Sziasztok!
Én egy másik topicból vagyok, Hoppá tudja ki vagyok és persze az én DRÁGA BARÁTNŐM "MADIANI":-)! Gondoltam ide is írogatok ha persze nem baj és nem zavarok.
A többieknek azért bemutatkozom: én is Fehérváron lakom, van nékem egy gyönyörű 6 hónapos kisfiam, Levente. Csak annyit tudok mondani mindenkinek aki babócát szeretne, hogy nagyon nagyon drukkolok és mindent bele. Sokat pihenjetek, persze ha tudtok, no stressz, hogy jöjjön már a gólya, tudom könnyen dumálok, én is ilyen voltam, hogy legyen már legyen már, aztán Anitával és kedves férjével meg az én férjecskémmel elmentünk Zalakarosra pihizni egyett, meleg fürdő stb...., szóval nem szaporítom tovább a szót, akkor nem is gondoltam rá, hogy legyen már legyen már baba, hanem kikapcsolódtam és sokat voltam apával az ágyikóban
, na akkor fogant meg a mi kis drágaságunk. Hát nektek is azt kívánom, hogy mielőbb babásak legyetek. Remélem nem haragszotok rám, hogy ennyit picsogok. Egyszerűen csak szorítok értetek.
Hoppá, láttad iwiwen Ani(így írom, mert talán ti így ismeritek), képei közt Levi babámat? Nem volt ismerős
? Nagyon örülök ám nektek, hogy végre sikerült! Olyan nagy élmény volt a szívhang igaz? puszillak
Anitám, NEKED IS EZERREL MEGY A DRUKK, vigyázz mert a nagy testvér figyel
. puszika, írogass ám sokat ha ráérsz
Kedves Fehérváriak, mit szólnátok ha szerveznénk egy talit? Mindenki leírhatná, hogy kinek mikor jó és hátha sikerülne összehozni. puszi mindenkinek, remélem nem voltam tolakodó