Sziasztok lányok!
Még mindig egyben vagyok sajnos,mára voltam ugyanis eredetileg kiírva...
Bár a dokim szerint lehet,h. 2-3 nappal el van számolva...
Elike,tényleg tündéri a kislány és nagyon ügyi h. már megfordul,gondolom nagyon nagy öröm volt látni
!
Mona,végülis Unk lett a dokim,aranyosnak tűnik,meg lehet vele beszélni aránylag mindent.Természetesen írok sms-t,ha megszületik a kislányka.Addig is szoríts nekem!
Pusy,mi újság veled.megszültél már?Remélem minden oké.Majd írj nekünk!
Tegnap volt alkalmam megnézni a Szabolcs utcai kórházat...hát elég balkáni tényleg,bár így,h."felkészítettek" nem is volt ANNYIRA vészes,meg valószinüleg azért sem,mert nem volt szülés,csönd volt és nyugalom.Nagyon aranyosak és segítőkészek voltak a szülésznők (Bözse és Éva).CTG-re mentünk,ugyanis mára vagyok kiírva.Ma is voltunk,bár ma a Honvédben,Unk rendelésén.Minden oké a CTG-vel,csak az a gond,h.nincsenek egyáltalán fájásaim,a méhszáj is zárt,nem akar kibújni a kiscsaj...!Holnap is kell menni,akkor a Szabolcsba,majd szerdán a Honvédbe,s ha addig nem indul meg,akkor szerdán befekszem.Szeretnék már túl lenni rajta,mert csütörtökön voltunk ultrahangon és képzeljétek már akkor 3800 grammos volt a baby,s szerintem azóta is szedett magára,félek nehogy 4 kg fölött legyen és ne tudjam kinyomni...!Császárt sem szertnék,de lehet,h. jobb lenne fájás minden nélkül megcsászározni,mert attól is tartok,h. mi van akkor ha egy csomót vajúdok és elkezdem kitolni,de nem megy és mégis császár kell,és akkor ez már dupla szenvedés...Elég pípos vagyok,mi:)?De ez az első babám és tényleg parázok.
Azoknak akik ezután szülnek a Szabolcsban:Kérdeztem az egyik szülésznőt a költözésről tegnap.Azt mondta szeptemberben már mehetnének az eredeti tervek szerint,de míg a szülészetet könnyen átköltöztetik,a csecsemőosztályt már nehezebb lenne,így lehet,h.csak dec.lesz belőle,de valami átépítés miatt akár márc. is lehet,de akkor már biztos (már amennyire biztos itt valami ...).
Na puszi és minden jót mindenkinek
!Lehet,h.már nem írok a szülésig,akkor légyszi szorítsatok nekem a héten!Utána jelentkezem.