Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Norci! Ha az ilyen egyszerû lenne, hogy a hétvégén (vagy bármikor) megkérem a páromat, és õ majd jól elvisz, akkor nem problémáznék itt. KépKépKépKép

Szila! Nagyon jó lenne, ha együtt tudnánk elmenni Bejához! Kép Te tudod, hogy merre laknak? A jövõ hét nekem is alkalmasnak ígérkezik, utána következõ hétre hazamegyek a szüleimhez, mert Laci megint külföldre megy. Kép Húsvét elõtt tuti nem jövünk haza, addig meg már nem bírjuk ki a 80-as cuccokkal, szóval a jövõ hétbe bele kell férnie, ha Bejától akarok bevásárolni.

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti! Én beraktam a kendõbe Helenát és kibékávéztunk Bejáékhoz. Mondjuk én viszonylag kevés cuccot vettem, így befét a hátizsákomba.

Norci! Nem láttam azt a sorozatot. De hidd el, tényleg szerencsés vagy, hogy szeretsz fõzni.

Cory! Így már érthetõ.

Solya. Engem nem érdekel a nyakiredõ. Legalábbis olyan szempontból nem, hogy akkor sem vetetném el, ha az kóros lenne.

Bogáncsi! Ez elég vicces! Kép

Menta
menta

Sziasztok!

Jujuj, elfelejtettem a táblázatot:

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. pocakban
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Zsuzsa Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllõ István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 2001.október 17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki pocakban
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. pocakban
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
MupiMami (Kriszti) Ádám Adrián 2001. december 6 Budapest, Péterfy Kórház MartinRebeka Krisztina
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Lina Martin 2002. február 13 Szikszó Miskolc
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
</pre>

BMárti,
nekem minden attól függ, hogy mikor jön meg a GYED, addig sehová nem tudok sajna menniKép, de remélem péntekig utalnak. És akkor akár szombaton is mehetnénkKép.

Menta,
a calcimusc-kúra mire jó? (valaki ajánlotta, hogy eseteleg segíthet a fogzás kínjain)

Szila
szila

Menta!

A Szeress Mexikóban nem egy mexikói sorozat volt, hanem egy film és kb. 8 évvel ezelõtt ment a mozikban. A sorozatokat utálom Kép
Hát még a családom milyen szerencsés Kép

Norci
norci

Sziasztok! Sajna megint rövid leszek, de idõhiányban szenvedek.Szilvi, én a Mupinak 6 hónapos korában adtam, de úgy emlékszem, hogy már pár hetes kortól adható.Érdemes venni, tényleg nagyon jó.Valaki irta, hogy a csemetéjének szájpenésze van és a feneke is csúnya.Ilyenkor canesten krémmel kell bekenni, mert a gomba már a popsiján is kijött, és persze az ecsetelõt is használni kell a szájába.A Mupi is tud hisztis lenni, õ is mindig másfele akar menni mint kéne, de próbálom terelgetni.Határozottabb vagyok vele, igyekszem elkerülni azokat a hibákat, amikbe az elsõ kettõnél beleestem.Eddig bevállt, egy arany gyerek.Imádom!Persze a többit is.Nagyon irigykedem a kismamákra, már megint hiányzik ez az érzés, pedig már párszor volt benne részem.És lehet, hogy egyszer még lesz is.Pár mondat a Mupiról aztán lépek is, mert a férjem itt kepeszt a gépért,A Mupi is eszik mindent amit mi, én ilyen szivúszálas pohárból itatom,sokat beszél.Már mondja, hogy kocsikulcs, cici, cipõ, hami ,sapka,apu,vauvau.Annyira édi. Sziasztok! Mupi Mami
Mupi Mami

Sziasztok

Cory
Gratula a vizsga tanításhou KépKépKépKép, nekem is volt két hüvelyi UH-m, nem szerettem, de a lényeg hogy minden rendben van a kicsivel! KépKépKépKépKépKép

BMárti
Napocskának a haja a specialitása imádja bele kenni a fözeléket!KépKépKép

Bogancsi
Biztatóak a hírek börgyógyi ügyben! KépKépKép

Menta
Nekem is írd, hogy Helena már gyalogol egyedül! KépKépKépKépKép
Nagyon édi lehet! KépKépKép
Én sem szeretek fözni, ha lehet el bliccelem, de a gyerekek miatt muszály, hidd el, hogy gyakorlat teszi a mestert!
Gyógyuljon a száj penészetek! KépKépKépKépKépKép

Andysj
KösziKép a házhoz, hét vége óta bontnak és rendezik az udvart vasárnap már fütés szerelés kezdödik remélem!
Napocs ia hozza a ruháit ha indul, és nem szereti ha fogom a kezét! KépKépKép
Gratula az ügyes kis lányodhoz és az új fogacskához! KépKépKép

Szila
Megnéztem a honlapotokat, tetszett, jó a felépítése,átlátható és nagyon kedves, csak a szülök részt még hiányoltam ám! KépKépKépKépKépKépKépKép

Köszönöm a biztatásokat is fülbe való ügyben, igazából nem bántam meg hogy van neki én ezt akkoriban az orvosunkal is megbeszéltem aki bíztatott, hogy minél elöbb annál jobb mert ha megszokja késöbb már nem lesz fura neki.
Most már biztos hogy nem tudnám egy darabig betetni mint ahogyan Zsuzsa is írta mert nem türné, hajat is álmában vágok neki KépKép

Ezzel kapcsolatban gyerek koromból vanak rossz emlékeim, mert én mindíg olyan kis lányos akartam lenni, de nem lehett hiába szerettem volna /balesetveszélyes/ fülbe valóm csak már nagy koromba és hosszú hajam sem mert anyukám szerint azzal sok a gond!
Napsinak most növesztem és ha majd tud dumcsizni és le alarja vágatni akkor természetesen úgy lesz, ha fülest sem akar azt is ki veheti.

Zsuzsa
Tényleg hasonlóak a méreteik a srácainknakKépKépKép
Csak azért írtam le Mártinak hogy nálunk mennyi volt a külömség a gyerekek születési adatai között, hogy tudjon viszonyítani átlagban mennyivel lehet nagyobb a picurkája, ez nálatok is így jött be.

Nyuszimanó
Örülök hogy láttad a babókádat és hogy tökéletesen jól van!
Napocska is szokott hisztizni, szerencsére nem az étel miatt azt többnyire megeszi amit kap, legfeljebb kevesebbett és utánna csen az asztalról valami kis fogára valót, esetleg egy zsemlét és azzal bepótol.
Viszont ha valamiit elveszek töle vagy nem kaphat meg ö is szokott dühöngeni meg földön fekve toporzékolni.
Most akkor mondjuk véleményt a "híres" családi eseményröl, vagy ne is szóljunk semmit? Nem értem? KépKépKépKép
Napsugárról:
Sétálni és csavarogni minden mennyiségben szeret, természetesen az ellenkezö irányba mint kellene, no meg az árokban és egyébb nem szabad helyeken.
Teljesen elbvöli a nagyapját ahogyan mondja neki hogy PAPA.
Az ANYA, TÁTÁ/pápá/, ATA/apa/, ATE/Máté/, DEJE/gyere/, VUU/vau mint kutya/, CIC/cica/, BABA nagyon megy de olyan aranyosan elmagyarázza hogy mit akar, minden más ügyben is ha éhes nyammog, ha szomjas a poharáért nyúl, ha bekakilt szól hogy KAKA, nem szeret kakis pelusban mászkálni inkább szalad a pelenkázóhoz, ha szopizni akar hozza a párnáját és mostanában ügyesen próbálja a szavak elsö szótagát utánnunk mondani.Be sem áll a szája!

Ö többnyire átalussza az éjszakát este 8-10 órakor fekszik és reggyek 7-8 körül ébred. Most fogakat növeszt úgy hogy elöfordul olyan nap amikor hajnalban fel sír ilyenkor mellém veszem és már alszunk is!

A konyhában szokott fözni a kis fözös és tálalós felszerelésével,hozza a KÁ-t, nekem /kávé/ persze mielött a számhoz teszi hogy igyam meg gondosan iszik belöle ö is!

Pussz: Dzsili
dzsili

Köszi Szila, hogy betettél a táblázatba.A calcimusc kúrár alergi ellen adják, még soha sem hallottam, hogy fogzásra jó leene.Amúgy detoxikáló hatása is van, gyulladásokra is adják(pl.:nõgyógyászati)stb.Én sajnos csak gyest kapok, mivel korán szültem, túlfizet az állam havi 18ooo forinttal.Mupi Mami
Mupi Mami

Szila
A Calcium /remélem jól írtam kalcium/ erösíti a csontokat és a fogakat is amellet hogy ahogyan Mupi Mami írta anti allergén és gyulladás csökkentö is, nagyon sok mindenben hatásos ! Azt nem hallottam hogy fogzáskor fájdalom csillapító hatása lenne.

Dzsili
dzsili

Most olvastam a kérdésed, hát én azt nem hallottam hogy fájdlom csillapító hatása is lenne, de ettöl még lehet, majd a szakember válaszol én csak bele kotyogtam!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Cory!
Gratula a vizsgatanitasodhoz! Kép

Szilvi!
Kép ami a vizet illeti.

Nyuszimano!
Huha hogy szalad az ido, mar ilyen nagy a baba?! Kép Gratulalunk hozza!

Dzsili!
De jo hallani, hogy beindultak nalatok a haz koruli dolgok. Tudjatok mar, hogy mikor fogtok koltozni?
Mi is novesztjuk Madike hajat Kép Igaz neki meg mindig alig van, de egyetertek veled, ha zavarja akkor majd szol es levaghatjatok neki.
Nagyon aranyos lehet Napsugar ahogy beszelget Kép

Andysj
andysj

Sziasztok!

BMárti: én elmentem Bejához, amikor vásároltam tõle. Egész közel van az Ecseri úti metróhoz.

haj: nálunk Julinak volt nagyon kevés és vékony szálú szõke haja, amikor született. Sokat vágtuk neki és kb. 3 éves korára megerõsödött és besûrûsödött. Most sötétbarna Kép Kép

beszéd: Tomi nem nagyon akar új szavakat mondogatni, csak a már beváltakat. De azért remélem, mire megnõsül... Kép

fõzés: mivel anyukámnak 4 órás állása volt, mire hazértünk, mindig készen volt a háztartással, így sose tanultam tõle semmit a fõzés terén. Kép Ennek aztán a házasságom óta iszom a levét. Én azért igyekszem Kép És a lányaimat is igyekszem tanítgatni, bár õket se könnyû, mert sokszor csak 5-re érnek haza, akkorra meg már kész vagyok én is.

szemölcsügy: Isoprinosine a gyógyszer neve, amit kaptunk a szemölcsökre/vírusellenes. Állati nagy tabletta... Délben lesz a fõpróba... Persze összetöröm, de hát akkor is izgi, hogy veszi majd be Tomi...

Tomi - szerintem ma direkt - fél 7-kor kelt, hogy végre lássa apát, aki 3 napja korán megy és késõn jön.

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Menta!
Ezt olyan jó hallani! Kép

Bogancsi!
Hol voltatok bõrgyógyásznál? Mert amikor én voltam a Honvédban, éppen arról beszélt a drnõ telefonon, hogy a gyerek biztos nem most kapta el a fertõzõ szemölcsöket, itt viszont többen vannak és régóta várnak, jöjjön késõbb megmutatni a gyereket. Csak nem?

Solya
solya

Sziasztok!

Menta! Az azért nem kis teljesítmény, a hasadon Helenával, a hátadon meg a ruhás zsákkal BKV-zni! Elismerésem! Hány kiló most Helena?
Elválasztás ügyben is tudsz tanácsot adni, vagy csak a szoptatási problémákkal foglalkozol? Azon töröm a fejem, hogy hogyan lesz, ha az utolsó, napi egyszeri szopit is beszüntetjük. A tej attól még termelõdni fog a cicimben egy darabig?! Azzal mi lesz? Az esti szopit néhány napja elhagytuk. Lacika egyszer se kérte, kereste, még csak nem is fordult a cicim felé. KépKép Mert persze ha azt láttam volna, hogy hiányzik neki, akkor úgyis megkapta volna a ciciket. Egyszerûen kimaradt egy lépés az esti szertartásból. Fürdés és öltözés után nem a szopi, hanem az elalvós pózba teszi Laci az ölembe Lacikát. Megkínálom egy kis vízzel, õ meg idétlenkedik egy darabig az itatóval, azután befordul és elalszik. Kész, a cicik le vannak sajnálva. Kép Reggelente még szopizik ébredéskor egyet, de szerintem csak azért, mert ez a kiságyból való kijutás feltétele. KépKép

Szila! A hétvége nekem nem jó, Anyósom nem bírta már tovább az unokája nélkül, úgyhogy Nagymamázás lesz. KépKép

Dzsili! Lacika haja is csupa fõzelék minden evés végére, és rendszerint a fülébe is tesz egy-két falatkát a darabos kajáktól. Ma pl. kapott az ebédje után "desszertnek" egy gesztenyés fornettit, amit pici darabokra tépkedett, és szétszórt. azt, hogy mindkét fülét teletömte vele, csak akkor vettem észre, mikor törölgettem. Kép

Bogancsi! Az Ecseri úti az kék metró, ugye? (Ez most olyan kérdés, mint a felestej, tudom. Kép)

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Peti végre meggyógyult.Kép Most már csak fogzunk, így éjjelente milliószor ébredünk, szopizunk... Pár napja van az, hogyha õurasága nem kap cicit, vagy várnia kell, akkor olyan ordítozást rendez, hogy szerintem mindenki hallja.Kép Lehet, hogy elmegyünk a dokinénihez ezzel a fogzás fájdalommal, mert szerintem ezt már csillapítani kell. A Dentinox persze semmit nem használ, a rágóka is csak ritkán. Rebi: A ti homeopata dokitok hol rendel? Újpesten sajna csak egy van, azt sem tudom soha elérni telefonon és még a rendelõjét sem tudom.

Menta
Tök jó, hogy Helena már megy. Peti sajnos még mindig csak pár lépést tesz meg és felállni sem tud.

Nyuszimanó
Olyan jó, hogy integetett a baba.Kép

BMárti
Kék metróval mentünk Bejához.

Mennem kell. Üdv: Gorsi
gorsi

Gorsi
Nekünk azt mondta a dokink, hogy kaphat Cataflam cseppet ha nagyon fáj a foga föleg éjjel!
Próbáltátok már?
Örülök, hogy Peti meggyógyult, biztosan az örlö fogacskák kínozzák szegénykét, Napocskának is akkorák ezek az elsökhöz képest....

Andys
Kb. egy hónap a mester emberek sebességétöl függ.
Már most ideg vagyok mert a telefon is egy hónap mire át kötik, itt falun belül meg a UPC is hihetetlen, akkor vagy megrendelem most és esetleg hamarabb jönnek mert elcsúszunk így ott lesz a vonalam én meg itt, vagy hetekig nem lesz vonalam, a TV-t még kibírjuk.

BMárti
A maszat csapat hiába... KépKépKépKépKépKép
Amikor a fiaim abba hagyták a szopit már nem túl sok tejem volt legalább is úgy éreztem, de azért észre vettem hogy telítödik, nem volt vészes, csak nem kell fejni, ha nem fáj meg ilyesmi és szépen elapad, nekem még hónapokig volt tejem utána, de nem okozott gondot.

dzsili

Sziasztok!

Lina, Szilvi! Csak most olvasom, hogy van azért olyan, aki egyetért velem tápszer ügyben. Nagy kõ esett le szegény szívemrõl! KépKépKép

Danimama! A banánkenyérhez a banánt hogyan teszed? Mennyire és hogyan (mivel) töröd össze? (Bocs, ha már írtad, még mindig nem vagyok naprakész.)
Lacika több bébiételt eszik mostanában, mint valaha. KépKép Rendszerint eszeget abból, amit mi eszünk, vagy más darabos kajából (pl. párolt zöldség), de az nem tesz ki egész adagot. Utána bekap egy adag babakaját (hol üvegeset, hol olyat, amit én fõztem), és akkor még jöhet valami kis nasi desszertnek. Kép Olyan pocija van, mint valami jó öreg sörbarátnak. Kép Én se fõzök elég egészségesen, bár nálunk elég gyakran van fõzelék, mert Laci nagyon szereti. Mostanában igyekszem olyasmit csinálni, hogy Lacika is ehesse, de nem mindig sikerül, és nem is mindig ízlik neki, amit ehetne.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Solya: maszek bõrgyógyásznál voltunk, nem a Honvédban Kép De tudom ajánlani, ha kell, én Nyuszimanótól "kaptam" Kép

BMárti: szóval reggelente zsarolod szegény Lacikát a cicikkel Kép Ecseri - kék metró Kép

Gorsi: de jó, hogy egészségesek vagytok!!! Szegény Peti ezekkel a fogakkal Kép Nincs ez valami jól kitalálva. A Dentinox Tominak is csak az elején használt, jó néhány hónappal ezelõtt. Igaz, most már rég nem jött új foga, lehet, hogy jó lenne most is.

cory: hányast kaptál???

Na, ma voltunk a Heim Pálban az ortopédián... Negyed 12-tõl 2-ig. Tömeg a köbön, szauna, sírások, kajabálások,... Na, de ezt Ti is tudjátok. Dani dereka: fejlõdési rendellenesség, nem vészes, az egyik gerinccsigolyánál nem zárult az ív. Háromszor röntgenezték egyébként Danit!!! Elõször elcseszték és semmit nem lehetett látni. Aztán meg a doki kért még más irányú felvételt is. Dani már teljesen kivolt, hogy mindannyiszor gatyára kellett vetkõznie. Kamasz Kép Ettõl még focizhat, stb. Csak sajnos traktort nem vezethet, mert az ráz Kép Juli Köhler II-je rendben, Tomival abszolút semmi gond és teendõ. És most lehet kiröhögni: tapasztalt 4-gyerekes anyaként semmi, de abszolút semmi ételt-italt nem vittem! Túléltük. Tomi a kocsiban hazafelé aludt, aztán itthon bevágott másfél adag sk készítésû kaját majd újfent durmolt egyet. Délután üveges gyümi, játék, most alszik Kép
OFF, de család: nagyon beteg Juli egyik hullámos papagája Kép Este elvittük az orvoshoz, adott neki egy szurit, de nagyon bágyadt, szerintem nem éri meg a holnapot Kép Pedig még csak 4 vagy 5 éves. A párja is szomorkodik most, de fõleg Juli Kép Kép Kép

Na, jó éjt mindenkinek!
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok Lányok!

Régóta nem írtam, úgyhogy most visszafelé próbálok válaszolgatni, és nem tudom, meddig jutok. Kép

Bogancsi: papagáj: Kép . Drukkok mennek neki is, kérjük a fejleményeket! Hányan vannak különben?

GOrsi: örülök, hogy Peti meggyógyult. Fogzás miatt: Kép . Azért az nagyon jó, hogy Peti még mindig cicizik!

Rebi: Orsihoz hasonlóan engem is érdekelne a homeopata dokitok elérhetõsége. Megírod itt, a topicban? Elõre is köszi!

BMárti: elválasztás: idõközben Romola is elválasztotta magát. Kép Kicsit szomorú is vagyok miatta, de biztosan tudja, mit akar. Kép
Nálunk ez úgy történt, hogy egyre ritkultak a szopik, aztán már csak a reggel és délután ébredés utáni maradt meg. Majd a délutáni sem kellett már neki, de reggelente mindig 7-kor ébredt, behoztam az ágyunkba, és fél 8-ig a cicimen aludt tovább. Ilyenkor szerintem már nem szopizott sokat, csak szundított még egyet inkább (bár a kis szája széle mindig tejes volt Kép ).
Aztán egyik reggel ébredés után elkezdett mutogatni az ajtó felé, hogy ki szeretne menni a szobából, majd mutatta az ágyat is, és hevesen rázta a fejét. Értettem a szóból: már ne bújjunk vissza, kezdõdjön a nap! Hát, azóta ez így is maradt. Ha idõnként "bepróbálkozom" nála még egy kis visszabújással, kezdõdõ hiszti a válasz. És ha azóta akármikor megkérdezem tõle, hogy kér-e cicit, hevesen rázza a fejét. Kép Hát, kicsit szomorú vagyok, de végül is 15 hónapos koráig szopizhatott, és õ akarta abbahagyni.
Ja, és a tejem teljesen fokozatosan apadt el, tökéletesen illeszkedve Romola egyre csökkenõ igényéhez.

Mi amúgy megvagyunk. Amióta jó idõ van, mi is sokat vagyunk kint, bár nekem többnyire világvége hangulatom van. Kép Egyre valószínûbbnek tartom, hogy a kedves hormonjaim szórakoznak itt velem, de én tisztára olyan lettem, mint egy házsártos vénasszony. Kép Õszintén remélem, hogy nem a szülésig tart. Kép
Romi jól van, csak neki meg úgy tûnik, jön két újabb foga, szegénykém egész délután rettentõen nyûgös volt.

Megjött apa, jóéjt mindenkinek: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Solya! Se liszt, se kenyér, SE CSOKI?!?!?! Hát, nem irígyellek... KépKépKép Akkor is örülök, hogy visszajöttél! KépKépKép

Márti! Tényleg jó, hogy nem csak az mûködik, amit értünk! KépKépKép

Cory! Hüvelyi Uh miatt részvétem! Én is nagyon utáltam! Pláne, hogy készületlenül ért, hallani se hallottam korábban róla, hogy ilyen is létezik. Mikor mondták, hogy derékig vetkõzzek le, én felülrõl vetkõztem le derékig... KépKépKép Utólag vicces, de akkor állati ciki volt. Kép

Menta! A francba, még pont idõben olvastam, de ezen az ócska vacakon nem tudom a Hír TV-t behangolni. KépKépKép Pedig olyan kíváncsi lennék Ibolyra. Kép Nem veszi fel valaki az adást véletlenül? Azért megpróbálom újra, de olyan TV-nk van, amit 16 éves koromban vett nekem az Apukám (1986. Kép), hogy a Comodore +4-esemet tudjam használni vele. Merthogy nekik nagy böszme orosz gyártmányú színes TV-jük volt, amire nem lehetett a számítógépet rádugni. Igen, akkoriban a +4est még számítógépnek nevezték. Kép De ez már történelem. KépKépKép Szóval ez a szegény, öreg TV nincs felkészülve lelkileg a kábeltévé sávsûrûségére, és az egymáshoz túl közeli adók zavarják egymást. Van RTL Klub, TV2, Nationale Geographic, Spektrum és hüm-hüm Duna TV. Az elvileg vehetõ 40-50 adásból... Persze ahhoz képest, amennyit TV-zünk, ez is sok. Kép Megyek, megpróbálom azért, hátha be tudok hozni valamit a hír tvbõl. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Gorsi! Én Panadol szirupot szoktam a fogzáskor adni ,a h asználati útmutatóban javasolják is erre.Bogancsi! Remélem jobban van a szegény papagáj.Megyek mert a Mupi még mindig nem alszik a hosszúra nyúlt délutáni alvás miatt, megpróbálom elaltatni sziaztok! Mupu Mami
Mupi Mami

Sziasztok!

Nem sikerült Hír TV-t fognom. Kép

Gorsi! Most kaptam a tippet 4 gyermekes garantáltan gyakorlott barátnõmtõl, hogy fogzási fájdalomra a frissen facsart citromlé a tuti. Pár csepp, újheggyel a fájó területre kenve. Még nem próbáltam, de lehet, hogy már ma éjszaka teszteljük a módszert. KépKép

Jut eszembe, aki még elõtte van a 15 hónapos szurinak, létezik direkt erre homeopátiás kezelés, hogy a szuri utóhatása ne legyen vészes. Kétszer két féle bogyó, az egyik neve ACTH-HIB-DPT, a másiké MMR. Mindkettõbõl kell 30-as és 200-as dózis. A szuri beadása után 4 napig kell naponta 1 bogyót adni a 30-asokból, utána 3 napig semmit, és a 7. naptól 4 napig 1-1 bogyó a 200-asokból. A szokásos homeopátiás szabályok vonatkoznak rá, kézzel megfogni és fémhez érinteni nem szabad a bogyókat, szóval csak a saját kupakjába, vagy mûanyagkanálba téve lehet a babák szájába pottyantani. Elõtte és utána fél óráig semmit sem ehet vagy ihat a kicsi. Unokatesóméknak nagyon bevált, bár Édua az infuenzát is félválról vette. Õ a tápis baba mintacsoport a családban. Kép Szóval kíváncsi leszek, nekünk hogy fog bevállni. Én a jövõ héten tervezem beadatni a szurit, már ránk telefonált a védõnõ, hogy eddig miért nem mentünk. Kép

Dzsili! Köszia a gyors választ a szopi befejezés ügyében. Kép

Bogancsi! Szegény Juli. KépKépKép Szegény papagáj. KépKépKép Szegény mamagáj. KépKépKép

Laura! Neked is köszi az infót. Kép Te adsz Romolának tehéntejet vagy tápszert azóta, hogy elválasztotta magát?
Neked most szabad házsártosnak lenned, csakis a hormonok a hibásak! Kép Emlékszem, mikor anno bõgtem valami butaságon, mintha most aztán vége lenne a világnak. Közben teljesen hülyének éreztem magam. Még jó, hogy a tesóm itt volt, és megnyugtatott, hogy nem ment el az eszem, csak a hormonok teszik, majd elmúlik, és újra a régi leszek egykettõre. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti!
A lényeg, hogy ha nagyon feszülne, éreznéd, hogy csomósodik, akkor kicsit fejj le, esetleg meleg víz alatt, de csak annyit, hogy éppen ne feszüljön. Így egyre kevesebbet kell majd fejned. Esetleg használhatsz rá hideg borogatást is mert az is apasztó hatású. De az a valószínûbb, hogy nem is kell majd semmit sem tenned, mint pl. Dzsilinek, hiszen azért eléggé folyamatosan hagyta el Lacika a szopit.
Arra számíts azért, hogy valószínûleg még sokáig lesz 1-2 csepp a melledben. Egy ismerõsömnek még 2 és fél év után is volt. De ez nem baj, normális.

Laura! Szerintem nagyon nagy szó, hogy 15 hónapos koráig szopizott Romola! Tudod, úgy kb. 4 hónaposan(terhességi hónap) csökken le minimálisra a tej mennyisége és akkor át is alakul elõtejjé. Simán lehet, hogy ezért szokott le Romi. És még arra is simán van esély, hogy ha megszületik a Kisprücsök, akkor újra kedvet kap a szopihoz és még tandem fogsz szoptatni. Kép

Dzsili! Azért nem neked írtam, mert neked már ez nem nagy "ügy", hogy tud járni, mert Napsugár olyan ügyes, hogy már régóta tud. Helena már nagyon szeret járni. Mindenhova úgy megy, 4kézláb már csak végszükség esetén megy. Ja, és kapott ma kis játék babakocsit és azt tologatja, teljesen odavan érte. Kép

GOrsi! ne aggódj. Biztosan fogsz még szaladni Peti után! Kép
Kitartás a fogak miatti nyûgösebb idõszakokhoz! Tudom milyen, mi is itt tartunk, nagyon megkínozzák szegényt!

Na puszi!

Ui: Iboly kérte, hogy a mûsor után "bombázzuk" meg levelekkel a Hír Tv-t (info@hirtv.net), hogy legyen rendszeresen, akár hetente szopis mûsor Ibollyal!)
menta

Menta

De amikor én úgy szeretek hallani Helena felöl KépKépKépKépKép !!!
Képzeld totál véletlenül /ma kaptam meg a UPC-s újságoz és benne az infót, hogy indul ez az új csatorna/ láttam a Hír Tv-n a müsort bár csak a felétöl, úgy hogy nem is tudtam ki szerepel benne,/innem úa. nem írták már ki/ de nekem szimpatikus volt! KépKépKépKépKépKép
Kicsit azért meg nyugtatott hogy az ö gyemeke már 3 és féléves és még szopizik, és ez normális, mert én még ettöl messze járok.... KépKépKépKépKép
Én íron emilt ha ez segít!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt az éjjel.Riki hajnal 3-kor nem akart szopizni.KépElfordult a cicimtôl.Viszont nagyon durrogott a pelus,biztos fajt a hasa.Aztan vissza is aludt a vallamon.Reggel ugyanugy nem akart szopizni ébredés utan.Elmentem megmosni a cicimet,hatha nem tetszik neki az illatom,vagy ilyesmi.De utana sem akart szopizni fekve,csak amikor felültem vele.Ugy viszont rendesen mindkét cicibôl evett,ahogy szokott.Pedig éjjel és reggel mi mindig fekve szopizunk.Azota sem tudom,mi lehetett.
Napközben mar semmi gond nem volt,kicsomagolta maganak és jokat kuncogott.Kép

Menta!Nagyon ügyi Helena,hogy mar igy sétalgat,sôt babakocsit tologat!KépKépLevelek mennek a HirTv-be!Kép

Laura!Hormon rendezô gyogyik:KépKépKépKépKép

Bogancsi!Dani derekara!KépKépKell gyogytornara jarnia?
Hogy van a papugaj?Hogy sikerült végül Tominak beadni a gyogyszert délben?Drukkolok,hogy elmuljanak tôle azok a franya szemölcsök!KépKépKép

GOrsi!De jo,hogy Peti végre meggyogyult!!KépKépKép

Nyuszimano!Örülök,hogy jol van a pocaklako!KépHogy is van ez a hirescsalados dolog?

De kevesen jartak ma erre.Ilyen jo idô van otthon?

Létezik,hogy ilyen lassan jönnek a fogak?Mar van 4,de legalabb egy honapja küzdünk a következôkkel,de csak nem akarnak kibujni.Nem is tudom,lesz e valaha több foga Rikinek.Kép

Jo éjt!
Edit
edith16

Menta
Emilt elküldtem! Kép
Máténak is volt ilyen kis bevásárló kosara de eltörött, édes lehet a lánykád ahogyan tologatja! Más részt nekem nagy szám ha ügyeskedö babákról olvasok, hiszen te is látod hogy pár hónap és szépen be érik egymást, olyan mindegy melyikük mikor kezdi el ez csak nekünk anyuknak számít! Gorsi Petije is nem sokára szalad! KépKép

BMárti
Bocsi, hogy kuncogtam a vetközös sztoridon, neked biztosan ciki volt akkor de ahogyan leírtad....KépKép
Erröl jutott eszembe hogy amikor még a kicsi fiammal voltam egyszer UH-n,/nem maszek, kórházas/ be jött egy pocakos kismama /tehát nem hüvelyi tutira/ akit bekültek a függöny mögé, hogy vetközön le míg engem vizsgáltak. A doki a kabátra és pulcsira gondolt, de ö pucérra vetközött szegény, hát meglepödött a doktor úr amikor kiballagott....KépKépKép
Nekem is volt Comodor 64-em, de az még ugye az a korszak volt amikor egy oldalnyi parancsot kellett begépelni basic nyelven ahhoz hogy egy bigyó át menjen a képernyö egyik oldaláról a másikba. Hát ez nem fogott meg...De jókat játszottunk rajta! KépKépKépKépKép

Bogancsi
Már lassan bérletetek lesz a kórházba, bár enyi gyereknél mindíg van valami. Remélem nem lett igazad a papagájjal kapcsolatban és reggelre jobban lesz!

Edit
Itt éppen borzalmas idö volt esett és fújt a szél, nem is tudtunk ki menni gondoltam írok és olvasok, hát nem sok minden volt így kénytelenek vagytok engem elviselni!
Napocskának is most egy két hete kezdtek megint jönni a fogai egy idöre nála is volt szünet, azért szerintem ahogyan Bogancsi mondaná mire éretségizik már tele lesz a szája fogakkal! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

dzsili

Jajj azt akartam kérdezni hogy ti adtok a gyerekeknek friss zöldséget rágcsálni olyan mint zöld uborka, paradicsom, paprika,retek ????

Köszi: Dzsili
dzsili

Sziasztok!
Csak rövid hírek.
Luca ma 2x 3 lépést tett önállóan!KépKépKép
Elõször az LLLben, aztán itthon délután is.
A szemem még a helyén, de most is sajogKép. Kuruzsolgatom szorgosan, talán megmarad. (De. kezdett fájni és folyni a szopi-talin.)

Én is megnéztem Ibolyt! Írok mindjárt emilkét! Már el is küldtem.

Jó éjt mindenkinek!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa
Gratula Luca elsö lépéseihez! KépKépKépKépKép
Szemednek jobbulást! KépKépKépKép

Néztétek ma/tegnap a Fotóalbumot?
KépKépKépTeljesen fel vagyok háborodva, milyen gusztustalan állatok is betévednek ide közénk, nem is értem hogy nem törlik ki ezeket mindjárt!!!! Kép
Remélem holnapra/mára már híre hamva sem lesz!

Nektek jobb éjszakát kívánok!

Dzsili
dzsili

Szerintem tök vicces volt, ahogyan néha a mûsorvezetõ ragált. Látszott, hog totál nem ilyen választ várt és egyszerûen nem is tud mit szólni. Vicces volt. Viszont szerintem sokmindent elmondott Iboly, ami fontos.

Borcsa! Luca nagyon-nagyon ügyi! Helena is így kezdte, aztán most meg alig lehet leállítani. Kép
Szemedre: Kép

Edit! LÉtezik! Kép Helena is már több mint egy hónapja szenved a két felsõ szemfoggal.

Menta
menta

Dzsili!
Már volt egy próbálkozása a múltkor, de ha megnézed a képet, amit szeintem magáról készített, akkor rájössz, hogy valszeg beteg. Kép Szerintem az egyetlen helyes lehetõség, hagyni, hogy lefusson. Mi lenne ha csinálnánk annyi ideiglenes albumot? Kép

Laura! BMárti!
Nálunk is vége a szopinak! Kép Ez egy ilyen hónap volt? Máté is úgy döntött, hogy köszöni szépen, majd' 13 hónap elég volt. Valószínûleg az utazás is segített. Odafelé még cicizett a vonaton, visszafelé már nem. Néha úgy érzem, hiányzik neki, de mikor adtam volna elfordult, most pedig a gyógyszerek miatt már nem is lehet. Kép

Borcsa!
Aztán alig gyõzöd majd pár nap múlva utolérni! Kép

Bogancsi!
Papagáj hogy van? Ami Dani gerincével van, az mit jelent? Bár gondolom nem sajnálod, hogy nem lehet traktoros? Kép

Solya
solya

Képzeljétek, HAVAZIK!
solya

Sziasztok!

Menta! Köszi az infót! E-mail ment a Hír TV-nek, remélem, nem írtam semmi olyat, amibõl kiderült, hogy nem is láttam a mûsort. KépKép
Édes lehet Helena, ahogy a játék babakocsit tologatja! Kép Lacvika bezzeg még mindig nem megy két lépésnél többet! De sebaj, majd a hétvégén a Nagymamája megtanítja! Kép
Gondoltam Rád a minap, mikor az órákat állítgattuk Lacival teljesen összehangolatlanul elõre-hátra. Kép Hihetetlen, hogy már egy éve annak, mikor együtt sétáltunk! Lehet, hogy mostmár inkább a játszótéren tudnánk összefutni? Kép

Dzsili! Utólag én is vigyorgok a vetkõzõs sztorin, de akkor tényleg nagyon ciki volt.
Én is jártam majdnem úgy is, mint az a kismama, akirõl írtál. (Mi nem történt még meg velem?! Kép) Szülés utáni varratszedésre hívott a dokim, benézett a szobába, és mondta, hogy menjek vele. Már indult is elõre. Rajtam meg semmi nem volt, csak a köntös, akkor léptem ki a zuhany alól, és a bugyimat, betétemet keresgéltem. Futottam a doki után, mert ha belép valahová, kereshetem. Hát, nagyot nézett, mikor levetette velem a köntöst... KépKépKép
Friss zöldségbõl én elég keveset adok Lacikának, mert nem nagyon bízok ezekben az üvegházi vegyszerbombákban.

Na, megyek, és kiszidolozom az Anyósom számára fenntartott jóházból való urilány modoromat! Kép Kellemes hétvégét mindenkinek!

BMárti

BMárti
bmárti

Megcsináltam az ideiglenes albumot. Ha gondoljátok, csatlakozzatok! Kép
Solya
solya

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm Juli, a papagáj és a mamagáj Kép nevében az együttérzést. Sajnos nagyon rosszul van Sherry. Nem tudom, lehetnek-e hallucinációi egy madárnak, de olyan fura, úgy csinál, mintha küzdene egy másik papagájjal, meg csapkod. Szerintem nem bírja ki estig Kép

Edit: Dani dereka sokkal jobban van Kép Nem kell járnia, csak itthon csinálnia a gyógytornát. Tomi simán bevette a tablettát - összetörtem neki és Milupába kevertem.

Dzsili: jó a meztelen kismamás sztori, szegény Kép Biztos elsõ terhesség... Irgum-burgum, hogy elvetted az "érettségizõs" poénomat Kép Kép Kép

Ilyenkor kár, hogy nincs tévénk, mert így nem láttam Ibolyt. Bár engem már sajna nem érint a szopi.

Mára ígérték a fûtésszerelõk, hogy jönnek és szétszedik az összes radiátort. Hú, de nem hiányzik, de muszáj. De persze még nem jöttek...

bogancsi
bogancsi

Újfent sziasztok!
Látszik, hogy szép az idõ és senki se ül a gép elõtt Kép csak én Kép
Na, 1 órája mégis megjöttek a szerelõk, most javában dolgoznak.Jó hír viszont, hogy nem kell semmit leszerelni, csak átmossák a radiátorokat.

Sherry: kijött hozzá a dokinéni (jó barátunk) és kapott újabb szurit, antibiotikum és B-vitamin. Úgy néz ki, hogy valami idegrendszeri zavara van. Hát, nem tudom...

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Solya! Bmárti! Laura!

Nálunk ugyan nincs vége a szopinak, de önmagához képest Vili nagyon keveset szopik (van egy hajnali szopi, akkor eszik rendesen) de a reggeli szopi, már csak anyán lógásról szól, majd ott tombol az etetõszéknél és várja a joghurtot Kép

Borcsa!
Gratula Lucának! Kép

Vili tud halacskául és tud táncolni is Kép És iszonyatos étvgya van Kép és egyre jobban alszik, hiába már nagyfiú Kép

Edit!
Mi már régóta nem szopizumk fekve, sajna éjjel (hajnalban) sem a visszaaltatásnál, valamiért nem jó Vilinek. Viszont a reggeli anyán lógásnál még igen, de az nem tart sokáig.

OFF. rossz csekken adtam fel a személyijövedelemadómat Kép
Úgy néz ki Vityának van fõállása ill. tuti) csak még õ hezitál hogy damenjen-e, hátha bejön v.mi ahonnan még vár visszajelzéseket. Ja és ez is olyan hely, hogy itthonról dolgozhat, fizetési is jó. Kép Szerintem érdemes odamenni, és ha jön jobb akkor odébbállni, csak az én párom lelkiismeretesebb, így viszont tuti nem megyük Helsinkibe és én azt hiszem annak azért örülök. (Hú az egy tanulságos történet)

Bogancsi. PApagáj Kép

Norci

Ui. Menü: Borsos tokány
norci

Sziasztok!

Sajna tegnap este én is lemaradtam Ibolyról. Kép
De ez nem a Ketten c. mûsor volt? Mert azt ma 15.30-kor megismétlik... Kép

BMárti: nekem ezzel sajnos gondom van. Romola tejfehérje-allergiás, a dokinõ viszont tápszert nem írt fel, így mi (mindketten Kép ) egy nem túl erõs teával kezdjük a napot. (Romola tej, én kávé helyett.)

Menta: akkor lehet, hogy nem ízlett Rominak az elõtej? Ez a tandem-szopi nekem nagyon tetszik, és õszintén bízom benne, hogy megkívánja majd a kistestvérétõl Romola az anyatejet!

Edit: köszi gyógyokat! Kép

Dzsili: primõröket én nem vásárolok egyáltalán. Nem is az áruk miatt, hanem azért, mert nem tartom egészségesnek.

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Solya!

Ez a havazás nagyon rossuzl hangzik, jövõ hétre nálunk is havat ígérnak Kép

BMárti! Dzsili!
Hamár nosztalgiáztok, nekünk is Commodore 64 volt az elsõ számítógépünk (bár márti látom neked +4) még szüleim Bécsbõl hozták és egy Junoszty kistévév volt a "monitor" Kép Aztán gimiben (Bogancsi, Márti a Trefortban) mi voltunk az elsõ évfolyam akik tanultunk számítástechnikát, még programozni is Kép sõt vizsgaprogramot is kellet írni TV-Videoton Computeren (10 Cls), ahhoz képest hogy ez volt az ország egyik legjobb iskolájának kikiálltva a férjem Sárbogárdon már akkor javában PC-n programozott (és azóta se tudja abbahagyni) igaz akkro még ZX Spectrumja volt otthon Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Borcsa: gratulálok Luca önálló lépéseihez Kép
Szemednek jobbulást!

Dzsili: azok az állatok az albumban, a chat-en kezdték a dolgaikat. Hülye 17 éves fiúk!

Solya: törölték Kép

Nekünk az elsõ gépünk ZX 81 Kép Aztán volt két commodore64-ünk. Az egyik egyszercsak elfüstölt.

Norci: hova megy a férjed dolgozni?

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!
Én attól félek, hogy ezek után egyre durvább fotókat tesznek majd fel! Kép Nekem meg még mindig nem sikerül képet feltölteni. Mostmár oda jutottam, hogy albumot sem tudok törölni, sem módosítani, egyáltalán nem jelenik meg az adminisztrációs ablak. Kép Andris szerint lehet, hogy a frissen feltett tûzfaltól van, de akkor nem értem, hogy néha miért lehet, néha meg miért nem?!
Mindegy.

az elõbb írtam, de úgy látszik elszállt... ez sem az én napom! Kép

Ugye szerintetek se aggódjak, csak azért, mert Máténak alvás közben eleredt az orra vére? Éppenhogy csak alig lett kívül véres, de adhat ez okot aggodalomra? (azért gondolom, hogy alvás alatt, mert mire felébredt már ilyen volt, és nem a legfrissebb vér volt már az orrocskáján.

Olyan jó olvasni, hogy már mennyien egyenesednek! Az én Mátém is próbálkozik, annyira helyes! Idõnként úgy csinál, mint a medve az állatkertben: felemeli a két mancsát vigyorogva kinyomja magát guggolásból, majd pár másodperc után lehuppan a fenekére. Tegnap este ugyanezt elõadta a kádban és csúszásgátló ellenére valahogy víz alá került. A piros foltból ítélve meg is üthette magát, de ettõl ma nem vérezhet az orra, ugye? (Lehet, hogy ez most butaság volt?)

Az az igazság, hogy az elsõ, ami megfordult a fejemben az a magas vérnyomás volt, de hát egy ekkora gyerknél?! Úgyhogy el is vetettem gyorsan.

Norci!

A havazást észre sem vettük! Kép Igazából szegény növényeket sajnálom! Már annyira tavaszodik! Az volt az iszonyú, hogy kedden még egy szál pólóban voltam a játszón, másnap olyan hideg volt, ki sem dugtuk az orrunkat, csütörtökön babszemnyi jégbõl esõfüggönyöm volt, de olyan, hogy korrektül fehér volt minden, és szegény virágok kókadoztak utána rendesen! Ma reggel meg a hó. Azóta gyönyörûen sütött a nap, de most, így délutánra, mikor esetleg el tudnánk menni sétálni, kezd jól beborulni és fenyegetõen sötét fellegek tarkítják az egyébként csodás tavaszi eget. Csak hogy tudjátok, mit várjatok! Engem is megvisel, hát még a gyerekeket!

Na megyek, lelövöm magam!

Solya
solya

Sziasztok!

Ezek a fotóalbumos fiúk vajon hogy kerültek a Babanetre??? Remélem, hamar leszedik! Szomorú, hogy ilyenek ellen nem lehet védekezni Kép

Hát, Sherry ma délben elcsendesedett, lefeküdt és ... Kép Legalább nem szenved már. Este eltemetjük majd az erdõben. (Azért nem a kertünkben, mert félek, hogy a kutyánk kikaparná és az rémes lenne.)
Megsirattam szegényt és eszembe jutott, amikor Zsófit vártam és kb. félidõs lehettem vele és elpusztult az akkori kanárink, aki Dani névre hallgatott. Én sírva borultam András nyakába, amikor hazaért és közöltem vele, hogy
meghalt. Õ teljesen halálra vált, mert azt hitte, a baba ment el ...

Bocs, eldugulok, mert folyton OFFokat írok. Kép
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!
Megpróbálok nagyon gyors lenni, mert éppen a spenótot fõzöm ebédre. Spenót+fõtt krumpli a mai menûnk.

Bogancsi!
KépKép Sherry.
Szegény párodra jól ráhozhatad anno a frászt, amikor elsírattad a kanárit.

Este majd benézek, és akkor reagálok másra is, de addig is kérek szépen mindenkit, hogy holnap délelõtt nagyon szorítsatok nekünk, hogy már ebben a tanévben ne kelljen menni több felvételire. Ha holnap délelõtt sikerül a matek felvételije Pityunak, akkor vége a rémálom felvételiknek 4. osztályban, és akkor matektagozatos osztályba kerül 5. osztálytól. Ha nem sikerül, akkor még jövõ szombaton egy idegen nyelvi tagozatra felvételizhet magyarból, de arra még annyi esélye sincs a gyereknek, mint a matekra. Én a matekot nagyon szeretném, úgyhogy most nagyon szorítok én is neki, hogy ne kapkodja el, ne rontson sokat.

Na, este majd jövök, de odaég a spenótom.
Sziasztok Zsuzsa + a kiabáló Beababa, aki már felébredt.

beababa

Solya! Nézessetek egy vérképet!

Bogancsi! Kép Sherry miatt!

Laura! Igen, valószínû, hogy amiatt. De megpróbálkozhatsz vele pár nap, pár hét múlva is, ha nagyon szeretnéd. Hallottam már olyat, hogy elválasztotta magát a baba a kistesó miatt, de aztán meggondolta magát. Kép

Igen! Ketten a címe és ma 15:30-kor ismétlik!
Puszi!
Menta
menta

SZiasztok!

Elõre is bocs, hogy most csak magukról fogok írni, de teljesen kész vagyok Kép

Ármin szerdától kezdve ollllyan hisztis KépKépKép, hogy már egyáltalán nem tudom, mit kezdjek vele! Kép Minden általam ismert elõzmény nélkül napjában többször (ma még ugyan egyszer sem Kép) elkezd sikítozni, toporzékolni, veri magát a földhöz, rángatja magát, ha ölbe veszem, csapkod - néha egyáltalán nem értem, miért????? Akkor is csinálja, ha nem kap mneg vmit, amit szeretne, ha nem sikerül vmit megcsinálnia (építés, vmit elérni, vmit összerakni-szétszedni), de néha akkor is, mikor gõzöm sincs róla, hogy épp mi baja! És csillapíthatatlanul, fülsértõen, nagyon-nagyon visít! Kép SZerdán még azt hittem, azért, mert belekortyolt a Canestenbe Kép, és kitöröltem utána a száját vizes pelussal, de aznap már abba sem hagyta és tegnap is ilyen volt. Ráadásul én - úgy látszik - megint összeszedtem a hányós-hasmenõs vírust Kép, tegnap megállás nélkül hánytam, ma már nem nagyon, viszont fél percenként rohanok a WC-re - lehet, hogy ez is megviseli Ármint, hogy nem tudok vele rendesen foglalkozni, de már nagyon fáradt vagyojk, fáj a hasam, tegnap nem ettem semmit, csak ittam, ma ettem egy kis fõtt krumplit (mert egyébként éhes vagyokj) - de nem tûnik úgy, hogy javulnék. És álmos vagyok állandóan - most szerencsére anyósom elvitte Ármint sétálni 1-2 órára, de most is lenne dolgom Kép Amikor Ármin alszik (napi másfél órát max, ha egyáltalán, azt is 10-11-tõl kezdve), akkor muszáj fõznöm, fürdenem, egy-két házimunkát megcsinálnom; meg még olyankor nem is vagyok álmos, inkább mikor õ már felébredt! Kép Mit lehet ilyenkor csinálni? Fõleg a hisztire kérdezem! EZ normális, életkori sajátság vagy csak Ármin zakkant meg vmitõl? REmélem, nem tõlem!

Na, megpróbálok jönni még, most meg ledõlök egy kicsit, hátha sikerül pihiznem!
márti

Sziasztok!

Márti
Gondolom, ez nem vígasztal, de Csenge ugyanezt csinálja... de abszolút... Hiszti, toporzékolás, csapkodás... tegnap belém is harapott... Türelmetlen, olyanoktól megijed, amiktõl eddig nem. Kapaszkodik, mint egy kismajom, és egész nap szinte a cicin akar lógni Kép És semmit nem tudok jól csinálni... tipikusan a "ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor azért"...Éjjel is rosszul alszik, rettentõen kínozza a foga, meg szerintem az idõjárásváltozás is megzavarja. Én is nehezen bírom, de Neked még nehezebb lehet ... Kitartás!!!

Orsi, Laura
A homeos rendelõje nem tudom, hogy hol van, mert mi a hagyományos gyerekrendelésre járunk hozzá. Itt [url=http://www.homeopata.hu/budapest.html" TARGET="_top]http://www.homeopata.hu/budapest.html[/url] fent van a telefonszáma is, meg hogy még hol vannak homeós orvosok. (A dokink neve dr. Sík Ildikó)

BMárti
Az ACT-Hib meg az MMR nem csak az oltás neve???

Bogancsi
Kép

... még írtam volna, de már megint hiszti van ... a baba nem öltözik fel egyedül ... Kép

üdv
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Bogancsi!Részvétem Sherry miatt,szegényke.
Márti!A Mupinak is vannak ilyen kitõrései, de én leállitom.Ha a földhöz veri magát, én ott hagyom, nem veszem fel, és már kezd rájönni, hogy ez nem válik be,ugyhogy egyre ritkábban csinálja.Bár azt is meg kell jegyeznem, hogy nála ez leginkább akkor fordul elõ ha álmos.A hisztizés, sirásos rohamainál mindig nxomok a kezébe valamit, ami érdekli (pl.:kocsikulcs, órákig el van vele,1oo mg-os narancsos c-vitamint,zenélõs játék mobilt,vagy csak kinyitom az ágynemütartót és már rohan is és mászik bele.De sajna, ahány a gyerek annyi féle, ezért közel sem biztos, hogy Árminnál beválnak, de lehet mással is próbálkozni.
Nem irok most többet, mivel nekem senki sem ir egy sort sem.
Mupi Mami

Jobbulást remélem már jobban vagy.
Rebi!A Mupinál is van, hogy csak a cicire nyugszik meg, és egész nap el sem akarja engedni, ilyenkor sajna én is nehezen tudom csak letenni.
Mupi Mami

MupiMami!
Ezt a sort most CSAK NEKED írom! Kép

Igazából Te akkor érkeztél, amikor mi nem voltunk itthon. Azt tudom már, hogy van pár gyerkõcöd és egészségesen gondolkodsz Te is a gyermeknevelésrõl. De ennyit. Merre laktok? Hányan vagytok? Persze, ha már leírtad, nem muszáj, ne untassuk a többieket, csak gondoltam...Kép

Solya
solya

Menta!
Miért, abból mit lehet megtudni? És teljes vérképet? Úristen, azt hogy mondják németül??????
Solya
solya

Sziasztok!

Márti: remélem Árminnal csendesedik a helyzet, szerintem Ármin érzi, hogy fáradt vagy, nem kap olyan lelki biztonságot most tõled, amit megszokott. Ha te meg megnyugszol, azaz kipihened magad, biztosan Ármin is abbahagyja a hisztit. De Dórinak is vannak ilyen idõszakai, mikor csak visítani tud, ez vanKép Vigyázz magadra és kérj több segítséget, hogy pihenhess!

Bogancsi: nekem is sok papagájom volt, sõt 10 fiókánk született. Én is kiborultam, mikor a legszebb példányok elpusztultak (rózsásfejûek voltak és több színben, sárga, türkiszzöld, mély zöld, gyönyörûek voltak egy ágon, ahogy ültek). Szóval sajnálom...Kép

Laura: kicsit irigyellek, hogy Romi ilyen könnyedén leválasztotta magát, mert az 16 hónapos Dorottyám még mindig ragaszkodik a cicihez. Pl. elég ciki volt, mikor a lakásszerzõdést írtuk az ügyvédnél és Dorka hangosan elkezdett üvölteni, hogy CICI!!!!Kép Én már szívesen abbahagynám, de ha nem adok neki, akkor megver, vetköztet...

Zsuzsa: ezt felháborítónak tartom, hogy ilyen kis gyerekeknek felvételizniük kell. Mint leendõ tanár én ezt elítélem, felesleges stressz ilyen piciknek. Egy volt tanitványom (10 éves volt), annyira kikészült, hogy nem sikerül neki, hogy a végén pszichológushoz kellett vinni, hogy visszanyerje régi önbizalmát...Kép

Solya: Dorkának is vérzett mostanában az orra éjjel, szerintem a száraz levegõtõl van, meg mi ilyen típusúak vagyunk, nekem is sokszor vérzett. Vízes törülközõt tettem az ágyához és ezáltal elmaradtak az orrvérzések. Ne aggódj!Kép

Borcsa: mi van a szemeddel??? nekem is állandóan begyullad, most, hogy tavasz van nem is merek lencsét hordani, mert 4 óra után nyuszi szemeim vannak. Ha van jó szemészed, megadod a címét?

Dzsili: én adok répát, uborkát, paradicsomot Dorkának, de nagyon keveset eszik belõle. Legszívesebben paprikát enne, de azt nem tudja megrágni. Tudom, hogy a mostani zöldségek nem tartalmaznak semmi értékeset, de azért megkívánja az ember lánya.

Edit: nekünk 8 fogunk kb. 3-4 hónap alatt jöttek ki, aztán jött 4 hónap szünet, csak szenvedés, most jött ki végre a 9. foga Dorkának, ezért volt állandó hõemelkedése.

BMárti: jó tudni, hogy van ilyen homeopátiás szer az oltás utáni idõszakra. Ezt én is simán megvehetem a gyógyszertárban vagy kell hozzá recept? Te honnan tudsz errõl? KI fogod próbálni? Mi még mindig nem vagyunk beoltva, mert dokinénink értekezleten volt, mikor egész családostul (hogy ne a védõnõ fogja le Dórit brutálisan) megjelentünk az oltásra. Nagyon örültünk nekiKép, hiszen Dórit már hetek óta lelikleg készítem fel az oltásra, mert annyira fél a doktornõtõl...
Látom, régebben te is kérdezted, hogy mi a felestej, leírnád nekem, mit írtak a többiek, mert én sem tudom Kép

Rólunk: mi még mindig Süsüt nézünk és hallgatunk, szerencsére még nem unom Kép Most kaptam az egyik barátnõmtõl egy tök jó könyvet, remélem ezzel sikerül Dórit Süsürõl leszoktatni, mert jó lenne, mást is csinálni. A könyv: Deákné B. Katalin : Anya, taníts engem! Nagyon jó ötletek vannak benne, hogyan játszunk csemetéinkkel.
Süsü egyik eredménye, hogy Dóri énekel és néha már szöveggel isKép persze csak pár szót énekel, de nagyon aranyos.
Vettünk lakást a Móriczhoz közel, de csak nyáron lehet beköltözni, nagyon elfáradtunk a keresésben, hogy remélem jót választottunk, mert már egyre jobban adtuk fel az igényeinket...
Férjeimnek még mindig nincs állása, de most legalább stresszeli magát, végre megbeszéltük a babaprojektet, nyár után elkezdjük mi is. Ki kezdi ugyancsak nyár után a tesógyártást???

Nagyon sokat írtam, kellemes hétvégét kívánunk Dórival!!
Üdv: Zsuzsi
zsu26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?