Sziasztok,
Itt az elveszett bárányka!
Bár lehet, nem fogok osztatlan sikert aratni... Lehet, ha a kakukktojásból hülyebunkóvá válok seperc alatt, de nem bírom már magamban tartani a véleményemet...
Előre is bocs a gyengébb idegzetűektől!
Anita21,
Lehet, h neked nem tűnt fel, de ez itt a babát szeretnék c. topik. Anno, amikor csatlakoztál, akkor azt írtad, h már olvasgattál egy ideje... Hááát, mégis csak ezt a topikot találtad, ahová betoppanhattál, a 'ráálltunk a projectre-sikerült szinte rögtön' sztoriddal? Ne haragudj, de szerintem felnőtt, értelmes ember - babával a pocakjában - talán nem egy ilyen topikban kezd írogatni, ahol a lányok nagy százaléka (sőt, szinte mindenki) hosszú-hosszú hónapok óta próbálkozik - nagy része eredménytelenül...
Hiszen az ide írogatók nem a sikersztorizósok... Sőt! Igaz, előbb-utóbb - REMÉLEM! - mindenkinek lesz babája, de te sem várhatod el, h örömködjenek azon, h neked elsőre sikerült és ezzel nyitsz itt közöttük, akik időtlen idők óta MINDENT megtesznek azért, h azt a boldogságot átéljék, ami neked csekély erőfeszítések árán sikerült. Félreértés ne essék, nagyon örömteli dolog az, ha valakinek seperc alatt összejön a vágyott baba, de az ilyen ne ebbe és az ehhez hasonló topikokba írogasson, hanem menjen valamelyik várandósoknak nyitott topikba. Van éppen elég... Nem találtál magadnak megfelelőt?! ... Nem veszed észre, h itt maximum a vörös posztó lehetsz?! Szerinted BÁRKI is sajnálni fog, h mennyi vizsgálatra kell menned - a várandósság miatt -, amikor ŐK is vizsgálatok és beavatkozások tömkelegét csinálják végig, és fogalmuk sincs, hogy mikor jön ezért a 'jutalom', az, hogy végre egy kis élet elkezdjen nőni a pocakjukban?! ... Ugye te sem gondolod komolyan? ...
Nem tűnik fel, h hiányolsz olyan embert (pl. Hajnit), akiről az égadta világon semmit nem tudsz, azon kívül, hogy most (VÉGRE-VÉGRE!
) babát vár?! Úgy írogatsz - nagyrészben persze csak a babásoknak -, mintha százezer éve ismernél mindenkit, miközben a legtöbb emberhez egy hozzászólásod nem volt... Jaaa, h ők még esetleg nem várnak babát?! ...
És az feltűnt ugye, h egyre 'kihaltabb' a topik? Ha kérdeznéd, hogy miért, akkor én most válaszolok: pontosan az ilyenek miatt, mint amilyen te is vagy! Idejössz, áradozol a terhességedről, ezek után hogy szóljon az, aki még nem jutott el odáig, aki még valóban 'csak' SZERETNE BABÁT (emlékszel? Ez a topik címe...)? Írja, h ma megint újabb bogyót/kúpot/injekciókat próbálok ki, hátha végre nekem is összejön?! ... Lehet, h megírja, de nem itt... Régen meg lehetett ezen a topikon ezt tenni, és valóban izgultak egymásért az emberek, őszintén drukkolt mindenki mindenkinek... Sajnálom, h ez a topik az ilyenek miatt, mint te, elveszítette a hangulatát... Én nem csodálkozom azon, hogy több ember is 'eltűnt'... Csak csendben sajnálom az eltűnésüket, de megértem...
Kérdezhetnéd, h én miért szólok bele... Valóban, én már az érkezésed előtt sem voltam 'aktív' tag. De ennek pontosan az az oka, h én eddig is kakukktojásnak számítottam, hiszen én szeretnék babát (csak hogy tudatosítsam, mit is jelent a cím...), de mi egyelőre nem vagyunk rajta az 'ügyön' egyéb okok miatt. Ezért aztán ritkán írtam, hiszen érdemben nemigen tudtam hozzászólni a lányok beszélgetéseihez... Inkább csak olvasgattam és csendben drukkoltam NEKIK, hogy valóra váljanak az álmaik...
Tényleg bocs mindenkitől, de eddig tartott a tűréshatárom...
Puszi:
Kata