Új privát üzeneted érkezett!

Zsóka! Hát az jó kérdés, hogy miért pont oda küldött a dokinéni? Azt meg pláne furcsállom, hogy nem tudott róla, hogy fizetős! :roll: Na mindegy!

Jajj Kata! Már tegnap is akartam írni, de Tarek nem hagyott. Képzeld!!!! Mi is ezt a homeos kúpot használjuk már 2 napja. Ugyanis a dokinénink nagyon ellenzi a hasfájás elleni szereket (Espumiusan, Infacol stb) és mivel Tarek vasárnap óta minden nap szonte kihagyja a délutáni alvást és ordít, mint a sakál, így hát ezt adjuk be neki. Állítólag akár 1/2 óránként is lehet adni. Na mi azért nem visszük túlzásba, csak 2 kapott tegnap (1 óra elteltével) , amikoris egyszerűen nem tudtam fürdés, etetés és tisztábatevés után lerakni aludni. Aztán a VIBURCOL segített és aludt mint a tej fél éjszaka. :)
Nekem azért is jön be, mert több mindenre hat. Pl nyugtat, fájdalmat szüntet és a poviját is rendbe teszi a benne lévő kamilla.

Egyszóval úgy tűnik, hogy nekünk is bevált! :lol:

Lizucskának meg sok puszi!!! :)

fatima

[quote="kerekpocak"]n írta:kerekpocakézd, lehet h helyenként változik? a honvéd kórházban a 12.kerületben ingyenes.

sztem Zsófinak van igaza...Amikor én vittem Zsombeszt, akkor választhattunk a Madarász - ahol fizetni kell - , és ha jól emlékszem a Heim Pál között - ami szintén ingyenes volt, cserébe majd 2 hónapot kellett volna várnunk. Így én inkább a fizetőset részesítettem előnybe, mert ott meg 1 hétre rá kaptam időponot. A beutalót már nem tudom, de azt hiszem, így is kellett, h fizettünk érte.

De az is igaz, h a mostani kavalkádon kiigazodni. :oops: :oops: :? :evil:

Klári, nincs mit! :D :wink:

Zsókám, ha jól emlékszem, 6 hós kortól adható a vitacolan szirup, amit nagyon szerettek a fiúk, narancsos ízű. Én csak a "göthösebb" időszakban adtam nekik. 8) :wink:

NÓRI, NÓRA NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NÉVNAPOTOKON!!!!!!!!!

Zsu, Emma nagyon szép!!!!!!!!!!! :D

Nóri, tudtál beszélni Julcsiékkal? Üdv Nekik! Hatlamas pusszok Barnusnak is! :D

Reni is rég járt erre, nyaralnak? dolgoznak? :oops: :)

Ja igen, Szilvi, Ákosod+Gabó ismételten nagyon jóképűek! Most meg azt vettem észre, h eszméletlen, h mennyire erős már most, hogy tartja magát Ákos, miközben "ül" a kád szélén.
na lépek, mert gáz van! (Zsig vmiért nyűgöl)
mazsolák

KAta, örülök! :) és köszi :)

a homeos cuccok először felerősítik a fájdalmat, aztán hatnak. Első használatkor nálunk sincs semmi változás, de aztán jó.

puszi!!!

Kép
nóri8

Sziasztok!

Fatima:
Látom nagyon jó kisfiú ma Tarek, hogy ilyen sokat tudsz itt jelentkezni, irigyellek kicsit. Szonja is jó kislány, csak az elmúlt két nap egy kicsit nyügösen telt, nem tudtam én sem lerakni aludni, pedig tudtam, hogy semmi baja nem lehet már. Tagnap du-tól éjjel kettőre sikerült elaltatni. :?

Nekem azt mondta a védőnő, hogy az Uh. mindenképpen fizetős, több helyet is ajánlott, de mi is a Budai Gyermekkórházba fogunk menni, nekünk az van közel. Az ortopédiát nekünk csak két hónapos kor után kell meglátogatnunk... Fene sem érti ezt az egészet. :roll:

Teszek fel fotót a kicsi lányról, engem nyugodtan szólíthattok Breekinek, de amúgy Nellynek hívnak :)

Zsu üdv itt is!!! Ti hogy vagytok?

Kép
Ez még a kórházban. Még nem vagyok jó képkicsinyítésben...

Nelly

Kép
breeki

Fatima még azt akartam írni Neked hogy a tornáztatás (kicsi lábak tekergetése, "biciklizés") pocifájás és pukik kikergetése céljából is hatásosak tudnak lenni!!! :wink: :lol:

Klári
Kép
ganti

naagyon szép kislány ez az Emma-baba :wink: .
Nelly, nézd csak Marci sapiját :wink: :D :

Kép

KépKép
logi

jaja Nóri, tapasztaltuk ezt az erősödést, amikor először adtam tegnapelőtt este, akkor még skkal gázabb éjjelünk volt miint azelőtt amikor nem adtam semmit. de mondom, tegnap meg már isteni jó és igazából lehet h enyhül is a fogmanó brutalitása, mert ma egész nap a régi :)
azért estére én for sure adok egyet :wink:

Fatima, fél óránként??? :? :? :shock: :shock:
a dobozban a tájékoztatón az van h 6 hós korig napi 2*, afelett napi 3* adható... :roll: :roll:

bár nem vagyok spíler ezekben a homeos dolgokban, most kezdjük, szal lehet h simán eltérhet tőle az ember ha az orvos mondja... :roll:

amúgy kérdeztem a DENTINOX-ot a neurológusunktól.
és csodálkozott h már mi a fészkesért ne lehetne kenni, amikor a lidocaint használják epis roham csillapításra is.
jó nyílván brutál dózisban, nem úgy amennyi a kis dentinox cuccosba van....
szal az is mehet :wink: :lol: :lol: :lol:

jajjj Zsóka, el sem hiszem h ez a csöppség Marcus lenne! :roll: :P :lol:
lmkata

jaaaaaaj Nóri jó az a narancssárga kamionos vagy milyen iwiwes képetek Farkóval :lol: :lol: :lol:
hol készült??
először aszittem valami traktor, mert írtad h tudsz olyat is vezetni (még régebben ha jól emlékszem... ugye? :roll: ) :?: :roll: :lol: :lol: :lol:

ez a Lizus egy Franciska.
őrület a csaj!
konkrétan az ellenkezőjét csinálja mindennek amit kéne...
mondtam neki hogy ha ugyanennyire lenne együttműködő, miint amennyire tiltakozik, már messze szaladna.... :lol: :lol: :lol: :lol:
hihhhetetlen akaratos egy nőszemély már most... előre félek a hisztikorszaktól :lol: :lol: :lol:
lmkata

Edus, köszi neked is a köszöntést, az előbb még nem láttam. Remélem jól vagy. Írj magatokról is! :)

Szia Nelly, nagyon édes Szonja baba. Neki is olyan lányos arcocskája van már!

Marcus milyen édes békés! :)

Fatima, a mi orvosunk a viburcolról, azt mondja, hogy 7 napig adjam, aztán 1-2 nap szünetet tartsak.

Kata, hogy te mikre nem emlékszel???tényleg van traktor jogsim :wink: , de ez egy kamion, ami előtt állunk. Kamionmániás család vagyunk :lol: . (majd venni is szeretnénk egyet...persze, nem a gyedből :lol: )

felrakom ide is a képet (kamionos fesztiválon voltunk veszprémben):

Kép Mi...

Kép ..és a kamion

na jó, teszek még egy párat :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

puszi

Kép
nóri8

ölben már nagyon klasszul tudok ülni:
Kép

új Coffibabámmal alszom - természetesen míg anya vezet :)
Kép

meg ilyen morcin is szoktam aludni, amikor valami mérgesítőt álmodok... :lol:
Kép
lmkata

Nóri!!
ez a kamion!!! jujj-jézussss-urisssten mekkora!!! :lol:
Na akkor Farkónak jó dolga van/lesz :wink: bakker! kamiont előbb fog vezetni mint biciklizni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hihhetetlen drágaédes vasgyúró!!!! :lol:

Lizus is bestiális! amit írtam.. + incselkedik nonstop és kiabál és meg kell mindig jól dögönyöznöm és akkor azt csípi :lol: :lol:
lmkata

csak gyorsan aztán még jövök:

MA DÉLUTÁN A JÁTSZÓTÉREN SAMU HIVATALOSAN ELKEZDETT JÁRNI!!!!! MINDENHOVA (SZINTE) CSAK JÁRVA MENT, 20-40 MÉTEREKET MEGTETT (SOK POPSIRAÜLÉSSEL, MEG ANÉLKÜL) ÉS EGYEDÜL BELEINDULT A VAKVILÁGBA BÁTRAN.

SZAL SAMU JÁR!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Samu nagyfiúnak sok szeretettel gratulálunk!!!

Klári
Kép
ganti

Meg Lizunak is!!! Kata nem is mondtad hogy így tud ülni!!!! Olyan nagylányos már!

Klári
Kép
ganti

Most csak röviden, mert megígértem a srácoknak, h megyünk a kertbe (ugyanis itt még este 8:30 is süt a nap.. :oops: :? 8) ).
szóval Nóri, mennyire egyre jár az agyunk(+Katával is). Mert gondoltam, írom, de aztán gondoltam, pont én... :oops: 8) , h tegyél fel képeket Farkasról, mert már rég láttuk. Hát nagyon klasszak a képek!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira szépek vagytok!!!!!!!!!!!Imádom Farkast! Annyira elmélyülten tud játszani! :D :D (Majd talán egyszer magunkról is, ha lesz időm...)

Kata, Lizus újból gyönyörű!!!!!!!!!!!!Tök jó babája van!!!És micsoda szempillák. Nagyon tetszik, ahogy morcin alszik!!!! :D :D Tök jó, h bevált a csodaszer! :D sztem majd én is veszek.

Zsóka, milyen hihetetlen, h már Marcus is így megnőtt!!! :D Ja és a sorbanállás a fürdés előtt, az én kevencem is, és tényleg csúcs, ahogy Marci tartja közben a lábát. :lol: Különben nálunk is az egyik kedvenc az együttfürdés. (Zsig már várja, mikor lesznek 3an. Mi meg bele sem merünk gondolni, h akkor mi lesz a fürdőben??!! :oops: :oops: :? :lol: )

Samu nagyon ügyi! Gratula! :D :D

uh-hoz..., lehet, h már nem úgy van, hiszem annyi mindent változtattak...szóval inkább, nem tudom kategória... :oops: :oops: :? 8)
mazsolák

FARKÓ GYÖNYÖRŰ!!! kamion is! nagyon durván jó a sérója!!!!!!

(nóri: hol vettétek az iwiwes képek között lévő sárga kantáros nacit???? légyszi írd meg!!!!!!)

LIZU IS GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ!!!!!!annyira cuki a durci alvós lizu!!!!!!!!!! miket csinál ellenkezőleg?

Nelli (v ypszilonnal?) SZONJA IS NAGYON ÉDES!!!!!!!

BÉBI MARCI ANNNYIRA CUKKANCS!!!!!!!! NEM RAKSZ FEL MÉG BÉBIS KÉPET?

fatima: én is tornáztattam samut zenére. ismered az www.egyszervolt.hu weboldalt? nagyon klassz 70 dal van rajta! azokra (is) tornáztattam.

gratulációkat köszönjük. jelenleg én vagyok a világ legbüszkébb és boldogabb anyukája!!!!!
kerekpocak

sziasztok anyucik :D

bocsi, hogy ilyen koran idetolom a magamat, de a szüleszeti topicban nem sok a mozgas es szüksegem van egy-ket megnyugtato szora :roll:

szoval voltunk ma uh-n, es Vanda jol van, aktiv, szep a buksija formaja, lattuk a fülecskejet, szemecskejet, orrat, karjait, labacskait, szep a gerincvonala..szoval szerencsere minden ok, DE..a mehlepenyem "tul melyen tapad", amit en nem ertek, hogy ez mit jelent!
a doki szerint ez meg valtozhat, de ha igy marad, akkor csaszar.

csajok, tegyetek meg, hogy 1 percre gondoljatok ram, es mondjatok meg nekem, hogy akkor mi van?!

....csak hogy ne parazzak feleslegesen....

köszönöm..es par honap mulva talizunk majd ujbol :lol:

pusszancs
Vendég

evu: én nem tudom mit jelent ez, de a császártól ne félj egyáltalán! tényleg nem gáz! nekem az volt és csak magamat ismétlem 1000x h másnap én már hajat mostam! szal a császár nem para!

és gyere bármikor!!!
kerekpocak

evu: ki a dokid? nem magyarázta el részletesen?
kerekpocak

hat tudod, a mai vizsgalat olyan össze-vissza volt, felvettük videora az uh-t, igy kepet nem is kaptunk :cry: igazabol, amikor mondta, en nem is fogtam fel, csak annyit kerdeztem, hogy ez meg valtozhat e, erre ö azt mondta, hogy igen, meg " mehet feljebb" is, es akkor ok.

most jöttem ra, hogy azert megkerdezhettem volna, hogy igazabol ez mit jelent :roll: Dr. Varga Antal a dokim :D

es köszi nagyon, hgy reagaltal!! :D
Vendég

Evu, üdv itt is :) . nekem a 2. babámnál volt sokáig elöl tapadó lepényem (lehet, h az azonos a "mélyennel"). Ami nálam is azt jelentette, h "program császár" lesz. De én nagyon drukkoltam, és kértem a babót, h rugja el, ami sikerült is. (Minél nagyobb a súlyuk, annál nagyobb rá az esély....elvileg..) Nekem vhogy így csúszott feljebb, és normál úton szülhettem. Itt most nem is a normál/császáros szülésen van a lényeg, hanem inkább a hirtelen mozdulatok, nagyobb súly megemelése. (te jobban tudsz figyelni, nekem neccesebb volt a nagyobb miatt.) Szóval ha lehet ne nagyon tornázz, meg hasonlók - ha eddig tettél ilyet - , a sétát is óvatosan, bár sztem nekem egy nagyobb séta köv.ben mozdulhatott el, de ez az én feltételezésem, nekem sem adott a dokim sok sanszot. Ő lepődött meg a legjobban. Mondjuk nekem akkor mindnet elmondott, ill én utána olvastam, h sajna ez mind babára, mind mamára nézve veszélyes tud lenni. :oops: :oops: :? :( Legközelebb SOS kérdezz rá, v akár most is felhívhatod, h akkor most mennyire kell magadra jobban odafigyelned, és tényleg vigyázz magadra. pl tömegközlekedésnl is nyugodtan "kérj helyet" magadnak, mert minden apróság számít!

na nem akartalak elrémíszteni, de sztem jobb tudni, h ez nem egy egyszerű szituáció/várandósság. (ja és nekünk a házasélet is tiltólistás volt.)

Remélem, mindent leírtam, ha bmi kérdésed van, akkor írj, igyekszek válaszolni. :wink:
mazsolák

Breeki-Nelly, neked is üdv itt! Szonja nagyon szép kislány! :D :D

na most lépnem kell... :oops: 8) :wink:

mindenkinek jóéccakát! Pusszok! :D
mazsolák

Köszönjük a dícséreteket!! nagyon aranyosak vagytok!

Beszéltem ma Julcsival mindenkit puszil. Jól vannak, de a lakás mizériájuknak még mindig nincs vége. Barnusnak hólyaghurutja volt, most gyógyulgat belőle. Nagyon fájt neki. :(
Igaziból erről beszéltünk sokat, mert sajnos Farkónak is van vmi gond a fütyivel, mert pisilésnél néha nagyon sír, és olyankor fogja ott a pelust. :( De nem minden pisinél, csak mondjuk egy nap egyszer-kétszer. Holnap nézek vmi orvost, mert a miénk még mindig szabadságon van.
Na, de Julcsiék jól vannak, csak mivel szét van esve a lakás, nem nagyon jut géphez.

SAMUNAK NAGYON NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!NAGYON ÜGYES!!!!
Jól van Samu, csak megmutattad a dokinak hogy mehetsz te játszóra!!! :lol: :lol:

Zsófi, sajnos a narancssárga nadrág a Lócié volt. :arrow: a pincéből hoztam fel. :lol:

Lizu gyönyörű és ügyes, ahogy ül és ahogy alszik! Szerintem az utolsó képen tisztára olyan mint Te Kata, de egyáltalán nem tűnik morcosnak. :)

Evu, sajna nem tudok neked semmit mondani, csak annyit hogy tartsd meg Edus tanácsait! Kérdezd meg az orvost, és pihenj sokat. Ez a terhesség tényleg ilyen, nagyon nagyon kell vigyázni és ha kell mindenről lemondani. Nekem a 19. héten kinyílt a méhszájam, onnantól végig nagyon sok fekvés, semmi mozgás, semmi házasélet. De kibírtuk és megérte. :)

Na eltűztem én is. Jó éjt.

Kép
nóri8

Sziasztok Lányok!

evu: találtam itt Neked néhány dolgot a mélyen tapadó méhlepénnyel kapcsolatban:
http://www.babanet.hu/faq/terpat04.php

Egy kolléganőmnek volt ilyenje a terhesség elején és teljes ágynyugalomra volt ítélve. Aztán ahogy nőtt a baba a méhlepény elmozdult és minden rendben lett. Szóval nyugodj meg és pihenj sokat, és főleg kíméld magad.
Remélem tudtam segíteni.

Jó éjt Mindenkinek!
dalo

Kép
dalo

Sziasztok!

Köszönjük szépen a bókokat! :D :D :D

Én y-al írom a Nellyt, de nyugodtan írjátok i-vel.

Logi: jó kis sapi! Olyan cukik benne... :)

Nelly

Kép
breeki

Jó reggelt!

Először is GRATULA SAMUNAK!!! Már annyiszor meg akartam dícsérni és mindig elmaradt! Olyan édes vagy Zsófi ahogy napról napra megírod, hogy Samu miket tud! Elhiszem, hogy te vagy a világ legbüszkébb anyukája! :lol:
Ja! És köszi a www.egyszervolt.hu -t!

Lizu hihetetlenül cuki! Mindig úgy elmosolyodok, ha látom őt! :) Kedvem lenne megdögönyözni!!!! Olyan kis husi!!!
Már alig várom, hogy Tarek is "gombóc" legyen és akkor lehet, majd "gyúrni"! :lol: :lol: :lol:

Nóri! Farkas mindig is a kedvencem volt!!! :) :oops: :) Annyira zsivány gyerek! Olyan kis rosszcsontnak képzelem el! Igazam van???

Zsóka! Sose mondtam volna meg, hogy az a picike baba Marci lenne! Eszméletlen, hogy mennyit változnak! :shock: Azért gondolom te látod a hasonlóságot a bébi és a NAGYfiú Marci között.
Ja! A fürdős-sorbanállós kép nekem is nagyon bejön! Egyszer úgy eltöltenék nálatok egy napot, hogy láthassam miket össze nem rosszalkodnak a gyerkőceid! Mindkettő nagyon huncutnak tűnik nekem. Főleg Marci!!!!! :D
Amúgy a sapi, ami Marcin is van + Szonján is az tipikus kórházi! Tareken is volt ilyen csak az asszem szürke vagy kék csíkos volt! :)

Edus! Ezer éve nem beszéltünk! :( Remélem azért hamarosan több időm lesz és akkor tudunk majd dumcsizni! Pedig hiányzik ám a sok tanácsod meg minden! Imi apának meg a beszólásai!!! :lol: :lol: :lol: Sok puszi az egész családnak!
És akartam kérdezni! Milyenek a vitaminok? Hogy érzed baváltak???

Evu! Sajnálom a nem túl jó hírt! :( Szerintem is hívd fel a dokidat és kérdezz rá a dologra. És mindenképpen vigyázz nagyon magatokra!!!!!!! Kíméld magad és felejtsd el a túrázást! Minike és te sokkal fontosabbak vagytok! :) Majd írd meg, hogy mit mondott a dokibátok! OK?

fatima

Na és akkor magunkról egy kicsit...

Tegnap iszonyatosan jó napunk volt! (kopp-kopp-kopp) :)
Csak az esti fürdetés és hami után lettünk egy kicsit nyűgösek, amit nem értettem, mert általában ezek után szokott azonnal bealudni!?! Na előkerült egy kúp (biztos, ami biztos alapon) és az éjszakánk is szuper volt! :)

Ma jön a védőnéni hozzánk. Remélem mindent rendben talál Tareknél. Mondjuk panaszunk a hasfájáson kívül általában nincsen Hál'Istennek!

A délutántól viszont előre félek! :( Jönnek az anyósomék + a férjem nagybátyja és annak a famíliája. Ráadásul pont evés időben fognak érkezni. :( Ez csak azért gond, mert Tarek annyira megszokta, hogy az evés nyugalomban telik, utána nincs kézről-kézre járás. Büfiztetés, utána egy kis szeretetadás, aztán meg irány a kiságy!
Na sejthetitek mit lesz itt. Ha más nem is, de anyósom tutira fogni akarja majd. Ezzel még nem is lenne gond, de ő non-stop mondja neki a magáét és ettől Tarek tökre felélénkül és nem tud utána aludni. Érthető!!! Nem???

Na mindegy! Nem sopánkodok tovább! Majd egyszerűen ura leszek a helyzetnek! :wink: Főleg, hogy utána egyedül maradok a picikémmel, mert apája lemegy próbára. :roll:

Na majd jövök még, ha ma is engedi a nagyfiam! :) :wink:

fatima

most csak gyorsan a reggeli rohanásba...

Evunak, nekem a dokim mondta, h szedjem a magneB6-t. Sztem hívd fel a dokidat, h szte mit csinálj... :oops: :? :)

Fatima, igen! nagyon szépen köszi!Szedem őket rendületlenül! :) :)

bocsi, de mennem kell. :oops: 8) :wink:
mazsolák

hali anyucik :D

nagyon köszönöm a hozzaszolasokat, a linket is, mert ott pl. olvasni is tudtam erröl, semmi sport, semmi tura, megfogadom a tanacsotokat!
2 het mulva cukorterheleses vervetel, akkor ujra felhozom a temat.
szoval valszeg azert nem akkora a "baj", ha a dokim igy reagalt, mert en elvileg egy nagyon jo szakembernek tartom öt, hiszem, hogy szolt volna ha gaz lenne...
de jobb a gondot megelözni, lazabbra veszem a pörgös eletemet, mert Vandanal nincs fontosabb!!!

NAGYON KÖSZÖNÖM A HOZZASZOLASOKAT!!

egyebkent ma reggelre elhunyt egy kolleganöm, aki 5 honapig volt az intenziven es lebenult, megnemult megvakult..es soha nem derült ki miert :cry: sirtam egyet a hir hallatara, de igyekszem megnyugodni..csak hat kedves volt a szivemnek.. :cry: :cry:

szep napot anyucik, a babucik nagyon edesek, megneztem a kepeket, gratula Samunak is, hogy elindult a nagyvilagba :D

pusszancs mindenkinek
Vendég

Sziasztok Anyukák!

2 napja nem voltam és olyan sokminden történik, hogy alig győzöm visszaolvasgatni.... :)

Gyönyörűségesek a képek minden csöppségről!!!!!
Samunak külön gratula! Ugye megmondtam hogy pár nap és egyedül megy? :lol:
Lizu babának olyan puszilnivaló pofija van, hogy alig bírok magammal! :lol:

A kamionok engem is lenyűgöznek....mint Farkast!!!! Nagyon édes kisfiú! :lol:

Fatima: Háááát igen, én is tanácstalan voltam amikor Dani ilyen pici volt, hogy hogy foglalkozzam vele egész nap.....nagyon kimerítő volt, és állandó bizonytalanság és tanácstalanság volt úrrá rajtam....sokat beszélgettem vele, simogattam, maszíroztam, mert ő is hasfájós baba volt. Rettentő sok energiát igényelt. Most, hogy már lehet vele kommunikálni szinte megváltoztak a hétköznapjaink!!!! Sokkal könnyebb vele foglalkozni, mert mindenre reagál. Kitartás!!!!!! Ahogy múlnak a napok, egyre biztosabb leszel a dolgodban! :lol:

Képzeljétek! Letettem a tornaszőnyegére, gügyögve játszott a függő figurákkal....amíg megreggeliztem,....aztán meg elaludt magától! Ilyet még nem igen csinált! Mindig okoz meglepetést Nekem!

Zsóka kérdezted az autósülést. Ez a Peg Perégo Viaggo Sip autósülése. Nagyon biztonságos, stb. de miután megvettük, akkor figyeltem fel rá, hogy a többi hordozóban szinte fekszenek a babák, a mienkben meg szinte ülnie kell a babának! Visszamentünk az üzletbe, hogy lehet-e állítani rajta, de azt mondták ez teljesen normális, nem árt a babának....Annnyira sajnáltam Danit, szinte elsüllyedt a hordozóban....de most már egyre nagyobb lesz és talán "beleerősödik".

Amúgy köszi mindenkinek a dicséretet.! Hát igen! Apukájára hasonlít inkább....talán majd később belőlem is lesz valami... :?

Kép
zsebi32

Sziasztok!!!!

Pár nap és lemarad az ember, de nagyon jó hogy ilyen sokan és sokat írtok!!!!! (csak nehéz követni)

Tegnap vettünk csodiszép játszószőnyeget, akciósat a Brendonban és hihetetlen, de végre játszik egyedül Beni!!! Beszélget a papagájjal és ütögeti, néhányszor sikerült is megfognia.

Fatima: eddig nem vettem észre, hogy lekötötte volna a figyelmét az ágyán lógó játék, de úgy látszik 2 és fél hónaposan már igen. Még van egy kis időtök amíg belejön az egyedüli játékba. Nekem egyszerűen bozalmas a hangom, mégis megnyugszik tőle.
Koponya és Vese Ultrahang: engem a Bethesdába küldtek és ingyenes. Mivel te is XIV. kerületi vagy nem oda kellene menni?

Zsu és Breeki: üdv itt is!!!
Zsebi: Danika egyszerűen gyönyörűűűű! Tényleg apukára hasonlít, de belőled meg biztos belső tulajdonságokat örökölt, majd kiderül. Ilyen oroszlános rucink nekünk is van, 62-es méret, de még lehet bele nőni. Danira már jó?

Kata: Lizu nagyon édes. Biztos les a kozmetikusnál, hogy majd ő is tudja hogy kell szépülni ha nagyobb lesz. A cumizós kép meg olyan vicces és mikor alszik olyan bájos.

Zsófi: HATALMAS GRATULA SAMUNAK A JÁRÁSHOZ! Most már nem lesz gond leadni azt a pár plusz kilót, rohanhatsz utána. :lol:

Nóri: nagyon helyes kisfiú Farkas!!! Mindig ilyen jól eljátszik?

Szilvi: Danika Zsebi kisfia, de nem baj nem csodálom hogy elírtad a nevünket, mert egy napon egymás mellett születtek pár óra eltéréssel. A fürdős képek nagyon szupik!!! Gábor elirigyelte a bátyustól? Tényleg dögös lett a frizurája, vajon így is fogja hagyni??

Zsóka: bébi Marci cukkancs!!! Hihetetlen hogy milyen hamar megnőnek!

Kép
viky30

Zsebi: ez az egyforma oroszlános rucink és itt látszik, hogy mennyire nyáladzik néha Beni.
http://img3.tar.hu/koziviki/size2/31144855.jpg[/img]

nézelődés a földön
Kép

kezdek álmosodni
Kép

édes az alvás
Kép

Kép
viky30

Kép

Kép
viky30

Sziasztok!

Lányok, bocs, hogy épp csak megjöttem és máris kérdezek :wink: :oops: , de nektek mi a véleményetek a hason altatásról? A gyerköc imádja, de mi félünk egy kicsit, mert mindenhol a hanyatt altatást javasolják! Ti mit gondoltok? :?:

Nelly, Logi: nézzétek csak: :wink:

Kép csíkos sapi

Sajna lvasgatni még nem nagyon van időm, de remélem minden baba és mama jól van!

Zsu

Zsu
svs

az új szőnyegem
Kép

Kép
viky30

Zsu! Én CSAKIS KIZÁRÓLAG HASON ALTATOM Tareket!!!! Valami miatt kitalálták, hogy az nem jó. Asszem a bölcsőhalál miatt. De köztudott, hogy a háton való altatás károsabb. Ha bukik egyet, akkor meg is fulladhat. Nem tesz jót sem a csípőnek, sem a kis buksijuknak!
Én ebben hiszek! :)

fatima

Sziasztok!

Én meg abban hiszek, hogy úgy jó neki aludni, ahogy szereti! :lol: Zsu, Maja is hason szeret aludni, majdnem születése óta. Semmi gond vele. :wink: Egyébként tényleg mostanában találták ki, hogy nem jó hason. Sőt, azt is olvastam, pl pont Dr Spocktól, hogy háton fekve jobban erősödik. :roll: De hason fekve is, csak éppen más izmok! Ja, mert Maja napközben is hason van. Mi 24 órában szinte hason nyomjuk. Na jó, most hogy forog, már nem. :lol:

Játszószőnyeg csúcs Viki!!!!! Milyen nagy már Beni!!!! A földön alvós kép a legjobb!!!! Kicsit elfáradt szegénykém!!!! :lol:

Kép

Kép
b79andi

Viki, IKEAs butorotok van???

Kép

Kép
b79andi

DRÁGA GYÖNYÖRŰ LIZABABA, NAGYON BOLDOG 9. HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

LIZU: BOLDOG 9. HÓFORDULÓT!!!!!

Kép
viky30

Viky! Zabálnivaló Beni!!!!!!!Hihetetlenül gyönyörűűűűűűűűűű!
A mi oroszlános rugink 56-os sajnos, úgyhogy lassan kinövi...vagyis már nem is szívesen adom rá, mert már feszül egy picit. Ezt még akkor vettem amikor pocakos voltam, és nem bírtam magammal amikor betértem nézelődni a H&M-be....de olyan melegek voltak mostanában, hogy nem is tudtuk igazán kihasználni mivel plüs....Sajnálom, mert nagyon édi! Hát igen már mi is 62-es méretet viselünk.... :)
A játszószőnyeget én is és Dani is imádjuk! Pluszban még ráaggattam lógó játékokat és például ma délelőtt úgy aludt el alatta, hogy gügyörészve elaltatta magát, amíg én feljöttem netezni a galériára.. :lol:
Meglepődtem rendesen, hogy tök nyugodtan, semmi hiszti nélkül elszórakozott!

Fatima: Nagyon jó, hogy hason altatod Tareket szerintem. Nincs ezzel semmi baj. Igen, van rá statisztika, hogy általában hason fekve nagyobb az esélye a bölcsőhalálnak, de ettől nem kell parázni! Úgy is ott vagy mindig mellette! A mozgásfejlődéséhez is jó!
Bár én nem mindig tettem, teszem hasra....nem tudom, de párszor felébredt, amikor hasra akartam tenni alváshoz, és utána hiszti volt, ezért azt a következtetést vontam le, hogy nem szeret hason lenni...amikor olyan csöpp volt mint Tarek, oldalt fektetve altattam. A kiságyban megtámasztottam a hátát, így nem volt veszélye annak, hogy esetleg félre nyel.

Kép
zsebi32

SVS003! Gratulálok Emmácskához! Nagyon szép kislány!!!!!!
Bocsi, amit az előbb Fatimának írtam, azt neked kellett volna? Figyelmetlen voltam. Na mindegy, a lényeg, hogy jó hason aludni.(Én is úgy szeretek, de a terhesség alatt a pocaktól nem tudtam, most meg a cicitől.... :wink:

Kép
zsebi32

Lizu nagylány!!! Boldog 9. hófordulót!!!!!!

Kép
nóri8

Köszi csajok a tanácsokat, Emmát most lerakttuk hasra, és úgy néz ki, hogy 9 óra óta először nem ébred fel 5 percen belül! :wink:

Beni baba gyönyörűséges!! :wink:

Evu: sajna én nem tudok segíteni, nekem nem mondtak ilyet! De sztem bátran kérdezz rá kerek-perec a dokinál! :wink:

Zsu
svs

DRÁGA LIZUS!!!!!!!!!!!!!!!!!NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A 9.hez!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote="zsebi32"]A írta:zsebi32 kiságyban megtámasztottam a hátát, így nem volt veszélye annak, hogy esetleg félre nyel.

nálunk is így szeretett aludni mindkettő, amíg picikék voltak.

[quote="b79andi"] írta:b79andin meg abban hiszek, hogy úgy jó neki aludni, ahogy szereti!

Sztem is 8) :wink: , magamból kiindulva.

na pusszok!
mazsolák

Emmácska, és Beni nagyon édesek!!!!!!!!!!!!!! :D :D
mazsolák

köszönjük szépen!!!! édesek vagytok!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
bezony-bezony 3/4 év.... :roll: :roll: :roll: :roll:

az ülős képen ott van ám Noémi keze a derekánál, szal nem ttl egyedül ül :roll: :wink:

arra értem Zsófi h fordítva csinálja, hogy ellenkezik ha ülnie kéne a földön (ölben tovább szeret,de egy idő után ott is hátravágja magát)
meg elhúzza a kezét ha valamit adnék neki, ha mutatok valamit, elfordul.... szóval nagyon jól tudja mit kéne csinálni és dafke nem és megy a hiszti...
és tök erős példul amikor kicsavarja magát a kezemben.
szal erre mondom hogy ha egy irányba mutatnának a vektoraink az tök klafa lenne... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de mostanság naaaaagyon lustika lett... vagy csak elege van már mindenből... bár most már 2. hete torna sincs.
de jövőhéten nincs kegyelem, megyünk!!! :lol: :lol:

pusssszok

Anzsi! most éjjel 2-5ig ment a hepaj , alvás nyema.
szal most őrület nyügi van, anyukáméknál vagyunk, de nem akar aludni... :? :roll: kézben persze oké, de nem alszik :lol:
mostmá aztán jöjjenek ki a fogak! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

jajjj Nóri a "Pince" a legtutibb márka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Lizi baba!!!!!!!!!! Gratulálok a 9. hónapfordulódhoz!!!!!!! Millió puszi a pofidra! :lol:

Kép
zsebi32

Sziasztok!

Kicsit olvasgattam visszafele, hogy fel tudjak zárkózni. :)

Szóval Zsu, üdv a csapatban! :lol: :lol: :lol: Emmácska nagyon édes!
Erről a kórházi sapiról az jut eszembe, hogy én sose adtam rá, mert nem tudtam, mindig sírt, ha matattam a fejénél, meg hát 40 fok is volt a szobában. :) Egyébként most is utálja a sapkát, egy perc és leszedi még a megkötőset is. :roll: :lol:

Viki, Benike is gyönyörű ebben a csíkosban, meg amúgy is! :)

Fatima, ismerős a para a rokonlátogatásoktól :). De így utólag már tudom, hogy felfújtam kicsit a dolgot, mert én is reszkettem ha megfogták, vagy ha kizökkentünk a megszokott ritmusunkból. De ezt csak utólag tudja az ember, úgyhogy tökéletesen megértelek.
Zenekar jött már látogatóba?
Én úgy vinném már Farkót vmi szabadtéri koncertre, kíváncsi lennék mit szól hogy ordibál a Papa :lol: , de ők sajna mindig csak zárt helyeken játszanak vagy vidéken és este.

Kata, nekünk is rossz éjszakánk volt, persze nem ennyire, de azért elég rosszacska. Most meg két órája húzza a lóbőrt :).

Csajok, lesz aug-ban találka? Én örülnék neki nagyon!!!! Edus, nem tűzöl ki időpontot? :)

mentem, pusz

ja, csináltam új vonalzót, remélem tetszik majd Zsignek! :)

Kép
nóri8

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?