Új privát üzeneted érkezett!

Andi! Ez jól felugrott!!! :lol:

Pöttye köszi! Csak sajna a hőm mindig észheztérít!
Igaz nézegettem a babás hőgörbék topikot és volz ottilyen leesés, de nálam ilyen bizti nem lesz. vagyis nálam pirit jelent! Na azért halvány reménysugár még lehet!
Vendég

Andi... az igen.. :D
Elég rendesen jelzi a pontos akciózást... Gratula. 8)

Jól vagyok, köszönöm... tegnap megleltem az álomlakást:)
Már csak alkudni kell jól, meg valami ügyes segítséget szerezni hitel ügyben... És remélem indulhat a menet:)

És Krsiztinka... Hidd el... ez lehet, (SŐT BIZTOS, MERT MISZÁJ NEKI!!) hogy holnap visszamegy....ne izgulj még.. és higgyjél ebben !!!!
Vendég

Pöttye:ez jóóóóóó,álomlakás!!!Akkor ha sikerül ügyesen alkudozni,lehe,hogy a karácsonyt már ott is töltitek??? :wink: :lol: És 2008ben szülünk :lol: ?!!
Hitel ügyben nekem van egy favoritom.Ha kell,leírom priviben,egy próbát megér!!! :lol:
vedresandi

csnóri: én is öt napig szedtem a clostilt (3-7, napi kettő)
igazából semmi gondom nem volt, de egy-két komoly hőhullám enegem is utolért..
neked most a clostil után ,nem lesz tüsző repesztő szuri?
én ma kaptam , doki szerint most szex ezerrel!
Hát mondjuk ezzel nem lesz gond:))
k.vanda

Krisztinka,
ez nem túl jó hir, én is a görbének hiszek, de kesergésre még semmi ok, hisz még nincs piri, és a remény hal meg utoljára.

Andi,
holnap én is kinyomtatom a könyvedet, de már elkezdtem olvasni ( az első két dokumentumot teljesen, meg a harmadikból pár oldalt). Véleményt majd a végén irok.

Babszika merre van?
sirkici

Pöttye! Remélem sikerül az álomkérót megszerezni! Nagyon drukk! Mostmár szépen sorba jöhetne a szerencse felénk!!!

Sirkici! Igyekszem nem szontyom-bontyom lenni!!!
Vendég

Vanda:én 2-6.ig, napi 2x.Én most 12.napon megyek UH-ra kedden este magánba.Megnézi, hogy vannak e szép nagy tüszőim, aztán majd mondja, hogy mi lesz a következő lépés.Én még most nem szeretnék szurit kapni, tudod, mondtam, hogy hamarosan lesz egy kis műtét...most majd szerintem annak az időpontját is megbeszéljük illetve azt is mondta, hogy fel akar előtte tölteni, hogy jobban megvbzsgálja a dolgokat bent.Szóval míg ezek rendbe nem jönnek én csak titkon reménykedek és várok türelmesen a babónkra.A mi évünk a 2008! :lol:
Vendég

És Kamilla merre van???Én már nagyon rég láttam.
Pandáról tud valaki valamit...Andi te biztosan.Ugye minden rendben van velük???
Krisz:sajnálom...küldök egy hőhullámot, attól majd feljebb ugrik! :wink:
Vendég

Sirkici:Babszika szabin van,és vagy alszik még,vagy a ház dolgait intézik a párjával.Tegnap délelőtt beszéltem vele,jól vannak.
vedresandi

Nóri:Panda a hét végén lesz,a nővérénél van,és ott nincs net.Azt tudom,hogy jól vannak :lol:
vedresandi

Szia Nóri! Köszi a hőhullámot!!! REmélem még ideér! BÁr kezdem érezni a pocim! :twisted:
Vendég

Nóri!
Nagyon SOk Boldog Névnapot!!!

Kép
Vendég

Andi,
kösz a felvilágositást, igy már rémlik valami, hogy szabin van, később kelt fel, ... csak nagyon rövid lett az eszem, mert annyi mindenen jár.
Egyébként a görbéd tényleg nagyon szépen felugrott, de a tiéd mindig is ilyen szép magas szokott lenni! De igazad volt, találtam én is a fertyn olyan terhes görbéket, hogy azt hittem eldobom az agyam, a legmagasabb hője 36.4 volt, és mégis babás lett, úgyhogy nem is vagyok én annyira hideg. :D
sirkici

Sok-sok boldog névnapot Nórikám!!!
:)
Vendég

Andi: elküldheted...megköszönöm. de lehet, hogy személyesen kell majd utánajárni, hiszen sajnos a közvetítők is pénzért dolgoznak.. Nekem meg most spórolnom kell :(

De egy próbát meg telefont.
Vendég

Pöttye, Krisz:köszönöm szépen!!!! :D
Vendég

NÓRI!!!
Kép

Boldog névnapot kívánok!!!
vedresandi

Andi:köszikösziköszi!!!! :D
Vendég

Nóri,
nagyon boldog névnapot!
sirkici

Ezt nézd meg mit találtam a fertin... ha ez nem zuhanás, akkor semmi... tessék optimista lenni....

Kép
Vendég

Krisztinka... mondjuk neked az alaphőd is igen magas..de itt most a zuhanás mértékét nézd...
És Vörösbegy barátnőm mondta, hogy neki most a babásodása előtt mensi tünetei voltak....

Andi... igen... miylen jó lenne.. és akkor 2008-ban szülnénk biztosan!!!:D:D:D:D:D
Vendég

Hát ez tényleg zuhi!
Vendég

FÚÚÚÚÚ Pöttye,ez tényleg nagy öngyilok.....Hát Krisz,akkor nincs veszve semmi :lol:
vedresandi

Persze, sajnos minden benne lehet a pakliban... csak én is keresgéltem itt a nagy iktatgatás közepette (ha ezt a főnököm látná 8) )...és amikor megláttam ezt a görbét... :shock: Akkor minden tudományt áthúztam lelki szemeim előtt... :shock: mert ez bizony lezuhant hő...és utána is csak minimálisan emelkedett vissza..... :roll:
A visszamelekedés azért jó jel lenne Krisz.. Most ezért izgulok.. meg hogy ne legyen piri neked...
+++++++++++++++++
Nincs két egyforma nő gyerekek... ahogyan hő se.. vegyük már tudomásul:D:D:D:D
Vendég

Hú, ez tényleg nagy leesés, úgy néz ki itt a trifázis lefelé kanyarodik.

A fertyn mit jelent az, ha a múlt havi görbémet szaggatott vonallal jelölte, az e havi pedig telt vonallal????????????????

Tudom, hogy már megint szőke vagyok, de :oops:
sirkici

Sirkici a PÉ-t jelölte szaggatottal?
vedresandi

A szaggatott vonal szerintem a körülbelüli lapahő behatárolás... Már ha a vízszintesre gondolsz...
Az egyes hők közötti szaggatott vonal akkor jelentkezik, ha egyet kihagytál..ha nem folytonos a mérés... Legalábbis nálam ezt figyeltem meg....

De ezeket én sem tudom ..utána kellene nézni a pontos jelmagyarázatnak...
Perfekt angolosok.. ????
:D
Vendég

Andi,
hát igen, azt hiszem, például most a te görbéden is telt vonalak vannak, amit meg Pöttye feltett már szaggatottak a vonalak. Ez miért van?
sirkici

lapahő= alaphő:D
A pé-s szagatottat se tudom...
meg egyáltalán.... :)

Kérek okosabb hozzszólást mint az enyém :shock:
Vendég

Pöttye:az okos hozzászólásom:öööööööö.....öööööööö.....öööö
Nem piti kis görbe, az tény! :wink:
Vendég

Nóri:köszönjük kimerítő hozzászólásod :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Lányok,

Bocs, hogy belekontárkodom a dolgokba.

Sirkici,

Akkor tesz szaggatott vonalat a ferty a pé-hez, ha van a ciklusban olyan nap, amikor nem ugyanabban az időben mérted a hődet. Általában ez az oka.

Andi,

Nagyon tuti a görbéd megint. Neked 100-as hogy no problem a pé-el, és hamarosan megfogan a kicsike. :lol: :lol:

Nóri,

BOLDOG NÉVNAPOT

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi:ilyet bármikor prezentálok! :lol:
Judy, Sirkici:köszönöm szépen!
Vendég

Judy:valami hasonlóra gondoltam én is aszaggatottal kapcsolatban.Ilyenkor a ferti sem biztos a dolgában,ezért szaggatott.
vedresandi

Nóri: :D Jó volt... :)

Judy: Dehogy kontárkodsz...Köszi szépen... Ilyen hozzászólásokra várunk... :)És mostmár legalább ezt is tudom:)))
Vendég

És ha a ferti sem biztos .. akkor jó ha érzed a kis pocidat.. az ovulációdat.. mert abban semmi bizonytalan ferti sem tud megtéveszteni:)
Vendég

Pöttye/Sirkici:nekem 3 nappal ezelőtt a 13. napra tette feri a PÉ-t,de tudom,hogy vasárnap este volt,mert majd belehaltam,annyira fájt.A mai hőm utáb rakta be vasárnapra,amivel már egyetértek!!!
vedresandi

Igen, én is ebben hiszek, és ez a támpont...hogyha érzem, akkor nincs mese...
De egyébként a fertin be szoktátok jelölni az "ovulation pain"-t? Ez miért nem számít a fertinek????

8)
Vendég

Judy,
nem kontárkodsz, örülünk, ha jelentkeztek!

Szóval érdekes az egész, lassan meg kell jöjjön, majd meglátom, hogy mit fog tenni a görbémmel... Az biztos, hogy az a tuti, hogy ha valaki érzi a peteérését!!!
sirkici

Sirkici:én már évek óta érzem,csak amíg nem volt babaproject,nem tulajdonítottam neki ekkora jelentőséget.Most már viszont tudom,hogy aznap amikor naon fáj,akkor reped a kicsike!!!!! :lol:
vedresandi

:lol:
Vendég

Andi,
én is volt, hogy éreztem, sőt azt hiszem majdnem mindig, de most amióta babaproject van, szinte nem is tudom, hogy fáj-e, vagy csak produkálom, vagy annyira figyelek rá, hogy nem is fáj, stb. Szóval érted...
sirkici

Sikrici:értelek.... :lol:
vedresandi

Sziasztok itt is!
Nóri, boldog névnapot!
Krisztinka, én is drukkolok még azért, de ha meg is jön, legalább mégsem lesz olyan sokkoló, mint nekem múltkor, mikor 37, 1-nél köszöntött be.
Andi, klassz az ugrás!

Csajok, és mi van, ha ferty üres karikákat rakosgat?
Vendég

Bíborlány:a ferti akkor rak üres karikát,amikor nem a szokott időben mérsz.
vedresandi

És már ilyen negyed óra eltéréseket is zokon vesz? Mi ez, már megint hadseregben vagyok?!? :roll:
Vendég

Bíborlány:köszi szépen!Én pedig neked gratulálok és KÍVÁNOK NAGYON SOK ILLETVE MÉG TÖBB BOLDOGSÁGOT!!!!
Ja, azt nem kell mondjam ugye, hogy képeket kérünk! :wink:
Vendég

Nóri köszönöm szépen Neked is. Képek? Khmmmm, erre érzékeny vagyok, ugyebár , nem tudom, mennyire lenne itt helyénvaló, hehehehe :twisted: :lol: . Szóval NAM LESZ!
Vendég

Sziasztok!

Olvaslak benneteket minden nap, csak most kicsit magamalatt vagyok ezért nem írok :(
De bízom benne, hogy 3 hét múlva mire nyaralni megyünk pont peteérés körül leszek.
Mindenkinek drukkolok nagyon a mielőbbi babásodáshoz!

KépKépKép
bambika

Nóri nagyon boldog névnapot kívánok én is!

Kép

KépKépKép
bambika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?