Sziasztok,
köszönjük a dícséretet, a törpikéim nevében
.
Kangi,
hát igen, szempillára gyúrunk
.
Én azt vettem észre, hogy az ugrásoknál valami irdatlan sokat esznek a picúrok, aztán visszaállnak a szokásos adagra.
Babamutogatás: Anna ugyanezt adta elõ, mint Julcsi,sõt,
még apáját is elutasította, úgyhogy nagyon meg voltam rémülve, hogy mi lesz még itt. Aztán kinõtte, már nem olyan antiszociális, bár azért egy-két rigolya megmaradt, pl. senki nem fektetheti a karjára, mert az a kajapóz, és ezt csak tõlem viseli el. Cumisüveget szintén utálja, tõlem egyáltalán nem fogadja el palackozott formában a cuccot, nagyiktól is csak ha nagyon muszáj, és akkor is alig pár grammot. Szerintem Julcsi is kinövi majd, most még olyan kis incifinci, szüksége van a saját kis kuckójára
, na meg fõleg Anyájára.
Beu,
félhomályt próbáltátok már? Egyébként Annának sem segített eleinte semmi, aztán fokozatosan megnyugodott. Az elsõ hetekben már attól kiborult, ha levettem a ruháját, abban valószínûleg biztonságban érezte magát. (Ehhez képest, most attól visít, ha felöltöztetem
)
Mégegy tipp: egy icipici kaja fürdés elõtt, nem próbáltátok?
De ha semmi nem jön be, akkor is vígasztaljon a tudat, hogy kinövi. Mire érettségizik, biztosan
!
Mariann,
nekünk is vinni kellett a cuccot a kórházba. Annát elég kicsinek jósolta az UH, ezért vittem a szülés utánra egy 50-es, és egy 56-os kollekciót, és megkértem a szülésznõt, hogy a megfelelõt adja rá
. A többi napra pedig késõbb hozta Apa a ruhákat. Nálunk az 50-es lett jó, mert Anna elég rövidke volt, bár 55 centinek mérték, aztán itthon a gyerekdoki nem hitte el, és tényleg, az az 55cm 49 lett...
Annának pelust is vittünk, mert a Mini méret épp a hónaljáig ért, és minden kifolyt belõle, Newborn pedig nem volt a kórháznak.
Norka,
hú, de nagylány már Jázmin
! Mi is kapunk szurit a jövõ héten
.
na pusz, jóéjt mindenkinek
Zulu