Új privát üzeneted érkezett!

Judit!
Így már értem a kardozást. :D
Írtunk listát is, de most nem jártunk vele sikerrel, pedig Leventénél bevált. Kicsit ülepednie kell még a dolognak.

Jaimee!
Találtam egy olyan oldalt, ahol csak magyar eredetű nevek vannak összegyűjtve.
Itt a link:
http://www.rockszerda.com/hagyomany/utonevek.html
Hát tényleg nem sok jó név van közötte, ahogy azt előttem már mondották. :?

Letti!
Nagyon jó ez a kép! :D
Mióta is van ez a rosszullét a színektől? ;)
Te mit csinálsz olyankor, mikor párod nagyon horkol (mert gondolom rá utaltál)?
Pénteken várjuk a beszámolót, hogy mit mondott a doki!!
szilbee

Üdv, lányok!

Hát igen,még mindig ott tartunk, hogy egyik név sem tetszik eléggé, illetve sok tetszik úgy nagyjából....

Szilbee: Köszi a listát! :lol:

Nálam még mindig itt a róka, komolyan, már nem bírnám megnézni a Vuk részeit.... :lol: Fogalmam sincs, mitől nő ez a gyerek, de remélem nővekszik...

Nálunk ha apa horkol, akkor átfordítom az oldalára, vagy inkább addig piszkálom - nem kell neki sok - hogy magától átfordul. Ugyanis csak a hátán horkol.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee!
A Zuram nem nagyon akar oldalra fordulni, mert fáj szegénynek a háta. :? Én meg feszt forgatom, mindt a vadat a nyárson. Múltkor képes volt ülve elaludni és úgy horkolni. :shock: :(

Napjában hányszor jönnek elő a rókák?? :(

Rólunk:
Levente új szót tanult! 'SÖJ'.... no ki találja ki mit jelent?? :lol
:
szilbee

Sziasztok!

Mongi! Örülök, hogy Antónia is meggyógyult. Jó lehetett a kirándulás, ezek szerint ő is jól bírja az utazást!
Mi holnap megyünk Fehérvárra, a mai nap a pakolásról szól... Rengeteg cucc lesz, mert hosszú időre megyünk, és kell mindenféle ruha.
Nekünk nem mondta a doktornő a Normaflor-t, de lehet hogy rákérdezek majd.
Én is láttam a megújult játszóteret a Tisza-parton. Jól néz ki!
Tegnap arrafele mentem fogorvoshoz. Úgy néz ki, hogy ki kell húzni az egyik bölcsességfogamat :shock: :cry:
judit_79

Szilbee:
:lol: :lol: Na, akkor okosat írtam a forgatásról.

De dráááága ez a Levente gyerek! :D :D Foggggalmam sincs, mit jelenthet.... :wink: :wink:

Róka: Ez a kis vörös reggel előjön és elalváskor távozik. Szóval kb. non-stop. Vidám dolog, de lehet vele együtt élni, ott a gubanc, hogy nem hagy ennem, csak amit ő jónak lát. És annyit, amennyit ő gondol. :? :? Ez kb napi egy normál étkezés (vacsi) , sok-sok gyümölcs napközben és egy amolyan francia reggeli, vagyis kakaó és briós. Ezzel is hányingerem van, de legalább eszem valamit....

Azt mondják a lányok, hogy ez tuti "lányos" menü.

jaimee

sziasztok.

Letti.Örölök,hogy Antóniával minden oké.NAgyon ari a kép róla
Bábszínházról sajna nem tudok,de annyiból jó lesz,hogy oviból mindíg vesz bérletet a csoportjuk gyerekelőadásokra.pedig jó volt a Plázában is. :)

Nemhiszen hogy megyünk még valahová,igaz szívem szerint lemennék még a Balcsira még úgy is,hogy reggel megyünk este jövünk,vagy egy éjszakát ott tölteni,de hol találnék olcsó szállást 1éjre?!passz...
De amúgy tavaly is így tervezgettem és nem lett semmi belőle...
És most még itt van az építkezés is a nyakunkon,csak úgy eszi a pénzt....

És MArcikával is,majdcsak vége lesz az antibiotikum kúrának :),De a foghúzás..muszály?nem lehetne megmenteni a fogacskát Judit?

2napja hoztunk egy kiscicát a szomszédból-azóta totális macskalázban vannak kedves gyerekeim.A Titán nevet adták neki :) :) :)

pusz mki.

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jaimee!
Nekem is azt mondták, hogy lányosak a rosszulléteim. :wink: :lol: Próbáld hányingerre ki a gyömbéres üdítőket, csak előtte kavard ki belőle a szénsavat. Nekem jobban hatott, mint bármi más.

Hú a briós-kakós reggeli nagyon tuti. Mostanában mi is azt faljuk. :)

Ádám nagyon büszke ám, hogy a fia a legfontosabb szavakat ki tudja mondani... ANYA, SÖJ, ALMA... még az se zavarja, hogy az "apával" hadilábon áll. :lol: :lol:

No menek. Lenézünk a "játszóra". Reménykedünk, hogy elkerülnek a többségben lévő kissebségiek minket. :? 8)
szilbee

Szilbee: Nem kifejezetten a rosszullétekre értették, hanem a menüre, hogy semmi húsosat nem kívánok, rosszul vagyok az olajos-zsíros dolgoktól (bár vasárnap lecsúszott egy lángos, de volt rajta vagy fél doboz tejföl...) sok gyümölcsöt kívánok, ilyesmi.

Gyömbis üdítőt próbáltam, sajnos egy napig hatott csak, másnap már ki is rókáztam. :cry: Azóta sem tudok ránézni.

Olyan kedves a kolleganőm, rávilágított ma reggel, milyen marha nehéz dolgom lesz majd 1-2 gyerekkel újra elhelyezkedni...Azt hittem rácsukom a fejére a fénymásolót. Agresszív vagyok? :lol:

jaimee

Hát nem sokat voltunk lent. Levente 30 perc után közölte, hogy HAZA! :?

Akkor ezek szerint hülye az aki gyereket vállal?? :shock: Persze kell hozzá bátorság, de nekem olyan üres lenne az életem Levente és a pici nélkül.
Szerintem mond meg nyugodtan a kolleganődnek, hogy "az is hülye aki nem vállal gyereket". Ádám folyton ezt hajtogatta Levente születés után. Annyira élvezte az apaságot!! :lol:

Én is pont ilyeneket kívántam az elején. Plussz még a fűszerestől is kivoltam. Lényegében gyümölcsön, meg joghurton éltem az elején.
Volt nálam is olyan, hogy megkívántam egy jó szaftos hambit, aztán meg teljesen bezöldültem, úgy fájt a gyomrom tőle.
szilbee

Lányok!
Aki a Marcipánban ill. a Zagyvában milyen szülnapi torta árak vannak?? Ha esetleg dobnátok egy-két képet is, az nagyon jó lenne. Nagyon megköszönném. :) El kell kezdenem a buli szervezését. Már csak két hetem van.
szilbee

Szilbee: A Maricánról tudok nyilatkozni, de sajna csak minőség dolgában, mert folyton ilyen tortát kapok...Rossz sorom van, tudom. Szóval isteni torták vannak, mindenféle, lélekzetelállító külsővel. Viszont kb. 290 Ft egy szelet, szóval ki lehet számolni.... A csokitortáját ismerem, az orosz krémet és a dobos tortát...ez mind első osztályú minőség. Sztem 6000 felett van egy nagy torta...

Ja és 3 méret van legalább...

A Zagyva olcsóbb, minőségében nem ér fel a Marcipánhoz, de ott is fincsi torták vannak, megkérdik hogy főzött krémeset kérsz e mert sokan - pl. én sem - nem szeretik a főzött krémet. A gesztenye tortájuk nagyon finom...Nyami.....

jaimee

Azt így nem mondta, hogy hülye, aki gyereket vállal, ő is szeretne, ha lejár a tan. szerződése, szerintem inkább az van, hogy az emberek gyakran nem szeretik, ha mást túl boldognak látják, aztán adott egyet a képembe Ez volt a rossz májam....

AMi azt illeti, 3-at én sem vállalnék, ha arra gondolok, hogy egyszerre lesznek gimnazisták, egyetemisták...Hááát... :shock: :shock: Le a kalappal a nagy családosok előtt, minden tiszteletem az övéké!

jaimee

Jaaj, amióta tortáról volt szó, egyfolytában csokitorta illatot érzek...Jaaaaaaaj....

jaimee

hihihi :twisted: :lol: Akkor szaladj el ebédelni és egyél egy fincsi csokitortát!! Ne bánd, ha esetleg visszajönne megnézni ki ette, az élvezet a lényeg, míg megeszed!! :D Én mindig ezzel vígasztaltam magam, mikor olyat kívántam, ami után tudtam, nem fogom kifejezetten jól érezni magam. 8)
szilbee

Köszi a torta infókat! 8) És azt nem tudod véletlen, hogy van e 16 szeletes vagy annál kisebb a Marciban?
Lassan azért majd elszaladunk megnézni a választékot, de jó ha előre informálódik az ember!
A gesztenyetortát én is nagyon szeretem. Viszont érdekes, hogy mostanában nem kívánom a sütiket, csak dinnyét, meg az őszibarackot. Hála a jó Égnek! Legalább nem hízok olyan ütemben. :)
szilbee

Szilbee: Közben kiderült, hogy a két túrórudit éreztem a táskámban. Orrom, mint egy vadászkutyáé. Túrórudi különben azóta már nincs.... :oops: :oops: Hááát, tudnék is hányni, de megérte.

jaimee

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szilbee

Én sem kívánok sütit, de Apa minden másnap szállítja haza a dinnyét, amúgy nyaranta összesen ha 3-4-et szoktunk venni....Az idei termés nagyon jó!! Otthon pedig terem barack, azt is falom.

Hát nem nagyon vagyok képben, hogy mit jelent a 16 szeletesnél kisebb....... van pici torta, ha arra gondolsz a Marcipánban, olyat is kaptam már, ha csak ketten ünnepeltünk, de nálatok buli lesz, nem?

A feketeerdő tortájuk sztem nem jó, mert már volt olyan hogy félig fagyott volt a meggy benne és főzött krémes volt...Brrr...De ez semmit nem von le a Marci érdemeiből.

Jaaaj, az Eszterházy tortájuk is isteni, bocs, nem tudom leírni. :oops: Na, egészen belejöttem....

jaimee

Szilvi.

A Marcipán tényleg nagyon drága.a mi tavalyi 2tortánt 12e volt!!!!,most Zsoltinak év végén vittünk be a Tündéből egy nagyot-az 4e-be került.A Marcipánban van választék,csinálnak kicsit is,van katalógus stb.A Zagyi is nagyon fincsi-ott is csinálnak több méretet és az árak is jobbak.csak ez a hétfő-kedd szünnap... :(
Én a Marcipánból azért nem szeretek gyümitortát rendelni,mert szerintem ahogy Jaimee is írta fagyos gyümiből csinálják v. az egéasz tortát lefagyasztják készítés után.és azért piciknek félig fagyos tortát adni....

Nekem is lassan gondolkodnom kell hogy honnan és milyet,igaz addig van még 1hónap :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

a tavalyi torták

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Juj, Cleó, ezek gyönyörűek.....Az a sárkány..... :lol: Lánysárkány a Shrekből vagy csak hasonlít?

Hát ezt idén űberelni...A katicás az milyen belülről?

Milyen érdekes, hogy egy időben születtek a gyerekek... :D :D Eddig fel sem tűnt...

jaimee

Sziasztok!

Cleo
Aranyosak vagytok a képeken! Jó hogy az egyiken Te is rajta vagy :D

Mongi
Általában Timi bírja az utazást. Mi úgy időzítünk hogy legyen benne alvás. 1x kellett megálni mire leértünk Kehidára, igaz akkor 2-3 órát elvoltunk. Ebédeltünk, sétáltunk.
Nagyon édi ANtónai a képen :D és micsoda ékszer van a nyakában :D Jól látom hogy neki is tök egyenes sima haja van?
Én olyan nehezen kezelem Timinél. Mármint mindíg olyan lapos fufrus a drágám a haja.

Judit
Jó utat és jó nyaralást! onnan tudsz írni?
Normaflor-t nem kell kiíratni! Tényleg jó! vagy Marci hasa nem megy az antibigyóktól?

torta:
Én holnap vagy pénteken megint saját magam fogom kreálni. magamnak majd lefotózom hogy sikerül.
Túrós lesz és marcipánnal fogom bevonni.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Szilbee! Megfejtés: Sör

Mi a Marcipánból rendeltük a tortát 12 szeletes volt 5 és 6000 között volt az ára, de nagyon finom volt, nem volt mézga édes.

A Zagyvás is fincsi, de ott a legkisebb huszonvalahány szeletes volt.

A szinektöl való rosszullétek Antóniával voltak, most még nincs mitől- kitöl, de hátha nemsokára lesznek. :D :D

Horkolás: Szoktam neki szólni, hogy nem tudok töle elaludni, utána kb. ugyanúgy horkol, de fél óra múlva már egy kicsit halkabban.
A megoldás egy orrsövény mütét lenne.

Jaimee! Szörnyü lehet ez a sok rosszullét, de a kolleganöd még ennél is szörnyübb, nem sok beleélö képessége van a dolgokba.

Cleo! Szerintem elég nagy pangás van a Balcsin, hátha lenne olcsón szállás. A neten nem próbálsz meg bogarászni?
Majd mi is készülünk valamikor szerintem aug.-ban.

Épitkezés hogy áll? Igen,azt gondolom,hogy rendesen viszi a pénzt.
Mi is nézelödünk valami nagyobb lakás után.

A cicus nagyon szép nevet kapott. Bizti, hogy fiú? :D

Judit! A normaflore-nál csak arra kell vigyázni, hogy ne egy idöben adjátok be az antibigyóval. Én mindig reggel adtam neki, /nincs semmi ize, a vizéba tettem bele/ a Cedax-ot meg este.

A bölcsesség fogat sajnálom, remélem egyszerü ügy lesz.

Jó pakolást és jó utat.
Anta nincs egészen oda az autózásért, de azért szoktatjuk. Most szerencsére az út nagy részét átaludta.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, nincs mostanság valami nagy hangulatom. És állandóan tiszta kóma vagyok, nem tudom mi van velem!

Én ma dolgozom utoljára, holnap vásárolok, intézem még az utazás előtti dolgokat!

Andi, a képek alapján tényleg ismerősnek tűntök, szerintem futottunk már össze, talán tényleg a dokinéninél! Klassz lehetett a nyaralás!

Jaimee, fogd fel a kolléganőd beszólását irigységnek! Inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak!
Bár, valahol igaza van, tényleg nehéz egy-két gyerekkel állást vállalni. De hát ezért nem fogunk lemondani róluk, gyerek nélkül sem egyszerű a munkakeresés, és valahogy én úgy tapasztaltam ezt, hogy kiforrja magát!

Mongi, tök divatos Antónia a képen, kész nőci :lol:

Horkolás, jaj, ne is mondjátok. Mióta nincs otthon a férjem tök jókat alszok! :lol: Bár azt mondja, állítólag én is horkolok :lol: De arra valahogy nem ébredek fel, csak az övére :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee!

Itt a torta:

Kép

Kép
Kép
mongi

Torta téma:
Cleo, Mongi, Jaimee! Köszönöm szépen a segítséget és a képeket!
A huszonvalahány szeletes az nekünk is sok lenne. A hűtőnk is pici lenne hozzá. No akkor először a Marcipánban kezdünk.

Mongi!
Akkor ezek szerint belevágtatok a babaprojectbe? vagy még ne zaklassalak ilyen kérdésekkel? :oops:

Évi!
Nem is csoda, hogy te is kicsit nyomott hangulatban vagy. Ez a nagy időjárás változás kicsinálja az ember szervezetét.
szilbee

Mongi!
Hát ez a torta is ott van a szeren!! :D Nagyob édes, csakúgy mint Celóék Sárkánya és katicája.
:D 8)
szilbee

Sziasztok!

Ma regisztráltam magam.Nem igazán tudom még hogy működnek itt a dolgok,tudtok ebben esetleg segíteni?Ma vagyok 28 hetes kismama,de a babuci 2 héttel nagyobb :) Van köztetek kismama,vagy már mindegyikőtöknek van babája?
Szép napot mindenkinek! :)
tundi24

Tündi: Szia!
Jelen! De én még csak 16 hetes vagyok. Szilbee már "nagyobb", de tanácsot sztem itt bárki tud adni.

jaimee

szia jaimee :)

Hogy lehet képet feltenni?Meg hogy mutatja neked hogy mennyi idős vagy?
tundi24

Szia Tündi!
Én 21 hetes vagyok! Örülök, hogy egyre több kismama is csatlakozik hozzánk! :D 8)

1. Fönt, a lap tetején van egy olyan, hogy "segédletek". Ha azt legörgeted, akkor be tudsz lépni a "profil"-odba. Ott tehetsz fel magadról képet, csak először kicsinyítsd le a képet. Max. 80 x 80 pixel lehet és 6 kb.

2. Bármelyikőnk vonalzójára klikkelsz, megjelenik egy vonalzószerkesztő oldal. Ott általában először regisztrálnod kell magad. Uttána megszerkeszted a vonalzódat és bemásolod a "profilodba" az "aláírás" részhez. A vonalzód szerkesztése során kapsz több kódot is. Azt kell bemásolnod, amelyik így kezdődik:
[/url]...

Ha kell még segítség, szólj nyugodtan. Ha éppen én nemis vagyok elérhető a többiek is szívesen segítenek!
szilbee

Szia Tündi, üdv a csapatban! A képekben, meg a vonalzókban majd a lányok segítenenk, én is nehezen boldogultam vele!
Addig mesélhetnél egy kicsit magatokról, hogy képbe legyünk :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Köszönöm a segítséget majd próbálkozok :) és a szivélyes fogadtatást is. Szolnokon lakunk, 3 hónapja mentem férjhez. Gyógytestnevlőként dolgoztam a liget úti suliban,már tp-n vok,amugy sem hosszabították meg a szerződésem a baba miatt.
A babuci ugy néz ki,hogy kislány lesz,a doki bácsi adott is képet a nőiességéről :) 2 héttel nagyobbak voltak a méretei,mint kellene.18án megyünk 4d-s uh ra ismét,már várom.Kiváncsi vok mekkorák vunk. :) 21 hetsen már voltunk egyszer,nagyon tetszett a dolog. Ha szeretnétek tudni vmit kérdezzetek nyugodtan :)
Ti kinél szültetek?
tundi24

Tündi: Liget úti suli? Az melyik? Ahol a fogyatékos gyerekek tanulnak?

jaimee

Igen jaimee
tundi24

Akkor ismered Adriennt? Ő is gyógytesis.

jaimee

Na nézzük sikerült-e ez avonalzó nekem :)

Kép
Kép
tundi24

igen ismerem,de ő sima tesit tanít. Nagyon rendes csajszi :)

Kép
Kép
tundi24

Tünde: Ja, majdnem sikerült...Csak azt nem értem, miért nem teszi a link helyére....L :shock: :shock: Lányok? Nem vagyok toppon vonalzó fronton...

Adriennt ismerem, tényleg nagyon rendi.

Luca lesz a neve a bébinek? :lol:

jaimee

Igen ez volt amiben kiegyeztünk apával :) Talán most sikerül a vonalzós dolog.És ti tudjátok már mi lesz ?

Kép
Kép
tundi24

sziasztok.

Tündi.üdv kis csapatunkban.gyere és írj gyakran.Tanácsokból és segítségből itt tuti nem lesz hiány :lol: Én fiacskámat Balogh A-nál szültem (de ERdődihez jártam),kicsilányomat Emődinél (de Balogh-hoz (és Dinya) jártam) :)

Bizti jó nagy baba lesz akkor a picicsaj-nálam is mind2 2héttel volt nagyobb a koránál.

Jaimee.Szerintem csak egy sima sárki volt :lol: AMúgy véletlenül sikeredett így,hogy közel van a lurkók szülinapja.de már azért is ha lesz 3.azért is augusztusi lesz!!!!! :lol: :lol:

Letti.Nézegetem a neten...
Nagyon tetszett nekem is a tortátok.az egerek is olyan édik,meg lehet őket falni!!!!!
Hát naaagyonn remélem,hogy fiú... :shock: ,legalább is úgy néz ki.
Építkezés: a földszint falai kész,gerendák fenn,most majd bontjuk a tető egy részét+koszorú.

Pircsi.én Sziszimnek is tök vékony szálú+egyenes a haja és valahogy lenn mindíg hosszabb,azért is kötöm fel neki antennának mert így nől és a szemébe sem lóg,mert ugye hosszú hajat szeretne a drágám :)

Vali.Veletek mi újság? Voltunk hétfőn Ú.Marikáéknál -nagyon sasoltalak benneteket hátha kinn vagytok..

Évi.nektek jó készülődést+vásárolgatást

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi: Még nem. :D És neve sincs. :cry:

Dokim dr. Mosonyi Attila és remélem, ott lesz a szülésnél is. Terhesgondozóm: dr. Emődi Sándor.

Cleó: Húúha, ez aztán bonyolult volt doki szempontból. Csoda, hogy emlékszel rá. :wink: :wink:

jaimee

Köszönöm cleo :) Az infók majd jól jönnek,ez lesz az első babucink,igy elég sok minden van amit nem tudunk. Jakabhoz járt esetleg valamelyikőtök?

Kép
Kép
tundi24

Mi voltunk Mosonyinál genatika miatt,nagyon rendes volt.
Hát nekünk is ha fiú lenne mégis,akkor én is passzolom a dolgot,mert apa csak ősi magyar nevet akar neki,nekem abból meg nem igen tetszenek,de csak nem nől már kukija :)

Kép
Kép
tundi24

Jaimee.Ja gondolhatod,hogy Apa azóta is haragszik az összes nőgyógyira,mert már lassan az összes keze alatt jártam önhibámon kívül,mert ugye a szabadságok....és ezek mellett még voltak ugye a tanácsadó orvosaim,a kórházi ügyeletes doki szülésnél-mert ugye ő vízsgál meg először+a bennfekvés alatt a naponta változó személyő pocinyomogatós doki(nő). :twisted: :twisted:

Nekem Jakab szimpi volt.Ha jól emlékszem Vali nála szült :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi: Jakabnál szült a barátnőm, mert Svéd valami konf.-on volt, és ő volt az ügyeletes. Nagyon meg volt vele elégedve. Igaz, akkor jött elő, amikor már megjelent a fej a "kijáratnál" - koronázás, vagy hogy hívják??? De nincs fogalmam, más doki mikor telepszik melléd/mögéd/alád... és szóval a barátnőm szerint rendes volt.

Én találkoztam vele a kórházban, velem is nagyon rendes volt, türelmes, mert elég hisztis voltam, de tudta, hogy Mosonyi a dokim, szóval fene tudja...Mindegy, szóval rendi volt.

Most viszont terhesgondozás című futószalagon csak oké volt, némileg türelmetlen volt, mert nem értettem, hogy miért nem kell AFP után beutaló UH-ra??? De nem volt vele gondom.

jaimee

Tündi: Miért kellett a genetika?

Ja, hát én is ismerek sokat, bár ahogy kiderült, a jobbakat nem, sem Balogh-ot, sem Dinyát, sem Zobokit...Nekem csak az alja jutott, ami egyébként éppen a teteje, sajnos....

jaimee

Cleó, az előbbi neked ment félig, bocsi.

Apa azt mondta az első méhszájvizsgálat után, amit szemsarokból sztem végignézett, hogy minden nő egy hős...Nem tudom, szülés után mit fog mondani, tán boldoggá is avat. :lol: :lol:

jaimee

Holnap majd felnézek,addig kellemes estét és szép napot holnapra!

Kép
Kép
tundi24

Jaimee. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezek szerint Apa is bennt lesz a szülésnél?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?