Új privát üzeneted érkezett!

Potykának jó egészséget és sok tejcsit!

Hát anyós…Jól összevesztünk, de már az tart életben h nemsoká költözünk. A nagy veszekedésben minden volt, még válás is ( többit nem is részletezem). Másnap már ment a nyali anyós részéről, apa meg „szerelmet” vallott. Útálom az ilyet. Nem tudom neki mi a haszna belőle h összeveszek a férjemmel, az ő hülyesége miatt….áááááááááááá

Lina
Mi is pisiltünk pénteken, de a nagy felfordulásban elfelejtettem telefonálni az eredményért….Ráadásul pont akkor aludtunk (én is elájultam, de jól is esett, mert kicsit lenyugodtam). Így hétfőn lesz eredmény.

Nyhk
Remélem gyorsan meggyógyultok!

Bea
Szegény kis Lilla. Szörnyű az afta…apának felnőtt korában volt elég durva változatban és hát elég fájdalmas is.

Adri
Örülök h minden oké. Nem tudom h mikor megyünk felétek, de már jó lenne összefutni.

Kép
Kép
Kép
thymi

Jaj a lényeg. GYopit felvették a bölcsibe!!!! :D

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thymi
ez igazán jó hír.Melyik bölibe kezd?A Széchenyi sétányi ha jól emlékszem.Egy hónapot mi is leszünk ott ,augusztusban,felújítják a miénket.
Hát ilyesmi összezördülések nálunk is szoktak lenni,csak mi még nem vaunk házasok.Meg egy évben max 3-szor talizom vele,éppen ezért,hogy ne is balhézzon valami miatt.Kitartás,eröt,és nyugi a baba miatt.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a nagy munkából, most voltam először két éjszakát Lili nélkül. Jól elvolt a nagyinál, néhányszor beszélt velünk telefonon, olyan kis édes volt.
Szegénynek nem sok nyugta lesz itthon, mert holnap meg mehetünk újra pisit veteni.

Nyhk,
jobban van már Ádám?

Thymi,
mikortól lesz bölcsis Gyopi? Szeptembertől? De te nem fogsz dolgozni, nem? Anyós :(

Ja és a lényeg: voltam pénteken kontrollon, minden ok, minden mehet újra a régi kerékvágásban. Kedden megyek vérvételre, csinálnak TORCH-ot, meg hormonszintvizsgálatot. Addigra lesz szövettani eredmény is, bár sokra az nem lesz jó elvileg. Ha minden ok, szeptemberben már újra próbálkozhatunk :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

Lina! örülök, hogy minden ok

még egyszer:dr.Szabó László telefonszámáttudja valaki?

bocs, megyek, mert meló van
bepa77

hihetetlen:egész nap senki????????????
bepa77

Sziasztok!

Bepa
sajnos nem tok segíteni telefonszámmal,nem tom.

Tegnap Hetényben voltunk Annával Erszényeséknél,kint volt még Thymi Gyopárral,naon jó volt.Teszek fel egy pár képet.

Kép ketten egy pohárból,szívószállal.Ági meg tudta örökíteni amikor 3-an isznak.

megy a pancsi ezerrel,Gyopinak naon tetszett

Kép

és még egy

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

Sajnos ma sem lesz időm vissza olvasni :( Mi történt hogy tegnap egész nap nem volt senki ??? :shock:

Bepa
Én ma megyek ki a izsáki úti kórházba dokihoz megnézem hátha valhol fel van írva a doki száma vagy majd megkérdezem az Én dokinat hátha tudja :)

hajny
nagyon szuperek a képek :) nagyon tetszik a poharas kép :)

Hát sajnos megint ennyira futotta még főzők, aztán fürdés, gyerköc leadás és doki .

Kép

Kép

Kép
roz23

köszike roz:) tudakozóból sztem az otthoni száma van csak meg ott meg nem hívnám:)
ilyen frankó időt :cry:
bepa77

Roz,
én is voltam ma a kórházban vérvételen, de reggel.

Hajny,
nagyon klaszak a képek, jó kis pancsi volt.

Thymi,
Gyopi már fürödhet? Meddig volt nektek tiltva?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

Roz:
Mi a baj?Miért mégy dokihoz?

Hajni:
Meggyógyultatok már?Jók a képek!

Bepa:sajna megvolt a szám,de múlt héten kitöröltem :(
Azt tudom,hogy a malomban van legfölül a magánrendelője.ott biztos tudnak segíteni.

Nemtudom ki kereste Katticot,de szerintem most vannak nyaralni Kárászon.Én legalábbis úgy emlékszem.
Nincs valami jó idő a nyaralókra.remélem jövőhéten nem ilyen lessz,mert mi akkor megyünk. :roll:
kazi

Sziasztok!

Nyhk, jo, hogy tul vagytok rajta!

Sbea, Lillacska szaja! :( Remelem mar sokkal jobban van!

Thymi, anyos :evil: Visszamegy dolgozni meg egy kicsit?

Hajni, jok a kepek, micsoda kozos pancsi!:)

Kazi, szerintem ne aggodj, jovo hetre 30-37 fokot mutat az elorejelzes! :D

Katinak is, nekem is torokgyulladasunk van. :( Szerencsere ot kevesbe viseli meg, nincs laza sem, csak ritkan kohog. Engem viszont teljesen levett a labamrol. :evil:

Idosebb Boskó doktorral van valakinek tapasztalata? Helyettesitett es nekem igy elsore szimpi volt es ugye gondolkodom, hogy dokit valtok...

Mi most kaptunk eszbe, hogy utana kene nezi, hogy Tejo utan milyen penzeket fogok kapni. Hat max. gyest, ha nem kezdunk gyorsan intezkedni. :? :roll: Eleg gaz helyzet, de ugy nez ki sikerulni fog megoldani. Szoritsatok! :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Bea
én az idös Boskóhoz járok,de már nem sokáig.Novemberben nyugdíjba vonul,még nem tudni lesz e helyette valaki,vagy ki lesz.Remélem jó szakember.
Amúgy különösebb bajunk nem volt még vele,mindig pikk-pakk meggyógyított minket a betegségböl,egy kicsit maradi,de azért a csajémhoz jó volt mindig.

Kazi
remélem jó idötök lesz a nyaraláskor.Én drukkolok.

Lina
neked volt vérvételed?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, szeritem nekem akartad irni Boskót. :wink: Kar, hogy nyugdijba megy, egyebkent gondoltam, hogy mar nem sokaig fog praktizalni... :? Mindegy vegulis van doki neni, akihez szeretnem vinni, csak o messzebb van. Koszi az infot!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

A Bosko doki bácsi nagyon ari még gyerekkoromba én is hozzájártam. Teljes el vagyok kenődve hogy elmegy. De állítólag beteg! :cry: Nagy titok övezi ki lesz az utódja!.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Borsika
nagyon sok ismerösöm hozzájárt gyerekkorában,dícsérték sokan.Van egy fajta stílusa,rosszat még nem csinált.

Dora
bocsi,tényleg neked akartam írni,elnéztem.Szerintem gyere át a dokihoz,legfeljebb ha nem lesz szimpi az utódja,még mindig kereshetsz mást.Legalább közel van.A Kiss Katihoz jártok most?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kepek. Most csak ennyire tellett az idombol.

Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Gyönyörüek a kicsik,ahogy locsiznak.Igazán elragadóak a képek.Látszik Gyopin,h.mennyire imádja.Nah rohanok is,tanulnom kell.Pussz mindenkinek.Szomabton utazunk.Sziasztok! :wink:

KépKép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nem tudom,h.miért csak azt irja,h.egy hetes,az egy hónapot meg nem... :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kazi: köszi, mert ezt se tudtam, hogy ott van a magánrendelője.

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Köszönjük már jobban vagyunk,ma már nem volt láza,de enni péntek óta egy falatot sem evett,pedig már ezer féle kajcsit készítettem,de még mindíg tiszta hólyagos a szája.De talán már javulgatunk.Csak úgy sajnálom a drágámat,mert amúgy éhes szegénykém,csak annyira fájnak a hólyagjai,hogy inkább nem eszik. :( Hiába a pépes kajcsi,nem kell neki. :cry:

Timcike gyönyörű a kisfiad!Jó tanulást.

Dora most vmi járvány van,mert mikor Lillát vittük a szájával az ügyeletre,rengeteg gyerek volt ott,és mindegyiknek torokgyuszija volt.Itt nálunk a szomszéd gyerekeinek is.

Hajny jók a képek.Édesek a gyerkőcök!

Roz miért kell a vérvétel?remélem nem vagy beteg.

Lina ,szeptember,HAJRÁ! :wink: :D

Bepa sajna nem tudok segíteni.

Thymi anyós :( .Grat a bölcsihez.

KépKép
KépKép
sbea

hírsáv
Helyi hírek
Nagyvilág
Országos
Sport
Bulvár
Gazdaság

Nem ART
Egészség
Gasztrománia
Programajánló
Linkgyűjtemény
Fórum
Séta
Segítünk!

Relax
Ezotéria
Divat
Zene
Film
Buli
Autó-motor
TV-műsor
Tesztek
Játékok
Utazás

Link(ség)ek
Vélem-én
Poén

Médiapartnereink:

Petőfi Népe-
lapcsalád

Gong Rádió

Mentsvár az állatokért Alapítvány

Porta Egyesület

Technikai
partnerünk:

Visualproject

.

RelaxPoén
Gyerekek írták...
2007-05-14 16:12:07
Kedves Isten! A jelmezbálon ördögnek fogok öltözni. Nem baj? (Marine)

Kedves Isten!
Elmentem egy esküvőre, és csókolóztak a templomban. Ez O.K.?
(Neil)

Kedves Isten!
Nekem a Miatyánk a kedvencem.
Egyből megírtad, vagy sokat kellett törnöd a fejed?
ha én írok valamit, mindig újra kell írnom.
(Lois)

Kedves Isten!
Köszönöm a kistestvért, de én egy kiskutyáért imádkoztam.
(Joyce)

Kedves Isten!
Kérlek, tegyél még egy ünnepet Karácsony és Húsvét közé!
(Ginny)

Kedves Isten!
A nyaralás alatt végig esett.
Apa nagyon mérges volt, és olyan dolgokat mondott Rólad, amit nem
szabad. Remélem, nem fogod bántani.
(A barátod (nem mondom, meg ki vagyok))

Kedves Isten!
Kérlek küldj nekem egy pónilovat.
Eddig még sose kértem semmit. Utánanézhetsz.
(Bruce)

Kedves Isten úr!
Jobb lenne, ha az emberek nem jönnének szét olyan könnyen. Rajtam három öltés van, és kaptam injekciót is.
(Janet)

Kedves Isten!
Ha nekem adod Aladdin lámpáját, bármit Neked adok, amit csak
akarsz, kivéve a pénzem és a sakk-készletem.
(Raphael)

Kedves Isten!
Lehet, hogy Káin és Ábel nem ölte volna meg egymást annyira, ha külön
szobájuk lett volna. Nálunk ez működik a bátyámmal.
(Larry)

Kedves Isten!
Lefogadom, hogy nagyon nehéz neked mindenkit szeretni az egész világon. Mi csak négyen vagyunk a családban, és mégse megy.

Kedves Isten!
A bátyám elmondta, hogy hogyan születünk.
Nem hangzik valami jól.
(Marsha)

Kedves Isten!
Nem gondoltam, hogy a narancssárga megy a lilával, amíg kedden nem
láttam a naplementét, amit Te készítettél. Klassz volt.
(Eugene)

Kedves Isten!
Ha vasárnap figyelsz a templomban, megmutatom az új cipőmet.
(Mickey)

KépKép
erszényes

bocsi az elejét nemtom miért rakta be... :oops: :lol: :lol: :lol:

nagyon jóóóók!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

hajny: jók a képek, nagyon jó volt a tegnapi nap! :wink:

thymi: tegnap végül jobban lettél?? Biztos a hidegfrontot érezted már te is... :roll:

potyka: szívből gratula a nem is olyan kicsi babádhoz!! Sok sok tejcsit és boldogságot nektek!! :lol: :lol:

Lina: örülök a jó híreknek akkor lehet h nem is olyan soká kismami leszel! :wink: :lol: :lol:

Bea: jobbulást Lillának!! :cry:

bocsi most csak ennyi, még olvasnom kell..... :oops: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok

Sajnos még mindig nem olvastam vissza a régebbieket csak a mit futottam át :( :oops:

Lina
miért voltál vérvételen ? Llike jól van ?

Bea + Kazi
Most lina irta hogy vérvételen volt :) de pár napja én is volt egyenlőre nem tudjuk mi a bajon .. az biztos hogy marékszámra hullik a hajam a szemeim véressek állandóan és szűrnak és 2.szorra van tüszösmandula gyulladásom ugy hoyg még a vizet is alig tudom lenyelni meghát sajna mensim is kb 2. naponta megjön elmulik ... most nem volt meg 1 hetig erre ma megvizsgáltak meg megemeltem egy gáztüzhelyet és ujra vérzek és rettentően fáj a hasam is hoyg mi lehet nem tudom már mindehova elküldtek jövöhéten folytatom viszem vissza az eredményket mindhova hogy mondjank valami okosat. :roll: Az már biztos hogy a vasam nagyon alacsony a minimum alatt van jóval de minden más eredményem tökéletes ..A házidokim anniyt modott hogy agyban dölnek el dolgok ... nem tudom mire célzott talán meghülyültem... :D

bea
hogy álltok a lakással vagy ne is kérdezzem ?! :) :wink:

bepa
sajnos nem tudtam meg a számot :( de még egy ismit megkérdezek aki hozzá jár :) Borsika nem tudja véletlen :wink:

seriff
lehet hogy csak vissza kellene olvasnom talán nyaralni vagytok hogy nem jössz ?

nana
Ti jól vagytok ?

Erszényes
3an ívós képet megnézhetjük majd? :) hülyére röhögtem magam :D

thymi
De jó hogy felvették Gyopit :) Anyós... NO KOMMENT :?

Timcike
CSÚÚÚÚÚÚCS ez a békás gatyós kép :D

pille
hogy vagytok ?

holnap sem leszünk itthon megyünk Ágasra majd szerintem este próbálok jönni :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, Hajny,
megvolt a vérvétel. A vetélés miatti kontroll része. Vettek le TORCH-ot, meg az én kérésemre egy csomó hormont, mert ugye nagyon hízom. Azt mondták, hogy ha reggeltől estig zabálnék, de amúgy minden rendben lenne velem, akkor sem tudnék ennyit hízni. Megnézték az agyalapi mirigy által termelt hormonokat, meg a pajzsmirigyeseket is. Anyunak az már nincs is meg, valami baj volt vele (csak ő mázlijára nagyon fogyott), anno 17 évesen engem is néztek, hogy nem örököltem-e, akkor azt mondták nem. Majd most kiderül. Hülyén hangzik, de remélem hogy jó rosszak lesznek az eredményeim, és tudnak rajta valami bogyóval segíteni, és akkor a súlyom is rendeződik, mert amúgy nem tudom, mit fogok kitalálni, de ez így nem maradhat.

Erszényes,
hát nagyon remélem, hogy tényleg nemsokára lesz új pocaklakóm, mi mindent el fogunk követni :D Na meg hamar itthon akarok lenni újra, hogy Lili ne legyen egész napos az oviban.

Tényleg, holnap fogom először otthagyni egy kicsit Lilit az oviban, na meg a telefonszámomat. Azért remélem jól fogja érezni magát.

Timcike
nagyon szép baba Attila, mekkorát nőtt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Lina,
Nagyon boldog névnapot kívánok Lili nagylánynak! :)

Lili, neked is minden szépet és jót kívánok névnapod alkalmából! :)

Roz, remélem gyorsan kiderül, mi van veled. Magadra is gondolnod kellene néha! Sokkal-sokkal jobban vigyázz magadra!!!

Bea, nekem is volt ilyen fertőzésem kisiskolás koromban. Annyira tele volt a szám sebbel, hogy reggelre mindig összeforrt a var. Úgy kellett szétvágni, hogy ki tudjam nyitni. Most is kiráz a hideg, szörnyű volt. Akkor is ez a sárga ecsetelő volt.
Tudom,hogy nem megy ilyenkor az evés. Szívószállal a leves. Más nem nagyon van.
Drukkolok, hogy gyorsan elmúljon Lillának.

Dóri, jobbulást nektek! Szorítok, hogy összejöjjön a norm. gyed.

Hajni, jók ezek a képek. De mintha Anna nem élvezné a fényképezés pillanatában a pancsizást :lol: Gyopiról nem tudom eldönteni, hogy sír-e vagy csak kiált.
Én is Boskó dokihoz jártam gyerek koromban. Már akkor rettentő idősnek tűnt nekem. :)

Erszényes, mi van veletek? Mentek még valahova a nyáron? Jók az írások, köszi.

Lina, jó lenne, ha zöld utat kapnátok bébi gyártásra. Remélem tényleg kiderül, hogy mi van a hízás hátterében.

Bepa, fogak. :cry: Pedig az elgondolás jó volt. :D Levi hogy alszik éjszaka? Fel kell kelned hozzá?

Thymi, tök jó, hogy sikerült a bölcsi!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Roz, Serifék Isztrián vannak. Pénteken jönnek haza.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Timci
valóban naon szép a kisfiad,remélem tejcsi is van!Ne sokat tanulj,az nem tesz jót,mert a végén tételeket fogsz gagyogni Attinak.

Roz
borzasztó hogy milyen tünetekkel rendelkezel.Szerintem a doki arra célzott hogy agyban kell eldönteni hogy nem vagy beteg és akkor jobb lesz.Próbálj meg pihizni,már amennyit lehet 3 gyerek mellett :lol: ,és hátha segítene.Jobbulást,minden ok lesz.

Betegeknek jobbulást,Anna is csúnyán köhög még mindig.Valami tényleg van a levegöben.

Lina
szeptemberig minden rendben lesz és lehet a kistesó.

Növérem is volt UH-n,kisfia lesz már harmadjára is.Lényeg hogy egészséges legyen.Mit csinálok a sok kislány rucival?Direkt félretettem neki.

Bea
gondolom pépesítesz neki mindent,nem irigylem a kiscsajszit,Gyógypuszit küldök,de sokat!

Erszényes
mi is jól éreztük magunkat,remélem még lesz ilyen,akár nálunk is lehet!
Jók az idézetek,aranyos gyerekelme :lol:

Nanáék nyaralni vannak,nemsokára jönnek.
Remélem a nyaralóknak szép az idöjük,itthon elég hüvi,esös.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille
Anna élvezte a pancsit,jó a megfigyelöd,pont egy kis fröcsi volt rá és az zokon esett neki.
Gyopi az naon élvezte,hangosan kacagott a vízben.

Thymi
mi volt a baj,miért voltál rosszul?Remélem nem a babával van gond.Csak az a fránya idöjárás volt remélem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille
Boldog szülinapot nagylányodnak,sok örömöt mára!

Liliknek boldogságos névnapot!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille,
sok boldog szülinapot kívánunk Flórának, és Lili köszöni a névnapi köszöntést!!!

Hajny,
neked is köszi szépen! Amúgy van ötletem, mit csinálj Anna kisruháival... esetleg egy hugica :D :D :D

Roz,
hát ez nem hangzik túl jól... mikorra lesznek eredményeid?

Dóra,
mi a gond a GYES-sel? Katika előtt 2005-ben meddig dolgoztál? Bár azt hiszem, ha csak novemberben születik Tejó, nagyjából tényleg mindegy. A családineten nem próbáltad megkérdezni a TB szakértőt, neki nagyon jó ötletei vannak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra,
el is felejtettem írni, képzeld, itt van a babakocsi, köszi szépen, hogy gondoltál ránk, vagyis a kislányra. Kiderült, hogy a férjeink közel dolgoznak egymáshoz, és tegnap ebédidőben le is bonyolították az átadást.
Holnap megyünk, el is visszük Évikének.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

[quote="linacska"]
írta:
linacska
Thymi,
Gyopi már fürödhet? Meddig volt nektek tiltva?

Ezt nem értem.... :roll: Mi nem voltunk soha eltíltva a fürdéstől, de annyi eszem volt h nem vittem úszni amíg beteg volt. Igaz utána egyátalán nem is mentünk, mert elég sokáig beteg volt, aztán meg már kinőtte a búvárleflexet.

Kép
Kép
Kép
thymi

Boldog névnapot a Liliknek!

Boldog szülinapot Flórának!

Dóra
Nem megyek vissza dolgozni. Gyopi február 16-án tölti a 2-őt, Törpikével meg február 18-ra vagyok kiírva…
Miért max GYES-t?????
Boskó- Azt hiszem miatta voltam 1 éves korom körül kórházban, mert félrekezelt…de mikor volt már az? Sztem minden dokinak van ballépése

Erszényes
Jobban vagyok már! Nagyon fájt a fejem, azt hittem nem tudok hazavezetni.

Timcike
Éppen kérdezni akartam h mi van már???? Ezek szerint jól vagytok.

Roz
?????Mi van veled????

Pille
Gyopi rettentően élvezte a pancsolást!

Hajni
Köszi jobban vagyok!

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,
lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem volt Gyopinak hugyútija? Csak azért kérdeztem a fürdéstől eltiltást. Mi nem mehetünk. Még saját pancsimedencében is csak úgy, hogy két percet fürdik, aztán kijön, és ha újra akar, akkor új víz kell. Mással együtt pedig egyátalán nem. Balatonba sem mehetett be. Mondjuk nekünk azért elég makacs, ugye ki is újult, most is volt baci a vizeletében, még ha nem is sok. Ma délután telefonálok az eredményért, amit hétfőn vettek le tőle.

Képzeljétek, Lili ott van az oviban. Vittünk be tortát, megköszöntötték, amit persze ő végigüvöltött, mert éppen hintalovazni akart. Aztán behozták neki a hintalovat, akkor meg az volt a baj, hogy mindenki puszit akart neki adni. Kapott egy kis elefánt bábot. Na aztán mikor mindenki leült tortát enni, ő meg nyugodtan lovazhatott, akkor közölte, hogy "szépen". Ez a köszönöm szépen.

Lili,
sok boldog névnapot kívánunk neked!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Boldogsagos Lili napot!!! :D

Lina, jaj de orulok, hogy olyan helyre kerul a babakocsi, ahol tenyleg szukseg van ra! :D Vegul mibe kerult? Tenyleg csak egy popsitorlobe?
Szakbarbarral beszeltuk meg a GYED kerdest, csak az indexen. :wink:

Thymi, megszunt a munkaviszonyom par nappal Kati szuletese utan, igy ha nem lepunk, akkor csak GYES kapnek ketteske utan. Egy TB szakerto segitett abban, hogyan kaphatok ujra TGYAS-t, GYED-et, raadasul maximalisat.

Timci, tunderi kisfiad van!:) Bekas popsi csucsszuper! :lol:

Bosko doki: ha csak novemberig van, akkor tuti nem viszem at Katat. Tulkeppen ugy gondoltam, hogyha meglesz Tejoka, akkor meg egy evig a Kiss Katahoz megyunk, mert kozelebb van.

Roz, remelem kiderul mi a baj!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Most hívtak az oviból, Lili elaludt, még ebédelni sem tudták felkelteni, úgyhogy majd hívnak, ha felkelt. Azért nem gondoltam volna, hogy ez így megy elsőre. Csak maradjon így!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Liliknek boldog névnapot!!!!!!!!!!!!

Pillle:
Flórának sok boldogságot kívánunk születésnapja alkalmából!!!Mit kap a nagylány?Fényképeket kérünk!

Roz:
Ez elég rosszul hangzik :( Remélem mihamarabb helyrejössz!

Lina:
Ez tök jó!Nem semmi alvókája van a lánykádnak :lol:

Hajni:
Vitted orvoshoz Annát?

Bea:
Szegény Lillácska :cry: Gyors gyógyulást neki.Fogyott is gondolom!?

Thimi:
És szeptembertől megy Gyopi a bölcsibe,vagy ha betölti a 2-őt?
kazi

Flórának és a Liliknek boldog névnapot!

Kép

Kép
nyhk

Két órát aludt Lili az oviban, és mikor felébredt, akkor sem volt gond, hogy nem vagyok ott. Most azért már hazahoztam. Azóta kerekecske-gombocskázik a tenyerén :D
És a jó hír, teljesen negatív a pisi, úgyhogy Lili megkaphatja a 18 hónapos védőoltását röpke 3 hét késéssel...

Kazi, Nyhk
Lili nevében köszi nektek is a köszöntést.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
hát ez igen!Tök jó hogy ilyen jól elvan a gyerekek közt Lili.Ez ám a jó hír.Meg hát jó hír a neg. pisi is.

Kazi
nem vittem dokibácsihoz,úgyistom mit ad.Azt adom neki,még nem múlt el teljesen,de már javul.Ha nem javul ettöl jobban pár nap múlva,elviszem mutiba neki.

Roz
mikor lesz véreredmény?Hogy vagy?

Pille
mit kapott ajándékba Flóra?Annának nézek valamit névnapjára,nagy a választék,nem tom mit vegyek neki.A végén kap sütit,mert annak csak tud igazán örülni.Meg valami kis apró játékot.

Dettus
hogy vagytok?Rég jártál erre.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sok boldog névnapot Lilinek!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
borsika33

Boldog névnapot a Liliknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Borsika,
köszönjük szépen.

Azt hiszem sikerült kivételesen nagyon jól eltalálni Lili névnapi ajándékát. Utolsó pillanatban jutott eszembe, hogy bárhol vagyunk, és babakocsit lát, mindig harcol érte. Egyenlőre úgy néz ki, hogy itthon is bejön, nemcsak a másiké kell. Teszek képeket...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na erre az elküldre nyomtam a csatolás helyett. Szóval a képek...
Kép
Kép

És végül: ennyire fárasztó volt a mai nap...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok :)

Pille
Flórának nagggyon sok boldog szülcsinapot :)

Lina
képek szupek nagyon sok boldog névnapot a csajszinak :)

Lili
Neked is nagyon sok boldog névnapot :)

Holnap próbálok jönni most hulla vagyok és még mosotanom kell

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lina!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok Lilinek,csoda édes a képeken!!! :D S micsoda gyönyörű kocsit kapott:)Tök jó,hogy ilyen szépeket csinálnak már,bezzeg mikor Barbi kicsi volt,csak a szokványos 1 fajta volt.Örülök,hogy neg. lett a pisi!:)

Lili!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok neked!

Roz!

Ez nagyon csúnyán hangzik :( Bízom benne,hogy semmi komolyabb nincs veled,bár amilyen erős nő vagy,bizti nincs :D Gyógyulgassál!

Timci!

Milyen sokat nőtt Attila :D Gyönyörű :D

Hajni!

Szupik a képek! :D

Boskó dokihoz hordtam régen Barbit,majd 1-2× Donátot is magánban,nagyon elégedett voltam vele.
Vendég

Pillle!

Flórának Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok! :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?