Új privát üzeneted érkezett!

sziaztok!
rik:biztos jo lesz az uj lakásban!kell idö mig megszokjátok de utánna annál jobb lesz :lol:
esik ott az eső?
micsoda hülye idöjárás ez! :evil:

Hajnus:jobbulást nektek!te az AWF be doliztál ha jol emléxem igaz?anyut is most vették fel oda.tök szeret ott dolgozni! :lol:

Amica:nem is nézne ki jol Máté kis vékonyan,a csajok amugyse szerteik a vékony pasikat,vagy????majd izmositjuka legényt :lol:

ma tudtam meg hogy egy ismerősöm 6honapos kisélánya szombaton meghalt :cry: teljesen odavagyok,egész anp csak bögnék!szegény vérszegény volt meg volt veleszületett rendellenessége de a dokik enm vették észre!csütörtökön egy orán át keltegették reggel,de nem ébredt fel.bevitték korházba és komába esett..szombaton meg meghalt szegénykém :cry: :cry: :cry:
még belegondolni is rossz hogy ilyen megtörténhet,nem térek magamhoz! :cry:

KépKép
KépKép
beus22

sziaztok!
rik:biztos jo lesz az uj lakásban!kell idö mig megszokjátok de utánna annál jobb lesz :lol:
esik ott az eső?
micsoda hülye idöjárás ez! :evil:

Hajnus:jobbulást nektek!te az AWF be doliztál ha jol emléxem igaz?anyut is most vették fel oda.tök szeret ott dolgozni! :lol:

Amica:nem is nézne ki jol Máté kis vékonyan,a csajok amugyse szerteik a vékony pasikat,vagy????majd izmositjuka legényt :lol:

ma tudtam meg hogy egy ismerősöm 6honapos kisélánya szombaton meghalt :cry: teljesen odavagyok,egész anp csak bögnék!szegény vérszegény volt meg volt veleszületett rendellenessége de a dokik enm vették észre!csütörtökön egy orán át keltegették reggel,de nem ébredt fel.bevitték korházba és komába esett..szombaton meg meghalt szegénykém :cry: :cry: :cry:
még belegondolni is rossz hogy ilyen megtörténhet,nem térek magamhoz! :cry:

KépKép
KépKép
beus22

bocs a duplázásért,de nem tom mi van :evil:

KépKép
KépKép
beus22

Beus,
te jó ég............. :cry: a hideg kiráz.......... szegények..........
ugyan nem pont ilyen téma - ne is legyen több hasonló - nekünk egy volt szomszédunk - vagyis a melletünk lévő másik házban lakott - halt meg, 30 éves volt, baleset. felesége meg ikreket vár... :cry:

Hajnus,
párod jobban van már?

Andi,
és Janka?
Majd jöttök legközelebb. Én pihentem hétvégén, amikor Dorka aludt, én is... :oops: :D

Megvan Gábor is, mint a pecsenye, olyan elöl a combja. A kajakból - vagy kenu, nemtom - ugye az látszott kis. Krémet meg nem vitt, nem gondoltunk rá. De jól érezte magát, a környék is szép, a szálloda meg... :) Hosszabb időt is el lehet ott tölteni, csak fizesse valaki! :lol:

Gabó,
vannak fényképek, Gábor csinált párat. Meg róla is. Majd párat felteszek, nem sokat, hisz nem pont idevaló téma! :D

huhh, most ez jutott hirtelen eszembe, lehet, hogy kihagytam valakit, bocsíííííííííííí

KépKép
viol81

na, hol van Gábor? :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol!HA bekapcsolod a Skypit ne lepődj meg üzentem,de nem neked akartam csak elnyomtam!Bocsika!
Nagy bőszen várom a képeket!! :lol: :lol: :lol:

Betegeknek jobbulást!! :( :( :) :)

Tegnap nekiálltunk rendbe tettük a kertet már nincs az a 2-méteres dzsunga-bunga meg dzsuváltunk kicsit aztán majd folytatjuk.A házból elég szépen kipakoltak! :) :) :)
Esténként még megyünk meg hétvégén is,mert Balázs hétfőn megy már bunkófalvára melózni,de azért egyedül én majd megyek.Össze ismerkedtünk két szomszéddal (egyik óvónő volt)nagyon helyesek azt mondták örülnek nekünk jó,hogy helyre költöztünk!!! :lol: :oops:
Mosta ennyi megyek felteszem a lecsót apának!! :D :D

Borzasztóak ezek a halálesetek!Én ilyenkor mikor csecsemő,gyerek vagy fiatal hal meg mindíg azt szoktam mondani,hogy a jóisten(finoman szólva) miért nem azokat viszi el akik már túlvannak a 90-en!Persze ez nem azt jelenti,hogy az ő halálukat kívánom,de ők már leélték amit lekellett!!!Szerintem!!
Vendég

Jesszus miket csináltak!!! :D :D Tök muris!!

Ja és voltam a boltban is július 25.-én kezdem a szabit!A többit meg majd megbeszéljük bár először még beszélni kell a Spár vezetőjével erről!!Nemtom miért na mindegy!!
Vendég

sziasztok,

jaj Beus, ha ilyeneket olvasok, rögtön rosszul leszek.

Betegeknek jobbulást!!!!

Költözőknek kitartás!!!

Kértétek, hogy írjak a babókról. Jól vagyunk, Janka szépen növöget. Még mindig pocakfájós, bár mostanában - egy hete - adok neki infacolt és ez most valamyennyire használ, de az éjjel megint kellett szélcsövezni, 1-fél 4-ig műsoroztunk, pedig ilyen már régen volt.

Vince továbbra is egy angyal - bár sokszor esik, mert kicsit túl bátran ugrál.

Időm persze szó szerint semmire - örülök, ha nem megy a lakás teljesen.

KépKép
KépKép
esztermami

pár kép

Vince elesett, ezért a horzsolás az orrán

Kép .. Kép .

KépKép
KépKép
esztermami

még 1-2

Kép . Kép .

Mindenkinek a legjobbakat!!
Este megpróbálok még benézni.

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!Egyszerűen tünemények ezek a gyerekek :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Beus,atya ég!!!Ez szörnyű!!!
Igen,az AWF-ben,remélem még fogok is :D Én is szerettem ott lenni,a munkám se volt rossz,meg csak 6tól 2ig voltam,nem tudom most hogy lesz.Na és a pénz is jó.Na majd jól megismerkedem anyukáddal! :lol: :lol: :lol: A héten benézek kicsit érdeklődni...

Viol,hú,nagyon szuper lehetett Gábornak!Ez aztán az aktív pihenés!
Köszi,párom is már jobban,este megy is dolgozni :? Szerencsére már csak a héten,aztán szabin lesz.

Gabó,na akkor megnyugodtál kicsit,ugye?Minden szép lesz,meglátod.Idővel... :lol: Szomszédok idősek?Mert azt írtad ovónő VOLT.Imádom a lecsót,küldjél!!!!!

Rik,Isti is kinn volt az esőben! :lol: :lol: :lol: A szomszéd új házban összebarátkozott 2 kissráccal,már 9 után jöttek érte.Nagyon örülök,hogy nem itttbenn ül.Aztán majd ha az apja szabin lesz strandolunk is remélem.

Kép

Kép
hajnus

Eszter,gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D És TE hogy vagy?????

Kép

Kép
hajnus

Viol:ez most történt a haláleset?szörnyü lehetett :(

Hajnus:oké,biztos szuper melohely mert miota ott van teljesen elvan dobodva :lol:

Eszter:örülök hogy jol vagytok! :lol: olyan gyönyörűek a gyerekek!nagyon szépek vagytok!!!annyira egyformák ....és azok a szemek :lol:

Gabo:de jo akkor rendes szomszédaitok lesznek,nem utolso szempont :lol: nagy kert van?lehet kertipartit csinálni emg minden? :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Eszter,
nagyon aranyosak a gyerekeid. Hamarosan már összenőnek, és tudnak egymással játszani :lol:

Gabó,
várod már a melót? :lol:

Hajnus, Beus,
én is dolgozom az AWF-nél, jobban mondva tanítok ott a Dialogon kersztül. Igaz, most nyári szünet van, és még nem is tudom, hogy októbertől elvállalom e, de ha igen akkor elintézhetnéd Hajnus, hogy bekerülj a csoportomba. A cég fizeti a dolgozóknak.

Kösz mindenkinek a jókívánságokat! Holnap még talán benézek, aztán szerdán Pest.

Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Zsanett,igen? :shock: Ez az én időmben még nem volt asszem...Akkor majd októberben beszélünk a dologról :D Te most másra koncentrálj :lol:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Igen már lenyugodtam bár így is marad mit ganajozni,de legalább a házban "rend" van!
Olyan 60-körüli mind a kettő szomszéd!A Másikak asztalos család őket még nem ismerjük,mert nem voltak otthon tegnap!
Akkor nem lesz uncsi Isti nyara!!Mamához megy nyaralni?

beus!És ti mikorra lesztek kész időben?
hát kisebb mint az itteni bár,hogy tegnap kinyírtunk egy csomó gazt nem is olyan kicsi!Igen van akkora hely,hogy lesznek partik! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsani!Remélem holnap még tudsz nézni,hogy eltudjunk tőletek köszönni egy kis időre aztán várjuk ám a híreket!!!Lesz ott netetek?
Vendég

Zsanett:minden jot kivánok nektek hogy rendben menjen a szülés ,egészséget,boldogságot.hamarosan lesz egy gyönyörü szép kislányod :lol: szoritok,és gondolok rád!

Gabo:hát nem tudom hogy leszünk kész a pénztöl függ minden.ha megkapjuk vivi után a gyest akkor idén beköltözünk,ha nem akkor majd jövöre.majd kiderül :lol: de nagyon szeretnénk ha karira kész lenne,mert itt elég szűkös már :?
na akkor lesznek majd bulik :lol: sparba mész dolizni?elötte is ott voltál?vagy?

hu itt olyan vihar volt...meg jön még.vivi hivta petit hogy jöjjön haza mert ö nagyon fél :lol: :shock:

arra fele milyen az idö?

KépKép
KépKép
beus22

Zsani!Igen várom már a melót,de kicsit félek is a böli miatt!
Reggeli elvitel és a betegségek!! :( :( :(

beus!Itt még hét ágra süt a nap,de eddig minket elkerült az összes vihar!
a szocpolt akartad írni ugye?Vagy?Mennyi jár Vivire?És Mátéra?
450 vagy 900?
Már mondta a balázsnak tele leszünk kertipartikkal!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabo:nem szocpolt sajna nem kapunk :cry: sok mindenbe belekötöttek.és ami mindent kellett volna változtatni kb annyival többe került volna mint maga a félszocpol,mert bövitésre az van :? gyes-t várjuk. kintröl peti után kapjuk meg a családipotlékot is.a vivi gyeséböl ami 2.5év kint még egy kanyit nem láttunk,azt várjuk már lassan 3éve.de igy visszamenöleg egyösszegben kapjuk meg majd vmikor.

KépKép
KépKép
beus22

Beus
Máté 5 hónapos ma!!!!Puszika neki!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Viol
én is ismeretmem a srácot.Nekem anyum mondta,hogy amunkatársa fia volt.De én ugy tudom ott épitkeztek ,még nem költöztek be.Vagy én tudom roszul.Még a temetésre is a koszorúk helyett az ikreknek kérnek támogatást! :( Én is nagyon sajnálom őket.Szegény csaj,igy kezdeni az életet a gyerkőcökkel. :shock: :(
Na mega másik eset....kész. :shock: Miért kellett ennek történnie?????????????????????????????????????????????

Esztermami
olyan szépek a gyerekeid,büszke lehetsz rájuk.Janka tiszta tesója kislány kivitelben!!!De ő husisabb mint Vince volt,ugye???

Ábizsani
minden jót neked!!!!Gyönyörű egészséges kislányt!!!!!!!!! :D

Hajnus
akkor Te is mész vissza melozni?Bölibe mikortol megy??

Gabó
ne félj a reggeli kelásektől!Én is fél 6-kor vittem a Rékát bölibe másfél évesen,nem volt nagy törés az életében :wink: ,de a pénz akkor jó volt. :shock: (több mint most)
Én is szeretem a lecsót!Kedves is kaptam tőled,holnap fincsi kajánk lesz!!! :!: :wink:
Vendég

Beus
én ugy tudom bővitésre csak 3 gyereknél lehet pénzt kapni.VAgy másért nem kaptatok?
Jókat küldtél emailban :lol: :lol:
Vendég

beus!Az nem jó,hogy nem tudjátok a szocpolt,de ki van ám ez találva rendesen!Az okosok :shock: :shock: :shock: ott fent az íróasztal mögött!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
És mire kapjátok meg?Van már valami időpont?

rik!Nem a keléstől félek hanem,hogy ki fogja elvinni ha én nem mehetek 7-re melózni,mert a mi bölink fél 7-kor nyit!
Nagyon fini volt a lecsó méf van egy kicsi nyissátok az ablakokat aztán elosztva teleportálom!

Ágiról tud valaki valamit?

Katusék megjöttek már?Vagy már Pécsen vannak?
Vendég

Na milyen idő van otthon?Itt jó!
Vendég

Rik:megvan szabva a szocpolnál legalábbis bövitésnél,hogy mekkora nm lehet egy szoba hány szoba lehet mekkora fürdö stb...szoval jol kitalálták ezek ott ahogy Gabo irta! :twisted:

Gabo:idöpont?az nincs mert pesten ülnek a papiron miota vivi megszületett.egy szaros pecsétet kell rányomni és visszaküldeni ausztriába!de nem hajlandoak még erre se :evil: mindig azt a választ kapjuk hogy várjunk-várjunk mert sokáig tart.na de eddig? :evil:
na mindegy,majd lesz vhogy,végülis van hol laknunk....

itt qrva szar idö van.megint volt egy vihar.emélem ma már több nem jön :shock:

rik:köszi Máténak átadtam :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Kép
Vivinek uj fodrásza van :lol: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

sziasztok,

Ábizsani,
a legjobbakat Nektek, gondolunk Rátok!!!

Rik,
nem husibb Janka, mint Vince volt. Kb. egy húsban vannak, sőt, Janka egy picit kevésbéhízik, mint Vince akkoriban.
Mellékelek egy képet Vincéről, itt 2-3 héttel idősebb, mint Jankal:

Kép ..

Mindketten csak anyatejen élnek, csak Janka hasfájós. Vincével semmi ilyen nem volt.

KépKép
KépKép
esztermami

Hajnus,
köszönöm kérdésed, jól vagyok, csak semmire sincs időm...
és 15 kg-tól szeretnék megszabadulni...
és örülni fogok, ha már jankának nem fog fájni a hasa...

Ti már jól vagytok? vége a betegségnek?

KépKép
KépKép
esztermami

Beus,
nagyon édesek a babók!!!
Nálunk egyelőre távolságtartóbb Janka, de nagyon figyeli Vincét.
Nem a Magyar Államkincstárnak kellene azt a papírt kiküldeni?
Nem lehet, hogy adatokat várnak TőleteK?
Csak mert anno nekem is meggyűlt velük a bajom, amíg ki nem derült, hogy valami adatkérési levelet küldtek - nem is ajánlva, simán, tehát lazán elveszhetett volna - csak én azt pár hónappal később kaptam meg...

Gabó,
örülök, hogy már házban jól vagytok. Biztosan klassz lesz az egész!!
Legyetek nagyon boldogok ott!!

most jó éjt mindenkinek!!

KépKép
KépKép
esztermami

Rik,
szóval a fenti képen Vince 2-3 héttel idősebb, mint Janka most.
sorry- hülyén írtam az előbb.

KépKép
KépKép
esztermami

Jó reggelt!

Itt pocsék idő van reggel óta szakad az eső és marha hideg van!BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!! :( :( :( :(

Eszter!JAj milyen kis pufók Vince!! :D :D :D Tiszta Janka! :D :D :D
És nektek van valami kilátásban,hogy mikor mentek vissza?

beus!Én már a helyetekben rég odamentem volna és rácsaptam volna az asztalra! :evil: :evil: :evil:
Vendég

beus!Édesek a gyerekek Vivinek megvan az új fodrásza! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Beus
nagyon helyesek agyerekek.Vivinek hiába huzza a haját,lerí róla hogy imádja a tesóját! :wink: :lol:
Hát igen ki van ez találva.Mi pl. nem szoc.polt hanem otthonteremtési támogatást kaptunk.Árba ugyanaz,de szoc.pol nem járt.

Esztermami
ezena képen tiszta egyformák!!!!
Én azért gondoltam,hogy jobb husiban van,mert amikor először láttam Vincét,az Erzséber krtben(,olyan egy év körüli volt)és olyan kis karcsú,volt.Meddig szoptattad Vincét??Ez a kenguruban valló főés ismerős Réka által.Petrát már nem tudtam igy elkényeztetni. :lol:
Azt mondják a másodiknál Anyuci pocija fáj,nem a babáé!!Nálatok nem jött be ez a mondás! :cry: Szélcsövezed is?Tiszta ügyi vagy!!Assszem nem sokan tennék meg.(amikor a gyereken dolgoztam,volt anyuka aki nézett csak mit csinálok a gyerekével,meg jajgatott :? ,ugyanez az orrszivásnál)

GAbó
olyan,de olyna fincsi lecsót csináltál köszönjük szépen!!!!Befizethetünk nálad menüre? :lol:
Itt 14 fok van,és esik,fúj a aszél.Asszem előkapom a nakkkkabátokat :twisted:
Vendég

rik!Hát mi sem megyünk ma sehova bár itt már nem esik!
Örülök,hogy ízlett!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabó
mi kisértettük az ördögöt,lementünk a Besenyőbe vásárolni,állatkereskedébe macskázni.És tessék,jól eláztunk hazafele,mert a hülye anyjuk nem vitt esőkabátot :twisted: :(
Szegény Petrám csak azt hajtogatta:Fázom,fázom...
(remélem nem fázott meg,nem hiányzik a betegség)
Vendég

Gabó
visszahivlak egy lecsóra!!!10 perc mulva kész! :lol:
Vendég

rik!Köszi ma is azt eszünk maradt tegnapról,de azért köszi!
Rakd be a Petrát egy jó meleg fürdőbevízbe!!
Vendég

Most meg megyek és besózom estére a cukkinit!!
A salit már megcsináltam hozzá majd ezt is küldök!! :lol: :lol:
Vendég

Gabó,
tegnap nálunk is lecsó volt :lol: , cukkini jöhet :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Itt a lecsó szezon!!!!!Nyami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már besóztam majd este szólok mikor repülnek!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ti milyen finomakat esztek!!! nyami nyami

Gabó,
mit csinálsz a cukkłniből??

Rik,
Vincét 9 és fél hónapos koráig szoptattam.
Akkor kezdett el fokozatosan kevésbé hízni, amikor elkezdtem hozzátáplálni. Azt meg 5 hónapos kora körül kezdtük el, mert már nagyon vártam, hogy ne teljesen a személyemtől és cicimtől függjön.

Jankának a minap a szájába dugtam az almát, amit Vincével közösen ettünk és ő is nyalogatta :lol:
szóval azt hiszem, nála is hamar el fogom kezdeni.

KépKép
KépKép
esztermami

Rik,
és képzeld, ma vettem olyan darálóst a tescoban és végre tudom, hogy mi az. Rájöttem, hogy én is ettem ilyet régen, de otton senki nem sütött ilyet nálunk.

még egy kép a babókról. Ma reggel készült.
Kép Vince és Janka

KépKép
KépKép
esztermami

Rik,
szerintem a szélcsövezés egyáltalán nem szörnyű. Látszik rajta, hogy megkönnyebbül és ettől én is :lol:
Megyek mosogatni :roll: :cry: :x :cry:

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!Istenem,de drágák!!!Meg kell őket zabálni!
Kirántom a cukkinit!De szoktam pörköltet is csinálni belőle!
Vendég

Mi az a szélcsövezés?
Vendég

Eszter:de igen az államkincstárhoz ment a papir,de többször beszéltünk telefonon magyarokkal,osztrákokkal akik intézik,de azt mondtákminden papir rendben van csak várni kell,mi is gondoltunk rá hogy adat hiányzik,de nem,ezert is zaklatjuk öket :twisted:
nagyon édesek a gyerköcök.
mi az a szélcsövezés?még nem hallottam soha :oops:

Rik:és azt az otthonteremtési támogatást nem kell visszafizetnetek?vagy ez hogy van??

Gabo de finiket fözöl.cukkini-nyamiiiii :lol:

én rántottgombát csináltam

ti mikor adtatok gyümit a gyerköcöknek,akkor csak üvegeset vagy friss gyümit is adtatok?
és a friss gyümit pépesitve lelehet fagyasztani?vagy meddig áll el a hütöben üvegben?

KépKép
KépKép
beus22

beus!És szabad tudni mennyivel lógnak?Írhatod privibe is!
Mi korán 3-és fél hós volt Levi akkor kezdtük el gyümit+főzit gyümiből alma,banán!Inkább fagyazd le és akkor veheted elő amikor akarod!Én is szoktam lefagyasztani gyümiket!
Én nem pépesítve szoktam csak úgy simán.Megmosom kis cukor aztán mehet a fagyiba!
Vendég

Esztermami
Tegyél képeket még-még -még!!Gyönyörűek!!!!!!! :lol: :wink:
Na látod emlékszel rá,és milyen fincsi,csokival bevonva,porculkorral,hmmmmmmm :wink:

Gabó,Beus
kis gumicső a babavégbélnyilásába kicsit bedugni,és jönnek a gázok!!!Ugy megkönnnyebbül,hogy csak na!Meg az anyuci is(lásd Esztermami)

Kriszti
miért nem jelentkezel?Megjöttetek már az alföldről rég!!! :(

Katus
Itthon????
Vendég

Gabó
a a cukkinihez milyen salit adsz?Mi tartárral szoktuk enni!TI??
Amugy nálunk holnap meg Patisszon lesz.(majdnem ua) :lol: Összebeszéltünk?? :lol: :lol:
Vendég

Beus
ez állam adott otthonteremtési támogatás(nem az önkormányzat által,mi azt már anno igényeltük)ugyanugy nem kell fisszafizetni mit a szoc.polt.Ugyanugy 1,2M kaptunk :wink: (vagyis most kapunk)
De mérgelődünk rendesen,mert az otp ül az önrészünk egy részén.MA felhivtam őket mi vana pénzünkkel?Azt mondták nyugodjak meg a héten kifizetésre kerül pénteke,hétfőna aszámlánkon van.HÚÚÚÚ!de megnyugodtam,amikor péntekig KELL fizetnünk az önrészt!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Most apos is rájuk telefonál,hogy lehetne előbb hozzájutni,hátha neki szót fogadnak :wink:
Aztán már csak a hitel van hátra,meg KÖLTÖZNI!!!!!! :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?