Új privát üzeneted érkezett!

Kicsinyteni kéne vagy ilyesmi? Szólj, ha tudok segíteni!
szilbee

Sziasztok!

Na egyelőre se kép, se vonalzók :lol:

jaj de korán volt ma is az ébresztés :( Nem baj, majd a nyaralás alatt kialszom magam!

Mongi! Ma megyünk Abonyba az uh-ra délután 3-ra.
Holnap meg az esküvőre, Budaörsre. Ma jön a Gábor nagynénje és nagymamája, itt lesznek a hétvégén, hogy vigyázzanak Marcikára, míg mi az esküvőre megyünk.
Úgyhogy sűrű lesz a program. Ha már nem jönnék, akkor mindenkinek kellemes hétvégét!
Megyek is, mert Marcika kiborított a kukoricapelyhet a szőnyegre :roll:
judit_79

Sziasztok!

Ducimami :És tényleg csak a legvégén derült ki, hogy fiú vagy lány?
Hmmm..de jó lenne egy kisház a Bükkben....

Szilvi: De kár, hogy hétfőig nem leszek net közelben, kíváncsi leszek, mi lesz UH-n....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Kismamik!
Amikor az első bébit vártam még nem tudtam hogy terhes vagyok csak egészen mélyről mintha a húgyhólyagom bugyborékolt volna ilyeneket éreztem,vettem tesztet és hát pozítív lett4
és Robikánál sem tudtam hogy terhes vagyok és ugyanezt éreztem vettem tesztet az első negatív lett pár napra rá pozítív ekkor voltam egy hónapos!!!!!!
És egy öreg védőnő mondta még anyukámnak hogy igen én az embriót éreztem!

Szilbee!
De végülis tudod a számom ha akció van küldhetnél sms-t!
Már csak hogy tudjunk rólad!

Kép

Kép
katlina

Katlina: Igen, ez a bugyborékolás jó szó rá. Egészen más, mint a bélmozgás, azt is szoktam érezni. Hát majd kiderül, mit érzek, ha a 20. hét után még mindig ezt érzem, akkor ez már most a baba és kész. :D

jaimee

:D Katlina!
A képeidet is megkaptam!
szilbee

Ok!
Egyszer vagy kétszer??? :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Ma megint voltunk orvosnál: Antóniának a torka piros és sajnos kedd este óta lázas.
Ma igaz már csak1* kellett neki lázcsillapitót adnom.

Azért volt még nagyon izgi ez a mostani betegsége, mert szerdán még nem nagyon látszott a torkán semmi és mellette lázas volt.
Kaptunk is labor beutalót, hogy kizárjuk a húgyuti fertözést/ nekünk, ha Anta lázas mindig kell pisit vinnünk/.
Szerencsére jó lett a laborja.

Sajnos a dokinénink hallott egy kis szivzörejt, igy most majd a gyerek kardiológiára megyünk.
De ilyen zörej elő szokott fordulni a gyerekeknél, igy most nem izgulok.

Diácska! Olvastam az autós story-t.
Mi már eleve üvöltve indulunk, mert Antónia nem türi meg a biztonsági övet.
Csoda, hogy még nem tekerdtünk fel a fára, rém idegesitö.
Remélem hamarosan ezt is meg tudjuk majd vele beszélni.

Annyit már sikerült elérni, hogy adokinál nem sir, pedig szerintem ő volt a legüvöltösebb gyerek.

Ildi! Köszi a doktor macskát, megmutattam a cimzettnek is, tetszett neki.
Mennyit sikerül igy aludnod, hogy már hajnal felé ébredeztek?
Nem vagy nagyon fáradt?

Judit! Remélem minden ok Marcikával.
Akkor jó bulizást nektek a hétvégén.
Szóval Marcika lassan kinő majd a babakorból? Lassan jöhet akkor majd a kistestvér?

Kati! Nagyon ügyi vagy, hogy ennyi üveget gyártottál. Tavaly mi is nagyon rendesek voltunk, annyira hogy el sem fogyott , igy az idei évet most kihagyom.

Anyukádék pontosan hová mentek a Tátrába?
Én is volt jó néhányszor, nagyon szeretem.
Idén is jó lenne elmenni, ha a kisasszony megmaradna az ülésében.

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

Katlina!
Csak egyszer! :lol:

Mongi!
ÓÓÓÓÓ! :( Szívzörej??? :shock: Remélem nem lesz semmi komoly. :(

Rólunk:
Minden Ok. A kistesó egyértelműen kukacos. :lol: Többször is bebizonyította. Képek nem nagyon sikeredtek, de a lényeg, hogy egészséges, mint a makk. :D
Néha úgy megdolgoz belűről. :lol: Mindig tudom merre van a lába. :D
szilbee

Sziasztok Lányok!

Én megint csak éjszakára érek ide.

Jaimee!
Igen, csak mikor kigördült belőlem Nándi, akkor kiáltott fel a férjem, hogy kisfiú.(kislánynál is ugyanígy tett volna) Amúgy nem volt olyan ember, aki lányt jósólt volna nekünk. Én nem hittem benne, de igazuk lett. Ja, és ahogy feküdtem a vége felé a szülőágyon, arra járt egy idősebb nő (szülésznő vagy csecsemős, de az is lehet, hogy takarító), és odakiáltott nekem, hogy " ugye fiú lesz, ide látom a pöcsét".( bocsi) :oops:

Hú Katlina! Lehet, hogy most haragudni fogsz rám :evil: , de öreg védőnő ide vagy oda, nekem az gyanús, hogy egy alig egy-két mm-es embriót meg lehessen érezni.Szerintem inkább a hormonális változások okoztak ilyen tüneteket. Remélem nem bántottalak meg.

Mongi!
A barátnőm kislányánál is megállapította a körzeti orvos a szívzörejt, aztán a kardiológus semmit sem talált.Szegény barátnőm nem gondolkodott olyan reálisan , mint te, és végig bőgött két napot.
A szüleim Tátralomnicra mentek, Már gyerekkoromban is az volt a törzshelyünk. Én is imádom. Öt hónapos terhesen még másztam a sziklákat.Én Nándival még nem merek elindulni. Kocsiban kb másfél órát alszik, utána folyamatos szórakoztatást igényel. Meg ő még szetintem a hegyeket nem élvezné.
Antóniának jobbulást.

Sziasztok. Kati
ducimami

Teszek videjóót!

20-21 hetes uh videó

Ducimami!
Én is inkább az a parázós, megiedős szülő vagyok.
:oops:

Szép Hétvégét!!!! 8)
szilbee

"megijedős" bocsi :oops:
szilbee

Nem bántottál meg,de én ebből a jelből már akkor tudtam hogy van valaki odabenn :D

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Lehet hogy igazából magzatot akart mondani a védőnő és nem embriót?!
szilbee

Sziasztok!

Szilbee, akkor tippelhetjük a fiúneveket? :wink:

Egyébként én ijjedős anyuka vagyok, de ezt a szívzörej dolgot már nagyon sok gyereknél hallottam, és aztán szerencsére semmit nem mutattak ki náluk!!!!

Tegnap szólt a párom, hogy vagy ma, vagy holnap jön haza, úgyhogy főzök ezerrel!

Szép napot!

Évi és
Kép
csongianya

Hali!

Nekem a háziorvos mondta, hogy nagyobb a szívem az átlagnál, amikor elmentem a belgyógyászati vizsgálatra. Kérdezte, hofy sportoltam-e valamit? Mondtam neki, hogy tíz évig néptáncoltam. Erre ő: ja, az nem sport! Köszi! Voltak olyan próbáink, hogy másnap nem bírtam menni, annyira izomlázam volt!

Képet sajna még nem tudok feltenni, de próbálkozok!

Hú, olyan jó, hogy itthon vannak a gyerekek! Igaz Ancsikát elvitte reggel az apukája, de már nagyon hiányzott nekünk a csivitelés.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Egy kis nézegetni való!
Kép
Kép
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

sziasztok.

Csak bejelentkezem,hogy megjöttünk nyaralásból.majd holnap visszaolvasok...sok puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok! :D
Haza érkeztünk Kehidáról.
Jól éreztük magunkat csak rövid volt. Minden nap voltunk strandon, szerencsére fedett rész is volt így nem zavart a rossz idő sem. Timi nagyon élvezte a vizet, jókat ivott is belőle. :x Megtanult kimászni a szélére majd onnan lépett bele a vízbe. :shock: Ez az élménybe volt ami nem másfél éveseknek van mértezve. Nem félt cseppet se. Annyira figyelnem kellett nehogy a víz alá kerüljön.
A fürdőben volt külön baba-mama szoba is ahol játszhattak a kisebbek. Mi a medence és a játszó között ingáztunk. Fél órát itt, fél órát ott. Nem tudta megunni. :D
Egyik délután horgászni is voltunk vagyis apjuk pecázott, mi sétáltunk lovakat néztünk, hintáztunk, kavicsot gyűjtöttünk szóval csupa fontos dolgot. Ja és ott a kis Mikola gyerekkel vagy unokával huncutkodott Timi. Szerintem az unokája lehetett Csaba szerint a fia, hát nem tudom..
Az apartman is szuper volt. A hosszú utat is jól bírtuk. Röviden ennyi.
Most megyek és alszok egy nagyot.
Majd jövök ha utolérem magam...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Üdv a Nyaralásból érkezőknek!!! :D 8)

[quote]S írta:tart - anyák és idősek, munkára fel!
2007. 07. 06.

Már élnek azok a kedvezmények, amelyek a Start kártyás kismamák és 50 fölötti, képzetlen munkanélküliek alkalmazása esetén megilletik a cégeket.

A szaktárcánál értékelés készült arról, hogy az elmúlt pár évben felteltette a munkaadók érdeklődését a Start nevű program, melynek kártyája több mint ötvenezer pályakezdő érdekeit szolgálta sikerrel. A folytatást két további réteg javára kínálják, a kismamákat és az 50 év felettieket a Start egy-egy új alprogramja teszi lehetővé, hogy jobb eséllyel és szabályosan vállalhassanak munkát. E hónaptól már "működik" az a támogatás, amelyik a hölgyeknek nyújt kedvezményt, ha már nem jár nekik gyermekgondozási segély, s el akarnak helyezkedni.

A munkaadó élhet ebben az esetben is azokkal a jogokkal, amelyek kevesebb közteher megfizetését engedik, ha a munkát kereső kismamát felveszi. Nem kell bizonyos járulékokat átutalni az államnak, ha a gyermek egy éves kora után, és az ápolási díj megszűnését követő egy éven belül ismét dolgozni akaró édesanya lesz az alkalmazott a cégnél. Hasonló ellenszolgáltatást ad az állam akkor is, ha a vállalkozás felvesz hozzá bekopogtató, leghátrányosabb helyzetűnek számító jelentkezőt, aki elmúlt ötven éves, alacsony iskolai végzettségű, s persze ennek megfelelően tartják nyilván, mint tartós munkakeresőt.

Akár kismamáról, akár a munkanélküli idősebb emberről van szó, a jogszabály azt mondja ki, hogy a cég két évig mentesül a tételes egészségügyi hozzájárulás megfizetése alól. Sőt, az első évben bruttó 15 százalék közterhet fizet a munkaadó, a másodikban is csak 25 százalékot a kedvezményt "hozó" kismama után. A képzetlen öregebb munkavállalók alkalmazása pedig azzal jár, hogy utánuk az első 12 hónapban nem kell közterheket fizetni, a második esztendőben pedig a bruttó kereset után csak 15 százalékot.

Forrás: http://www.piacesprofit.hu/?r=15062
szilbee

Sziasztok.

Van egy kis időm,úgyhogy írok gyorsan-pedig még most sem végeztem a pakolászással :roll:

Mi is nagyon jól éreztük magunkat.Mivel ugyanazt a házat béreltük mint tavaly-a gyerekek az első pillanattól otthon érezték magukat.Hétfőn és kedden még nagyon jó idő volt-ki is használtuk és egész nap strandoltunk Hajdúszoboszlón.Zsolti és Sziszi szinte végig vízben voltak.Ari volt Zsolti is mert próbál már barátkozni hasonló korúakkal mint ő.Kedden este még nyársaltunk is+dinnyéztünk :lol:Szerdán sz.r idő volt egész nap-elindultunk Nyíregyházára az állatkertbe de mivel szakadt az eső így az élményfürdőben kötöttünk ki -szuper volt ott is-igazi kis paradicsom a fürdője,de haza Szoboszlóra nagyon rossz volt,mert alig láttunk a szakadó esőben (szerencsére a gyerekek végigaludták az utat) :.Csütörtökön Szoboszlón csavarogtunk egész nap,városnéző vonat stb,stb,aznap este mégegyszer nekilódultunk a városnak volt játszóterezés,ugrálóvár,hamizás+csupa olyan amit a gyerekek élveznek-meg is látszott hogy csak 21:30-ra értünk haza
:lol:
Pénteken Debrecenben voltunk Állatkert-Vidámpark,Utolsó nap szombaton pedig a Hortobágyon.Na de még órákig tudnék mesélni. :lol: :lol:

Pircsi.örükök,hogy Ti is jól éreztétek magatokat,bizti nagy élmény volt Timikének.Én is gondolkodom Kehidán-de majd csak jövőre

Ildi.Nagyon édes a képeken Petike.de nagyfiú már.

Letti. JObban van már Antónia?Bizti nem lesz gond a kardiológián.mondjuk én már azt is hallottam,hogy ha lázasak akkor a láztól hallhatnak nekik kicsi zörejt-hisz megterheli a szervezetet

Szilvi.Megnéztem a képeket.Tényleg nagyon csini kismami vagy :shock: Küldenék én is pár kg-ot ha elfogadot :lol: vagy szóljon akinek kell. :lol: A videot is megkukkolom mindjárt.örülök,hogy minden oké a legkisebbik fiacskáddal is. :)

Judit.MIt mondtak az UH-on Abonyban??? várjuk a híreket.ÉS az esküvőn jól éreztétek magatokat?

Vali.a kilók miatt akkor sorstársak vagyunk 8) ,de sebaj én azt szoktam mondani a gyerekekkel legyen minden oké-én abban bízom,hogy majd ha dolizom akkor lepotyog 1-2kg. :wink:

Puszim a többieknek is.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

szilbee!
Lehet de a lényegen nem változtatott :D

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Ez így van! :D

Cleo!
Köszi a bókot! :oops: :)
szilbee

Jaimee!
Nem tudom mondta e neked Mosonyi... bár valószinűnek tartom, hoy igen, de azért inkább én is elmondom, hogy 4 hét múlva nem lesz rendelése. Mi legközelebb majd 3 hét múlva hétfőn vagy szerdán megyünk (pénteki rendelése a fia miatt elmarad azon a hétn). Neked mikor is kell menni legközelebb??
De jó. Kb. 3 hét múlva mehetek terheléses cukorra. :shock: :? :x Kép Kép
szilbee

Sziasztok!

Cleo, jó lehetett a nyaralás! Csonginak is eszébe jutott a debreceni állatkert és vidámpark, úgyhogy valamikor a nyáron mi is elmegyünk. Én Hajdúszoboszlón gyerekkoromban voltam utoljára, az aquaparkot még nem is láttam :(

Mongi, jobban van Antónia?

Szilbee, hogy csinálják most a terheléses cukrot? Nekem anno még éhgyomorra kellett mennem és tejet és kiflit kellett utána ennem. De hallottam már tömény cukrosvízről is, azt szörnyű lehet!

Többiek, merre vagytok?

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Szitupot kell innom! Múltkor 2 órán keresztül küzdöttem a rókával, mire végre lecsapolták a második adag vért. A kiflis-tejes terhelésnek jobban örülnék.
szilbee

Szilbee: Igen, azt mondta, hogy 30-án menjek, mert utána szabira megy. Úgyhogy fel vagyok készülve, hogy tömegnyomor lesz.....Lehet, hogy csak 9-re tolom oda a képem....

Megvolt a második terhesgondozós vizit, a jó hír, hogy 1,5 óra alatt végeztem, a rossz, hogy a beutalókon kívül semmi értelme nem volt (Hepatitis, pisi, AFP) Ülni, állni, várni....De nem baj, mert örülök, hogy kismama lehetek...Egyébként Jakab volt, pörgette, mint állat, mire leültem és elhelyezkedtem, már fel is állhattam. :D

jaimee

Szilbee: Most kapcsolok, akkor együtt megyünk, ha hétfőn jöttök! Szerdát nem javaslom, sztem aznap éjfélig fog rendelni....Na, asszem apa ezuttal nem fog velem jönni...

jaimee

Akkor úgy tünik én leszek a következő kettőn közül, aki megy hozzá uh-ra. Kár hogy megint elkerüljük egymást. :(
Nekünk muszály lesz baromi korán ott csücsülnünk, mert Leventének este 7:30-kor fürdés van. Anyósom ugyan kiválóan tudja Leventét fürdetni és altatni, lehet jobban mint én :D , de azért nem akarom ennyire feltartani hétközben, mert hát neki is van dolga odahaza.
Ja és Évike természetesen emlékezett rád!! :D Én olyan memóriát szeretnék, mint amilyen neki van.
szilbee

Nekem azt mondta 6-án, hogy három hét múlva pénteken ne menjünk, hanem azon a héten szerdán vagy hétfőn. Fogadjunk, hogy már megint keverek valamit. :? De ha jól számolom, akkor az 23. vagy 25. lehet... nem? :roll:
szilbee

Valaki mondja meg nekem hogy miért írom a muszájt, folyton LY-nal???? ÁÁÁÁÁÁÁ :x No asszem töltőre teszem magam...
szilbee

Szilbee: Én most nem tudok számolni, csak azt tudom, hogy 3 hét múlva 30-a lesz. Hogy mikor megy pontosan szabira, azt neked mondta, ezek szerint, majd ha kiheverem a terhesgondozást, akkor kiszámolom. :lol: Évikének nem tudom miből vannak az agysejtjei, de tuti, hogy valami Földönkívüli. :lol: :lol:

Na és mit pletyóztál? :D :D Ismerjük egymást, de nem ismerjük egymást. :lol: :lol:

jaimee

Addig nem jutottunk, csak láttam rajta, hogy tudja ki vagy. :) Pletyóra nem volt idő, mert éppen akkor jött vissza Mosonyi! Mosonyinak meg nem is mondok olyat hogy internet, meg fórum, mert zsigerből utálja. :)
Legutóbb azt mondta neked, hogy 4 hét múlva gondolom.... és hát egy héten voltunk. Az tényleg 30-a. Nekem azért kell korábban mennem, mert tutira nem lesz aug. 3-án vagyis pénteken. Azt nem említette, mikor lesz pontosan szabin, csak, azt tudom, hogy 23-án és 25-én lesz. Nekünk azélt kell most randizni, mert egybként csak 6 hét múlva tudnánk találkozni, az meg soká van szerinte is, meg szerintem is.
szilbee

Szilbee: Nem értem mi a baj a nettel, bár én sem mertem neki előadni valahogy ösztönösen, hogy miket olvasok a neten terhességi komplikáció és társai ügyben.

Igen, 6 hét az tényleg sok. Nekem marha fontos most hogy találkozzunk legközelebb, legalábbis mert AFP+UH lesz együtt, illetve most azt mondta Jakab, hogy két UH van, az egyik az AFP eredménye után ,a másik rá 2 hétre. Mindig hallok újat. :shock: Szóval most találkozni köll, persze AFP eredménytől is függ...

Döbbenet, hogy 2-3 napra van AFP eredmény...MOsonyi is mondja, hogy mikor is van AFP eredmény? 2-3 nap...Gondoltam, biztos félrebeszél, 2-3 hetet akart mondani, de tényleg 2-3 nap... a védőnőnél külön rákérdeztem. :shock: :shock:

jaimee

Szilbee: Ja és Mosonyi is látta, hogy kisfiú lesz?

jaimee

Nekem nem adták ki az AFP eredményt csak a második héten. :shock: No mindegy! Előre telefonálj be a gondozóba, hogy ki tudják nyomtatni.
AFP előt és után is van kórházi uh. 18. és a 20. héten. Én a 20. hetit kihagytam, mert pont akkorra esett, amikor mentem Mosonyihoz. Az AFP papír egyúttal beutaló is a 18 hetes uh-ra a kórházba. Érdemes 11:30-ra menni, mertaddigra az osztályról felküldött betegek már visszaszivárognak a helyükre az uh-ról. 12-ig van uh ha jól emléxem.
És igen! Látta TÖBB alkalommal is hogy fiú! :lol: :lol:
Párom kicsit (nem is NAGYON) elbélázta a fényképeket, de a videjó az jó lett. Minél többet nézem, annál többet látok rajta. 8)
szilbee

Szilbee: Nem tudom, hétfőn kiderül, lehet, hogy lecsesznek, hogy mit képzelek, majd hívjam őket vissza AFP ügyben két hét múlva, akkor lesz eredmény. :lol: :lol:

De jó, már tudod, hogy kisfiú lesz! :lol: :lol: Én is szeretném, legalább nem "marnánk" feleslegesen egymást Apával, hogy TIbor legyen vagy ne, mert ha lány, ugye, akkor feleslegesen erősködöm itt. :D

Látod, ilyen egyszerűen el lehet magyarázni a kismamának: Az AFP papír egyúttal beutaló is az UH-ra. Kérdeztem Jakabtól is, védőnőtől is, hogy UH-ra nem kapok beutalót? Azt mondták, oda nem kell, de hozzá nem tették volna, hogy az AFP eredmény az maga a beutaló....Na mindegy, nem mindenki olyan lasssssú, mint én. :oops:

jaimee

Sziasztok!!

Túl vagyunk a mozgalmas hétvégén, most már mi is a nyaralásra készülünk.
Pénteken voltunk Abonyban is megnézetni Marcikát. Azt mondta a doktornő, hogy még mindig van egy kis gyulladás a veséjében. Azt is mondta, hogy nagyon sok húgyuti fertőzéssel találkozott mostanában. Úgyhogy a gyerekorvosunk felírt még Cedaxot, az utánra meg vizelettisztítót. Ez ilyen több hetes kúra lesz, és ha visszajövünk augusztus végén, megint elvisszük uh-ra ellenőrzésre.
Mongi! Nekünk is azt mondta a doktornő, hogy ha belázasodna Marci, akkor egyből vigyünk pisit. Hoztam is zacsikat a gyógyszertárból, de remélem nem lesz rá szükség.
Mert amúgy teljesen jól van Marcika külsőleg.
Még azt is észrevették az ultrahangon, hogy kétüregű a veséje. Ez nem gond, csak ne legyen hozzá két húgyvezeték, mert akkor az még inkább hajlamosíthatja a fertőzésre. De azt nem látott a doktornő.
Én is így hallottam amúgy, hogy az ilyen szívzörejt kinövik a gyerekek. De azért először biztos megijednék.
Most már jól van Antónia?
Hát a kistestvérrel mi még várunk :) Marcika egyelőre eléggé lefoglalja mindkettőnk energiáját. Szeretnénk majd kistesót, de csak kb 2-3 év múlva.
Cleo!
Klassz lehetett a nyaralás. A múlt héten volt mindenféle idő...
Az esküvő is jó volt, bár kicsit fárasztó nekünk, mivel reggel mentünk, este jöttünk, és Budaörsön volt az esküvő. Szép volt, páromék kardoztak is.
Szilbee! Gratula a pici fiúhoz. :D Levente örül neki? Mikor lesz ez a cukros vizes dolog? Az tényleg szörnyű, pláne éhgyomorra ... :?
Jamiee! Most már biztos nemsokára te is megtudod a nemét! Addig meg van az izgalom :)
Ildi! Nagyon kis édes Petike a képeken!
Petri, Cleo! Ha vannak, tegyetek ám fel képeket!

Jó éjt!!
judit_79

Jaimee!
Végülis, ha beírják a kiskönybe az AFP eredményét, az is elegendő, mármint a kiskönyv. Uh előtt úgyis összeszedik a kiskönyveket és megkérdik hány hetes vagy, onnan meg tudják nézni az AFP eredményt.

Judit!

És a dokornő mondta, hogy mi okozza ezt a tömeges hugyuti fertőzést? És mi okozza a kétüregű vesét? Ez esetleg örökletes dolog?
szilbee

Judit!
Nem igazán fogja még fel Levente a kistesó dolgot. Talán csak annyira, hogy tudja hol van. A lötyi ivás az kb. 4 hét múlva lesz. Még nem tudom melyik nap pontosan, de úgy tünik, hogy Ádám itthon lesz szabin. Lesz ki Leventére vigyázzon. Szerencsére. Most hogy így számolgatok, szerintem 26-27-én megyünk majd, még a terhesgonozósdi előtt, hogy meglegyen az eredmény mire megint megyek tanácsadásra.

Párodék kardoztak?? :) Hagyományörző a párod?
szilbee

Dörög az ég! :(
Tegnap kukacom olyan nyügi volt hogy alig alutt már utána az álmosságtól nyűglődött,este alig bírtam elaltatni még a cici sem vígasztalta meg,már az éjjszaka jó volt(2óránként keülnk még mindíg)
De lehet ezt az időjárásváltozást érezte meg,de már este én is csak beestem az ágyba!

Szilbee!
És hogy fogják hívni a porontyot?????
Én szerettem volna a Csanádot,vagy a Vencelt,de apának első pici fia csak Róbert lehetett,vagyis ő ezt akarta

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Még nem tudjuk. :? Persze van még időnk, de nagyon nehéz. Páromnak vannak furcsa elképzelései... most a Kelemenen agyal. Engem kiráz tőle a hideg. Szerintem egy kicsit jegelni fogom majd a dolgot, hogy letisztuljon, mit is akarunk.

Nekünk is rossz éjszakánk volt. A hideg levegő miatt, fura bogarak potyogtak be hozzánk az erkélyen keresztül. Össze-vissza kopogtak, nem tudtam tőlük aludni. Párom is horkolt ezerrel, Levente párszor felsírt álmában, pocaklakó mindig akkor kezfett mozogni, mikor már majdnem elaludtam. Szóval kb. 30 percenként ébredtem. Nem'tom mi lesz még itt novembertől... :?

No menek és összekaparintom magam. Megfőzök és rendbevágom a kérót.
szilbee

Szilbee: Kőműves Kelemen...Bocsi...én minden névre asszociálok valami hülyeséget...Az én gyerekemnek nem lesz neve sztem... :D :D Az te párod legalább előjön ötletekkel, az enyém meg csak a vétót ismeri.

Ma hallottam egy szép lány nevet, Rozina...Nem magyar, szóval nálunk nagyon nem játszhat, de tetszik.

Tök jó lehet, ahogy mocorog a pici, mi még bugyborékolunk.

jaimee

Pár kép a nyaralásról :)

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
De jó képek! És jó téged is látni rajtuk! :)

Jaimee!
Hát kb. én is így vagyok ezzel a névvel.
Tényleg nagy érzés ahogy mozog és rugdos odabent. Némelyik akció szerintem már kívülről is látszik.
szilbee

Cleó: nagyon klassz képek! :wink:

jaimee

szilbee!

Én mindíg rátettem a távirányítót és akkor apa is látta hogy épp aktív a bébink odabenn,de én úgy elnézegettem!! :D

Kép

Kép
katlina

Szilbee! Konkrétan nem tudni, mitől kapta el Marcika a húgyuti fertőzést. Azt mondta a doktornő, hogy a nagy melegben bekerülhetnek a bacik könnyen. Ha keveset iszik, az is baj lehet. A kétüregű vese egy fejlődési rendellenesség, de önmagában nem kóros. Nem tudom, örökletes-e (mi nem tudunk ilyenről a családban).
A páromék nem hagyományőrzők, csak katonai esküvő volt, ott szoktak kardozni! Nekünk is volt kardozás annak idején, még az utánunk jövők is megnéztek minket. A mi esküvőnk Fehérváron volt, de szerintem itt Szolnokon gyakran előfordul a kardozós esküvő.
jaj ezek a férfiak... listát irtatok a nevekről? Hátha úgy könnyebb. De hát még van időtök bőven.

Jamiee! A Rozina tényleg szép név. Szerintem tuti lehet anyakönyvezni itt is.
Ja tényleg, eszembe jutott, hogy te írtad, hogy csak magyar nevet lehet választani.... De úgy eléggé leszűkül a kör!

Cleo! Nagyon aranyosak a képek, én is örülök, hogy láthatunk végre titeket is!

Sziasztok,
judit_79

Sziasztok!

Megint eltüntem egy kicsit. Szerencsére Antónia jól van, már péntek este csak hőemelkedése volt, igy tegnap reggel elmentünk Kaposvárra és Pécsére, ma délután jöttünk haza.
Nagyon jól sikerült a rövid kirándulásunk, ma még sétahajóztunk egyet a Balatonon.

Aranyosak vagytok, hogy érdeklödtetek Antónia után.
Valami kis virust legelt be, de azon kivül, hogy atorka piros volt és lázas volt más tünetet nem produkált.

Szombat este hatalmas hisztit vágott le mert nem tudta egyedül levenni a polóját és persze segiteni azt ám nem lehet neki.
Szóval úgy felhúzta magát, hogy abba sem akarta hagyni az üvöltést, kinukban elövettük a kamrát és felvettük a produkciót.

Ildi! Nagyon édes kis picur Petike. Próbáltam megállapitani, hogy kire hasonlit, de nem sok sikerrel.

Jelentem: Elkészült a játszótér a Tisza -parton. Azt sajnálom csak, hogya hintákat lecsökkentették.

Kati! Lomnici csúcs szuper,/igaz addig nem mertünk felmenni csak az obszervatóriumig/ mi is voltunk egy párszor jó nagyokat túráztunk, sokszor olyan izomlázunk volt, hogy másnap alig birtunk lábra állni.
Hrebienoknál van egy menedékház általában ott aludtunk.
Jó lenne elmenni megint, ilyenkor vérzik a szivem a Tátra után.
Szegényt nagyon csúnyán megtépázta a 2004-es nagy vihar.

Egyébként én is elég parázós vagyok, de most nem tartom valószinünek, hogy bármi gond lenne Anta pici szivével.

Cleo! Én is nagyon örülök, hogy láthatok rólad képet.
Nagyon szépek a gyerekek, jól áll Sziszinek a kis villámháritója.
Akkor sikerült kipihenni magatokat. Mentek még valahová a nyáron?

Bábszinházról estleg tudsz-e valamit, mostanában nem nagyon volt Szolnokon.

Szilbee! Akkor jó kis éjszakád lehetett. Ez a horkolás téma nekem is ismerös.

Nagyon érdekes név a Kelemen, az biztos hogy nem túl gyakori.
Annak idején az Antónia nekem sem tetszett nagyon, amikor rágondoltam mindig megfordult a gyomrom. Most meg nagyon szépnek találom.

Most egy kicsit furát irok, de sokszor az erös szinektöl is a hányinger kerülgetett.

Jaimee! Rám is jellemzö a mai napig, hogy kapcsolok valamit a nevekhez. Fiú nevekkel komolyan bajban vagyok, mondjuk ráérek még keresgélni.

Judit! örülök,hogy azért rendben van minden és nincs kettö húgyvezeték.Hát ez a fránya pisigyüjtés lázas betegségnél nem túl kellemes és egyszerü.
Sajnálom, hogy még kell a cedax. Mi nagyon nehezen tudtuk belediktálni Antóniába.
Mondta -e nektek a doktornö, hogy adjatok Marcikának Normaflore-t, hogy a sok antibiotikum ne tegye tönkre a bél flóráját.

Petri! Szóval megint Kehida, nagyon jó világ lehet ott rátok.
Timi nagyon ügyes, hogy ilyen jól birja azt a hosszú utat.

Na lassan befejezem ezt a szép hosszú müvet. Ritkán irok, de akkor egy egész oldalnyit.
Pénteken megyünk EKG-ra és sziv uh-ra a kisasszonnyal.

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

Teszek fel egy képet, tegnap este készült.

Kép

Kép
Kép
mongi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?