Csajok, akkor en meg jo vagyok a 3 evemmel....
Szinten nincs ok (persze ilyen nincs, hiszen van ok, csak nem talalni).
Ja es en 2 honapja kaptam az utolso szurit. Utaltam. Mindig mintha seggbe rugtak volna. De hatha hasznal, nem?!
ATHIZ!!!Kedves! Tobbszor probaltam ide masolni egy kepet egy rozsarol, aztan tobbfele viragrol, de nem sikerult. Vedd hat at gondolatban. Sokszor gratulalok ujszulott bebidhez! Sok boldogsagot es oromot! Remelem, betevedsz majd errefele is.
Csajok, meg valami. Egy paran ujak vagytok, igy hat nektek is idemasolom azt az idezetet, amit egy korabbi hozzaszolasbol vettem. Nekem ez ad bizalmat abban, hogy a kovetkezo idoszakban terhes leszek. Es meg sok sok ilyen sikertortenet van am a Gynevac beadasa utan.
"Kedves lányok!
Olvasgattam a hozzászólásokat. Mi 3 évet vártunk az elso gyerekere és már túl voltunk harmincon. Mindenféle vizsgálat megvolt és már akarták kezdeni a hormonkúrát. Ezt a feleségem nem engedte. ( Láthatólag én a férj vagyok.) S akkor hallottam a rádióban egy Gynevac nevu szerrol, amely gyengített lactobacillus vakcina, amely a méh nyálkahártyájának baktérium flóráját rendezi. Mondanom sem kell a nejem 3 hónapon belül teherbe esett, s azóta van egy csodálatos kislányunk. A vakcina ismeretlensége annak köszönheto, hogy magyarok találták föl, magyarok próbálták ki és nincs mögötte nagy gyógyszergyártó konszern,mely nyomja pénzzel az orvosokat, hogy az o terméküket használják mindenáron. A patikákban erosködni kell, hogy nézzék meg a kompjúterben, mert ott bizony benne van. Ártani nem árt, legfeljebb nem használ. Több mint tízezer alkalmazás után jöttek rá, hogy 50 %-kal nott a kezelt nok teherben maradásának az esélye. Eredetileg nogyógyászati célból próbálták ki.
Azóta feleségem 40 éves barátnoje is megszülte elso gyermekét, 3! sikertelen lombikbébi program után.
Higgyétek el ez itt nem a reklám helye, de olvasva néhány kétségbeesett hozzászólást kötelességemnek éreztem leírni a mi esetünket. "