Új privát üzeneted érkezett!

Gabo:12ezer euroval lognak a köcsögök! :twisted: nem kevés pénzbetudnánk fejeznia házat!
köszi a tanácsot,akkor lemerem fagyasztani.akkor raktározok böven :lol: és te 3és fél hosan üveges gyümit adtál?vagy frisset?

Rik:ez a gumicsö brutálisan hangzik.olyan minta lázmérözés?
én azt szoktam alkalmazni ah már nagyon durva a helyzet! :roll:
és ez az othonteremtési támogatás?lakásvásárlásnál van és hitellel együtt ha veszel fel hitelt akkor kapod?vagy?bocs de nem vagyok képben :oops:

de jo mindenki költözik! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

rik!Ja így már értem,de még nem hallottam ilyenről,de már ezt is tudom!
A tököt is nagyon szeretem!
Én most paprikából,lilahgymából,vöröshagymából.pariból és ubiból csináltam salit!De tartárral is szoktuk!!
Épp most sütöttem ki mindjárt fogyasszuk is!

:lol: :lol: :lol: :lol:

beus!Tyű nem semmi lóvé!!!!!Ezt a köcsögséget!Ha valami hivatalos szervnek kell fizetni akkor űlnek rajta,de ha neked van tartozásod akkor egyből megtalálnak!! :evil: :evil: :evil:
Friss gyümit adtunk neki!

Hát cajok!Megjött a Balázs ma reggel voltak az órákat átállítani és azt mondtam,hogy a vízen 87.000tartozás volt+32.000 a visszakötésre 9.000ft a villanyra és most figyeljetek 280.000ft a gázra!2004.-óta nem volt gáz fizetve.És nem kapcsolták ki,mert ismerték a csaj apját,de ő nem tudta,hogy a csaj nem fizeti most tudta meg kicsit kivolt akadva!Nem semmi mi?Ha talizok a csajjal tuti kezet fogok vele és gratulálok neki,mert ez nem semmi!Ennek a 4-kerék helyett csak egy működik ezek után annak az egynek is csak a fele!! :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x
Vendég

halihó,
bocsi, most igggen-igggen rövid leszek... :oops:

eszter,
egyszerűen gyönyörűek a gyerekek, még-még képeket, ha van időd!! :)
szélcsövezés... brrr.... én lázmérőzést láttam, dokinő csinálta dorkának....:(
és ha bedugjátok, már jönnek is a pukik?? :shock:

beus,
ej, tényleg nem semmi lóvé!!!!! nem hiába húzzák.... na de ha meglesz!!! :) :wink:

gabó,
na, akkor az a csaj tényleg nem normális.... :shock: egyedül élt ott? vagy van valakije??

a cukkinit mi nem esszük meg, cajok, ti fogyassszátok csak nyugodtan! :) :wink:

erika,
szépen ki van sakkozva a ti lóvés dolgotok is! :evil:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Bocsi, bocsi, már rég megjöttünk csak lusta voltam. :oops:
Szuper volt minden, gyerekek álom jók voltak! Az utat ami 3,5 óra volt egy szó nélkül viselték, nevettünk, énekeltünk útközben. Nem aludtak mert a du-i alvás után mentünk, estére értünk oda. Ott meg a nagyszülők szobájában akartak aludni, mondjuk az ővüké jó nagy volt, kényelmesen elfértek. Mi meg édes kettesben aludtunk. :P
Nagyon jó volt a hely, teljesen fullosra felszerelt tanya, konyha, mikró, kávéfőző, tv, dvd lejátszó, hifi.....minden volt.
Kicsit kikapcsolódtunk, ettünk-ittunk, pihentünk, olvastunk....szóval jó vót.
Teszek fel majd képeket.

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti
Szijjjja!!!!Imádom a tanyát,falut!!!!!!!!!!!!!!!!!Szuper helyen voltatok,csodaszép környezetben.A ház berendezése naken nagyon bejön.A városi képek hol voltak?Az mega Tisza
:?: :shock:
Mentek méga nyáron valahova??

Beus
z a támogatás,ez a fél szocpol másnéven :wink: totál ugyanaz!!CSak a fél szocpol elnevezést 3 gyereknél alkalmazzák.
Te ez az összeg nem semmi!!Marha jók,ha ti tartoznátok ennyivel,már végrehajtó kopogtatna nálatok! :evil:

Viol
merre tekeregtél???

Gabó
húúú,ezek a számlák!!!Nem semmik,hány évig nem fizették????
Most ki tudja fizetni?Hova ment a nő lakni??
Ez a sali jól hangzik!!!!!!
(én régebben olyan rossz evő voltam,mostanában meg mindenevő vagyok :wink: ,remélem örökké igy marad)
Vendég

rik!Ez egy huszonéves idióta,bugyuta,agyatlan csajszi!Hát az apja meg a többi örörkös teljesen ki van akadva!Akivel volt a Balázs majdnem rosszul lett mikor meghallotta mennyi a gáz tartozás!
2004.-óta nem lett fizetve!
Kitudják fizetni az örökségből igen!De csak utánna kerül a Balázs nevére ha rendeztek mindent!Jó mi?
Vendég

Rik! Kecskeméten voltunk, szép város. Ez a tanya 20km-re van Kecskeméttől, Lakitelek, Szentkirály mellett.
Igen, Tiszánál voltunk de ugye szar időnk volt. :shock:
Már nem megyünk sehova, max. strandra. Ezt a tanyát a szülők állták, nekünk nem került semmibe csak a benzin.
Szerintem jövőre is elmegyünk ide, annyira jó volt.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok,

puszi mindenkinek, köszönöm a drukkokat, legközelebb már csak 2 gyermekes anyukaként jövök :lol:

Krisztinek üzenni fogok, ha kibújt a bébi, Ő majd biztos megírja.

Puszi

Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Rik:ja értem már,bocs a tudatlanságomért :oops:

ja a zsével meg ez van majd lesz vhogy!várunk!

Gabo:ez a csaj vmi borzalom.perkálhat az apja de böven.gondolom odáig van az örömtöl.mik nincsenek?!

KépKép
KépKép
beus22

Az ám! Büszkén be is fogom írni! :-)
Hajrá Léna baba! Puszi!
Használd ki az utolsó nyugis estéket! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Jó reggelt!

beus!És ráadásul eddig úgy van,hogy az apja fogja fizetni az albérletét!De ezek után kitudja!

Ábizsani!Nagy drukk nektek!!! :D :D :D :D

Mirama!Nagyon jók képek biztos szuper volt! :D :D
Vendég

Kriszti,
á, de jó képek!! :) Nagyon jó helyetek volt, tök jóóó!! :) Nem volt közel... Mira mit keverget ott abban a hordóban? :shock: :oops: :D És milyen hosszú már a haja!! :)

Erika,
itthon voltam, csak bújtam a netet, már a jövő évi nyaralásokat nézegettem!! :oops: :shock: :D

zsani,
ügyesek legyetek, hajrá, szurkolunk nektek!! :) És várjuk a híreket!! :)

KépKép
viol81

Viol
Te aztán előrelátó csajszi vagy!!! :shock: :wink:
És találtál valami jót??

Gabó
csak akkor kerülnek áta tulajdonos nevére a közüzemi számlák,ha ki van fizetve az eladó részéről minden???Ott egyből fizetni kell,vagy csekken is lehet?
Kis 20 éves pics@,azt hitte ez az élet.Élünk mint hala vizben,apja meg majd fizet.Jó kis hozzáállás az élethez! :wink: :?

Ábizsani
Nagyon várjuk Kriszti jelentkezését.Neked egy kalappal!!! :wink: Ügyes legyél!! :D
Vendég

rik!Csak akkor kerül át a Balázs nevére ha ki van fizetve a tartozás!
A vízet már vissza kötötték a villanyt is még a gáz van hátra!
Ez úgy ahogy van egy húlye liba!!

Viol!Ti meg nemsokára mentek Gosztolára ugye?
Én is gondolkodtam már a jövő nyaraláson és Görög mellett kötöttem ki!És találtál valamit?
Vendég

Sziasztok!Zsani!Drukkolok Nektek!!!!Remélem személyessen Veled is találkozom majd,nemcsak a férjeddel :wink:
Kriszti!Nagyon szép helyen voltatok!Mirának gyönyörű haja van :P
Hát ez a szélcsövezés nem egy kellemes dolog az biztos.Virinek is kellett tök sokszor :(
A héten szabadságon vagyok :P De nincs valami jó idő :?
Nálunk is lecsó a mai ebéd :P

KépKép
kola2

kola!A Thomasod ám még otthon van remélem a jövő hétvégén oda tudom adni!
Vendég

Kép

KépKép
kola2

Gabó!Mikor jössz?

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

kola!Jövő héten vagy csütörtökön vagy pénteken,mert szombaton a Levus meg Ádi keresztelője!
Vendég

bocsi, most csak annyit: Zsani, nagyobban kérjük a képeket!!!! :lol:

KépKép
viol81

áááááááááááááááá, most néztem meg a mailjeimet, és!!!!!!!!!!!

bekerültünk!!!!! :)

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... w_topic=40

KépKép
viol81

Erika, Gabó,
még nem találtam konkrét helyet, de csak valami apartmant nézek a Balcsi É-i partján. Olyat szeretnék, ami közel van a strandhoz is, de van saját medencéje is. Azért van választék, de szelektálok ezerrel... :)
Görögország-Gabó!!!! :) Húzz bele, beszéld rá az Embert! :D :wink:

Andi,
dehogy haragszom, és nem is zavartál!!! :) Dorka csak rá 10 percre kelt fel, és tényleg már 9 előtt aludt, szal ez a hosszúságú alvás tökéletes volt!! :)
A strandos dolog rendben, bármikor! Ha tudunk is találkozni, gyerekestől! :wink:

Gabó,
Ádi az öcséd, ugye? Együtt lesz a keresztelő? Meddig maradtok?
Ja, kedden megyünk. Már pakolhatnékom van, d eazért durva lenne... :oops: :lol: Kíváncsi vagyok mennyi cuccunk lesz :roll: Én bepakolnám a fél házat, még nem voltunk Dorkával messzebb, nemtom mit hagyjunk itthon... :roll: :D

Zsani,
neked jó pihit a hétre! :) De Virág most jól van, ugye? Nem miatta vagy otthon... Csak úgy dobálják a szabikat? :wink: :D

KépKép
viol81

és egy kis Dorka... :oops: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

és ez....... kicsit veszélyben is éreztem magam közben...... :D
Kép

KépKép
viol81

Viol:hüü olvastama szüléstörténetedet,hát nagyon szuper még a könnyeim is lejöttek.nagyon szép!gratulálok!
de helyes Dorka :lol:
megértem hogy veszélyes volt a helyzet..áá kis vámpir csajszi :lol:

KépKép
KépKép
beus22

a vámpirt nem rossz értelembewn irtam!nem ám megharagszol!

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Viol, jó a kép Dorkáról a Kisalföldben! Mikor küldted be? Én kb. 1,5 hete küldtem a Kölkökről egy képet nekik.

Van itt vki aki rendszeresen jár templomba? Noelt most akarjuk megkersztelni, ill. már rég akartuk csak nem jött össze. Mirát amikor kereszteltük a pap semmit nem kért a keresztszülőktől, tök laza volt. Most viszont lehet itt Harkán keresztelnénk, és olyasmit hallottam, hogy a kersztszülőnek templomba járónak kell lennie, és ahova jár, ott lekell pecsételtetni egy papírt. Noel leendő keriszülei vallásosak de nem járnak templomba.
:shock:
Volt akitől ilyet kértek keresztelőkor?

KépKép
KépKép
mirama

Viol
ez egyszerüen csudajóóóó!!!NAgy-nagy gartula neked.Én is megkönnyeztem,és olyan érzésem volt,mintha ott lettem volna végig veled! :wink:
Én is gondoltam irok,de nem jutottam el odáig,pedig magamban megfogalmaztam,az anyaságról akartam.Asszem már nem lehet ugye???És nyertél vele valamit??
Irigyellek benneteket Gosztoláért!! :oops: :lol:

Cajok!
Nekem is jó hirem van(na nem baba :lol: ).Az OTP ugyan nem utalta át a maradék lovét,de apos megszánt minket. :shock: Ma este megyünk a mi kis leendő lakásunkba átadni a lovét!!!!Holnap meg megyek intézkedem még amit kell. :wink:
Szal belefértünk a határidőbe :wink: :idea:
Vendég

JAj és ZSani!
SZIJJJA!!!Mikor talizunk??????
Vendég

Kriszti
igen nekünk itt Bánfalván volt,és uyganezek a pappirok kellettek.+még egy ajánlás a saját paptól.(megáll az ember esze)Szerintem biztos vannak laza papok is,a mienk pont nem volt az :( :evil:
Vendég

Rik:na de jo.micsoda rendes aposod van :shock: :lol: akkor nagyonis sinen van az ügy!

Kriszti:mikor mi Vivit kereszteltettük,akkor nem kellett semmi se templombajárás se semmi.most mikor Mátéé volt,akkor azt mondta hogy vallásosság-templombajárás stb...na de sogorom nem egy olyan ember aki misére jár,de nem számitott mégis megkeresztelte!annak ellenére amilyen feltételek voltak!

jaj ezt nem birom ki hogy ne mutassam meg :oops: Kép

KépKép
KépKép
beus22

Beus
mekkora már Máté!!!Csodaszép!!!!Mutasd csak őket!!!!!Vivit is!!!
JAj remélem sinen lesz az ügy....
Most madarat lehetne velem fogatni!!!!
Vendég

Kép

itt meg egy vivi!teljesen rákattant a motorokra :shock:

köszi Rik :lol:
elishiszem hogy örülsz,van is miert :lol:
na eldugulok.

KépKép
KépKép
beus22

Viol!Egyre nőiesebb ez a kicsi Dorka!
Jövőre mindenképp megyünk!Vagy én a gyerekkel vagy hármasba,de én megyek az tuti!Elhiszem,hogy bevagy sózva.Pakolásilag meg hát.................!Én mindíg túl szoktam pakolni Levus cuccát mikor jövünk haza!De ti úgyis kocsival mentek szal elfér.Inkább vidd amit akarsz mindhogy ott örjöngj,hogy ezt meg ezt miért nem raktad el!!
Szuper,hogy berakták ügyike vagy!!
Ádi a leendő keresztfiam az öcsémet Adriánnak hívják,de adrinak szoktuk hívni!Igen együtt keresztelik őket!!Szerintem nem maradunk aznap jövünk már haza azért megyek előbb pár nappal ha a vezetés nem jön közbe!Szerdán megyek aztán ha a hlten nem tudok már menni akkor csüt. megyünk!Ti meddig is maradtok?3-napra mentek ugye?

beus!Hatalmas ez a gyerek!!!!!

Kriszti!Nekünk jövő hét szombaton lesz Rákoson én pl.Úgy leszek keresztanya,hogy nem vagyok megkeresztelve,de megfogok azt már itthon!Nekünk is kellett igazolást kérni meg a barátnőméknek is,mert más templomba lesz!Van ahol csak úgy keresztelnek ha minden keresztszülő bérmálkozott!Mi adunk pénzt a papnak+bort,mert nagy borimádó!
Vendég

beus!Viviből motoros,vagány csajszi lesz! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó estét!

Képzeljétek wc-be kakiltunk!! :D :D :D
Igaz 3/4-órát ültünk a wc-én ebből fél órát meséltem neki ekkor kailt aztán utánna még+ negyed órát meséltem újra!Úgy örülök.Itthon már nem is kell pelus csak ha emlmegyünk,de akkor is szól,hogy pisi úgyhogy visszajön a jóidő és megpróbálom,hogy anélkül indulunk el!Vagy ez még korai?
De annyira örülök olyan büszke vagyok rá!!!Az én kicsike fiam wc-be pisil meg kakil!!Na jó abba hagyom az áradozást viszem aludni a lurkót!

Jó éjt!!
Vendég

GABO:GRATULA LEVINEK!!!!NAGYON ÜGYES!!!!SZOLT HOGY KAKI LESZ?VAGY CSAK RÁÜLTETTTED?
NEM SEMMI. :lol:
SZTEM NEM KORAI,HA UGYIS SZOL.INKÁBB NE ADJÁL RÁ PELUST ÉS VIGYÉL VÁLTORUHÁT MAGADDAL HA MÉGIS,DE NEM HINNÉM HOGXY KELLENI FOG.NAGYON ÜGYES!EZ OLYAN JO ÉRZÉS NEM?LEGALÁBBIS NEKEM AZ VOLT :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Jó reggelt!

beus!Igen nagyon jó érzés!A Pisinál szól a kakinál most nem,de már két napja nem kakilt és láttam rajta,hogy itt lesz valami így ráültettem és fél óra elteltével kibújt a popóból!De ha a pelusba kakilt mindíg szólt!
Váltóruha mindíg van nálunk anélkül el sem megyek itthonról.Megvárom a jóidőt akkor úgysem kell rá sok ruha aztán megpróbálkozunk vele!
Vendég

GAbó
de ügyike Levi!!Gratula neki!!!
A fontos szabály az,:ha egyszer levetted a pelust,többet NE RAKD FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A gyerek nem tudja eldönteni,most szabad pelusba pisilni,vagy nem,egyszer lehet,egyszer meg megvonod tőle.HA mentek valahova se adj rá,hanem több ruhával indulj el,és kérdezgesd,ill. pisiltesd.
Én nem okoskodni akarok,de ez tényleg fontos!!!!
(én éjjelre is ugy teszem fel Petrusnak,amikor elaludt felügyeskedem rá.Éjjel pisiltetem,nem mindig sikerrel,de nem sok pisi van már benn a pelusban :wink: )
Vendég

rik!Persze,hogy nem okoskodsz !!!Ma kint voltunk nem volt rajta pelus többször kérdezgettem lehúztam oda álltunk a fához és 1* csak bepisilt!Itt bent nincs semmi gond kint nem értem miért csúszik be neki!Talán azért amit írtál?
Vendég

Gabó! Ügyi Levi! Tudom milyen jó érzés ez!

Ma elintéztük a keresztelőt. Sopronba a Szélmalomnál lévő templomba lesz, ott kereszteltük Mirát is. Biztosra akartunk menni, annak idején ott nem volt semmi herce-hurca. Most nem volt ilyen egyszerű! Először nem akart elvállalni a pap mert nem hozzájuk tartozunk, mondta menjünk Harkára. Aztán Mutterom felhozta az egyházi adót, hogy már rég fizették, most bepótólná...stb. Befizettet 3 évet. És jövő vasárnap meglesz keresztelve Noel. :lol:
Kell a pénz az egyháznak, panaszkodott is.
Még tett fel kérdéseket, ezek sem mentek zökkenőmentesen, de a lényeg, hogy van időpontunk. Megszenvedtük ezt a keresztelőt. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!Az a pap..!!Hát nekem megvan róla a véleményem.
Úgy volt,hogy a fiúkat ott keresztelik meg!Megkértem én is az engedélyt innen a barinőmék is(ő a szentorsolyába a férje a jerevániba tartozik)!Lebeszélték a pappal,hogy oké minden megkereszteli őket csak vigyük be az engedélyeket!
Mentünk is erre a pap,hogy ő nem keresztel meg egy gyereket sem akinek valamelyik szülője a Lajos atyához tartozik,mert istentelen embernek tartja meg hasonlók ő nem ember!Jól beszél pap a papról!!Erre mondja a barinőm,hogy de megbeszélték ő igent mondott most akkor mi legyen!Erre a pap,hogy akkor ez már biztos nagyon régen lehetett amikor ő ezt megígérte.erre a barinőm,hogy ez egy hónapja volt!Na ekkor meg sem tudott szólalni,de a lényeg,hogy mivel a gábor a Lajoshoz tartozik így nem kereszteli meg a gyerkőcöket!Ha nem pap lett volna akkor a barátnőm tuti neki ment volna,mert kurva ideges lett ami érthető is így Rákoson lesznek ahol anno az öcsém is volt!Bár ő sem örütl a Lajosatyának,de ennek ellenére mégis elválalta!
Jó hamar kaptatok időpontot ügyik vagytok!
Vendég

Gabó! Hogy mik vannak?! Megáll az ész!
Ki a fene az a Lajosatya? Ennyire rossz híre van? :D

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok.

Gabó,milyen ügyi ez a legény! :D Szerintem jó ütemben haladtok,természetes,hogy közben még előfordul baleset,nem?

Mi is tettünk egy lépést előre az ügyben,kaka után mondja a Bence,hogy fúj,kaka. :D Ez már haladás.Egyébként itthon többször levettem róla a pelust,mikor nagyon meleg volt,mert ő maga is leveszi,viszket alatta a bőre.És ez másfajta pelusoknál is így van.

Kriszti,az öreg pap a szt. István templomban a Lajos atya.Mi is ott akartuk először az Istit megkereszteltetni,de el se akarta vállalni meg a keresztszülőnek tanfolyamot kellett volna végezni,mivel nem bérmálkozott.Úgyhogy nagy szerencsétek volt.

Kép

Kép
hajnus

Kriszti
ez durva :evil: ,de alényeg persze a végeredmény :wink:
Ki lesz a keresztszülő??

Hajnus
a LAjos atya a Jereváni Szt. Imrében van :wink: :!:
Vendég

Rik: :lol: :lol: :lol: :lol: ebbe most belekeveredtem egy kicsit :lol: :lol: :lol: tényleg,ez Mihály!

Kép

Kép
hajnus

Semmi baj HAjni!Én a többit nem ismerem,ez meg a hittan tanárom volt(és Réka keresztelő papja) :wink:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?