgyi elment. :lol:
Köszi, hogy örülsz nekem, tudod jönnék sűrűbben, de nem megy. Mindig, minden nap van valami. De talán nem is baj, így legalább gyorsabban telik az idő. :lol:
kanga_mama

Kanga_mama!

A 154-es sorszám az Alfánál,már jót jelenthet,nem?
Mit mondtak nektek ott,hogy mennyi időt kell várnotok?

Bár úgy hallottam,hogy az Alfa Szövetségnél valami oknál fogva nem sok az örökbeadás!
Ez igaz?
kkriszi

Kriszti!
Igen, igaz... sajna nekik nem megy annyira. Jóval kevesebb az öf. ügyük. Egy nagyon-nagyon kedves hölgy azt mondta, hogy 3 év az biztos, de inkább több... :cry:
kanga_mama

Kanga mama! Tudod az az igazság, hogy eddig egyik babónk sem onnan jött ahonnan vártuk volna, így nagyon nem vagyok elkeseredve... :wink: Elvileg csak a megyei tegyeszes listáról kaphatunk babát, de ahogy a többiek is megtaláltak minket "kerülő úton" úgy remélem, ha lesz olyan pici, aki hozzánk készülődik előbb utóbb megtalál minket!!
Persze az én helyzetem más, hisz mi már így is egy kész és nagy család vagyunk, de persze hihetetlenül örülnénk még egy babácskának. :wink: :wink: Tulajdonképpen nekünk nem sürgős, hisz Zoé még csak fél éve van nálunk, azt hiszem majd úgy az év vége felé fogok (szokás szerint :roll: ) megzazulni...
Köszi a gyerekek jól vannak, ma volt az utolsó nap az oviban, úgyhogy holnaptól vakáció! :D :D
steiff

Igen, Steiff, tudom... :lol: Most perpillanat én sem vagyok elkeseredve, de őszintén bevallom, hogy vannak hullámvölgyek. Főleg, amikor az Amandát nem látom, mondjuk 4-5 napig. Szerencsére ritkán van ilyen. :lol: Zoé gyönyörű-szép-szemű kiscsillag, gondolom, már sokat változott...
És mentek valahová nyaralni???
kanga_mama

Kanga mama! Igen Zoé tényleg megiperedett magabiztos, akaratos kishercegnő lett belőle. Sokat hízott, nőtt mióta nálunk van. Már nem fal úgy,mint az elején, gondolom tudatosult benne, hogy holnap is lesz kaja...
Nyaralni nem megyünk, mert a kertünket csináljuk. Eddig nem igen volt gyerekbarát, most igyekszünk azzá tenni. Hinta,homokozó,medence, kisház stb. Úgy döntöttünk, ha kész lesz, nem is lesz miért elutaznunk... :wink:
Jól emlékszem, hogy Ti már voltatok nyaralni?
steiff

Szia kanga_mama, Steiffék nem is tudnak elmenni nyaralni, mert egész nyáron minket várnak.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk is ma volt az utolsó nap a bölcsiben, s innentől kezdve VAKÁCIÓ. Dorka nem igazán értette, mi az, hogy többet nem jön ide. Látszólag nem nagyon viselte meg a dolog. Túlzás lenne állítani, hogy szeretett bölcsibe járni. :cry:
Kicsi Lora viszont iszonyatosan nagyot fejlődött a héten. Vasárnap kezdett kutyázni, de mindig összecsuklott. Tegnap már stabilan négykézlábra áll, ma pedig a babakocsiban felhúzta magát ülésbe, s úgy maradt. Szélesen vigyorgott a mutatványán...

Kép
Kép
koko

Kiskutya, nagykutya Kép

Ugye, milyen ügyes vagyok, anya...? Kép

Kép
Kép
koko

Sziasztok!

Kanga-mama: Na ez már akkor jó hír! :) Nálunk kevés ahhoz képest az öf., ezt egy ismerősöm is mondta. :roll: De nektek akkor már sokkal jobbak az esélyetek, főleg, hogy 0-3 évig jelöltetek meg korosztályt. :)

Koko: Nagyon ügyike! :lol:
ancsúr

Koko:Nagy-nagy gratula a kicsi lánynak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok!

Találtam valami nagyon jót(bár lehet,hogy csak nekem újdonság :oops: ) www.takoo.hu

Láttam élőben is a terméküket és szuper! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek kitartás a jövő heti kánikulára,vigyázzatok magatokra és a picurkákra!

Kép
csöpke

Koko! :D
steiff

Sziasztok!
Én a másik félről vagyok. De nagyon jó titeket olvasni, ahogy a boldogságotokról beszéltek. Itt szeretnék még egyszer köszenetet mondani, hogy van családja a babámnak. És puszilok mindenörökbefogadó családot. :lol: :D :D :D :
roxy20

roxy20, mi is puszilunk téged. Olyan jó tudni, hogy a mi boldogságunk nem a ti boldogtalanságotokból fakad. Talán eljön az az idő is, amikor a teljesen kívülállók nem ítélnek el benneteket, s nem nézik csudabogaraknak a mi kis babáinkat sem. Sokat kell addig változni a világnak, de talán nem reménytelen. :lol:

Kép
Kép
koko

Roxy20:
Köszönöm, hogy írtál! És köszönöm, hogy volt bátorságod a közvéleménnyel szembeszállva boldoggá és családdá tenni egy párt! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

LILIKE!
Boldog Névnapot igy utolag!!!!!!!!!
Kép

Kép
móncsi+3

Ancsúr megkért, hogy legyek a "magyar hangja".
Ma hajnalban megszületett viktória nevű kislányuk!!! (3010 gr. 56 cm.)
Délben pedig egy kisfiú született (3200gr. 50 cm.) Őt a vérszerinti tesója (fiú) várja az örökbefogadó családban!!!
nikinozso

Bocsánat látszik,hogy rég írtam ide VIKTÓRIA
nikinozso

Ancsúr! Sok-sok boldogságot kívánunk Nektek!!! Milyen klassz hír! Látod, csak megjött a gólya Hozzátok is! Biztos olyan gyönyörű a kislányotok, mint amilyen a neve!! :D :D :D Legyetek nagyon boldogok!!
steiff

Drága Ancsúr!

Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! :D Ahogy olvastam Nikinozso hozzászólását rögtön libabőrös lettem és elbőgtem magam! :oops: Hát eljött a várva várt pillanat, ugye megérte várni Rá! Jó egészséget és boldogságot kívánok a kis Viktóriának és a családjának, akik már nagyon várták őt!
sukmesi

Kedves Ildi_kó! Köszönöm szépen a köszöntést, nagyon jól esett, hogy emlékszel még rám :P
sukmesi

Kedves Ancsúr!

Tiszta szívemből gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: De jó, végre megint egy örömhír! Már olyan régen volt itt a fórumon.

Kedves Mindenki!

Ne haragudjatok, hogy olyan régen nem jelentkeztem, sokat gondoltam Rátok, de olvasni sem mindig volt időm. Elköltöztünk, az új helyen még nincs net, most is a melóhelyről írok :oops: . Mi csináltuk a párommal a komplett felújítást, semmire nem maradt időnk. Még csak a doboz-halom felét sikerült feldolgoznunk, de nagyon boldogok vagyunk, hogy teljesült egy álmunk, lett egy házunk. Szépen kifestve várakozik 2 gyerekszoba is kis lakójára (igaz még üresen :wink: )
Jó olvasni Rólatok és a picikről, hogy hogyan "ügyesednek" napról-napra.

Üdv, Réce
réce

Ancsúr!

Tiszta szívből gratulálok. :D

Timi
latimi

Ancsúr

De jóóóó!!!! Gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!! :D Végre, úgy drukkoltam nektek!

Kép
petyaanya

Ancsur!
Hát csak eljött ez a nap is. Kívánom, hogy sok örömötök legyen a picurkátokba! :D
Gratula kistesó érkezéséhez is.
simineni

ANCSÚR!!!!

Nagyon-nagyon gratulálok a kislányotokhoz!!
Éreztem,hogy már nem kell sokat várni a babócátokra!!!!
Nagyon sok boldogságot nektek!!!!!

Nikinozsó!!!
Nagyon szépen köszönjük a jó hírt!!!Éppen tegnap érdeklődtem affelől,hogy ugyan merre repkednek a gólyák,és láss csodát hirtelen kettő kisbabát is hozott a csőrében!!!!
Mégegyszer köszönjük a híreket,és várjuk továbbra is a megszülető kis csemetékről a híreket!!!!

A kisfiú szüleinek is nagyon sok boldogságot kívánunk!!!!

Puszi mindenkinek:Kriszti

kkriszi

Ancsúr: Rengeteg örömet kívánunk mi is a picurkához!Legyetek nagyon boldogok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Sukmesi! Szia!!!! :D :D
steiff

Drága Ancsúr, ugye meséltem, hogy megmentették abban a riportfilmben a kis gólyákat? Lám meg is hálálták!
legyetek nagyon boldogok: GyŐZELEM!!!!!

Kép
Kép
koko

Sziasztok

Mig alszik a duracell nyuszim bekuksizok :):)

Ancsúr

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek.
Sokat gondoltam rátok . :):):)

Zsu

Remélem bekukkantasz.
Mailt megkaptam, gyönyörű még mindig, és amint lesz időm válaszolok. :):):)

Naninga
naninga

Ancsúr: Juhéééé! :):):):):):):):) Veletek örülök!!!!
ildi_ko

ANCSUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIRVA OLVASOM AZ ÖRÖMHIRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok sok BOLDOGSAGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
móncsi+3

Drága Ancsúr!

A jó hírre én is megjöttem!!!
Óriási gratula Nektek! Viktóriát pusziljuk és naaaagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk!!! :P :P

Mi jól vagyunk, Szabolcskának van két foga! :P
Kép

Kép
vivi11

Ancsúr! :lol:
Szívből garulálok én is!
Legyen mindig nagyon-nagyon boldog a kis családotok!

dnkata
dnkata

garulálok=gratulálok
Bocs! Az örömhírtől össze-vissza gépeltem.

dnkata
dnkata

Drága Ancsúr!!!!!!!
Óriási gratula Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Én is gratulálok!!!!!!!!!!! Sok boldogságot a babucihoz!!!
Meg gratulálok annak a családnak is akik tudomásom szerint ma írják alá a papírokat!!!!!!!!! :D Sok boldogságot nekik is! :D
roxy20

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?