Új privát üzeneted érkezett!

Nóri,
jó neked, én jobban szeretem a meleget, a hidegtől kiráz a frász!

Andi,
én is úgy jártam múltkor, hogy kikészitettem a papucsot, el is jöttem benne dolgozni, és egész délelőtt agyonra fagyott a lábam. Te legalább fel sem húztad, nem vagy annyira szőke. :D
sirkici

Nóri:elküldöm hozzád a hüvit.Annyira jóllehetett aludni éjjel.Végre nem dőlt rólam a víz,sőt még be is kellett takarózni :)
vedresandi

mi két hét múlva megyünk a párommal szabira, és remélhetőleg pont akkor lesz pé-m, úgyhogy mindent beleadunk, meg pihenés lesz no stressz. Bevetek még homeo szereket is, hátha azok kicsit rásegítenek a dologra.

sirkici: nekem ajánlottak egy homeo szert ami kicsit megnyújthatja a lutáslis fázist, amolyan progi pótló
mirci74

Sirkici:hidd el,hogy vagyok olyan szőke,mert már jártam így egy éjszakai forgatás alkalmával pár hete,és bizony hajnalban már "üszkösödött" alábam :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,
akkor egyformán szőkék vagyunk... :D

Mirci,
én is azért akarok annyira nyaralni menni, mert akkor lesz peteérésem, meg ami a legfőbb, hogy NO STRESSZ, csak mi ketten együtt...
Milyen homeo szered van a luteális szakasz megnyújtására? Emigy milyen szereket akarsz bevetni?
sirkici

Én is alig várom már a nyaralást, tegnaphoz egy hónapra indulunk!Piri is velünk lesz, de remélhetőleg csak pár napig.
Sikirci:melyik tengerhez mentek?
Vendég

Bocsi, átkereszteltelek.... :oops:
Vendég

Nóri,
nem gond, ha nem szólsz észre sem veszem, :D
Mi mindenféleképpen az Adriára megyünk, de Montenegróba, nem pedig a Horvátokhoz. Nagyon szép az is, csak tudni kell a jó helyeket, meg olcsóbb is jelentősen...

Ti hova mentek?
sirkici

Először mi is horvátba akartunk menni, de mivel árban majdnem ugyanaz, ezért spanyolba megyünk, mallorcára.
Vendég

Mallorca gondolom szép lehet, sőt biztos szép, de szerintem én oda sosem fogok eljutni...
sirkici

Eddig én is ezt gondoltam...mondjuk mentségemre szolgáljon, hogy én tavaly voltam először külföldön nyaralni 28 évesen!
Szóval ez lesz a második külföldi utam.
Babszit elviszem a bőrönd alján, jöhetsz te is, ha elfértek! :lol:
Vendég

Végül is igazad van, sosem lehet tudni, talán eljutok még én is. Azt hiszem, hogy a bőröndbe már nem férünk bele, te csak vigyed Babszit, mi majd legközelebb, habár akkor már lehet, hogy hárman leszünk, veletek együtt meg hatan minimum... :D
sirkici

Valaki szereti a Harry Pottert?
sirkici

Úgy legyen! :lol:
De Babszival együtt akkor már 9-en kell legyünk minimum!!!Családi kedvezmény akkor már jár... :wink:
Vendég

Igazad van, legalább kedvezményesen utazhatunk... :D
sirkici

én egyiket sem láttam-olvastam...szerintem én vagyok az egyetlen e világon... :roll:
Vendég

Bocsi, most egy nem ide illő téma. Azt nem tudom eldönteni, hogy ha azt irja, hogy a Harry Potter filmet július 12-én vetitik 00:01-kor, akkor az azt jelenti, hogy szerda éjjel, ugye? Lehet, hogy szőke vagyok, de ne menjünk már hiába!
sirkici

sziasztok! örömmel látom hogy pörögtök
remélem mindenki jól van, még nem olvastam vissza..
Ha visszajön a kolleganőm megkérdem a Harry Pottert, mert ő fanatikus rajongó :D

Kép
mercure

Sziasztok..végre bele tudok szólni....
8)
:)Igen a hivatalos vetítés szerda éjjel éjfélkor lesz..azaz csütörtök 00:01perckor:))))
Annyira várom máááááááááár:)
Vendég

Húúú,mennyi Harry Potter FUN!!!! :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Vanda most olvasom hogy egy vagyont hagytál a gyórszertárban, eszelős, remélem lesz eredménye!

Sirkici, szerintem pszihésen befolyásoljuk mi ezeket a dolgokat, a ciklus hosszát stb. nekem addig nem volt semmi, amíg nem akartam babát, most hosszabb, rövidebb, közti vérzés, pecsételés... kizárt hogy véletlen egybeesés, nincsenek véletlenek

Nóri nem vagy lekésve semmiről nyaralásilag, előtted az élet, még bárhova eljuthatsz.

Drusza mi történt? simogatod a kocsit?

Kép
mercure

Drusza:már elnézést kértem az autómtól.Kicsi "horzsolás",de a célját elérte,nincs autócsere :lol: :lol: 8)
vedresandi

aha, a kis hamis, direkt csinálta :D

Kép
mercure

Az autónak is lelke van :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Sirkici! Tegnap kérdezted a fertyt! Nyugodtan regisztrálj, mert úgy van, hogy 30 napig ingyenes úgy, hogy akkor jelöli a pé-t, meg jelöli azt, hogy mikor vannak a termékeny bapjaid, azt hogy kb. mikor fog megjönni, meg esetleg mikor tesztelj. Akkor szép színes táblád lesz. Ha letelik a 30 nap utána már csak a pé-t rajzolja be, de néha 2-3 havonta kapunk VIP-es napokat, amikor megint jelöl mindent, ez kb. 4-5 napig van.
Ja és az előző hónapokat is fel tudod vinni.

Nóri! Ne aggódj, hogy nem ismered a Harry Pottert én a Star wars-sal vagyok így. Gőzöm sincs miről szól és nem is igazán érdekel.

Mirci! Remélhetőleg a július sikeresebb lesz!

Mercure! Szia! Hogy vagy??? Magadról is írhatnál!!!

Mi tegnaphoz kéthétre megyünk nyaralni, mi a horvátokhoz. Még soha nem jártam ott! Remélem jó lesz. Bár félek, hogy csalódni fogok, mert mi 3 éve voltunk Egyiptomba Hurgadán nászúton és az valami fantasztikus volt, meg a tenger is. És félek, hogy itt nem leszek oda a hidegebb vízért, meg a kavicsos tengerpartért. Bár azt mondják ahová megyünk ott sok homokos rész van. Azért várom már!

Jaj nekem most nagyon mensisen fáj a pocakom! :cry: Pedig reggel még 37 volt a hőm.
Jaj mi lesz!!! Pedig most annyira reménykedtem!

Pöttye! Te is írhatnál magadról!!!
Vendég

Lányok:bescanneltem akönyvet wordben.
Mailben elküldöm bárkinek!!!
Csakis azokat a részeket hagytam ki,ami "lényegtelen".Tahát érthető,és olvasható.
Küggyetek priviben mail címet és küldöm.
vedresandi

Sirkici! Ja és 30 nap után sem kell fizetni a fertiért, csak nem leszel VIP-es!
Vendég

Pöttye,
akkor látom te is szereted, mi is el akarunk menni az előadásra, igyesen holnap kell rá készülnöm. Kösz az infót...

Mercure,
van benne valami, hogy pszichésen befolyásoljuk, mert annyira akarjuk, hogy minden hiper szuper legyen, hogy a testünk tiltakozik. Én is gondoltam már erre...

Andi,
érdekes autód van, a kis lelkis, nem akarja, hogy lecseréld, látod, szeret téged.
sirkici

Krisztinka,
értem, akkor csak annyi lesz, hogy nem jelöl semmit, kár, de legalább a peteérést jelöli... :(
Szerintem, ha fent van a hőd, akkor lehet jó jel is a mensis fájdalom!
sirkici

Andi,
privi ment...

Észrevettétek már, hogy ez a 400. -ik oldal? Szép teljesitmény, nem?
sirkici

Sirkici:válaszoltam...el is küldtem Neked :wink: :lol:
vedresandi

krisztinka mi is a horvátokhoz megyünk pár napra, most nem tud egy hétre elszabadulni a párom és gondoltuk a gyereknek megmutatjuk a tengert , de még halvány gőzöm sincs hova, a hajam ég a páromtól, a neten kinézten pár apartmant, mondom neki a múlt héten már hogy válasszuk ki mert az idő megy, majd holnap, hétvégén... na hétfőn nézem, persze már kettő kilőve, lefoglalták. Miután mi most csak 4 éjszakára mennénk egy csomó hely kilőve, utazási irodák kilőve és a kedves meg húzza az időt :evil:

Kép
mercure

Mercure! Így nem túl egyszerű az biztos!
Vendég

amúgy velem most semmi extra, babailag semmi, új ciklus, hét vége felé van akciósidőszak, laborokon túl vagyok, pénteken vagy hétfőn rákérdezek megvan-e az eredmény, aztán hívom a dokit, majd megmondja hogy mi az ábra

Kép
mercure

Látom sehol senki, akkor én is lelépek, majd holnap jövök!
sirkici

Igen én is Potter-fun:D

Magamról?? Hááát... :oops: Sajnos semmi babaás hír... :( Majd ha lesz lakás, az meg eléggé nehézkesen döcög...:(

Addig nem szeretnék nagyon okoskodni, míg nincs konkrét okom rá...
De jó titeket olvasni, úúúúgy remélem, hogy lassan közétek tartozhatok úúúúgy igazán.....
Vendég

Pöttye:sajnos még mi sem vagyunk úúúúúúúgy.....úúúúúúúúúúúúgyhogy gyere bátran! :wink:
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Krisztinka,
hogy áll a mai hőd? Görbét, görbét, remélem minél előbb jössz, és...
sirkici

Nóri, de ti legalább már próbálkoztok már úúúúúúúúúúúúúgy :lol: :lol: , mi meg még úúúúúúúúúúgy se... :)
De itt vagyok, nem tűnök el.. :)))
Puszi nektek...

És igen, Krisztinka ide a görbéd.... 8)
Vendég

az "az úúúgy se" az félreérthető... :D

De most nem kezdek magyarázkodni... rosszul fejeztem ki magam :D
Vendég

Pöttye:jól van na, nem akartam kiforgatni a szavaidat, de a lényeget értetted és jössz! :wink:
Vendég

Christell hol van elveszve? Ennyire elvan apával az államvizsga után? Ha azért nem jön, akkor nincs gond...
sirkici

Sziasztok lányok!

Most értem haza, megkaptam a Choragon tüsző repesztő szurit, ma vagyok a 14. napon.(1 oldószert, 2 port kaptam)
Most akciózni kell ezerrel.
szombattól napi 3 utro kup a tapadást segíteni.
Amit viszont nem egészen értek ,hogy jövő szerdán a 21. napon vissza kell mennem és kapok még egy choragon injekciót.
Azt akkor miért kapom?
Ugyan rákérdeztem ,de valami olyasmit mondott a doki ,hogy az egy ráerősítés.???
Volt nektek ilyen tapasztalatotok?
k.vanda

Jó reggelt,sziasztok!
vedresandi

Szia Andi!

Köszi, ideért estére a hideg! :wink:
A könyvet kinyomtattam, de mivel későn estem haza, bele sem kukkantottam...de ma bele fogok, ez az esti terv.
Ma van az ucsó clostys napon.Szerencsére nem hánytam tőle, viszont még ilyen hőhullámaim sose voltak, míg szedtem... :cry:
Vendég

Vanda:sajnos ezügyben nem vagyok járatos...bocsi. :oops:
Vendég

Sziasztok!

De arik vagytok, hogy így izgultok! Én már nem izgulok!
Ezért:
Kép

Vanda! Én sajna, nem értek ehhez, mert szerencsére nem volt benne részem. De nagyon drukkolok, hogy sikeres napjaitok legyenek! Szóval hajráááááááá!

Chris! Gyere mesélj mi újság veled! Hogy halad a hitel és az engedély, na meg a babaprojekt???
Vendég

Nóri:nagyon kíváncsi vagyok majd a véleményedre...mit fogsz mondani a könyvről :wink: :lol:

Vanda:sajnos,vagy nem is tudom "hálistennek",nem tudom neked segíteni.
vedresandi

Krisztinka...

ne keseredj el.. ez még nem vérzést jelent.. Ez még felugrohat.. és fel is fog ugorni...
Még igenis az átlag hőd felett vagy jóval....
Pozitííííííííív enerdzsiiiii!!!!!!

+++++++
Vendég

Szia Pöttye!!!
Hogy vagy ma????

Krisz:amíg nincs piri,nincs gond,bár tudod,én is a hőben hiszek :?

Nálam elindult a ciklus második fele...
Kép
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?