Sziasztok!
Zsu ez tényleg nagy bejelentés!! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani, tanácsolni a doki.
A keresztgyerek nem ad több cuccot?? Végülis a családi a jó, megtartani a régieket és ha a családban lesz valaki továbbadni. Mi még csak kaptunk, de majd nagy örömmel fogom elajándékozni, mert én is annyit nézegettem a rucikat, mikor kismami voltam Annával, majd most is előkeresgélem a régieket. Már néztünk Annának ágyat végülis ennyi a beruházás, de azért egy pár apróságot biztosan be fogok szerezni
Kriszti jó munkálkodást, én is legszívesebben szétszedném a lakást, ha lenne valami segítségem, aki vigyáz Annára. Ezt a kis lakást is alig győzöm,férjem most egész héten fél8-kor járt haza (5-ig vannak nyitva)és én akkor már nem sokmindent csinálok. Estére kifáradok:feszül a hasam, hányingerem van.., napközben semmi bajom.
Olgi sajnálom, hogy nem futottunk eddig össze, pedig mindig sasolunk a házatok előtt és környékén!!
Mamival is elnézhettek játszótérre!, hm? Mikor fogtok elutazni? Már előre félek a jövő heti kanikulától brrr:?
Ildi én is igényt tartok a bejelentkezésedre!!
Egy ideig én is csak olvasgattam kivel mi van, szóval egyszerűen reagálás nélkül is jeletkezz!!
Klarka, Kislibus jó kikapcsolódást és mindent bele!!