Új privát üzeneted érkezett!

Babszika,
szegény cica... :(
sirkici

Babszi:jó kirándulást!
A cicódat nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nóri:igen,marad a felújítás körüli tesz vesz,de még mindig jobb,mert tényleg szép lesz,és már annyi mindent terveztünk,hogymost még várom is.Majd amikor nyakig éllok a sittben,valószínű nem ezt fogom mondani!!!! :lol:

Babszika:ügyesek legyetek!!!
vedresandi

Andi:dehogynem...mert tudod, hogy TE csinálod és a TIÉTEK!
Én decemberebn vettem meg életem első lakását és karácsonytól szilveszterig festettem ki, még a nem létező tökömön is narancs színű festék folyt...de olyan jó érzés volt utána.És a mai napig az, mert azt ÉN csináltam!
Vendég

Szóval jópénzért festést vállalok! :lol:
Vendég

Nóri:ha segítségre lesz szükség,megígérem,szólok!!! :lol:

Képzeljétek:3 hete dolgozom valamin,szerdától szombatig lett volna a forgatás,és most fél órája lemondták az egészet!Na,és ezért törtem össz az én autócskámat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vedresandi

Andi:elő a géppuskás macskával!
sajnálom, ez nagyon dühítő... :evil:
Vendég

Kép

Ez a megrendelőnek!!!!
vedresandi

Andi ez nagyon jó :lol:
amúgy mivel foglalkozol?
mirci74

Mirci:reklámfilmek,és filmek gyártásában dolgozom.
vedresandi

érdekes kreatív munka :)
mirci74

Andi:ne szerénykedj, te vagy Andy Vajna helyettese... :lol:
Vendég

Mirci:tényleg az,mert nincs kér egyforma produkció,de elég sok a munka,és nincs pihi. :?
vedresandi

Nóri:a helyettese nem én vagyok,de dolgoztunk a filmjében :oops:
vedresandi

Andi:csak vicceltem, remélem nem vetted zokon. :shock:
Vendég

Nóri:dehogy vettem zokon :lol:
vedresandi

Sziasztok lányok!

5 nap Clostil szedés után (3-7 napig -napi kettő)- ma voltam 12. napi UH-vizsgálaton.
Bal petefészekben: 9mm és 12mm tüsző
Jobb petefészekben : 16 mm tüsző

Orvosom szerint úgy néz ki ,hogy működik a dolog! Remélem:)

Szerdán 14.napon megyek Choragon injekcióra.
Most váltottam ki a gyógyszertárban, két dobozt írtak fel 13.000 forint. Nem semmi! Miért kellett két dobozt vennem??

Mindenkinek ennyit írnak?

Plusz UTROGESTAN kupot (4.000 ft) , melyet szombattól kell napi 3X1 használnom.

Szerdán reggel kapom a Choragon injekciót, és utrána kell 24-36 órában többször akciózni.
Hát kiváncsi leszek ,hogy működik -e dolog?
Szerintetek nem kicsik ezek a tüszők amit a mai UH-án látott az orvos?

Szép napot Nektek:)

Vanda
k.vanda

Csajok, én lassan lelépek, mert mindjárt 2 óra lesz végre, én meg 5 perccel előbb le akarok lépni!

Ja, egy kérdésem még lenne! Leregisztráltam magam a fertyn, de azt irja, hogy 30 napig lehet adatokat bevinni, mert trial, és utána mi lesz? Ti használtok fertyt, hogy csináljátok, hogy hónapokig vezetitek ott a hőgörbéteket?
sirkici

Vanda,
szerintem nem kicsik, mert 20 mm kell, hogy legyen a peteéréskor. Vagy rosszul tudom? Az a lényeg, hogy működjön a dolog, és mihamarabb babás legyél...
sirkici

sirkici:
a ciklus.hu-n is lehet görbét vezetni, és ott nagyon egyszerű a regisztráció
mirci74

Vanda:a 16 mm-es már szépnek számít, 20 fölött azt mondják nagyon jó.
Jó kis ára van az injekciónak.Valószínű több cikluson keresztül akarja szedetni a closty és azért írta fel...vagy ki tudja, szerintem inkább kérdezd meg.
Nekem ez az első clostys hónapom.Én 17.én megyek UH-ra.
Vendég

vanda: szerintem sem kicsik

lányok létezik olyan, hogy egy nem stimulált ciklusban több tüsző megérik? már kérdeztem korábban is, hogy lehet az, hogy a doki 27. napon UH-n látott nálam érett tüszőt, a görbém alapján kb. a 18. nap körül volt a PÉ-m.
mirci74

Mirci:állítólag igen
Vendég

nóri:
nálad azért írtak fel clostyt mert egyértelműen nem volt PÉ-D? A görbéden (ha vezetsz), mit láttál?
mirci74

mirci:nekem eddig nem volt görbém ...a múlt hónapban, amikor dokinál voltam, pont nem volt PÉ-m, ezért kaptam.De más módszerrel már volt PÉ-m eddig.Állítólag.
Vendég

nóri:
és ha igen akkor az egyik megrepedt 18. napom körül a másik meg nem?............na jó nem kérdezek hülyéket csak próbálom kitalálni ez, hogy lehetett
mirci74

Vanda:én lemaradtam Rólad,és a körülötted zajló dolgokról.
A gyógyszerek viszont nagyon drágák voltak,elképesztő!!!
vedresandi

uh-val nézte a dokid a pé-t? milyen módszer mutatta, hogy volt pé-d?
mirci74

mirci:több tüsző is lehet, de a szuri lehet, hogy csak a legnagyobbat fogja megrepeszteni...és ezért kell nagyon akciózni utána!
Vendég

bocs, hogy ennyit kérdezősködöm, de én már nem tudom eldönteni van-e pé-m vagy sem. a hőmérőzés mennyire megbízható szerintetek?
mirci74

mirci:igen hüvelyi UH volt.
Eddig én maybe baby mikroszkópot használtam+néztem a tojcsit.Azok szerint volt.
Vendég

A doki szava döntő de állítólag a hőd sem téved.Biztos nem volt 100 %-os a peteérésed, ezért írta fel a clostyt.De én csupa jókat hallok róla és most nagyon bizakodó vagyok.
Vendég

nekem meg a maybe baby nem mutatott soha semmit, tojcsim sem nagyon van, de a hőgörbémen meg látszik a pé (ha tényleg az aminek látszik) na ez után döntse el az ember akkor most mi van.
mirci74

mirci: :shock:
hát igen, nem vagyunk egyformák.De az UH az tuti!!!Az nem hazudik.
Vendég

nóri: nekem nem írt fel a doki closty-t (ha nekem címezted) most várom a hormon eredményeimet
mirci74

Andi örülök, hogy vissza jöttél, pár napig nem láttalak.
Én inkább olvasok, elég kevés időm van...
Most viszont babaprojekt ezerrel.
Nagyon durva, 17.000 forintot hagytam a patikában.
Nem tudom miért kaptam ennyi Choragon injekciót, szerdán megyek ,hogy beadják ,de gondolom ennyit nem adnak be egyszerre.
1 dobozban 3 por és 3 ampulla.
Nekem most két dobozom van , plusz Utrogestan kup, két doboz, össz. 60 darab.
Igaz ebből napi hármat kell dugdosni:)Ez állítólag tapadást erősítő.
k.vanda

mirci:bocsi, vandával kevertelek, ne haragudj.
Amúgy azt mondják, az a jó, ha closty előtt van hormonvizsgálat.Nekem nem volt.Itt a fórumon írták a csajok, hogy előtte kell a hormoneredmény, mert a closty végülis a hormonokat befolyásolja.
Reméljük neked nem lesz rá szükséged. :wink:

vanda:neked aztán lesznek-vannak tartalékaid így!Lehet, hogy most az egyszer kellett megvenned és többre nem is lesz szükség! :wink: :)
Vendég

nóri:
semmi baj én is bekeveredek néha

tényleg jó lett volna azért ha elküld a dokid closty elött egy hormon viszgálatra. de remélem minden ok lesz és beváltja a hozzá fűzött reményeket.

hát remélem nekem nem lesz rá szükségem ,de azért próbálok előre informálódni........
mirci74

Mirci: nekem például több tüszőm ért stimu nélkül is...A SOTÉn kivizsgálás nélkül írták fel nekem a clostyt, ezért rengeteg tüszőm lett...Túlstimuláltak...De azt nagyon lehet érezni, mert azt hittem szétrobbanak a petefészkeim...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Vanda!

Anno nekem is 2 doboz Choragont írt fel a dokim. Egyszerre 2 port és 2 ampullát szívtak fel.... és sajnos a többire is szükség volt. Sőt!
Remélem, h neked sikerülni fog!!!!
Viszont az asszisztenssel vigyázz, mert egyszer úgy jártam, h az egész dobozzal felszívta az a Hp!!!! Mert adoki nem részletezte neki, h mennyit szívjon fel (neki egyértelmű volt)... persze, mellékhatása nem volt, bár eredménye sem. :cry:

babszika

Szia Babszi!!!
Kilátunk majd a házból???Ablak??? 8) :lol: :lol:
vedresandi

Szép jó reggelt?

Van itt már valaki?

Dobok egy görbét, mára elég érdekes lett, remélem nem azt mutatja, hogy már megint időnap előtt megjön, mert akkor már tényleg rövid lenne a luteális fázis...

Ime:

Kép

Mondjuk a ciklus.hu-n is vezetem, ott meg ma kivette a peteérést, szerinte nem is volt. Szerintetek?
sirkici

Sehol senki?
sirkici

Jó reggelt!

Én itten vónék! :lol:
Vendég

jó reggelt! Én is itt vagyok.

sirkici:
nekem úgy tűnik a 14. nap körül volt pé-d. Nem biztos, hogy meg fog még jönni, nekem pl. csak a tartós visszaesés után pár nappal jött meg. Ha még két három napot kihúzol piri nélkül akkor már nem lesz olyan vészesen rövid a lutálisod.

Nekem mag megjött sajna (12 dpo-nál) :( mondjuk számítottam rá, és ebben a hónapban valahogy tudtam, hogy nem vagyok babás.
mirci74

Sziasztok Lányok!

Végre egy kicsit lehűlt a levegő. Tegnap nagyon meleg volt.

Sirkici!
Szerintem szép a görbéd. Nem hiszem, hogy most fog megjönni. Még pár napig tarts ki!

Mirci!
Új hónap, új remények!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó reggelt!

Sirkici:milyen hosszú szokott lenni a luteális fázisod?Általában annyi napra szok megjönni,amennyi szokott lenni,függetlenül hogy mikor volt PÉ.Nekem például a 16. DPo-n.

Itt is lehűlt a levegő,nagy szomorúságomra nem vehettem fel reggel papucsot :evil:

Mirci:Hajrá következő ciklus :lol: 8)
vedresandi

Sziasztok!

Végre valaki!

Mirci,
az már jó, ha 12 napnál jött meg, igaz jobb lett volna, ha babás vagy...

Chris,
én próbálok kitartani, igazságosan 13-án kellene megjönnie, remélem előbb nem fog, mert az péntek, hétvégén jobb, ha megvan, mert akkor nem kell dolgozni. Persze pár éve még nem ezt mondtam, olyankor az volt a rossz, ha hétvégére jött meg...

Remélem, hogy jók lesznek ezek a görbéim, sőt még jobbak lesznek, mert éppen most beszéltem a főnökasszonyokkal, hogy szeptemberben elmehetek szabadságra, úgyhogy lemegyünk a tengerre, ha a párom is kap szabadságot, remélem, ott majd talán összejön a babó...
sirkici

Andi,
nemtudom, hogy milyen hosszú szokott lenni, ez a második hőmérőzős hónapom, de eddig a ciklusaim szép 28 naposak voltak, csak mióta gyereket akarunk február óta vannak ilyen 25-26 napos ciklusaim. Nemtudom, miért pont most? Talán köze van hozzá...
sirkici

Csajok, itt 30 fok felett van még, ezerrel süt a nap és izzadok mint k....a a templomban.
Ide miért nem ér soha eső meg hűvös??? :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?